![]() |
#181 |
Rozeznanie
|
Dot.: LIPIEC - minerały, pędzle, naturalna pielęgnacja
Tak, oczywiscie, zapraszam na PW
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
jaka odlewka ck cie interesuje mnie interesuje pedzel hakuro i lolitka / ew obsession tez w celach testtowania
![]() |
#184 |
Wtajemniczenie
|
Coś za odsypkę różu Lovelace?
Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=517593 ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Na ile odsypki różu mogłabym liczyć, gdybym oddała Ci te 2 glinki?
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy masz może jeszcze jakieś próbki podkładów Lumiere na zbyciu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
myślałam o pełnym opakowania cienia, nie o odsypce...
te rzeczy, które chciałabyś ode mnie kosztowały ponad 50zł i chciałabym się wymienić na mniej więcej równoważne cenowo rzeczy daj znać jakie masz próbki lumiere? Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2012-02-03 o 16:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
róż lilly lolo jest pełnowymiarowy, nowy, ma przyklejoną folię zabezpieczającą, nawet go nie otwierałam
![]() i nie chciałabym go napoczynać by zrobić odsypkę chętnie wymieniłabym go na Lumiere duże opakowanie podkładu masz może jakieś w jasnym odcieniu? może chociaż jakieś sample podkładów masz z Lumiere ? tea for 2 chętnie przygarnę za masełko i olej ![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:35 ---------- a gdybym chciała tea for two 3ml + wszystkie próbki lumiere (z większą odsypką lw cash)+ cień caffe late (całość) to co ode mnie chciałabyś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Może coś za Amlę Gold, puder bambusowy, maseczkę z glinki czerwonej?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
zależałoby mi na tych 4 samplach jeszcze
light neutral - vena velvet 3 ml ( w strunie) light neutral - cashmere ( sampel w strunie) light warm - vena velvet ( sampel w strunie) light warm- cashmere ( mogę zrobić większą odsypkę) może dobrałabyś coś z surowców u mnie? mam też masło awokado z Ecospa poza wątkiem, mogę wymienić np. 30g za te próbki jesli pasowałoby Tobie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Wolałabym Amlę + coś jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Wtajemniczenie
|
To trochę mało jak za 2 glinki. Dzięki
![]()
![]() |
#195 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
hej! dzisiaj przejrzałam wszystkie odcienie i formuły podkładów z Lumiere i stwierdziłam, że te od Ciebie nie będą mi pasowały, więc rezygnuję z tych sampli
jedynie byłabym chętna na tea for two 3ml + cień caffe late (całość, czyli 1/2 opakowania) które opakowanie cienia masz 1 czy 2 g? z tych rzeczy ode mnie masło awokado raczej jednak chciałabym zostawić dla siebie, bo ostatnio mam na nie duże zapotrzebowanie, chyba, że chciałabyś jakąś mniejszą ilość? ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- tonacj warm mi nie pasuje jednak ![]() już się pogubiłam w tej naszej wymianie czy nie chcesz juz wymieniać cienia? mi najbardziej pasuje układ tea for 2 + cień co chciałabyś w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Najchętniej to i to, chyba, że chcesz odlewkę avocado
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
to może 15g masła awokado?
mogę dać Ci tą próbkę TBS razem ze zniżką na zakup opakowania a od Ciebie poprosiłabym wtedy sampel light neutral - vena velvet 3 ml czyli podsumowując: dla Ciebie olej z miodlii + masło Babasu + masło awokado 15g + próbka i zniżka TBS dla mnie tea for two 3ml + cień Lumiere caffe late [cały jaki masz] +light neutral VV 3ml może tak być? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hmm no to chce lolite
![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- ty chcialas ck ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
hej. cos u mnie za pędzel HAKURO H21 - używany przez kilka miesięcy, włosie lekko się odbarwiło w miejscu styku z rączką ( widać na zdjęciu) rączka minimalnie się rusza
i puder babmusowy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za Chanel Chance eau fraiche edt - 3ml/10 atomizer ( nie ma na zdj) ?? baaardzo by mi zależało
![]()
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Chciałam jeszcze zapytać czy tego pudru jest 50 ml czy 50 gram?
![]() ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:42 ---------- Szkoda, myślałam, że jest 50 gram, bo 25 ml to trochę mało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
Podkłady: próbki w woreczkach z allegro – minimalny ubytek do testów Winged Butter – Intensive sampel 1ml Light - Intensive sampel 1ml Neutral - Intensive sampel 0,5 ml Light medium - Intensive sampel 0.5 ml Sandy Fair - Intensive sampel 0.5 ml Beige Neutral - Intensive sampel 0.5 ml Light Neutral - semi matte sampel 1 ml Fair neutral - Intensive sampel 0.5 ml Linen - Intensive sampel 0.5 ml Amla Gold i Puder Bambusowy? ![]()
You are so much stronger than you think Edytowane przez midusia86 Czas edycji: 2012-02-05 o 00:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
hej! ja jednak rezygnuję z wymiany, ponieważ mam jeszcze swój zapas tea for two
a Lumiere będę i tak zamawiać niebawem, więc ta wymiana staje się dla mnie bezsensu. Przepraszam za zamieszanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
jaka ilość armaniego by cię interesowała za pędzel i puder ?
zdjęcie chętnie wstawie jutro , bo już jest ciemno i nie chce wyjść ładne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
No nie wiem, czy dobrze uwzględnię wartość Twoich produktów, ale jakieś 10- 15ml?
![]()
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Nie miałam na myśli, że to anuluje nasza wymianę jeśli nadal jesteś zainteresowana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.