|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ X - JUBILEUSZ!
wstałam, bo muszę zadzwonić do rejestracji i umówić małą na wizytę.
w ogóle to czeka mnie wydatek jakieś 120 zł zawsze mierzyłam małej temperaturę elektronicznym termometrem, ale wczoraj ledwo mi pozwoliła zmierzyć i muszę kupić ten przykładany do czoła wiecznie coś ![]() ciekawe czy jeszcze na dziś będą miejsca do lekarza, bo ludzie 2 dni wcześniej dzieci umawiają i mi później baba w rejestracji mówi, że najbliższy termin za dzień ![]() rano mała znowu miała gorączkę i dałam jej nurofen i niedawno usnęła i już ma czoło chłodniejsze.
|
|
|
#182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ X - JUBILEUSZ!
Cytat:
i kiedy jedziecie? my byliśmy w połowie kwietnia i był śnieg![]() Cytat:
za mobiliizacje![]() dzień dobry ja już wstałam i trzeba zjeść śniadanko i ruszać do pracy ale już nie na tak długo
|
||
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Ja zaraz do pracy spadam.
Dzisiaj jade przymierzyć tą małą czarną, którą mam odłożoną. 1,5 kg mam mniej, ale jakoś nie widze, zebym schudła. Trzymajcie kciuki, żebym sie wcisnęłam.
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zwariuję zaraz ![]() w tej rejestracji nikt nie odbiera najlepsze jest to, że nawet jak tam jestem, to stoją 3 baby w rejestracji, gadają o plotkach, a żadna nie raczy telefonu odebrać nawet obsłużyć żadna nie raczy tylko gadają między sobą
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Lili mam nadzieje, że się dodzwonisz.
U nas w przychodni bardzo przestrzegają tego, żeby odbierać telefony. Pani dyrektor często chodzi i sprawdza, czy rejestratorki się nie obijają.
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze Ci powiedzą, że trzeba było wcześniej się zarejestrować, bo teraz to już miejsc nie ma![]() dzwonię dalej, do skutku ![]() tam jest problem z kierowniczką(czy dyrektorką?) przychodni, bo ona sama ma olew
|
|
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry SPD!
Ależ w ostatnich dniach nie chce mi się do pracy przychodzić Sytuacja tutaj nie nastraja dobrze i naprawdę marzę, by to wszystko się już skończyło, wszystko zostało wyjaśnione i znów będę mogła sobie spokojnie pracować ![]() Dziś po pracy planujemy jechać do cukierni pozamawiać wszystko weselne, zatem z wolnego popołudnia znów niteczki... Aaa, marcia, zapomniałam odpisać ![]() Cytat:
Nie jestem lekarzem (może niech się kraven wypowie) i nie mam dzieci, ale dla mnie to trochę chore tak biegać z każdym katarkiem i narażać dziecko jeszcze bardziej ![]() Tak w ogóle wczoraj pojawiło się kilka kandydatek do oddelegowania na SPD Chat Dziewczynki, uspokoić się proszę
|
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
o dziwo dodzwoniłam się, ale miejsc już nie ma
dostałam z łaski nr na pomoc doraźną i od 18 mogę iść, bo mi zależało na po poludniu, żeby z Tż podjechać autem, bo nie będę z małą autobusem jechała jak chora czyli po 18 pojedziemy, a do tej pory jakoś sobie muszę poradzić, mam nadzieję, że mała większej gorączki nie dostanie , póki co ma czoło zimne po nurofenie---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Cytat:
przecież nie będę czekała, aż dostanie 40 i zapalenia płuc. to jest małe dziecko, a nie dorosły człowiek, który ma katar.
