![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12
Marlena trzymam kciuki za wazna decyzje,zeby wszystko ulozylo sie po twojej mysli
![]() Santom super,ze sprawy slubne nabieraja takiego tempa,podoba mi sie to zareczyny i odrazu decyzja o slubie za rok Sylvi kochana nie marnuj z nim cennego czasu dluzej,daj szanse facetowi,ktory na ciebie zasluguje. Dzwonil wlasnie tz"czy rozmawiam z moja najukochansza narzeczona:P nice to bylo ,jak chce to potrafi ![]() A na tym zaproszeniu na wesele co dostalismy ostatnio bylo".....zapraszamy K. z narzeczona ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-07-21 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12
Cytat:
![]() ![]() Moj ostatnio jak dzwoni, ja mowie "halo", a on: "my little princess" ![]() ![]() ![]() ![]()
Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 Edytowane przez aluniaaaaa Czas edycji: 2011-07-21 o 18:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Daj sobie szansę na idealny związek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sylvi ze swieca czy nie daj sobie szanse na normalny zwiazek,nie przedluzaj tej wegetacji z B.
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Dziewczynki ja uciekam się położyć od tych praktyk jestem taka zmęczona ![]() Miłego wieczorka i dobranoc Kochane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tu się nie zgodzę!! jak tylko dasz sobie szansę to trafisz na tego jedynego!! Kinia i Ala fajne te teksty ![]() ![]() ![]() ![]() Ale nie narzekam bo mówi do mnie zawsze jakoś pieszczotliwie i kilka razy dzienne pisze że kocha i w ogóle ![]()
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Szkoła uczuc na Polsacie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
#190 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zadomowienie
|
Była
![]() Cytat z wikipedii: "Szkoła uczuć (A Walk to Remember) – amerykański film fabularny (melodramat) z 2002 roku, w reż. Adama Shankmana z Mandy Moore i Shane West w rolach głównych. Film powstał na kanwie powieści Nicholasa Sparksa Jesienna miłość." Ja najpierw książkę przeczytałam a dopiero później film widziałam ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Ja właśnie dałam ![]()
#192 |
Zakorzenienie
|
chyba nie mamy sympatykow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Jakie gwiazdki,gdzie?ja nie wiem o co kaman:p
A szkole uczuc to chyba ze sto razy ogladalam i za kazdy razem coraz bardziej ryczalam
#194 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
ok dzieki
![]()
#196 |
Zakorzenienie
|
oj oj kinia..szybko dawaj 5 bo normalnie 3 z 5 gwiazdek to hanba:P
---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- nooo od razu lepiej 4/5 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zadomowienie
|
Aj tam hańba, jak się komuś nie podoba to niech tu nie włazi
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Rybulki ja idę się taplać i do spanka ![]() Buziaki Jlys koniecznie opowiedz nam jutro jak minęłam pierwsza nocka w nowym mieszkanku <oczywiście szczegółów nie wymagamy ![]() ![]() ![]() ![]()
#198 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Ala, za drążek rozporowy ...pheee...vel karnisz płacę 25 zł, bo to z odzysku (znaczy babka se kupiła do łazienki, nie podpasował to odsprzedaje. Dziś go odebrałam, ale co się nawkurzałam to moje ![]() Santom, J.kotki też niby domowe, a ptaszki znosiły. Widać ty masz dobre kotki, które nie zabijają ptaszków, a J. miał złe! Jak można tak robić z małym ptasiem ![]() Marlena, dobry pomysł, tylko proszę - uważaj na siebie! Zdrowie na pierwszym miejscu, pamiętaj ![]() ![]() Sylvi, no weeeeeeź nooooo..... Aj, racja! Cika rozbudza w J. jakieś ukryte instynkty, które każą mu się opiekować małym, bezbronnym zwierzakiem, a to jest takie strasznie słodkie! Nie mogę, jak on ją zaczepia, no rozwala mnie to na łopatki ![]() ![]() Byłam z koleżanką w kinie na NIEBO NAD SAHARĄ i...eee...fajna komedia ![]() ![]() ![]() edit: ojejusiu! maluch zaczyna podskakiwać tak wysoko do góry w klatce! Znaczy to tyle, że się czuje dobrze. To jego sposób na zabawę. moja mała ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-07-21 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Gajus ciesze sie ze wypad do kina udany :P
