|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12
Marlena trzymam kciuki za wazna decyzje,zeby wszystko ulozylo sie po twojej mysli
![]() Santom super,ze sprawy slubne nabieraja takiego tempa,podoba mi sie to zareczyny i odrazu decyzja o slubie za rok Sylvi kochana nie marnuj z nim cennego czasu dluzej,daj szanse facetowi,ktory na ciebie zasluguje. Dzwonil wlasnie tz"czy rozmawiam z moja najukochansza narzeczona:P nice to bylo ,jak chce to potrafi :PA na tym zaproszeniu na wesele co dostalismy ostatnio bylo".....zapraszamy K. z narzeczona
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-07-21 o 19:49 |
|
|
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12
Cytat:
![]() Moj ostatnio jak dzwoni, ja mowie "halo", a on: "my little princess" oczywiscie to jest cytat z piosenki jednego zespolu http://www.youtube.com/watch?v=beOjXgqPdK4
Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 Edytowane przez aluniaaaaa Czas edycji: 2011-07-21 o 19:54 |
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Daj sobie szansę na idealny związek |
|
|
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sylvi ze swieca czy nie daj sobie szanse na normalny zwiazek,nie przedluzaj tej wegetacji z B.
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Dziewczynki ja uciekam się położyć od tych praktyk jestem taka zmęczona ![]() Miłego wieczorka i dobranoc Kochane |
|
|
|
|
#187 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tu się nie zgodzę!! jak tylko dasz sobie szansę to trafisz na tego jedynego!! Kinia i Ala fajne te teksty a ja tak lubię jak mi ładnie mówi ale jak już go weźmie to potrafi tak napisać/powiedzieć że aż dech zapiera Ale nie narzekam bo mówi do mnie zawsze jakoś pieszczotliwie i kilka razy dzienne pisze że kocha i w ogóle
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoła uczuc na Polsacie
|
|
|
|
#189 |
|
Zadomowienie
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#191 |
|
Zadomowienie
|
Była
Cytat z wikipedii: "Szkoła uczuć (A Walk to Remember) – amerykański film fabularny (melodramat) z 2002 roku, w reż. Adama Shankmana z Mandy Moore i Shane West w rolach głównych. Film powstał na kanwie powieści Nicholasa Sparksa Jesienna miłość." Ja najpierw książkę przeczytałam a dopiero później film widziałam ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Ja właśnie dałam
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
chyba nie mamy sympatykow
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie gwiazdki,gdzie?ja nie wiem o co kaman:p
A szkole uczuc to chyba ze sto razy ogladalam i za kazdy razem coraz bardziej ryczalam
|
#194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
ok dzieki
juz dalam ocene
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
oj oj kinia..szybko dawaj 5 bo normalnie 3 z 5 gwiazdek to hanba:P
---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- nooo od razu lepiej 4/5
|
|
|
|
#197 |
|
Zadomowienie
|
Aj tam hańba, jak się komuś nie podoba to niech tu nie włazi
nam się podoba i 5 gwiazdek to za mało w mojej ocenie ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Rybulki ja idę się taplać i do spanka Buziaki Jlys koniecznie opowiedz nam jutro jak minęłam pierwsza nocka w nowym mieszkanku <oczywiście szczegółów nie wymagamy > i co Ci się śniło ![]() dla Was wszystkich
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Ala, za drążek rozporowy ...pheee...vel karnisz płacę 25 zł, bo to z odzysku (znaczy babka se kupiła do łazienki, nie podpasował to odsprzedaje. Dziś go odebrałam, ale co się nawkurzałam to moje Santom, J.kotki też niby domowe, a ptaszki znosiły. Widać ty masz dobre kotki, które nie zabijają ptaszków, a J. miał złe! Jak można tak robić z małym ptasiem ![]() Marlena, dobry pomysł, tylko proszę - uważaj na siebie! Zdrowie na pierwszym miejscu, pamiętaj A o zamieszkanie się nie bój. Dotrzecie się. Będą spiny i kłotnie, ale na tym to niestety polega, za to później... później już będzie tak, jak być powinno, bo