Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-21, 18:47   #181
kinia860
Zakorzenienie

Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12

Marlena trzymam kciuki za wazna decyzje,zeby wszystko ulozylo sie po twojej mysli

Santom super,ze sprawy slubne nabieraja takiego tempa,podoba mi sie to zareczyny i odrazu decyzja o slubie za rok

Sylvi kochana nie marnuj z nim cennego czasu dluzej,daj szanse facetowi,ktory na ciebie zasluguje.

Dzwonil wlasnie tz"czy rozmawiam z moja najukochansza narzeczona:P nice to bylo ,jak chce to potrafi:P

A na tym zaproszeniu na wesele co dostalismy ostatnio bylo".....zapraszamy K. z narzeczona

Edytowane przez kinia860
Czas edycji: 2011-07-21 o 18:49
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 18:53   #182
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
Dzwonil wlasnie tz"czy rozmawiam z moja najukochansza narzeczona:P nice to bylo ,jak chce to potrafi:P

A na tym zaproszeniu na wesele co dostalismy ostatnio bylo".....zapraszamy K. z narzeczona
Meeega slodkie i pierwszy akapit i drugi

Moj ostatnio jak dzwoni, ja mowie "halo", a on: "my little princess" oczywiscie to jest cytat z piosenki jednego zespolu o to http://www.youtube.com/watch?v=beOjXgqPdK4

Małżeństwo 06.09.2014

Edytowane przez aluniaaaaa
Czas edycji: 2011-07-21 o 18:54
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 18:54   #183
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Sylvi kochana nie marnuj z nim cennego czasu dluzej,daj szanse facetowi,ktory na ciebie zasluguje.
takiego to ze swieca szukac
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 18:55   #184
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
Marlena trzymam kciuki za wazna decyzje,zeby wszystko ulozylo sie po twojej mysli

Santom super,ze sprawy slubne nabieraja takiego tempa,podoba mi sie to zareczyny i odrazu decyzja o slubie za rok

Suuper

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
Daj sobie szansę na idealny związek
natasia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 19:01   #185
kinia860
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość

Moj ostatnio jak dzwoni, ja mowie "halo", a on: "my little princess" oczywiscie to jest cytat z piosenki jednego zespolu o to http://www.youtube.com/watch?v=beOjXgqPdK4
No taka little to alus nie jestes

Sylvi ze swieca czy nie daj sobie szanse na normalny zwiazek,nie przedluzaj tej wegetacji z B.
Stary 2011-07-21, 19:03   #186
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
Meeega slodkie i pierwszy akapit i drugi

Fajna ta piosenka dzięki

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Dziewczynki ja uciekam się położyć od tych praktyk jestem taka zmęczona
Miłego wieczorka i dobranoc Kochane
Stary 2011-07-21, 19:06   #187
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
sylvi, nie ludz sie, ze Tz jest inny: w koncu wlasnie ta matka go wychowywala, a teraz wlasnie pokazuje na co go stac i jak bardzo za Toba obstaje jesli z nim zostaniesz, to wlasnie tak bedziesz traktowana
dobrze gadasz
Cytat:

aaaaaa i podjelam męską decyzję nie bede juz brac tabsow poki co

Cytat:
A tu się nie zgodzę!! jak tylko dasz sobie szansę to trafisz na tego jedynego!!

Kinia i Ala fajne te teksty mój też tak umie ale nie zawsze mu się chce a ja tak lubię jak mi ładnie mówi ale jak już go weźmie to potrafi tak napisać/powiedzieć że aż dech zapiera
Ale nie narzekam bo mówi do mnie zawsze jakoś pieszczotliwie i kilka razy dzienne pisze że kocha i w ogóle

1988Marlena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 19:07   #188
sylvi_86
Zakorzenienie

Szkoła uczuc na Polsacie
Stary 2011-07-21, 19:11   #189
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
Szkoła uczuc na Polsacie
Oj fajny film ale książka lepsza