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-29 o 07:37 |
|
|
|
|
|
#189 | ||||
|
Konto usunięte
|
ja polecam tytan kamień i rdza
Cytat:
i pisać po prostu co u Ciebie jak tam S.? dalej działa na nerwy? ![]() Cytat:
za✂✂✂iście! to jest genialny pomysł a nie chory! Cytat:
dla A. to się chłopak postarał powiedz, ze ma dużego plusa u SPD za to co do kostiumu to napisałam w albumie, ale powtórze się: śmiało na plażę! jest smacznie ![]() Cytat:
na pewno się zmieścisz i bedzie dobrze leżeć Matko jak ja szczupło w niej wyglądam ![]() ależ miałam wczoraj dzień pełen wrażeń, jedna praca, druga praca, potem randka z M. i pierwsze spięcie między nami no kiedyś musi być ten pierwszy raz ale... warto było się troszkę pokłócić żeby móc się później pogodzić ale było warto, matko co ten facet ze mna wyprawia ![]() Marcia ja bym sobie dała spokój z tą rozmową na słuchawki skoro takie złe opinie są w necie ![]() Nuruś ale przypał z tym mieszkaniem ![]() Golden cieszę się, że się dogadałaś z Tż Anastazja Ijaa dobrze mówi, dzień nad morzem by Ci bardzo dobrze zrobił ![]() Miłego dnia Moje Panny!
Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2011-06-29 o 08:08 |
||||
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby- oby atmosfera w pracy się wyklarowała
![]() Kash- ah te Twoje posty ![]() Lili- u mnie w przychodni tak samo, 3 babki stoją a telefon dzwoni ![]() witam ![]() ja wstałam po 7 i zaraz biorę się za sprzątanie, tzn ogarnianie bo za godzinę muszę wyjść z domu zjadłam owsiankę na śniadanie i teraz piję kawkę upał od rana i od 7 koszą trawę
|
|
|
|
|
#191 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Na dietę nie nadaję się to jednak zupełnie: owoców najczęściej brak albo tyle co kot napłakał - mimo, że owocowym się to coś nazywa dużoooooooooooooo cukru i innych polepszaczy, bo przecież trzeba jakoś to do smaku doprawić.Dodatkowo wszystkie o "czerwonym" zabawieniu omijam szerokim łukiem, bo duże prawdopodobieństwo, że robaczkami są barwione. ![]() Wiadomo, że we wszystkim teraz można znaleźć coś nie fajnego i o ile dla osoby bez diety raz kiedyś taki stwór to pewnie nic złego, o tyle na redukcji - nie potrzebne są w menu absolutnie. Cytat:
![]() A jak będzie taka wiesz.. o kilogram za mała, to bierz! Będzie dodatkowa motywacja. ![]() Cytat:
![]() Ale mi się dzisiaj dobrze spało. Dzień, wieczór i noc pełne wrażeń, to nie mogło być inaczej. ![]() Chociaż... Kash wrócił mój sen! Na chwilę, bo na chwilę ale jednak. Stanęłam dzisiaj przed lustrem i... MUSZĘ NA ZAKUPY. Potrzebuję jakieś "doły". Nic tylko się cieszyć Bluzki to jeszcze jako tako, ale spodnie... na dupie wiszą, w pasie ściskam się paskiem - co niestety działa tylko w przypadku luźnej, ciemnej bluzki - inaczej wszystko widać. Przebierałam się dzisiaj chyba z 4 razy. Chciałam na zakupy "dołowe" za jeszcze 2-3 kg, bo.. przecież znów coś nie będzie pasować, ale chyba nie mam wyboru. ![]() Na bronka dzisiaj po pracy idę, więc planuję miło spędzić czas. Miłego dnia
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-06-29 o 08:38 |
|||
|
|
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też tak chcę.na mnie nie będą wisiały, bo mi ciotka 2 pary spodni kupiła tak małe, że ledwo się w nie mieszczę.marzę, by były w sam raz
|
|
|
|
#193 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Cały czas rozmyślam czy iść na tą pierwszą rozmowę?? Bo niby opinie złe, ale ludzie piszą, że pracuja rok lub półroku. Gorzej jakby mi trafiło wciskanie jakiś podręczników, ale czytałam, że maja też kontrakt z playem. Stawka z tego co piszą większa niż u mnie plus prowizje(co w moim wypadku raczej mało prawdopodobne Proszę o kciuki o 16 Bo to druga rozmowa.Projektu nie oddaje, nie skończyłam ![]() A co do ciemnego pieczywa. Też niecierpiałam a od pół roku jemy tylko takie. I fajnie bo się najadam dwoma kromkami zamiast połową bohenka jasnego. I wczoraj byłam w mexicanie i sączyłam margaritte ananasową Abby konieczna relacja z panienskiego Ile płacicie za kamerzyste? Macie kamere? Dużo osób Wam poodmawiało(wiem ze troche offtopowo, ale tak troszeczke )Ijaa aż mi się morza i plaży przez Ciebie zachciało:P Lili trzymam kciuki, żeby z małą nic poważnego nie było. Nurku to byś mieszkała niedaleko mnie chyba, jaka szkoda I jeszcze ta cena, nie wiedziałam, że takie istnieją jeszcze w Wawie.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle to ja chcę wrócić do wagi z kiedyś, także mam nadzieję, że wrócę i że będę wciskała się w ciuszki z kiedyś i nie będą opięte
![]() to nie przeszkodzi mi też kupić np. jeansów po schudnięciu na zachętę. w ogóle to wybrałam dla siebie odpowiednią dietę- opartą o Indeks Glikemiczny przeczytałam już co i jak, tylko nie wiem czy mogłabym słodzik stosować do jednej kawki dziennie, bo cukru i miodu niesety nie, bo IG za wysokie ![]() mam nadzieję, że nie zbankrutuję na tym odchudzaniu, ale zamierzam jeść mniejszą ilość, także chyba tak źle nie będzie i nie pójdę z torbami ![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- oj mi też, ale z tym brzuchem i boczkami to bym nie wyszła w stroju
|
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o kasę, to moim zdaniem nie zbankrutujesz.
|
|
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fruktozy nigdy nigdzie nie widziałam w aptece czy markecie jest ![]() co do słodzika to ja nie zamierzam go zawsze stosować, tylko do czasu, aż schudnę, a później 1-2 kawki osłodzę normalnie cukrem słodzik to tak tylko czasowo chciałam, bo to dziadostwo ![]() jutro lub pojutrze zrobię te dietkowe zakupy i zobaczę ile to mnie wynosi mam nadzieję, że wyjdę na tym podobnie, bo przecież zamierzam jeść mało, a nie się obżerać.muszę dziś się zorientować w 2 aptekach koło mnie ile termometry bezdotykowe kosztują. u mnei cd remontu- jest mega głośno
|
|
|
|
#197 |
|
Konto usunięte
|
Ijaa może ten kolo wysyła Ci podświadomie jakieś fluidy i to dlatego?
może kup sobie jakąś unisex piżamę typu wór na kartofle i chodź w niej spać wtedy nie będzie Ciebie nawiedzał? Marcia i co dobra ta margaritta ananasowa?
|
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Lili- ja kupowałam dla mamy ten termometr bezdotykowy i kosztował 119zł
jako że robiłam wtedy spore zakupy w aptece to babka mi opuściła cenę do 99zł
|
|
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() patrzyłam na allegro to są różne te termometry- jeden przypomina taki zwykły, w sensie, że jest tylko trochę większy, a jeden to jak taki pistolet jakby wygląda i jestem trochę ogłupiona, ale zobaczę jaki będzie w dwóch aptekach koło mnie. na allegro ceny są między 80, a 200 ![]() mam nadzieję tylko, że się nie popsuje po miesiącu
|
|
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za praceja też nie wiedziałam, że takie istnieją ![]() ja już siedze w pracy i dziś mam takiego lenia, że szkoda gadać
|
|
|
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Cytat:
No na przykład ciągle tylko temat o jaka to ja gruba i schudnąć muszę .... kurcze to nie ma co gadać tylko brać przykład z ijii (moje guru odchudzania Jeszcze jakieś narzekania się przewinęły, ale w całym stresie nie pamiętam już o nich. Ale zamiast narzekać to może warto cieszyć się z tego co się ma? bo jednak są tacy co mają gorzej, a uśmiech z ich twarzy nie schodzi. Nie ma nic praktycznie o oszczędzaniu cos cały sens wątku gdzieś zaginął w akcji. Tak jak kiedyś z chęcią wchodziłam na wątek tak teraz zaglądając tu mam mieszane uczucia. Wiadomo, że nie da się uniknąć, bo siłą rzeczy cały czas o oszczędzaniu nie da się rozmawiać. ALE zaznaczam, że to moje zdanie i każdy ma prawo mieć inne i oczywiście ja tam nie zamierzam więcej na ten temat mówić, ale jednak nie dawało mi to spokoju i musiałam się wypowiedzieć. Co u mnie ? Jutro straszny dzień juz mnie boli żołądek. Do tego miałam jeszcze przeboje z samą pracą bo w piątek odebrałam maila od promotora, że prosi o szybki kontakt, bo trzeba przedrukwać pracę, zmienić tytuł i nawy dwóch rozdziałów bez płaczu się nie obyło, szybkie drukowanie i w sobotę wizyta w Poznaniu. A tak poza tym to nic nowego się nie dzieje, bo żyję ta obrona i to jest u mnie temat nr 1. W tym miesiącu może uda nam się go zakończyć na 0. Także nie będzie źle. Biorąc pod uwagę zakup roweru, ale na to poszło troszkę pieniażków ze skarbonki (300 zł udało sie uzbierać). Oprócz tego Tż zachomikował na koncie jakąś kwotę pieniędzy. Nie wiem ile i nie wiem jak on to zrobił, ale zawsze kiedyś się przydadzą. Na razie czekają. Ogólnie zaczynamy wychodzić na prostą, na pewno nie będzie wielkiego cudu, ale może co miesiąc uda się coś odłożyć.
|
|
|
#202 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To na pewno by nie wzbudziło w Adamie żadnych 'podejrzeń'. A fluidy? Ja mu cholera wyślę. Niech spada na bambus. Zrobiłam całą grafikę pod oferty handlowe i promocje i mi się komp zrestartował, przez skok napięcia. ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
W związku z powyższym... raz dwa... wszyscy się uśmiechamy. Popadamy w chwilę zadumy... i już wiemy, że mamy się z czego cieszyć. I . (ale z tym guru to pojechałaś )Gratuluję też wychodzenia na prostą.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-06-29 o 09:35 |
||
|
|
|
|
#203 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hej. Dziewczyny nawet nie wiecie jaka ze mnie idiotka. Wczoraj drukowałam pracę dla siebie żeby tż mi dziś oprawił i zauważyłam koszmarny błąd. Na drugiej stronie mamy oświadczenie i to oświadczenie wysłała mi koleżanka. Nie wiem jak to się stało, ale nie zmieniłam jej tamtu pracy na swój Wszystko już oddane, pisałam do promotorki i muszę to zmienić w dziekanacie. 2 dni w tyłku, bo muszę jechać do promotorki do Kato po jej podpis, a potem do Rybnika do dziekanatu to podmienić. Jestem wściekła jak nie wiem ![]() |
|||||
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Kraven- kciuki za sukienkę
![]() ![]() Ala- kciuki na jutro na pewno będzie 5 cieszę się że wychodzicie na prostą![]() Lili- 200zł za termometr to strasznie dużo ja mam taki: http://violin.otwarte24.pl/45,TERMOM...ntent=54459366jest świetny, mierzy temperaturę dosłownie w 2 sekundy |
|
|
|
|
#205 |
|
kobieta za ladą
|
lilii zdrówka młodej
![]() wpadłam sie przywitać i lece ,najpierw podrzuce Julkę do ciotki Tż a potem do dentysty ,potem szybko spowrotem bo chyba dziś zaczynamy malowanie już mojego wysłałam po barwniki(najwyżej będzie jego wina) malujemy z barwników bo na gotowe farby nas nie stać ![]() no to pa ![]() ja to wogóle nie wiem o co chodzi z tym off topem i dla czego po roku czasu nagle przeszkadza pisanie nie tylko o oszczędzaniu
|
|
#206 | |||||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Niemniej jednak gratuluję pałera i oby trwał najdłużej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wiedziałam I to aż za dobrze... mam już dosyć tego haraczu ![]() Cytat:
![]() My mięliśmy znowu nieprzewidziany wydatek 150 zł poszło się walić Muszę zaraz ogarnąć kasiurę żeby się z ręką w nocniku nie obudzić ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#207 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
No to zgodnie z radą Ali zamiast narzekać, piszę czym się cieszę:
- pracę dziś oddaję ![]() - wizja dodatkowej pracy robi się baaardzo realna ![]() - tż mnie kocha, a ja jego ![]() - jutro jadę do domu i choć na chwilę zapomnę o odliczaniu, oszczędzaniu, grosza ciułaniu. - straciłam 1,5 kg w ogóle się nie odchudzając ![]() - za miesiąc i troszeczkę odwiedzam Łódź i spotykam się z jedynymi, wspaniałymi SPD- czego naprawdę nie mogę się doczekać ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
trzymam kciuki ża konsekwencje w jej pisaniu, bo wiem jak trudno się zebrać![]() Cytat:
Cytat:
uwielbiam Twoje posty!Cytat:
![]() będą kciuki a na rozmowe możesz iść, przekonasz się sama jak jest i podejmiesz decyzję![]() Cytat:
![]() super! no i gratulacje dla tż za chomikowanie! zuch chłopak![]() ![]() Cytat:
może jednak uda się odzyskać?dziewczyny, ale dzisiaj newsweek zrobił wydanie o tym, jaka byłaby Diana gdyby żyła. mnie rozwaliła jej 'niby fejsbukowa strona'
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|||||||||
|
|
|
|
#208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/termometr-bezdotyk...689007445.html ja muszę mieć "na już", czyli i tak kupię w okolicy ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
My raz kupiliśmy gotową farbę, jak mieszkałam u "teściów" i miał być fiolet, a po nałożeniu na ścianę wyszedł prawie czarny ![]() musieliśmy z mnóstwem białej farby zmieszać i mimo to wyszedł ciemny
|
|
|
|
#209 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Dzisiaj pospałyśmy do 9. Czuje się znakomicie ![]() Lili pamiętam jak moja malutka miała gorączkę, mocny kaszel i katar. W takim przypadku od razu idę do lekarza bo moja ma tendencje do różnego rodzaju zapalenia gardła, krtani itp Jednak w tym przypadku pani w rejestracji powiedziała, że już nie mają miejsc. W takim razie powiedziałam jej, że ma mi napisać na kartce, że dziecka nie przyjmnie bo nie ma miejsc. Nie wiem jak to się stało ale mimo wielu ludzi weszłyśmy pierwsze. Okazało się to ostrym zapaleniem gardła i drogimi lekami. Tyle od siebie
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() normalnie miesiąc w miesiąc ![]() w tym miesiącu żeby tradycji stało się zadość wypada mi termometr za 120 mam nadzieję, że nic mnie więcej nie zaskoczy (oby )
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

i kiedy jedziecie? my byliśmy w połowie kwietnia i był śnieg
straaasznie się nakręcam, bo znalazłam temat , który baardzo mi sie podoba i pisanie będzie sprawiało mi przyjemność
za mobiliizacje
nawet obsłużyć żadna nie raczy tylko gadają między sobą

i pisać po prostu co u Ciebie 
za✂✂✂iście!
to jest genialny pomysł a nie chory!
ale... warto było się troszkę pokłócić żeby móc się później pogodzić 

w aptece czy markecie jest