|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ile wydajecie i oszczędzacie - praca, oszczędzanie i insze plotkowanie odsłona
TusiaeM
Stroje ładnie dobrane na co dzień , ale trochę za mało szaleństwa jak na modę z blogu ![]()
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ile wydajecie i oszczędzacie - praca, oszczędzanie i insze plotkowanie odsłona
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Rozeznanie
|
Anka, dzisiaj wysłali, więc liczę na to, że najpóźniej w poniedziałek powinny do mnie błyskotki dotrzeć
![]() Miłego dnia wszystkim. Wreszcie jest ładnie ![]()
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Neuilly, dziękuję, ale się cieszę
![]() Będę Cię prosić o wysyłkę ubezpieczoną, bo te nie giną, ale jeszcze dogramy szczegóły na PW ![]() A co Ty zamówiłaś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzeniona
|
Witam
![]() Wreszcie ładna pogoda! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Konto usunięte
|
Ciepło, miło słonecznie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Cześć :P
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Konto usunięte
|
i jak samopoczucie po prawie tygodniu pracy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
ale tu dziś pustki... nawet nie ma co nadrabiać
![]() wszyscy korzystają z ładnej pogody? dziś taki upał, że nic, tylko siedzieć na rynku i wlewać w siebie kolorowe, zimne drinki, które będzie serwował przystojny, ciemnowłosy kelner ![]() mam nadzieję, że weekend też taki będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Wybaczcie, ale naprawdę nie mam kiedy wejść na spokojnie na wizaż i was nadgonić.
Jest coraz lepiej, czas mija bardzo szybko, nie mam czasu się nudzić. Dzisiaj tylko przez 15 min miałam labę, a tak to robota, robota. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dziś to już była totalna nuda i cisza - jak zazwyczaj co chwilę ktoś dzwoni i przychodzi jakiś mail, tak dziś dostalam tylko jeden telefon i jedną wiadomość (!), wynudzilam się jak mops, nawet na wizaz weszłam, choć normalnie nie mogę ![]() Edytowane przez Selene _ Czas edycji: 2011-07-07 o 21:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Melduję się i ja
![]() Pumas, unormuje się, początki zawsze takie są ![]() Lipiec i u mnie powinien być lajtowy, Selene, choć mnie ominie to, skoro będę na urlopie. Mam nadzieję, że i sierpień też - urlopy, zagranica w dużej mierze zamknięta, Polska też - powinien być spokój i sukces ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Charakter mojej pracy jest bardzo dynamiczny, tam ZAWSZE się coś dzieje, także nie będę mogła narzekać na nudę. Tam nie ma czegoś takiego jak martwy okres itp
![]() A apropo wchodzenia na wizaz - mamy tak serwery i ogolnie sieć monitorowaną (bez zakazów), że wolałabym w pracy nie ujawniac swojego nicka na wizazu hehe, to byłaby klęska ![]() Ogólnie mam się dobrze, tylko trochę doskwiera mi siedzenie przed kompem 8h - strasznie bolą mnie plecy i po prostu nie lubię tego. Wolę więcej ruchu, a nie klikanie tysiac razy w excelu. Ale mam nadzieję, że się przyzwyczaję. Na szczescie ludzie są fajni (jak na razie) i czuje sie komfortowo, nie wstydze się ani nie stresuje za bardzo. Dzięki tej pracy schudłam już tyle, że juz się nie odchudzam, no i oszczędziłam kasę, bo nie byłam w sklepie nawet, bo nie miałam czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Możesz się nie nudzić, ale cokolwiek robisz , potem będziesz robić szybciej
![]() Co do neta, monitoring monitoringiem, ale wydaje mi się, że IT nie może tak na lewo i prawo rozpowszechniać Twoich danych, choćby i nicka. Tak jak z mailem - bez szczególnej przyczyny nie mogą Ci grzebać w służbowej skrytce. Chyba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, nie chodzi o rozpowszechnianie, ale podczytywanie po kryjomu pozniej w domu
![]() ![]() Na szczescie mnie to na razie nie grozi, jestem grzeczna i nawet na pocztę nie wchodzę, bo nie mam czasu ![]() W ogole to najadłam sie dzisiaj na wieczor, fajne uczucie isc spac z pełnym brzuchem hehe. Od miesiaca chodze spac głodna. Jak to głupio brzmi, jakbym była jakaś biedna albo nienormalna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
BAN stały
|
kreska333 dziex za odp. jeszcze ktos moze robil ten manicur hybrydowy?
ja skorzystalam wczoraj z pieknej pogody i z TŻtem po szkoleniu hycnelismy sobie jak zwykle do aquaparku. teraz niestety dzis musze uwazac zeby nosem nie zaryc w lawke na tym szkoleniu. milego dnia, pozdrawiam. pinkswan, ale masz fajnie z tym Potterem, ja jade 16go and morze, to obejrze jak wroce, ale musowo, bo juz sie nie moge doczekac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
nie mam jeszcze, myślę, że może w styczniu lub lutym kupię jak będzie jakaś wyprzedaż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Odetchnęłam.
