Plotki, ploteczki klikaczki Pyci17 :) - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-06-29, 12:40   #181
agnieszka112233
Raczkowanie

Dot.: Plotki, ploteczki klikaczki Pyci17 :)

isiaczekk - mierzyłam różne, bo w sumie inny krój to całkiem inna numeracja ale stanęło na 42.
Stary 2011-06-29, 12:48   #182
Onnaa88
BAN stały

Ale mi ogladalność na nk wzrosła ostatnio
Podgladała mnie któraś z was?
Onnaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-29, 14:43   #183
just75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez isiaczekk Pokaż wiadomość
aneczka, just75 mam problem natury stanikowej
Od daweien dawna poszukuje dobrego stroju kapielowego, w zeszlym roku kupilam wedlug wymiarow powinien byc ok, a nie byl;/ Jakich firm stroje kapielowe kupujecie? Ja powinnam nosic 65 G, a ciezko dostac taki ponizej 100zl;/ Dodam, ze mam 96 w biuscie i ok 76 pod Nie pisalam na watku stanikowym, bo kiedys jzu pisalam ale bez odzewu;/
Staniki kupuję tylko Freye i Masquerade. Tylko, że prawie zawsze kupuję na wyprzedażach, albo upoluję coś na allegro, albo na ebayu, kupuję też w Bravissimo i Brastopie, wszędzie tam, żeby przesyłka była rejestrowana, bo te zwykłe niestety często giną.
Kiedyś udało mi się upolować góry od strojów Panache za 30 zł na ebayu, później dokupiłam sobie dół i miałam strój za ok 50-60 zł. Tylko, że ja mogę brać staniki w ciemno, noszę rozmiar 28G i zawsze z tych które kupuję pasują , Freyę Deco musiałam tylko wymieniac, bo miski wychodzą rozmiar większe.
just75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-29, 14:53   #184
isiaczekk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez just75 Pokaż wiadomość
Staniki kupuję tylko Freye i Masquerade. Tylko, że prawie zawsze kupuję na wyprzedażach, albo upoluję coś na allegro, albo na ebayu, kupuję też w Bravissimo i Brastopie, wszędzie tam, żeby przesyłka była rejestrowana, bo te zwykłe niestety często giną.
Kiedyś udało mi się upolować góry od strojów Panache za 30 zł na ebayu, później dokupiłam sobie dół i miałam strój za ok 50-60 zł. Tylko, że ja mogę brać staniki w ciemno, noszę rozmiar 28G i zawsze z tych które kupuję pasują , Freyę Deco musiałam tylko wymieniac, bo miski wychodzą rozmiar większe.
Ja w zeszym roku kupilam stroj, Freye zaplacilam sporo kasy i nie pasowal;/ Bylam mega wsciekla, tak wiec nadal szukam odpowiedniego rozmiaru z tej firmy....
Stary 2011-06-29, 15:02   #185
Onnaa88
BAN stały

Dziewczyny,a w ty też nie pracujecie,że macie tyle wolnego czasu?
Isiaczek wiem,że się uczy,a reszta?
Ja od 2 tygodni estem bezrobotna
Pracowałam od lutego aż do czerwca,ale niestety teraz pracy dla mnie brak.
Mieszkam w Holandi,dużo ofert pracy w polu lub w szklarni a jak się tak boję tej pracy,tym bardziej,że już raz w szklarni 2 tygodnie pracowałam.To miesiąc po tej pracy dochodziłam do siebie,tak miałam wszystko nadwyrężone.Mój TŻ ma tu świetną pracę,ale nie chce byc na jego utrzymaniu.Do Polski na wakacje wracam nie długo,a na stałe bym chciała ale bez kasy to też nie bardzo ... w moim mieście w Polsce to ofert strasznie mało.
Stary 2011-06-29, 15:05   #186
just75
Zadomowienie

Cytat:
Ja w zeszym roku kupilam stroj, Freye zaplacilam sporo kasy i nie pasowal;/ Bylam mega wsciekla, tak wiec nadal szukam odpowiedniego rozmiaru z tej firmy....
A nie masz u siebie jakiegoś sklepu z freyami, idź sobie na spokojnie pomierz, a może coś dopasujesz. Ten z zeszłego roku masz źle dobrany rozmiar?