Stary 2011-07-21, 19:25   #190
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1988Marlena Pokaż wiadomość
Oj fajny film ale książka lepsza
to byla ksiazka? ale czad

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

ejjj co my mamy tak malo gwiazdek za watek? ktora nie daje 5?
Stary 2011-07-21, 19:27   #191
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
to byla ksiazka? ale czad
Była

Cytat z wikipedii:
"Szkoła uczuć (A Walk to Remember) – amerykański film fabularny (melodramat) z 2002 roku, w reż. Adama Shankmana z Mandy Moore i Shane West w rolach głównych. Film powstał na kanwie powieści Nicholasa Sparksa Jesienna miłość."

Ja najpierw książkę przeczytałam a dopiero później film widziałam

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Ja właśnie dałam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-21, 19:29   #192
sylvi_86
Zakorzenienie

chyba nie mamy sympatykow
Stary 2011-07-21, 19:34   #193
kinia860
Zakorzenienie

Jakie gwiazdki,gdzie?ja nie wiem o co kaman:p

A szkole uczuc to chyba ze sto razy ogladalam i za kazdy razem coraz bardziej ryczalam
Stary 2011-07-21, 19:38   #194
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
Jakie gwiazdki,gdzie?ja nie wiem o co kaman:p

A szkole uczuc to chyba ze sto razy ogladalam i za kazdy razem coraz bardziej ryczalam
Na górze wątku, pod liczbą stron masz gwiazdki i ocenę wątku

Stary 2011-07-21, 19:40   #195
kinia860
Zakorzenienie

ok dzieki juz dalam ocene
Stary 2011-07-21, 19:43   #196
sylvi_86
Zakorzenienie

oj oj kinia..szybko dawaj 5 bo normalnie 3 z 5 gwiazdek to hanba:P

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

nooo od razu lepiej 4/5
Stary 2011-07-21, 19:55   #197
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
ok dzieki juz dalam ocene
Aj tam hańba, jak się komuś nie podoba to niech tu nie włazi nam się podoba i 5 gwiazdek to za mało w mojej ocenie

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Rybulki ja idę się taplać i do spanka

Buziaki
Jlys koniecznie opowiedz nam jutro jak minęłam pierwsza nocka w nowym mieszkanku <oczywiście szczegółów nie wymagamy> i co Ci się śniło

dla Was wszystkich

Stary 2011-07-21, 21:13   #198
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Dobry wieczór

Ala, za drążek rozporowy ...pheee...vel karnisz płacę 25 zł, bo to z odzysku (znaczy babka se kupiła do łazienki, nie podpasował to odsprzedaje. Dziś go odebrałam, ale co się nawkurzałam to moje ).

Santom, J.kotki też niby domowe, a ptaszki znosiły. Widać ty masz dobre kotki, które nie zabijają ptaszków, a J. miał złe! Jak można tak robić z małym ptasiem

Marlena, dobry pomysł, tylko proszę - uważaj na siebie! Zdrowie na pierwszym miejscu, pamiętaj A o zamieszkanie się nie bój. Dotrzecie się. Będą spiny i kłotnie, ale na tym to niestety polega, za to później... później już będzie tak, jak być powinno, bo wszyscy będą znali swoje miejsce w nowym domu

Sylvi, no weeeeeeź nooooo.....

Aj, racja! Cika rozbudza w J. jakieś ukryte instynkty, które każą mu się opiekować małym, bezbronnym zwierzakiem, a to jest takie strasznie słodkie! Nie mogę, jak on ją zaczepia, no rozwala mnie to na łopatki a jaki żarłok z niej! wszamała i marchewkę. koniec nowości na ten tydzień, bo mi jeszcze maluch biegunki dostanie