widac J. ujarzmił bestie czyt. kłólicka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Ala szablon super
![]() ![]() Gaja cudny króliczek ![]() Kasikkka no to super że suknia niedługo już będzie, jak już będzie to jakbyś mogła to nam pokaż ![]() Santom własna sauna to super masz, zawsze marzyłam o niej ![]() ![]() kinia860trzymam kciuki za twojego tżeta żeby dostał ta pracę ![]() ilys super że zamieszkaliście razem ![]() Marlena brawo za podjęcie odważnej decyzji trzymam kciuki ![]() ![]() Sylvi zasługujesz na kogoś lepszego A ja wróciłam do domku z moją sunia i nie może skakać przez 10 dni żeby szwy jej nie puściły i dlatego muszę z nią spać na podłodze na materacu. Wynajęłam nowe mieszkanie na szczęście mogę płacić od września za nie. A z tżetem w ogóle ostatnio się nie kłócimy jest cud miód malina dla mnie, jutro chce się ze mną spotkać i ma jakąś niespodziankę dla mnie. A z kolei na uczelni dowiedziałam się ze wypełnili wszystkie miejsca na magisterkę i nie wiadomo czy będzie rekrutacja wrześniowa :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje ze z mgr jakos bedzie, zawsze mozna zrobic pozniej, nie wszedzie mgr pomaga ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
chce porostu udowodnić promotorowi że on nie jest w stanie mi przeszkodzić w dostaniu się na magisterkę ale zobaczymy jak to wyjdzie
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
ale to dziwne ze juz jest koniec rekrutacji na mgr. zawsze mi sie wydawalo ze do wrzesnia jest rekrutacja
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
moja szkoła jest dziwna rekrutacje wrześniowa robią jak nie wypełnia limitu miejsc
lecę spać bo kleją już mi się oczy dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Widziałam Szkołę uczuć wiele razy, dzisiaj też oglądałam, ale książki nigdy nie przeczytałam. Słyszałam że te historie się różnią i to w znaczącym stopniu ![]()
#206 | |
Zadomowienie
|
siemano
![]() Cytat:
![]() jlys kurcze, ale fajnie ![]() ![]() ![]() Gajaa hehe to dobrze, że psikacz Was nie straszył ![]() ![]() a zachowanie TŻ słodkie ![]() ![]() ![]() Isabelle jak przeczytałam Twój komentarz to serce mi stanęło na chwilę ![]() ![]() ![]() Marlena no właśnie mi też lilia kojarzy się z pogrzebem, chociaż nie wiem czemu, to głupie, bo nigdy jeszcze nie widziałam na pogrzebie wiązanek z lilii, a trochę miałam tych pogrzebów w życiu, hmm... trzeba łamać stereotypy ![]() ![]() ![]() ![]() no i widzę, że czas poważnych decyzji ![]() ![]() ![]() ja dziś z koleżanka z pokoju rozmawiałam o różnych 'pierdołach' typu usamodzielnianie się itd, pocieszyła mnie, że jeszcze wszystko przede mną i mam się nie przejmować ![]() ![]() ![]() santom widzę że ostro ruszyliście z kopyta ![]() ![]() ![]() sylvi !!! super decyzja, ja już 2 miechy nie biorę tabsów ![]() ![]() natasia szybko minie ten tydzień praktyk ![]() Zulka troche lipa z ta szkoła Twoją... ale mimo wszystko wydaje mi się, że przyjmą Cie, przecież będziesz kontynuować naukę, jesteś absolwentką, nie mogą Cie po prostu wypchnąć ja dziś późno piszę, bo w pracy miałam dużo zajęć, potem fitness, jeszcze się wykąpać muszę eh... i znów o 1 położę się i zaśpię rano ![]() ![]() ale za to dziś spotkanie z TŻ było bardzo miłe, chyba się za sobą stęskniliśmy ![]() aha i jutro mnie nie będzie bo mamy imprezę urodzinową kolegi, a później wyjeżdżam na weekend ![]() ![]() ehh jeszcze taka konkluzja na koniec... tak mi przyszło do głowy, że u Was coś się dzieje a u mnie nic, eh... tak Wam trochę zazdroszczę Dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#207 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A co do tego ruszania, może tylk otak Ci się wydaje. U mnie też w sumie nic wielkiego się nie dzieje. Byliśmy na spotkaniu ze znajomymi i zapowiadanej kolacji dla D. Był zachwycony. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=rudy_moniq;28278812]natasia szybko minie ten tydzień praktyk
![]() Mam nadzieje że praca ![]() dzień dobry Dziewczyny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |||
Zakorzenienie
|
hej kobietki!!