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Onnaa88 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj się opalam , właśnie przyszłam sobie coś zrobić do żarełka i dalej idę się wygrzewać, póki jest pogoda.
Stary 2011-06-29, 15:11   #187
rasta_banana
Zadomowienie

GG do rasta_banana

A ja właśnie skończyłam opalanie. Dla mnie to istna męka tak leżeć, bo od razu mi się nudzi i rozglądam się za jakimś zajęciem

Onnaa88, ja mam wakacje od maja w zasadzie (pisałam maturę). Miałam iść do pracy, ale u nas w mieście to tylko do fizycznej i tak się jeszcze waham. Chciałabym wiedzieć już gdzie dostanę się na studia, przeprowadzić się i szukać pracy na miejscu.

Zapraszam na wymiankę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795204
rasta_banana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-29, 15:23   #188
isiaczekk
Zakorzenienie

Ja sie ucze, pracuje, ale praca przy komputerze w biurze wiec jest ok
Stary 2011-06-29, 15:27   #189
Celestial91
Raczkowanie

Cytat:
Mieszkam w Holandi,dużo ofert pracy w polu lub w szklarni a jak się tak boję tej pracy,tym bardziej,że już raz w szklarni 2 tygodnie pracowałam.To miesiąc po tej pracy dochodziłam do siebie,tak miałam wszystko nadwyrężone.Mój TŻ ma tu świetną pracę,ale nie chce byc na jego utrzymaniu.Do Polski na wakacje wracam nie długo,a na stałe bym chciała ale bez kasy to też nie bardzo ... w moim mieście w Polsce to ofert strasznie mało.
Ja ma wakacje od maja bo maturkę pisałam ale za miesiąc wyjeżdżam do Anglii do pracy

Celestial91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-29, 15:29   #190
Onnaa88
BAN stały

ISIACZEK
Zazdroszczę pracy,ja mam w sumie tylko srednie wykształcenie,ale tylko w pracach fizycznych pracowałam.
Koleżanki nawet po studiach nie mogą znaleść pracy umysłowej.
CELESTIAL91
a nie chcesz mnie zabrać ze sobą
Znajomi Ci prace załatwiają?czy tak w ciemno jedziesz?
Stary 2011-06-29, 16:00   #191
pycia17
Zakorzenienie

GG do pycia17

Z pracą to ogólnie ciężko ;/ właśnie wróciłam do domu zmęczona ostro, jest tak okropnie gorąco a ja musiałam poszukać fiszbiny albo nową halkę i nic te fiszbiny co kupiłam są za miękkie a w sklepie ślubnym Pani była z w szoku ze chcę fiszbiny na 3 metry ;/
pycia17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-29, 16:03   #192
isiaczekk
Zakorzenienie

Cytat:
ISIACZEK
Zazdroszczę pracy,ja mam w sumie tylko srednie wykształcenie,ale tylko w pracach fizycznych pracowałam.
CELESTIAL91
Ja poki co tez mam tylko srednie z matura, no ale dalej sie ucze. Mi udalo sie znalezc prace troche po znjaomosci Bo w warminsko-mazurskim ogromne bezrobocie. Jak chcialam isc na staz z urzedu pracy to powiedzieli, ze nie daja dla ludzi z moim wyksztalceniem i zebym przyszla jak skoncze swoje studia A na staz szukaja ludzi np po budownictwie czy innych scislych kierunkach, ale kto normalny chcialby isc na staz za 900 zl jak mnostwo ofert jest dla nich za minimum 2tysiace.... Szkoda gadac;/

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Cytat:
Napisane przez pycia17 Pokaż wiadomość
Z pracą to ogólnie ciężko ;/ właśnie wróciłam do domu zmęczona ostro, jest tak okropnie gorąco a ja musiałam poszukać fiszbiny albo nową halkę i nic te fiszbiny co kupiłam są za miękkie a w sklepie ślubnym Pani była z w szoku ze chcę fiszbiny na 3 metry ;/
Na pewno znajdziesz jakies rozwiazanie, glowa do gory, niedlugo Wasz wielki dzien A moge z ciekaowsci zapytac ile Twoj TZ ma lat?
Stary 2011-06-29, 16:10   #193
pycia17
Zakorzenienie

