|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pokaż swoje usta :)
no to jeszcze ja cos dorzuce
![]() 1) Bell nr 22 2) Lovely nr 24 3) Lumene nr 104 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Wtajemniczenie
|
Dodaję jeszcze kilka fotek:
1.Avon,Glazewear - Delish 2.L'Oreal,Glam Shine Sorbet - Sweet Pink Crystal 3.Avon,My Lip Miracle - Pinkabulous 4.Avon,Color Trend - Urban Neutral P.S. Ogromne dzięki za komplementy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() pamiętaj,że to szminki lekkie,dość transparentne-moje usta są naturalnie różowe i sporo szminek wychodzi chłodnawa i lekko różowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Przyczajenie
|
moj codzienny makijaz ust ogranicza sie do balsamu tisane z odrobina kremu bambino... (tisane- bezbarwny, zapobiega spierzchnieciu; bambino- lekko rozjasnia). pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To już rozumiem dlaczego one takie różowawe wyszły. To chyba jednak kupię sobie tą Rose Honey, no albo może tą Peach Dazzle. Sama nie wiem ![]() nati - ta szminka My Lip Miracle to tak sama z siebie błyszczy? czy dałaś na nią jakieś błyszczydło? Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-01-19 o 00:39 Powód: Post po poscie!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
okrutnica jakaś... |
Rose Honey jest chyba bardziej ciepła ,Peach ma więcej różu (choć może tylko na moich ustach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Wtajemniczenie
|
MagJu nic na nią nie nakładałam,właśie zdziwiłam się że taka błyszcząca na fotce wyszła bo tak normalnie to wydaje mi się że jest bardziej matowa.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Wtajemniczenie
|
Mam pytanie- skoro watek jest o ustach i makijazu
![]() ![]() A czasami az chce je pokazac takie sa symetryczne i wypukle.. Uzywam ciagle pomadek pielegnacyjnych,usta nie sa wysuszone.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
to ja tez dodam
![]() cz.1 ogolnie nie lubie swoich ust bo maja opadajace konce ![]()
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
cz.2
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
cz. 3 ostatnia
![]() jeszcze kiedys dodam reszte ![]()
![]() |
#192 |
okrutnica jakaś... |
malinka-czemu od razu nie z opisami?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Aga
![]() ![]()
![]() |
#194 |
okrutnica jakaś... |
piękne masz te usta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
wiec prosze
![]() 1 i 2 - Water Shine Diamonds Liquid - Crystal Amethyst 3 i 6- próbka z Sephory 643 4- Avon "Suede" 5- Avon Color Trend- niestety koloru nie pamietam ![]() 7- Inglot - niestety tez nie pamietam koloru 8 i 9 - przywiozła mi go siostra ze stanów ![]() 10- Look nr.1 11- Bell Shiny lips - bezbarwny 12- Bell Shiny lips nr.1 13- Yves Rocher- Rose Divine 14- Oriflame - nie pamietam nazwy ale cos Iced... ![]() 15- Orifmale- Damson Crush 16- Bell Supershinylipgloss- z złotawym odcieniem 17- nie pamietam firmy ale nazwa - Cafe au lait 18. Inglot - błyszczyk do ust smak malinowy załaczam fotki powyższego asortymentu ![]() zaraz dodam kolejna porcje fotek ![]()
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
nowa porcja
![]() 1. maybelline- 78 - dreamy 2. maybelline- 710- irresistible 3. probka sephora 611 4. avon matt suede 5. avon watermelon 6. błyszczyk eveline 8
![]() |
#197 |
okrutnica jakaś... |
Matt Suede już nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
cd.
![]() 1. oriflame - chic 2. nivea lip care caregloss&shine 3. błyszczyk inlotg truskawkowy 4. water shine diamond liquid - coral sunset 5. yves rocher- luminelle - maroon glace 6. yves rocher- luminelle - orchidee
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
cd. ostatni
![]() 1. yves rocher luminelle- petale 2. yves rocher yria dodam jeszcze fotke wsztskich produktów ktore uzyłam
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2005-06-27 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
własciwie nie byłam pewna czy załączyc, ale co tam raz sie zyje
![]() aha tak widze ze tu sie pisze czym sie paćkało - więc pisze ze nie wiem (bo generalnie sie nie maluje), jakaś próbka szminki avonu "cappuccino" (to na 2 i 3 bo na pierwszym nie mam nic) Edytowane przez bemolka Czas edycji: 2005-06-26 o 12:26 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
![]()
no to ja też wrzucę coś swojego
![]() 1. Eveline nr 15 2. Joko perłowy z słoiczku 3. Avon Metaliczny Błyszczyk Metallic Pink 4. Nivea caregloss&shine |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
hmm strasznie ciemne te zdjecia nie widac kolorków wogole
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
a moze ma któraś z was błyszczyk Rival de Loop ( jakiś odcień beżu lub łososiowy ) i mogłaby zrobić zdjęcie jak wygląda na ustach ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Killing me softly
|
malinko, masz oszałamiający wybór błyszczyków
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
fakt troszkę ciemne mi wyszły, ale kolorki akurat są takie jak w rzeczywistości
![]() moze potem wrzuce coś jeszcze w "pełnym świetle" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Rozeznanie
|
Smerfetko ja mam jeden błyszczyk Rival de Loop
![]() ![]() ![]() aaa nr to 004 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
to i ja pokaze swoje usta, narazie tylko 2 blyszczyki i do tego jakosc niezbyt ciekawa, ale kolor widac dobrze, odzyskam aparat -dam wiecej fot,
pierwsze zdjecia - blyszczyk Pierre Arthes z refleksami kolor o1 drugie zdjecie - blyszczyk Manhattan, High Shine Lipgloss Hot India, nr odkleiłam trzecie zdjecie - szminka Vipera, Sparkle&Shine (szminka do ust)nr 503 nei zamiescilam zdjec moich kolorkow blyszczykow i szminek [opakowania], ale niedlugo to nadrobie ![]() ogolnie jak tak sie przypatrze tym moim kolorkom blyszczykow i szminek to wszystkie sa podobne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
okrutnica jakaś... |
Kasiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
okrutnica jakaś... |
wklejam kolejne nabytki:
* błyszczyk z refleksami Pierre Arthes nr 14 *szminka SHEER TEMPTATION Rimmel nr 043 *błyszczyk Sephory w kolorze zimnej czerwieni |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.