Weekend. Odpocznę ile się da. Moje mieszkanie to pobojowisko - nie ma kto gotować, sprzątać i prać, bo razem z tż mamy trudny okres w pracy i w ogóle w domu to tylko śpimy, bo ciągle nas nie ma. Bede musiala nadrobic prace domowe jutro ;-) Wybieram się na jakieś zakupy kosmetyczne, to mus, bo nic nie mam, bida z nędzą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Relaksuj się, zasłużyłaś na to
![]() Urloooooop!!! Jestem zmęczona przed. Przez ostatni tydzień lekko + zrobiłam prawie 20 nadgodzin... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Anka, w poniedziałek juz urlop? Pracoholik...
![]() Kupiłam dzisiaj w promocji micelarny płyn SVR i strasznie smierdzi. Dobrze, ze zaplacilam tylko 19 zł, bo zmywa też sredniawo wg mnie. No ale potestuje, zobacze... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
BAN stały
|
ja dzis po obiadku u przyszlej tesciowej, suknie mam w glowie slubna i w necie znalezlam w salonie jakims, ale jeszcze nie kupuje. w piatek idziemy na premiere Pottera, wybralismy z dubbingiem, stwierdzilam, ze nie bede czekac az wroce znad morze, chcelibysmy tez z TŻtem jechac do Poznania na Red Bull X-Fighters 2011, ale to duzy koszt, 500 zl za 1 dzien, to chyba w tym roku juz nie damy rady, bo 2 wycieczki, to juz grubo. szkoda, bo Poznan blisko i lubimy to miasto.
w sumie to co do tej sukni, to nie wiem czy na 5 godz.oplaca mi sie ja kupowac, ale napewno wiem, ze mi jej nie wypozycza, a szkoda, ze wzgledu na nietypowy rozmiar. niestety nie ma innej opcji i do kosciola trzeba isc w sukni, zreszta chce, musze jutro zrobic porzadki, bo rodzice wracaja. dla mnie to najlepsza motywacja. ide gre o tron dalej ogladac, pozdrawiam, milego wieczoru. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Pumas, owszem już wolne
![]() Zip, moją suknię na szczęście ufundowała chrzestna TZ (to dosyć oryginalna osoba ![]() Ostatnio mam jazdę na kupowanie ładnego papieru toaletowego - nienormalne to jakieś. I mąż narzeka że opakowania papieru zalegają łazienkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
haha Anka, mam podobnie nie tylko z papierem ;-)
Super, ze wszystko Ci sie ostatnio układa, a rozchwianie to pewnie przez natłok pracy, nerwy itp. Ale teraz chill.... ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
anka w końcu odpoczniesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
BAN stały
|
anka_res ja kiedys mialam manie kupowania zeli pod prysznic i mialam po 10, kazdy nie skonczony albo juz termin minal, teraz sie powstrzymuję. mi napewno tez doloza do sukni, ja bym chetnie wypozyczyla, bo na 5 godz. to strata hajsu, ale mi niestety nie wypozycza, bo trzeba miec 1,70 cm wzrostu i wazyc 50 kg, jak masz inne wymiary, to nie da rady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Ja mam tylko jeden żel pod prysznic i 2 małe peelingi Joanny, które swoją drogą są do dupy, więc szoruje nimi stopy, by szybko je wykończyć.
Coś mi się kojarzy Kresko, że pisałaś o tych micelach z SVR, który wczoraj kupiłam. Nie jestem pewna. Ale jest do bani. Twarz lepka jak po jakimś kleju, koszmar. Po co dałam się skusić na to badziewie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
BAN stały
|
zgadzam sie, Joanna peeling myjacy jest do kitu, niewydajny, ale za te 3 zl mozna przebolec, do tego bardziej zel pod prysznic niz peeling. badziewie.
dla mnie bublem jest tez micel z Biodermy do Sensibio. na szczescie kupilam mala butelke na probe za 10 zl i wiecej sie nie skusze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie bioderma jest całkiem spoko, tylko droga w porównaniu do innych. Wczoraj zrobiłam sobie taką rundkę po aptekach i z wczorajszych obserwacji wynika, że w przypadku promocji dość tani jest Avene, Eucerin, SVR, czasami Vichy. Ja próbowałam Vichy, Biodermę, LPR i Avene, no i teraz to nieszczescie SVR.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.