Byłam z koleżanką w kinie na NIEBO NAD SAHARĄ i...eee...fajna komedia taka dla inteligentnych, którzy sobie sami fabułę dopiszą, bo reżyser się nie popisał. Nuda, nuda, bez komentarzy byśmy nie wyrobiły. Najlepszą rolę miały wielbłądy, a jak jeden z głównych bohaterów spadł ze zwierza półmartwy sala wybuchła takim gromkim śmiechem, że poezyja Wniosek: zawsze miej przy sobie wielbłąda, auuuughhhhhh

edit: ojejusiu! maluch zaczyna podskakiwać tak wysoko do góry w klatce! Znaczy to tyle, że się czuje dobrze. To jego sposób na zabawę. moja mała

Edytowane przez Gajaa
Czas edycji: 2011-07-21 o 21:19
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 21:40   #199
sylvi_86
Zakorzenienie

Gajus ciesze sie ze wypad do kina udany :P

widac J. ujarzmił bestie czyt. kłólicka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-21, 21:54   #200
zulka890
Raczkowanie

Ala szablon super, super rybaczki
Gaja cudny króliczek
Kasikkka no to super że suknia niedługo już będzie, jak już
będzie to jakbyś mogła to nam pokaż
Santom własna sauna to super masz, zawsze marzyłam o niej ooo już zaproszenia wybieracie super
kinia860trzymam kciuki za twojego tżeta żeby dostał ta pracę
ilys super że zamieszkaliście razem też bym tak chciała
Marlena brawo za podjęcie odważnej decyzji trzymam kciuki mam nadzieje że z kręgosłupem będzie dobrze
Sylvi zasługujesz na kogoś lepszego

A ja wróciłam do domku z moją sunia i nie może skakać przez 10 dni żeby szwy jej nie puściły i dlatego muszę z nią spać na podłodze na materacu. Wynajęłam nowe mieszkanie na szczęście mogę płacić od września za nie. A z tżetem w ogóle ostatnio się nie kłócimy jest cud miód malina dla mnie, jutro chce się ze mną spotkać i ma jakąś niespodziankę dla mnie.
A z kolei na uczelni dowiedziałam się ze wypełnili wszystkie miejsca na magisterkę i nie wiadomo czy będzie rekrutacja wrześniowa :/
zulka890 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 21:59   #201
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zulka890 Pokaż wiadomość
A ja wróciłam do domku z moją sunia i nie może skakać przez 10 dni żeby szwy jej nie puściły i dlatego muszę z nią spać na podłodze na materacu. Wynajęłam nowe mieszkanie na szczęście mogę płacić od września za nie. A z tżetem w ogóle ostatnio się nie kłócimy jest cud miód malina dla mnie, jutro chce się ze mną spotkać i ma jakąś niespodziankę dla mnie.
A z kolei na uczelni dowiedziałam się ze wypełnili wszystkie miejsca na magisterkę i nie wiadomo czy będzie rekrutacja wrześniowa :/
dobrze ze z sunia juz lepiej, nienawidze jak zwierzatka cierpia ;(

mam nadzieje ze z mgr jakos bedzie, zawsze mozna zrobic pozniej, nie wszedzie mgr pomaga ale rozumiem ze to dla wlasnej satysfakcji
Stary 2011-07-21, 22:03   #202
zulka890
Raczkowanie

chce porostu udowodnić promotorowi że on nie jest w stanie mi przeszkodzić w dostaniu się na magisterkę ale zobaczymy jak to wyjdzie
Stary 2011-07-21, 22:06   #203
sylvi_86
Zakorzenienie

ale to dziwne ze juz jest koniec rekrutacji na mgr. zawsze mi sie wydawalo ze do wrzesnia jest rekrutacja
Stary 2011-07-21, 22:11   #204
zulka890
Raczkowanie

moja szkoła jest dziwna rekrutacje wrześniowa robią jak nie wypełnia limitu miejsc
lecę spać bo kleją już mi się oczy dobranoc
Stary 2011-07-21, 22:44   #205
asiaczek87
Zakorzenienie

Witajcie
Widziałam Szkołę uczuć wiele razy, dzisiaj też oglądałam, ale książki nigdy nie przeczytałam. Słyszałam że te historie się różnią i to w znaczącym stopniu