wszyscy będą znali swoje miejsce w nowym domu ![]() Sylvi, no weeeeeeź nooooo..... Aj, racja! Cika rozbudza w J. jakieś ukryte instynkty, które każą mu się opiekować małym, bezbronnym zwierzakiem, a to jest takie strasznie słodkie! Nie mogę, jak on ją zaczepia, no rozwala mnie to na łopatki a jaki żarłok z niej! wszamała i marchewkę. koniec nowości na ten tydzień, bo mi jeszcze maluch biegunki dostanie ![]() Byłam z koleżanką w kinie na NIEBO NAD SAHARĄ i...eee...fajna komedia taka dla inteligentnych, którzy sobie sami fabułę dopiszą, bo reżyser się nie popisał. Nuda, nuda, bez komentarzy byśmy nie wyrobiły. Najlepszą rolę miały wielbłądy, a jak jeden z głównych bohaterów spadł ze zwierza półmartwy sala wybuchła takim gromkim śmiechem, że poezyja Wniosek: zawsze miej przy sobie wielbłąda, auuuughhhhhh edit: ojejusiu! maluch zaczyna podskakiwać tak wysoko do góry w klatce! Znaczy to tyle, że się czuje dobrze. To jego sposób na zabawę. moja mała
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-07-21 o 22:19 |
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Gajus ciesze sie ze wypad do kina udany :P
widac J. ujarzmił bestie czyt. kłólicka
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
Ala szablon super
![]() Gaja cudny króliczek Kasikkka no to super że suknia niedługo już będzie, jak już będzie to jakbyś mogła to nam pokaż ![]() Santom własna sauna to super masz, zawsze marzyłam o niej ooo już zaproszenia wybieracie super ![]() kinia860trzymam kciuki za twojego tżeta żeby dostał ta pracę ![]() ilys super że zamieszkaliście razem też bym tak chciałaMarlena brawo za podjęcie odważnej decyzji trzymam kciuki mam nadzieje że z kręgosłupem będzie dobrzeSylvi zasługujesz na kogoś lepszego A ja wróciłam do domku z moją sunia i nie może skakać przez 10 dni żeby szwy jej nie puściły i dlatego muszę z nią spać na podłodze na materacu. Wynajęłam nowe mieszkanie na szczęście mogę płacić od września za nie. A z tżetem w ogóle ostatnio się nie kłócimy jest cud miód malina dla mnie, jutro chce się ze mną spotkać i ma jakąś niespodziankę dla mnie. A z kolei na uczelni dowiedziałam się ze wypełnili wszystkie miejsca na magisterkę i nie wiadomo czy będzie rekrutacja wrześniowa :/ |
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje ze z mgr jakos bedzie, zawsze mozna zrobic pozniej, nie wszedzie mgr pomaga ale rozumiem ze to dla wlasnej satysfakcji
|
|
|
|
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
chce porostu udowodnić promotorowi że on nie jest w stanie mi przeszkodzić w dostaniu się na magisterkę ale zobaczymy jak to wyjdzie
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
ale to dziwne ze juz jest koniec rekrutacji na mgr. zawsze mi sie wydawalo ze do wrzesnia jest rekrutacja
|
|
|
|
#204 |
|
Raczkowanie
|
moja szkoła jest dziwna rekrutacje wrześniowa robią jak nie wypełnia limitu miejsc
lecę spać bo kleją już mi się oczy dobranoc
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Widziałam Szkołę uczuć wiele razy, dzisiaj też oglądałam, ale książki nigdy nie przeczytałam. Słyszałam że te historie się różnią i to w znaczącym stopniu
|
#206 | |
|
Zadomowienie
|
siemano
Cytat:
![]() jlys kurcze, ale fajnie wprost cudownie! trzymam kciuki dalej, wiedziałam, że wszystko będzie ok Gajaa hehe to dobrze, że psikacz Was nie straszył ja jednak nie mogę żyć z takim ustrojstwem w domu ![]() a zachowanie TŻ słodkie to chyba oznacza będzie dobrym tatą ![]() Isabelle jak przeczytałam Twój komentarz to serce mi stanęło na chwilę już przed oczami miałam romantyczny wypad we dwoje do USC a Ty sprowadziłaś mnie na ziemię tym wujkiem tak czy siak, to miłe że Cię nazwał żoną ![]() Marlena no właśnie mi też lilia kojarzy się z pogrzebem, chociaż nie wiem czemu, to głupie, bo nigdy jeszcze nie widziałam na pogrzebie wiązanek z lilii, a trochę miałam tych pogrzebów w życiu, hmm... trzeba łamać stereotypy tak czy siak, pewnie jeszcze kilka razy zmieni mi się koncepcja przed ślubem, więc nie ma