Cytat:
![]() kinia how sweet z ta ukochana narzeczona!!! i jak milo z tymi zaproszeniami!!! wszystkie znaki na ziemi i niebie mowia, ze... cos sie dzieje ![]() ![]() wcale, wcale nie ze swieca!!! Cytat:
![]() podejrzewam, ze w filmie bardziej rozsmieszala Cie widownia, niz zainteresowal sam film ![]() moje kociaczki sa grzeczniutkie(czasami:brz ydal ![]() Cytat:
no widzisz, ciesze sie,ze sie Wam uklada ![]() ![]() ![]() ![]() moniq ale mi sie marzy, zeby zapisac sie na jakis fitness... niestety zawsze trafiam w takie miejsca, gdzie jest zero szans na tego typu rozrywki ![]() mi sie bardziej kalie kojarza z pogrzebami niz lilie. az Wam poszukam zdjecia bukieciku mojej kumpeli... moze gdyby chociaz kolor miala inny, ale jej wiazanka bardzo... powiedzmy smutna mi sie wydala ![]() a ja dzis spedzam poranek w lozeczku, bo Tz dzis w pracy, a potem jedzie poszukac jednej czesci do auta, bo nam popa paliwa chyba siada ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !!!
Sylvi , Marlena tez bardzo lubię '''szkołe uczuć''(ale płacze przez pół filmu - i nawet tż też:brzydal: )ale wczoraj nie miałam jak obejrzeć ![]() Marlena to mam nadzieję, że wszystko się ułoży, ja też ok.września będę mieć komisje i jak nie dostane to szukam''normalnej''pracy i tyle-choć nie powiem bardzo sie obawiam jak sobie dam rade, a ty z tym kręgłosłupem tez pewnie nieciekawie..ale musimy być silne ![]() Kinia jakie to słodkie było co Twój Talolcio przez telefon powiedział ![]() Zulka mam nadzieję, że z tż już tak pozostanie jak jest teraz ![]() ![]() moniq może trzeba tżta ![]() ![]() A teraz napisze co u mnie(uwaga może być długie ![]() Wczoraj spakowałam już większość rzeczy, gdy tż wrócił z pracy wszystko znieśliśmy do auta i pojechaliśmy autem całym załadowanym kartonami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mój sen dziś w nocy - beznadziejny :/-śniło mi się, że szłam pod nowym blokiem , weszłam do empiku ,spotkałam tam koleżankę , rozmawiałyśmy i potem ona wyszła zapalić i policjanci podeszli i dali jej 500zl mandatu za palenie w miejscu publicznym ![]() ![]() ![]() Zdjęcia mieszkanka zrobie Wam jak już przywiozą mi moją mała komodę i biurko i ogolnie jak wszystko bedzie juz na swoim miejscu- czyli jakos w przyszlym tyg. a dziś siedze w pracy i już zła jestem bo męczy nas kierowniczka znowu jakimiś głupimi ankietami dla klientów ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.