GG do pycia17

Cytat:
Ja poki co tez mam tylko srednie z matura, no ale dalej sie ucze. Mi udalo sie znalezc prace troche po znjaomosci Bo w warminsko-mazurskim ogromne bezrobocie. Jak chcialam isc na staz z urzedu pracy to powiedzieli, ze nie daja dla ludzi z moim wyksztalceniem i zebym przyszla jak skoncze swoje studia A na staz szukaja ludzi np po budownictwie czy innych scislych kierunkach, ale kto normalny chcialby isc na staz za 900 zl jak mnostwo ofert jest dla nich za minimum 2tysiace.... Szkoda gadac;/

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Na pewno znajdziesz jakies rozwiazanie, glowa do gory, niedlugo Wasz wielki dzien A moge z ciekaowsci zapytac ile Twoj TZ ma lat?

Miedzy nami są 2 lata różnicy ja mam 23 a Darek ma 25 lat, jest starszy o 2 lata 2 miesiące i 2 dni. Taki miły zbieg okoliczności
Stary 2011-06-29, 16:13   #194
Celestial91
Raczkowanie

Cytat:
ISIACZEK
CELESTIAL91
Hehe spakuję Cię do walizki ogólnie to mój chłopak od roku jest tam i załatwił mi pracę bo u mnie ciężko z pracą wszędzie chcą doświadczenie min.3 letnie a ja dopiero co po szkole

Celestial91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-29, 16:41   #195
isiaczekk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pycia17 Pokaż wiadomość
Miedzy nami są 2 lata różnicy ja mam 23 a Darek ma 25 lat, jest starszy o 2 lata 2 miesiące i 2 dni. Taki miły zbieg okoliczności
Darek mlodziutko wyglada stad moje pytanie Dalabym mu gora 22lata
Stary 2011-06-29, 16:53   #196
Li O
Wtajemniczenie

Cytat:
A u mnie jest odwrotna sytuacja To moj TZ chcialby juz slubu, ale ja z racji na wiek, studia, prace chce jeszcze poczekac No a dla Mojego latka leca Ale jak kocha to poczeka
W sumie ja bym chciała, ponieważ moim rodzicom przykro, kiedy sąsiedzi i rodzina nas obmawiają, że mieszkamy bez ślubu. Mnie to nie przeszkadza, ale rozumiem, że im miło nie jest wysłuchiwać takich uwag Ja bardzo ugodowa jestem i nie lubię jak komuś w jakikolwiek sposób dzieje się krzywda

Cytat:
To ja jestem nienormalna Od 4 miesięcy jestem na stażu w dużej międzynarodowej firmie. Inaczej bym się tam pewnie nie dostała, a i tak nie mam gwarancji zatrudnienia później. Wstyd się przyznać, ale wcześniej kilka miesięcy siedziałam w domku, bo myślałam że z moim wykształceniem (magister + podyplomówka) stać mnie na coś lepszego niż praca w supermarkecie. Z innymi ofertami na prawdę było ciężko. No ale trzeba było schować dumę w buty, bo otrzymałam już przydomek nieroba Tak czy inaczej nawet pomimo tych 900 zł jestem zadowolona z pracy. Robię to co lubię (głównie wystawiam faktury) i liczę na to, że zostanę tam na pełny etat
Stary 2011-06-29, 17:09   #197
Onnaa88
BAN stały

ISIACZEK
To zazdroszczę,że masz taką prace,teraz bez znajomości ciężko o jakies porządne zatrudnienie.Bezrobocie to chyba w całej Polsce ostatnio takie wysokie
CELESTIAL91
a myślisz,że się zmieszcze do tej walizki?ja w sumie malutka jestem to może wejdę
no to super,że będziesz z nim na mejscu,bo taki związek na odległość to ciężki jest,ja z moim TŻ byłam 3 lata na odległość,dopiero poteem z nim zamieszkałam musiałam w Polsce szkołę dokoczyć,żeby potem do niego jechać.
Li O
Moja kuzynka skończyła 2 kierunki studiów.
Pracowałam z nią przy taśmie w Holandii,w Polsce pracy nie mogła znaleść.
Pózniej się zakochała,wyjechała z facetem do Irlandi,zaszła w ciążę i wychowuje synka
Szkoda,że jednym sie uda coś po studiach znaleść,a drugim nie
Bo mi też się zawsze marzyły studia,ale po tym jak widzę co robia znajomi lub rodzina po studiach to zrezygowałam.Jestem niestety typowa humanistka,a w tych kierunkch najciężej o pracę.
Stary 2011-06-29, 17:19   #198
pycia17
Zakorzenienie

