|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
|
|
|
|
#183 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27357675]
Nikt się ze mną nie chce bawić [/QUOTE]A w co chcesz się bawić? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
żebyś se nowy tusz kupiła ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27363516]Chyba mam bulwersa ![]() Usunęli telenowelę z Asiulą, Gryszardem i ze mną w rolach głównych A może nie usunęli, ale nie umiem szukać szukają Znajdzie to ktoś [/QUOTE] No jak żeście się trójkątowali to usunęli ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27363872] Gdzie jest Gryszard, nie wiecie [/QUOTE]Wiemy
Boscha, Siemensa, jaki konkret model? ![]() I co polecacie na poprawę zj*banego humoru... oprócz piwa ?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-06-07 o 21:29 |
|||||||
|
|
|
#184 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a serio to rozmowę i/lub wysiłek fizyczny - rozchodzenie, rozbieganie ewent szczaskanie talerza mnie pomagajo seriale kom - ale nie na kryzysowe sytuacje ot an zwyczajnie klasyczny zje....p humoru |
|||
|
|
|
#185 |
|
grozi wypollizowaniem
|
u mnie w chacie na pewno
![]() robiłam yyyy..nie wiem czym ![]() to pokazujeu
|
|
#186 |
|
grozi wypollizowaniem
|
co do zmywarki to ja mojej nie polece bo mi poniszczyła całe szkło...i nie wiem czy wszystkie tak mają czy tylko moja (tesciowej sie stało to samo)
jak juz wybierzesz firme to model jest mało istotny, one sie róznią jedna funkcją np, czy kolorem koszyków, to sobie wybierz co tam chcesz miec . wg mnie przydatny jest opoxniony start-ja uzywam codziennie. wydawalo mi sie ze regulowana wysokosc koszy jest wazna i ja mam, ale jescze nigdy nie uzyłam ![]() no i jaki chcesz miec panel odkryty czy całkiem niewidoczn, jak zakryty panel to przydatne jest manie swiatełka sygnalizujacego pranie-wtedy wyłączasz pipczenie koncowe i wiesz kiedy sie skonczyło prac. to chyba tyle... aaaa...i aqua stop chyba jest przydatny-jak masz aqua stop i zmywara zaleje mieszkanie to bosh ci kase oddaje, bo aqua stop ma byc niezawodny (oczywiscie dziala gdzy zmywara jest pod prądem, nie wolno jej wyłaczac) to tyle chyba no i koszyki czy chcesz białe czy srebrne czy srakie owakie
|
|
#187 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do sytuacji w prefekturze Fukushima( za IAEA):"The daily monitoring of the deposition of caesium and iodine radionuclides for 47 prefectures is continuing. Since 17 May, deposition of I-131 has not been observed. Low levels of Cs-137 deposition were reported in a few prefectures on a few days since 18 May; the reported values range of from 2.2 to 91 Bq/ m2 for Cs-137. Gamma dose rates values for all 47 prefectures are reported daily by the Ministry of Education, Culture, Sports, Science and Technology (MEXT) of Japan. On 31 May the gamma dose rate reported for Fukushima prefecture was 1.5 uSv/h. In all other prefectures, reported gamma dose rates were below 0.1 uSv/h; with a general decreasing trend. Meanwhile, the decrease of the gamma dose rate has slowed down, since the short-lived radionuclides have decayed away. Gamma dose rates reported specifically for the monitoring points in the eastern part of Fukushima prefecture, for distances of more than 30 km from the Fukushima Daiichi plant, showed a general decreasing trend, ranging from 0.1 uSv/h to 17 uSv/h, as reported for 31 May. On-site measurements at the west gate of the Fukushima Daiichi plant indicate the presence of I-131 and Cs-137 in the air in the close vicinity of the plant (within approximately 1 km). The concentrations in air reported for 29 May were about 3 Bq/m3 for I-131 and about 9 Bq/m3 for Cs-137. The values observed in the previous days show daily fluctuations with an overall decreasing tendency." Edytowane przez MichailK Czas edycji: 2011-06-07 o 21:58 |
|
|
|
|
#188 | ||
|
never say no to panda
|
Cytat:
Cytat:
sex ![]() Mić - przyjszł ten gorset zielony i jest naprawdę niezły mam tylko jedno ale - w tym dziubku, co włazi pomiędzy cyce brakuje niestety jeszcze jednego zapięcia, bo się nieładnie rozchodzi :/ mam nadzieję, że zakryje się to to cycem
|
|
|
#189 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na mój chłopski rozum, to jak pierun pieprznie, to spięcie poleci po kablach, dlatego zawsze wyciągam wtyczki ale ja to humanistka, nie znaju na fizyce i prądzie ![]() Cytat:
o ile mnie wcześniej nie wypizgniecie za marudzenie przez okno ino mi samuraj przed łoczami mignie ![]() albo będziecie mnie musieli porządnie spić, bo ja nie potrafieu zasnąć jak gra radio, tv albo ktoś gada
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-07 o 21:58 |
||
|
|
|
#191 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polly - ładnie Ci chyciło - tzn na zdjeciu widać zimny odcień i jednolicie |
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
halo halo
![]() z poznania nowej scent bar-barzystki też się cieszę ![]() pijemy i idziemy na tańce i dzikie chuopy!!! Z naszymi wybitnymi zdolnościami podrywu wyrwiemy kupę miensów!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-07 o 22:04 |
|
|
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam jeszcze parę rzeczy do zrobienia dziś to idę wpaść w wir roboty ![]() No to pisałam, że albo ściana albo szafa ...
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#195 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A tak fogle, to chyba nie mówiłam jeszcze jakiego mam pecha - jak już poznałam osobiście Trenta Reznora, to od tamtej pory ani razu się nie pojawił w klubie Wizażu, czy to przeze mnie nie przychodzi? ![]() Już prawie dwa miesiące minęły
|
|
|
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polly - ładnie Ci chyciło - tzn na zdjeciu widać zimny odcień i jednolicie czemu mię sie zdublowało ? nevermind - łądnie chyciło Polly
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-07 o 22:08 |
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
zaczęłam nadrabiać i doradca mi przeszkodził, zapomniałam, że z człowiekiem się umówiłam
skleroza jak nic ale to może lepiej bo na szmacie nie latałam a doradca się nie przykleił, czyli w miarę czysto mam ![]() Pandziu Kochana
|
|
#198 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wróciłam,z siłki
Dzisiaj zaszalałam,2,5 godz,zobaczymy jutro jaki efekt ![]() U nas od wczoraj parno i upalnie,a nie spadła nawet kropla deszczu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Avignon mało ze mnie to jeszcze czem osobom 2 chopom i kobicie ( fakt rodzina po trosze wiec mogli być stronniczy) wydaje się seksiiiiiiiii
jusz szukając na chama koscioła - znalazłam w nim co najwyzej zakrystię ale to sie liczy - zakrystia też kościół - ament w sumie to mam znajomego ksiedza - mogłąbym podpytać czym tam kadzą i podsunąć Avignon pod nosek i co sądzi - ale mi gópio bo ja tam nie chodzeu - moze kiedyś przy okazji Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-07 o 22:17 |
|
|
|
#200 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
nie interesuję się jakoś specjalnie Fukushimą ale przeczytałam Aileenn i MichailaK i mam refleksję ogólną.. jeżeli jedne poważne źródła podają promieniowanie rzędu pełnych jednostek na godzinę podczas gdy inne tak samo poważne źródła podają promieniowanie rzędu kilku mikroczęści tych jednostek na godzinę to coś gdzieś musi być bardzo nie halo...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#201 | ||
|
never say no to panda
|
Cytat:
kiedy to drzwi od pokoju były prawie normalnie chodzę, chociaż dalej boli :/ ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
|
|
|
#202 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#203 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dopsze że już studia skończyłam, nie chciałoby mi sie znowu do egzaminów uczyć ![]() Cytat:
Cytat:
wino? sen? ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#204 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja mam zmywarkę Amica i na razie (odpukać) nie narzekam
![]() Spać mi się chce
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłem już do was robaczki
![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#206 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#208 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Spo
|
|
|
|
#210 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nawet jesli to jestem zadowolona
Mam zmywarkę,płytę,piekarnik i pralkę tej firmy od 3 lat zero awarii
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.

...to powinno byc zabronione

czyli zupełnie co innego niz chcialam
[/QUOTE]

[/QUOTE]