|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Plotki, ploteczki klikaczki Pyci17 :)
isiaczekk - mierzyłam różne, bo w sumie inny krój to całkiem inna numeracja
|
|
#182 |
|
BAN stały
|
Ale mi ogladalność na nk wzrosła ostatnio
![]() Podgladała mnie któraś z was?
|
|
|
|
|
#183 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiedyś udało mi się upolować góry od strojów Panache za 30 zł na ebayu, później dokupiłam sobie dół i miałam strój za ok 50-60 zł. Tylko, że ja mogę brać staniki w ciemno, noszę rozmiar 28G i zawsze z tych które kupuję pasują , Freyę Deco musiałam tylko wymieniac, bo miski wychodzą rozmiar większe.
|
|
|
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#185 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny,a w ty też nie pracujecie,że macie tyle wolnego czasu?
Isiaczek wiem,że się uczy,a reszta? Ja od 2 tygodni estem bezrobotna ![]() Pracowałam od lutego aż do czerwca,ale niestety teraz pracy dla mnie brak. Mieszkam w Holandi,dużo ofert pracy w polu lub w szklarni a jak się tak boję tej pracy,tym bardziej,że już raz w szklarni 2 tygodnie pracowałam.To miesiąc po tej pracy dochodziłam do siebie,tak miałam wszystko nadwyrężone.Mój TŻ ma tu świetną pracę,ale nie chce byc na jego utrzymaniu.Do Polski na wakacje wracam nie długo,a na stałe bym chciała ale bez kasy to też nie bardzo ... w moim mieście w Polsce to ofert strasznie mało. |
|
|
|
|
#186 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Ja dzisiaj się opalam , właśnie przyszłam sobie coś zrobić do żarełka i dalej idę się wygrzewać, póki jest pogoda.
|
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zadomowienie
|
A ja właśnie skończyłam opalanie. Dla mnie to istna męka tak leżeć, bo od razu mi się nudzi i rozglądam się za jakimś zajęciem
![]() Onnaa88, ja mam wakacje od maja w zasadzie (pisałam maturę). Miałam iść do pracy, ale u nas w mieście to tylko do fizycznej i tak się jeszcze waham. Chciałabym wiedzieć już gdzie dostanę się na studia, przeprowadzić się i szukać pracy na miejscu.
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie ucze, pracuje, ale praca przy komputerze w biurze wiec jest ok
|
|
|
|
|
#189 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#190 |
|
BAN stały
|
ISIACZEK
Zazdroszczę pracy,ja mam w sumie tylko srednie wykształcenie,ale tylko w pracach fizycznych pracowałam. Koleżanki nawet po studiach nie mogą znaleść pracy umysłowej. CELESTIAL91 a nie chcesz mnie zabrać ze sobą ![]() Znajomi Ci prace załatwiają?czy tak w ciemno jedziesz? |
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Z pracą to ogólnie ciężko ;/ właśnie wróciłam do domu zmęczona ostro, jest tak okropnie gorąco a ja musiałam poszukać fiszbiny albo nową halkę i nic
te fiszbiny co kupiłam są za miękkie a w sklepie ślubnym Pani była z w szoku ze chcę fiszbiny na 3 metry ;/
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo w warminsko-mazurskim ogromne bezrobocie. Jak chcialam isc na staz z urzedu pracy to powiedzieli, ze nie daja dla ludzi z moim wyksztalceniem i zebym przyszla jak skoncze swoje studia---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
A moge z ciekaowsci zapytac ile Twoj TZ ma lat?
|
||
|
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miedzy nami są 2 lata różnicy ja mam 23 a Darek ma 25 lat, jest starszy o 2 lata 2 miesiące i 2 dni. Taki miły zbieg okoliczności
|
|
|
|
|
|
#194 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ogólnie to mój chłopak od roku jest tam i załatwił mi pracę bo u mnie ciężko z pracą wszędzie chcą doświadczenie min.3 letnie a ja dopiero co po szkole
|
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dalabym mu gora 22lata
|
|
|
|
|
|
#196 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bardzo ugodowa jestem i nie lubię jak komuś w jakikolwiek sposób dzieje się krzywda ![]() Cytat:
Od 4 miesięcy jestem na stażu w dużej międzynarodowej firmie. Inaczej bym się tam pewnie nie dostała, a i tak nie mam gwarancji zatrudnienia później. Wstyd się przyznać, ale wcześniej kilka miesięcy siedziałam w domku, bo myślałam że z moim wykształceniem (magister + podyplomówka) stać mnie na coś lepszego niż praca w supermarkecie. Z innymi ofertami na prawdę było ciężko. No ale trzeba było schować dumę w buty, bo otrzymałam już przydomek nieroba
|
|
|
#197 |
|
BAN stały
|
ISIACZEK
To zazdroszczę,że masz taką prace,teraz bez znajomości ciężko o jakies porządne zatrudnienie.Bezrobocie to chyba w całej Polsce ostatnio takie wysokie ![]() CELESTIAL91 a myślisz,że się zmieszcze do tej walizki?ja w sumie malutka jestem to może wejdę ![]() no to super,że będziesz z nim na mejscu,bo taki związek na odległość to ciężki jest,ja z moim TŻ byłam 3 lata na odległość,dopiero poteem z nim zamieszkałam musiałam w Polsce szkołę dokoczyć,żeby potem do niego jechać. Li O Moja kuzynka skończyła 2 kierunki studiów. Pracowałam z nią przy taśmie w Holandii,w Polsce pracy nie mogła znaleść. Pózniej się zakochała,wyjechała z facetem do Irlandi,zaszła w ciążę i wychowuje synka ![]() Szkoda,że jednym sie uda coś po studiach znaleść,a drugim nie ![]() Bo mi też się zawsze marzyły studia,ale po tym jak widzę co robia znajomi lub rodzina po studiach to zrezygowałam.Jestem niestety typowa humanistka,a w tych kierunkch najciężej o pracę. |