GG do pycia17

Cytat:
Darek mlodziutko wyglada stad moje pytanie Dalabym mu gora 22lata

To juz ja na starszą wyglądam a to pech ;p
Stary 2011-06-29, 17:54   #199
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez jestem na stazu, juz drugi raz (3 miesiace + 1 miesiac gwarancji)
mam tytul mgr i tez myslalam, ze znajde cos w zawodzie za lepsza kase, ale jest taka padaka, ze w koncu poszlam na staz zeby bylo cokolwiek
mnie raczej nie zatrudnia na dluzej bo mam inne wyksztalcenie niz to co teraz robie (referent) a szkoda bo nawet mi sie to podoba

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-29, 18:01   #200
aneczka2238
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem bezrobotna Wychowywałam do tej pory synka, bo w moim mieście nie ma żłobka, a teraz on od 3 tygodni chodzi do przedszkola a ja siedzę w domu i szukam pracy ( w sumie to udaję że szukam ) Dobrze mi jest w domu, a mąż jest na stanowisku kierowniczym więc na brak pieniędzy jakoś specjalnie nie muszę narzekać. Jak by trzeba było to bym poszła do pracy ( o ile bym znalazła) ale wiem że nie ma takiej konieczności więc dobrze mi w domu

Oluś

31.12.2014

Wymianka
aneczka2238 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-29, 18:09   #201
Gofrzyca
Zakorzenienie

I ja "pyciowa klikaczka" jestem bezrobotna, UWaGA UWAGA już drugi rok
Pomagam trochę znajomej przy dziecku i troszkę kaski zawsze wpadnie ale to takie grosze.
A jak idę na rozmowę o pracę to już kompletnie bez stresu, bo po tym wszystkim co usłyszałam do tej pory to tylko śmiać mi si chce
Po raz pierwszy usłyszałam, że mam za wysokie wykształcenie, potem takie podobne, całkiem niedawno, że mam za duże wymagania (owym wymaganiem była stała pensja ), a ostatnio proponowali 800 złoty za tydzień pracy, zwykłej biurowej, czyli za miesiąc 3200 złoty Już mi się to wydało podejrzane, no ale i tak nie oddzwonili do mnie
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-29, 18:31   #202
mistress88
Zadomowienie

nie wiem jak wy, ale ja już nie mogę się doczekać wyników, a dadzą pewnie dopiero jutro

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-29, 18:44   #203
just75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
nie wiem jak wy, ale ja już nie mogę się doczekać wyników, a dadzą pewnie dopiero jutro
Ja też się nie mogę doczekać, mam wielką nadzieję, że to jednak my wygramy .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-29, 18:53   #204
niejestemtwoja
Zakorzenienie

ja też czekam na wyniki !

12.05.13 r. - ostatnie farbowanie włosów
23.12.13 r. - blond pasemka
niejestemtwoja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-29, 18:58   #205
Onnaa88
BAN stały

aneczk2238
Widzę,że w tym samym wieku jesteśmy
Mój TŻ w sumie też dobrze zarabia,ale ja w domu bez pracy wysiedzieć nie potrafie,nie wiem kompletnie co ze sobą mam robić,z nudów to ciągle jem
Dobrze,że jestem szczupła i mam szybką przemianę materii
Gdyby nie konkursy to bym w domu zwariowała chyba,a tak to czasmi uda mi się coś wygrać,przynajmniej ten wolny czas na cos pożytecznego przeznaczam.
Ile latem ma synek?chyba szybko go miałaś
Gofrzyca
Też słyszałam od znajomych,na rozmowie mówiono im,że mają za wysokie wykształcenie,straszne to.Ja bym to sie chyba załamała jak bym coś takiego usłyszała.Praca za 3200 zł marzenie,i do tego zwykła biurowa,może chcieli powiedzieć,że 800 zł za miesiąc pracy ale im sie trochę pomyliło

Dziewczyny od Basi pisały,że jutro mają być wyniki,bo Basia dostała info od kogoś

Edytowane przez Onnaa88
Czas edycji: 2011-06-29 o 19:00
Stary 2011-06-29, 19:02   #206
aneczka2238
Zakorzenienie