co gdybać ![]() no i widzę, że czas poważnych decyzji oby wszystko szło do przodu i zdrowia życzę! ja dziś z koleżanka z pokoju rozmawiałam o różnych 'pierdołach' typu usamodzielnianie się itd, pocieszyła mnie, że jeszcze wszystko przede mną i mam się nie przejmować więc się nie przejmuję )santom widzę że ostro ruszyliście z kopyta już zaproszenia będziecie oglądać fantastycznie ![]() sylvi !!! super decyzja, ja już 2 miechy nie biorę tabsów ![]() natasia szybko minie ten tydzień praktyk a co dalej? wakacje czy praca?Zulka troche lipa z ta szkoła Twoją... ale mimo wszystko wydaje mi się, że przyjmą Cie, przecież będziesz kontynuować naukę, jesteś absolwentką, nie mogą Cie po prostu wypchnąć ja dziś późno piszę, bo w pracy miałam dużo zajęć, potem fitness, jeszcze się wykąpać muszę eh... i znów o 1 położę się i zaśpię rano szkoda tylko, że zajęcia na fitnessie były lipne i jestem słabo zmęczona... ![]() ale za to dziś spotkanie z TŻ było bardzo miłe, chyba się za sobą stęskniliśmy ![]() aha i jutro mnie nie będzie bo mamy imprezę urodzinową kolegi, a później wyjeżdżam na weekend więc pewnie wpadnę dopiero w poniedziałek (ale postaram się jeszcze z pracy zajrzeć)ehh jeszcze taka konkluzja na koniec... tak mi przyszło do głowy, że u Was coś się dzieje a u mnie nic, eh... tak Wam trochę zazdroszczę Dziewczyny codzienna szara rzeczywistość... żałosne kto stoi w miejscu ten się cofa
|
|
#207 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A co do tego ruszania, może tylk otak Ci się wydaje. U mnie też w sumie nic wielkiego się nie dzieje. Byliśmy na spotkaniu ze znajomymi i zapowiadanej kolacji dla D. Był zachwycony. Poza tym dziś uświadomiłam D. że w przyszlym roku to będziemy już planować wesele.
|
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=rudy_moniq;28278812]natasia szybko minie ten tydzień praktyk
a co dalej? wakacje czy praca?[QUOTE]Mam nadzieje że praca dzień dobry Dziewczyny |
|
|
|
#209 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej kobietki!!
Cytat:
) jestes super wartosciawa osobka i wystarczy, ze sama w to uwierzysz, osmielisz sie do ludzi, a zanim sie obejrzysz, znajdzie Cie ktos, kto doceni kazdy Twoj atut!!!!!!!!kinia how sweet z ta ukochana narzeczona!!! i jak milo z tymi zaproszeniami!!! wszystkie znaki na ziemi i niebie mowia, ze... cos sie dzieje swoja droga, moj T. ostatnio mowi do mnie na dobranoc: MOJA PRZYSZLA ZONO;d a wczoraj nawet owiedzial, ze go to kreci jak do mnie mowi w ten sposobwcale, wcale nie ze swieca!!! Cytat:
podejrzewam, ze w filmie bardziej rozsmieszala Cie widownia, niz zainteresowal sam film ![]() moje kociaczki sa grzeczniutkie(czasami:brz ydal teraz Cicik wala sie ze mna po lozku i gania za swoim ogonkiem, bo chyba wlasnie go odkryl;DCytat:
no widzisz, ciesze sie,ze sie Wam uklada moze naprawde potrzebowaliscie takiego kopniaka, zeby zobaczyc, ze nie mozecie bez siebie zyc a juz w szczegolnosci, ze Tz nie moze zyc bez Ciebie i teraz naprwade doceniacie to co macie![]() moniq ale mi sie marzy, zeby zapisac sie na jakis fitness... niestety zawsze trafiam w takie miejsca, gdzie jest zero szans na tego typu rozrywki mi sie bardziej kalie kojarza z pogrzebami niz lilie. az Wam poszukam zdjecia bukieciku mojej kumpeli... moze gdyby chociaz kolor miala inny, ale jej wiazanka bardzo... powiedzmy smutna mi sie wydala ![]() a ja dzis spedzam poranek w lozeczku, bo Tz dzis w pracy, a potem jedzie poszukac jednej czesci do auta, bo nam popa paliwa chyba siada no i bedziemy mogli na spokojnie pozalatwiac formalnosci, poszukac sali, fotografa(apropo natasia moze Ty bedziesz widziala i mi podpowiesz jakie fajne sale sa w naszych okolicach , bo chce sobie zrobic liste, gdzie moznaby bylo wyprawic wesele, ale mam malo pozycji, tyle co hotel w kaliszu, piława, no i w łowiczu wałeckim tez podobno cos nowo wybudowanego bylo...plus jakies opinie o zespole i fotografie...alez Cie wymagluje )
|
|||
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !!!