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam tytul mgr i tez myslalam, ze znajde cos w zawodzie za lepsza kase, ale jest taka padaka, ze w koncu poszlam na staz zeby bylo cokolwiek mnie raczej nie zatrudnia na dluzej bo mam inne wyksztalcenie niz to co teraz robie (referent) a szkoda bo nawet mi sie to podoba
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem bezrobotna
Wychowywałam do tej pory synka, bo w moim mieście nie ma żłobka, a teraz on od 3 tygodni chodzi do przedszkola a ja siedzę w domu i szukam pracy ( w sumie to udaję że szukam ) Dobrze mi jest w domu, a mąż jest na stanowisku kierowniczym więc na brak pieniędzy jakoś specjalnie nie muszę narzekać. Jak by trzeba było to bym poszła do pracy ( o ile bym znalazła) ale wiem że nie ma takiej konieczności więc dobrze mi w domu
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
I ja "pyciowa klikaczka" jestem bezrobotna, UWaGA UWAGA już drugi rok
Pomagam trochę znajomej przy dziecku i troszkę kaski zawsze wpadnie ale to takie grosze. A jak idę na rozmowę o pracę to już kompletnie bez stresu, bo po tym wszystkim co usłyszałam do tej pory to tylko śmiać mi si chce ![]() Po raz pierwszy usłyszałam, że mam za wysokie wykształcenie, potem takie podobne, całkiem niedawno, że mam za duże wymagania (owym wymaganiem była stała pensja ), a ostatnio proponowali 800 złoty za tydzień pracy, zwykłej biurowej, czyli za miesiąc 3200 złoty Już mi się to wydało podejrzane, no ale i tak nie oddzwonili do mnie
|
|
|
#202 |
|
Zadomowienie
|
nie wiem jak wy, ale ja już nie mogę się doczekać wyników, a dadzą pewnie dopiero jutro
|
|
|
|
|
#203 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
ja też czekam na wyniki !
|
|
#205 |
|
BAN stały
|
aneczk2238
Widzę,że w tym samym wieku jesteśmy ![]() Mój TŻ w sumie też dobrze zarabia,ale ja w domu bez pracy wysiedzieć nie potrafie,nie wiem kompletnie co ze sobą mam robić,z nudów to ciągle jem ![]() Dobrze,że jestem szczupła i mam szybką przemianę materii ![]() Gdyby nie konkursy to bym w domu zwariowała chyba,a tak to czasmi uda mi się coś wygrać,przynajmniej ten wolny czas na cos pożytecznego przeznaczam. Ile latem ma synek?chyba szybko go miałaś ![]() Gofrzyca Też słyszałam od znajomych,na rozmowie mówiono im,że mają za wysokie wykształcenie,straszne to.Ja bym to sie chyba załamała jak bym coś takiego usłyszała.Praca za 3200 zł marzenie,i do tego zwykła biurowa,może chcieli powiedzieć,że 800 zł za miesiąc pracy ale im sie trochę pomyliło ![]() Dziewczyny od Basi pisały,że jutro mają być wyniki,bo Basia dostała info od kogoś Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2011-06-29 o 19:00 |
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Onnaa88
Mój synek będzie miał w lipcu 3 latka, miałam 20 lat jak urodziłam. Wiem że to wcześniej, ale mieliśmy już z tż własne mieszkanie, on dobrze zarabiał, więc nie było tak że siedzieliśmy rodzicom na głowie. Mieszkałam z nim od 19 roku życia, szybko się usamodzielniliśmy
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a w roku akademickim pracowałam od czasu do czasu, a w następnym to już w ogóle na to czasu nie znajdę Cytat:
|
|
|
#209 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja chyba chodziłam do zerówki tylko jak miałam 6 latek ![]() Gofrzyca O kurde podaj numer do tego pracodawcy ![]() Taka praca to rzeczywiście poderzana ![]() Sauer To chyba wiekszośc z nas tutaj ma problem ze znalezieniem pracy.No ale nie wolno się p0oddawać i trzeba dzielnie szukać
Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2011-06-29 o 19:22 |
|
|
|
|
|
#210 |
|
BAN stały
|
Ja też nie pracuję(mam tylko jakąś firme mojego ojca na siebie,a tak naprawdę nawet niewiem o co w niej biega hehe,wychowuję dzieci,jedno prowadzam do szkoły,a drugie siedzi ze mną w domu,mąż pracuje całymi tygodniami,zjeżdża aby na weekendy,święta i czasami wpadnie w tygodniu do domu,ale już się przyzwycziłam i tak mi dobrze
chociaż mam chwile zwątpienia,no ale cóż ...ta czasami bywaA tak Wam powiem szczerze,ze ja w swoim życiu przepracowane mam tylko 9 m-cy ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Ps.ja kocham leżeć plackiem i opalać się ,jakby dzieci mi tylko pozwalały to leżałabym całe dnie na słońcu |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

, właśnie przyszłam sobie coś zrobić do żarełka i dalej idę się wygrzewać, póki jest pogoda.

Ja bardzo ugodowa jestem i nie lubię jak komuś w jakikolwiek sposób dzieje się krzywda