Onnaa88

Mój synek będzie miał w lipcu 3 latka, miałam 20 lat jak urodziłam. Wiem że to wcześniej, ale mieliśmy już z tż własne mieszkanie, on dobrze zarabiał, więc nie było tak że siedzieliśmy rodzicom na głowie. Mieszkałam z nim od 19 roku życia, szybko się usamodzielniliśmy

Oluś

31.12.2014

Wymianka
aneczka2238 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-29, 19:16   #207
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
aneczk2238
Widzę,że w tym samym wieku jesteśmy
Mój TŻ w sumie też dobrze zarabia,ale ja w domu bez pracy wysiedzieć nie potrafie,nie wiem kompletnie co ze sobą mam robić,z nudów to ciągle jem
Dobrze,że jestem szczupła i mam szybką przemianę materii
Gdyby nie konkursy to bym w domu zwariowała chyba,a tak to czasmi uda mi się coś wygrać,przynajmniej ten wolny czas na cos pożytecznego przeznaczam.
Ile latem ma synek?chyba szybko go miałaś
Gofrzyca
Też słyszałam od znajomych,na rozmowie mówiono im,że mają za wysokie wykształcenie,straszne to.Ja bym to sie chyba załamała jak bym coś takiego usłyszała.Praca za 3200 zł marzenie,i do tego zwykła biurowa,może chcieli powiedzieć,że 800 zł za miesiąc pracy ale im sie trochę pomyliło

Dziewczyny od Basi pisały,że jutro mają być wyniki,bo Basia dostała info od kogoś
nie, nie niee, 800 złoty za tydzień pracy i to jeszcze po godzine dziennie
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-29, 19:16   #208
sauer
Wtajemniczenie

GG do sauer

Cytat:
(...)
Ja też nie pracuje, chciałam coś sobie na wakacje znaleźć ale jak narazie kiepsko to idzie... a w roku akademickim pracowałam od czasu do czasu, a w następnym to już w ogóle na to czasu nie znajdę
Cytat:
Napisane przez rasta_banana Pokaż wiadomość
A ja właśnie skończyłam opalanie. Dla mnie to istna męka tak leżeć, bo od razu mi się nudzi i rozglądam się za jakimś zajęciem
(...)
Ja też nie lubię tak leżeć, nic nie robić i jeszcze się grzać! :P jak leżę to zasypiam ale na słońcu to raczej nie jest dobre rozwiązanie

sauer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-29, 19:19   #209
Onnaa88
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aneczka2238 Pokaż wiadomość
Onnaa88

Mój synek będzie miał w lipcu 3 latka, miałam 20 lat jak urodziłam. Wiem że to wcześniej, ale mieliśmy już z tż własne mieszkanie, on dobrze zarabiał, więc nie było tak że siedzieliśmy rodzicom na głowie. Mieszkałam z nim od 19 roku życia, szybko się usamodzielniliśmy
To ja nie wiedziałam,że dzieci tak szybko do przedszkola chodzą jeszcze takie maluszki
Ja chyba chodziłam do zerówki tylko jak miałam 6 latek
Gofrzyca
O kurde podaj numer do tego pracodawcy
Taka praca to rzeczywiście poderzana
Sauer
To chyba wiekszośc z nas tutaj ma problem ze znalezieniem pracy.No ale nie wolno się p0oddawać i trzeba dzielnie szukać

Edytowane przez Onnaa88
Czas edycji: 2011-06-29 o 19:22
Stary 2011-06-29, 20:50   #210
malgosia27
BAN stały

Ja też nie pracuję(mam tylko jakąś firme mojego ojca na siebie,a tak naprawdę nawet niewiem o co w niej biega hehe,wychowuję dzieci,jedno prowadzam do szkoły,a drugie siedzi ze mną w domu,mąż pracuje całymi tygodniami,zjeżdża aby na weekendy,święta i czasami wpadnie w tygodniu do domu,ale już się przyzwycziłam i tak mi dobrzechociaż mam chwile zwątpienia,no ale cóż ...ta czasami bywa
A tak Wam powiem szczerze,ze ja w swoim życiu przepracowane mam tylko 9 m-cy

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Ps.ja kocham leżeć plackiem i opalać się ,jakby dzieci mi tylko pozwalały to leżałabym całe dnie na słońcu
malgosia27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości