|
|
#181 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Uniwersytet Przyrodniczy- Poznań
Napiszę tak: na ten kierunek łatwo się dostać i łatwo wylecieć
Przedmioty nie są takie proste Pierwszy semestr jest w sumie nudny,drugi już ciekawszy,ale za to 2 egzaminy są w wakacje (końcówka sierpnia) no i trzeba zdać zielnik i pędownik oraz zaliczyć 2 tygodnie praktyk Ludzie są ogólnie spoko, tylko od zawsze istnieje rywalizacja pomiędzy ogrodnictwem a ktz,którzy myślą,że są najlepsi Życie studenckie-rewelacja
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
zaluzja55;29122815 Dzięki za odpowiedz.
|
|
|
|
|
#183 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!
Błagam Was o pomoc. Wczoraj dowiedziałam się że jednak zechcieli mnie przyjąć na dietetykę. Niestety powiedzieli mi również, że w sumie nie mam co liczyć na akademik (zbyt wysoki dochód). Czy ktoś z was poszukuje może jeszcze współlokatorki do pokoju? Dodam że mieszkam 600km od Poznania... |
|
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
Pytanie z innej beczki. Na czym polega moja niemożność zalogowania się do Wirtualnego Dziekanatu? Dostałam się na wybrany kierunek, otrzymałam pocztą pismo z potwierdzeniem pozytywnego rozpatrzenia mojej kandydatury. Wpisuję swoje NIU i hasło, tak jak podczas rekrutacji i wyskakuje komunikat, że jedno albo drugie jest złe (odpadają włączone caps locki, spacje i inne klawiaturowe pomyłki). Czy to dlatego, że jeszcze nie dostarczyłam na uczelnię zdjęć do indeksu? Gdy się zaloguję na konto, z którego korzystałam podczas rekrutacji, widnieje zerwony napis: PRZYJĘTY. W czerwonej ramce. Dlaczego nie mogę się zalogować do witualnego dziekanatu? Też tak macie?
http://www.mojeciuchy.pl/u/kamilab/ lub http://szafa.pl/profil/kamila27b Zobacz, być może któryś z moich ciuszków Ci się spodoba. W swoich ofertach posiadam głównie NOWE ubrania, torby,kurtki. ZAPRASZAM! |
|
|
|
|
#185 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#186 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Moja koleżanka też tak ma, nie może się zalogować, natomiast ja nie mam problemu. Jesteśmy na innych wydziałach i okazalo się, że jej wydział jeszcze nie wprowadził danych do wirtualnego dziekanatu. także to chyba wszystko zależy od wydziału może zadzwoń tam i sie dowiedz żeby się upewnić.
|
|
|
|
|
|
#187 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#188 |
|
Przyczajenie
|
Hej...ja będę studiować na pierwszym roku dziennie leśnictwo
...MOŻE SIĘ KTOŚ WYBIERA NA TEN KIERUNEK?? ...czytałam wszystkie posty odnośnie w-fu i nie mogę trochę zaczaić...wchodziłam w wirtualny dziekanat ale w zakładce "mój plan" po lewej stronie nie mogłam znaleźć odnośnika z "ofertą dydaktyczną" Nigdzie nie mogę dokonać wyboru co bym chciała mieć na zajęciach z W-fu....POMOCY! |
|
|
|
|
#189 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#190 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#191 |
|
Przyczajenie
|
mam do was pytanie
czy aby zalogować się do wirtualnego dziekanatu potrzebny jest mi numer NIU ? : > bo ja gdzieś zgubiłam ten numer i boję się, że będe mieć problemy z tego powodu : P
|
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny orientujecie się może kiedy pojawi się plan zajęc dla FiR niestacjonarne? bo wykaz zjazdów już jest, ale planu nie ma
aha i jeszcze jedno pytanie- jutro dziekanat powinien byc otwarty normalnie, nie? bo musze jechac do Poznania załatwić sobie rozłożenie czesnego na miesiące bo nie mam tyle kasy by z góry zapłacić.
|
|
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
jeśli jest to kierunek, na którym jest prowadzona III tura rekrutacji to plan ukaże się dopiero po jej zakończeniu ( 15 września o ile dobrze pamiętam
) , bo ja też czekam )))PS a jest w ogóle możliwość zapłaty czesnego w ratach ?? |
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
no ja dzwonilam do dziekanatu i pytałam jak to jest z tymi ratami i pani mi powiedziała, że takie sprawy to mam załatwic w dziekanacie...dlatego jutro jade
|
|
|
#195 |
|
Raczkowanie
|
w takim razie miałabym prośbę, jak będziesz już coś wiedziała to dasz tutaj znać ?
))
|
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie
jutro jak wrócę to napisze ![]() a Ty na co się wybierasz?
|
|
|
#197 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#198 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
Mam takie pytanie, nie wiecie czasem czy już były zapisy na wf czy dopiero będą, a jak tak to w jakim terminie ?
|
|
|
|
|
#199 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nadzieje, że nie długo bo już w sumie nie wiele nam zostało... choć z 2 strony słyszałam, że UP robi wszystko na ostatni moment, więc wcale bym się nie zdziwiła gdybyśmy musiały jeszcze poczekać z tydzień ;l
|
|
|
|
|
|
#200 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuje za szybką odpowiedź monika
Też jestem na wydziale ekonomiczno społecznym, a dokładniej na kierunku finanse i rachunkowość
|
|
|
|
|
#201 |
|
Raczkowanie
|
a czy ktoś z was ma w wirtualnym dziekanacie, w zakładce moje studia(grupy studenta) taką tabelkę?? .. ja mam semestr 1 rok2011/2012 i trzy grupy GI05, GLO5 i GW01 ... w ogóle o co w niej chodzi ?
|
|
|
|
|
#202 |
|
Przyczajenie
|
Witam mam takie pytanie dostał może ktoś już wiadomość ws stypendium i miejsca w akademiku i kto jest na Technice rolnej i leśnej.
|
|
|
|
|
#203 |
|
Raczkowanie
|
la beaute ja jestem na technologii żywności
![]() a co do stypendium socjalnego to ja jeszcze nie dostałam żadnej odpowiedzi, ale to pewnie kwestia czasu
|
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
byłam dziś w UP w dziekanacie i pani mi powiedziała, że rozkładanie na 'raty' comiesięczne może się ubiegać osoba, która rozpocznie 2 semestr studiów
1 semestr trzeba cały zapłacić z góry.
|
|
|
#205 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() GW01 mają wszyscy i to są wykłady podobno, generalnie to Ciebie nie interesuje, tylko GI
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga studenci I roku studiów niestacjonarnych pierwszego stopnia kierunek Finanse i rachunkowość. Dziekanat informuje o obowiązku zapisu na przedmioty obieralne na semestr 1
w roku akademickim 2011/2012. Student dokonuje wyboru przedmiotu przez Wirtualny Dziekanat w zakładce Oferta dydaktyczna. dziewczyny miałam coś takiego na stronie wydziału i o co chodzi z tymi przedmiotami? chciałam wejść na wirtualny dziekanat, ale jest jakaś przerwa i dopiero jutro bd wiedziała, ale wiecie moze o jakie przedmioty chodzi?
|
|
|
#207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
na str wydziału w zakładce 'przedmioty' na semestr I chyba coś innego było
|
|
|
#209 |
|
Zadomowienie
|
Wiem, że na socjologię i filozofię chodziłam z FiRem, a czy geografię mieli, to nie wiem :P
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
no to jutro bede miała problem na co się zapisać
|
![]() |
Nowe wątki na forum Studia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.

Pierwszy semestr jest w sumie nudny,drugi już ciekawszy,ale za to 2 egzaminy są w wakacje (końcówka sierpnia) no i trzeba zdać zielnik i pędownik oraz zaliczyć 2 tygodnie praktyk
Życie studenckie-rewelacja