Sylvi , Marlena tez bardzo lubię '''szkołe uczuć''(ale płacze przez pół filmu - i nawet tż też:brzydal: )ale wczoraj nie miałam jak obejrzeć ![]() Marlena to mam nadzieję, że wszystko się ułoży, ja też ok.września będę mieć komisje i jak nie dostane to szukam''normalnej''pracy i tyle-choć nie powiem bardzo sie obawiam jak sobie dam rade, a ty z tym kręgłosłupem tez pewnie nieciekawie..ale musimy być silne ![]() Kinia jakie to słodkie było co Twój Talolcio przez telefon powiedział ![]() Zulka mam nadzieję, że z tż już tak pozostanie jak jest teraz ![]() moniq może trzeba tżta ![]() A teraz napisze co u mnie(uwaga może być długie )Wczoraj spakowałam już większość rzeczy, gdy tż wrócił z pracy wszystko znieśliśmy do auta i pojechaliśmy autem całym załadowanym kartonami , byliśmy przed czasem to poszliśmy do biedronki i kupiliśmy ostry nóż , odświeżacz powietrza(ten psikacz Gaja co o nim ostatnio pisałaś - mam tez go w domu )i jakieś tam miseczki za dyszke .W mieszkaniu już czekała właścielka z chłopakiem na nas , podpisaliśmy umowę itd, zabrali biurko i szafke pod tv i pojechali Próbowaliśmy ogarnąć jakoś w miare ale była już prawie 23 więc tylko sprawdziliśmy czy Internet działa , ale nietety nie działał i dziś tż miał pisac do niej ,żeby to załatwiła-więc mam nadzieję od pon będziemy mieć. Zjedliśmy jakąś tam kolacje i potem siedziałam i płakałam z powodu całej tej rpzeprowadzki itd (chodzi mi tu ogolnie o to , że dom opuściłam i w ogóle , dzowniła mama do mnie rano to też się rozbeczałam ona mi mówiła , że w nocy też płakała i dziś do pracy nie poszła , kurcze a mamy do siebie tylko jakieś 2 km..no ale nic ..jakoś się przyzwyczaję... ) poszliśmy spać i tyle , na nic innego czasu nie było![]() Mój sen dziś w nocy - beznadziejny :/-śniło mi się, że szłam pod nowym blokiem , weszłam do empiku ,spotkałam tam koleżankę , rozmawiałyśmy i potem ona wyszła zapalić i policjanci podeszli i dali jej 500zl mandatu za palenie w miejscu publicznym , a potem było coś , że jakiś żołnierz mnie zaczepił na ulicy i coś tma gadałZdjęcia mieszkanka zrobie Wam jak już przywiozą mi moją mała komodę i biurko i ogolnie jak wszystko bedzie juz na swoim miejscu- czyli jakos w przyszlym tyg. a dziś siedze w pracy i już zła jestem bo męczy nas kierowniczka znowu jakimiś głupimi ankietami dla klientów
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.

:P

a ja tak lubię jak mi ładnie mówi
ale jak już go weźmie to potrafi tak napisać/powiedzieć że aż dech zapiera

juz dalam ocene
nam się podoba i 5 gwiazdek to za mało w mojej ocenie 

to chyba oznacza będzie dobrym tatą
kto stoi w miejscu ten się cofa

)