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 23:19   #206
rudy_moniq
Zadomowienie

siemano

Cytat:
Sylvi, nam nie przeszkadza, ze sie żalisz na niego - nam przeszkadza to, ze nie bierzesz zbytnio naszych rad do serca bo wciaz sie przejmujesz jego smsami, jego slowami i jego czynami albo brakiem wlasnie dzialania. Juz dawno powinnas go rzucic w cholere!
dobrze gada! polac jej!

jlys kurcze, ale fajnie wprost cudownie! trzymam kciuki dalej, wiedziałam, że wszystko będzie ok

Gajaa hehe to dobrze, że psikacz Was nie straszył ja jednak nie mogę żyć z takim ustrojstwem w domu
a zachowanie TŻ słodkie swoją drogą ciekawa obserwacja to chyba oznacza będzie dobrym tatą

Isabelle
jak przeczytałam Twój komentarz to serce mi stanęło na chwilę już przed oczami miałam romantyczny wypad we dwoje do USC a Ty sprowadziłaś mnie na ziemię tym wujkiem tak czy siak, to miłe że Cię nazwał żoną

Marlena no właśnie mi też lilia kojarzy się z pogrzebem, chociaż nie wiem czemu, to głupie, bo nigdy jeszcze nie widziałam na pogrzebie wiązanek z lilii, a trochę miałam tych pogrzebów w życiu, hmm... trzeba łamać stereotypy tak czy siak, pewnie jeszcze kilka razy zmieni mi się koncepcja przed ślubem, więc nie ma co gdybać nawet zaręczyn nie widać na horyzoncie
no i widzę, że czas poważnych decyzji oby wszystko szło do przodu i zdrowia życzę!
ja dziś z koleżanka z pokoju rozmawiałam o różnych 'pierdołach' typu usamodzielnianie się itd, pocieszyła mnie, że jeszcze wszystko przede mną i mam się nie przejmować więc się nie przejmuję (taaa... pewnie tylko przez następny tydzień )

santom widzę że ostro ruszyliście z kopyta już zaproszenia będziecie oglądać fantastycznie

sylvi !!! super decyzja, ja już 2 miechy nie biorę tabsów i jest ekstra

natasia szybko minie ten tydzień praktyk a co dalej? wakacje czy praca?

Zulka
troche lipa z ta szkoła Twoją... ale mimo wszystko wydaje mi się, że przyjmą Cie, przecież będziesz kontynuować naukę, jesteś absolwentką, nie mogą Cie po prostu wypchnąć

ja dziś późno piszę, bo w pracy miałam dużo zajęć, potem fitness, jeszcze się wykąpać muszę eh... i znów o 1 położę się i zaśpię rano szkoda tylko, że zajęcia na fitnessie były lipne i jestem słabo zmęczona...
ale za to dziś spotkanie z TŻ było bardzo miłe, chyba się za sobą stęskniliśmy

aha i jutro mnie nie będzie bo mamy imprezę urodzinową kolegi, a później wyjeżdżam na weekend więc pewnie wpadnę dopiero w poniedziałek (ale postaram się jeszcze z pracy zajrzeć)

ehh jeszcze taka konkluzja na koniec... tak mi przyszło do głowy, że u Was coś się dzieje a u mnie nic, eh... tak Wam trochę zazdroszczę Dziewczyny codzienna szara rzeczywistość... żałosne kiedy ten mój TŻ się ruszy do ch*lery kto stoi w miejscu ten się cofa

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 23:39   #207
201606201204
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość
Isabelle jak przeczytałam Twój komentarz to serce mi stanęło na chwilę już przed oczami miałam romantyczny wypad we dwoje do USC a Ty sprowadziłaś mnie na ziemię tym wujkiem tak czy siak, to miłe że Cię nazwał żoną

ehh jeszcze taka konkluzja na koniec... tak mi przyszło do głowy, że u Was coś się dzieje a u mnie nic, eh... tak Wam trochę zazdroszczę Dziewczyny codzienna szara rzeczywistość... żałosne kiedy ten mój TŻ się ruszy do ch*lery kto stoi w miejscu ten się cofa
Wybacz za twardy upadek.

A co do tego ruszania, może tylk otak Ci się wydaje. U mnie też w sumie nic wielkiego się nie dzieje.

Byliśmy na spotkaniu ze znajomymi i zapowiadanej kolacji dla D. Był zachwycony. Poza tym dziś uświadomiłam D. że w przyszlym roku to będziemy już planować wesele.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 05:08   #208
natasia20
Zakorzenienie

[QUOTE=rudy_moniq;28278812]natasia szybko minie ten tydzień praktyk a co dalej? wakacje czy praca?[QUOTE]

Mam nadzieje że praca
dzień dobry Dziewczyny ja lece na praktyki miłego dnia
Stary 2011-07-22, 08:09   #209
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

hej kobietki!!
Cytat:
Sylvi, nam nie przeszkadza, ze sie żalisz na niego - nam przeszkadza to, ze nie bierzesz zbytnio naszych rad do serca bo wciaz sie przejmujesz jego smsami, jego slowami i jego czynami albo brakiem wlasnie dzialania. Juz dawno powinnas go rzucic w cholere!
a tak tak!! dokladnie!! bardziej sie przejmujesz jego slowami, niz naszymi;( a prawda jest taka, ze ksieze sie nie znajdzie, jesli bedziesz wiecznie siedziala w domu i czekala na na B. marnujesz tylko czas. a!! i jeszcze jedno!! uwierz w sibie dziewczyno, dawno nie widzialam osoby z tak zanizonym poczuciem wlasnej wartosci(swoja droga ciekawe kto do tego doprowadzil) jestes super wartosciawa osobka i wystarczy, ze sama w to uwierzysz, osmielisz sie do ludzi, a zanim sie obejrzysz, znajdzie Cie ktos, kto doceni kazdy Twoj atut!!!!!!!!

kinia how sweet z ta ukochana narzeczona!!! i jak milo z tymi zaproszeniami!!! wszystkie znaki na ziemi i niebie mowia, ze... cos sie dzieje swoja droga, moj T. ostatnio mowi do mnie na dobranoc: MOJA PRZYSZLA ZONO;d a wczoraj nawet owiedzial, ze go to kreci jak do mnie mowi w ten sposob

Cytat:
wcale, wcale nie ze swieca!!!

Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

Ala, za drążek rozporowy ...pheee...vel karnisz płacę 25 zł, bo to z odzysku (znaczy babka se kupiła do łazienki, nie podpasował to odsprzedaje. Dziś go odebrałam, ale co się nawkurzałam to moje ).

Santom, J.kotki też niby domowe, a ptaszki znosiły. Widać ty masz dobre kotki, które nie zabijają ptaszków, a J. miał złe! Jak można tak robić z małym ptasiem

Marlena, dobry pomysł, tylko proszę - uważaj na siebie! Zdrowie na pierwszym miejscu, pamiętaj A o zamieszkanie się nie bój. Dotrzecie się. Będą spiny i kłotnie, ale na tym to niestety polega, za to później... później już będzie tak, jak być powinno, bo wszyscy będą znali swoje miejsce w nowym domu

Sylvi, no weeeeeeź nooooo.....

Aj, racja! Cika rozbudza w J. jakieś ukryte instynkty, które każą mu się opiekować małym, bezbronnym zwierzakiem, a to jest takie strasznie słodkie! Nie mogę, jak on ją zaczepia, no rozwala mnie to na łopatki a jaki żarłok z niej! wszamała i marchewkę. koniec nowości na ten tydzień, bo mi jeszcze maluch biegunki dostanie

Byłam z koleżanką w kinie na NIEBO NAD SAHARĄ i...eee...fajna komedia taka dla inteligentnych, którzy sobie sami fabułę dopiszą, bo reżyser się nie popisał. Nuda, nuda, bez komentarzy byśmy nie wyrobiły. Najlepszą rolę miały wielbłądy, a jak jeden z głównych bohaterów spadł ze zwierza półmartwy sala wybuchła takim gromkim śmiechem, że poezyja Wniosek: zawsze miej przy sobie wielbłąda, auuuughhhhhh

edit: ojejusiu! maluch zaczyna podskakiwać tak wysoko do góry w klatce! Znaczy to tyle, że się czuje dobrze. To jego sposób na zabawę. moja mała
Gaja w J. taciezynskie instynkty, a w tobie mamowe;D ale ja tez uwielbiam patrzec jak zwierzaki robia postepy;D i juz sobie wyobrazam Cikunie skaczaca w klatce
podejrzewam, ze w filmie bardziej rozsmieszala Cie widownia, niz zainteresowal sam film
moje kociaczki sa grzeczniutkie(czasami:brz ydal teraz Cicik wala sie ze mna po lozku i gania za swoim ogonkiem, bo chyba wlasnie go odkryl;D

Cytat:
Napisane przez zulka890 Pokaż wiadomość
Ala szablon super, super rybaczki
Gaja cudny króliczek
Kasikkka no to super że suknia niedługo już będzie, jak już
będzie to jakbyś mogła to nam pokaż
Santom własna sauna to super masz, zawsze marzyłam o niej ooo już zaproszenia wybieracie super
kinia860trzymam kciuki za twojego tżeta żeby dostał ta pracę
ilys super że zamieszkaliście razem też bym tak chciała
Marlena brawo za podjęcie odważnej decyzji trzymam kciuki mam nadzieje że z kręgosłupem będzie dobrze
Sylvi zasługujesz na kogoś lepszego

biedna psinka, ale teraz bedzie jej juz tylko lepiej!!
no widzisz, ciesze sie,ze sie Wam uklada moze naprawde potrzebowaliscie takiego kopniaka, zeby zobaczyc, ze nie mozecie bez siebie zyc a juz w szczegolnosci, ze Tz nie moze zyc bez Ciebie i teraz naprwade doceniacie to co macie

moniq ale mi sie marzy, zeby zapisac sie na jakis fitness... niestety zawsze trafiam w takie miejsca, gdzie jest zero szans na tego typu rozrywki
mi sie bardziej kalie kojarza z pogrzebami niz lilie. az Wam poszukam zdjecia bukieciku mojej kumpeli... moze gdyby chociaz kolor miala inny, ale jej wiazanka bardzo... powiedzmy smutna mi sie wydala

a ja dzis spedzam poranek w lozeczku, bo Tz dzis w pracy, a potem jedzie poszukac jednej czesci do auta, bo nam popa paliwa chyba siada a wczoraj zdecydowalismy, ze na urlop we wrzesniu pojedziemy jednak autem, wiec musi byc zrobione, zeby zadnych niespodzianek nie bylo po drodze no i bedziemy mogli na spokojnie pozalatwiac formalnosci, poszukac sali, fotografa(apropo natasia moze Ty bedziesz widziala i mi podpowiesz jakie fajne sale sa w naszych okolicach , bo chce sobie zrobic liste, gdzie moznaby bylo wyprawic wesele, ale mam malo pozycji, tyle co hotel w kaliszu, piława, no i w łowiczu wałeckim tez podobno cos nowo wybudowanego bylo...plus jakies opinie o zespole i fotografie...alez Cie wymagluje)

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 08:20   #210
jlys
Zakorzenienie

Dzień dobry !!!
Sylvi , Marlena tez bardzo lubię '''szkołe uczuć''(ale płacze przez pół filmu - i nawet tż też:brzydal: )ale wczoraj nie miałam jak obejrzeć
Marlena to mam nadzieję, że wszystko się ułoży, ja też ok.września będę mieć komisje i jak nie dostane to szukam''normalnej''pracy i tyle-choć nie powiem bardzo sie obawiam jak sobie dam rade, a ty z tym kręgłosłupem tez pewnie nieciekawie..ale musimy być silne
Kinia jakie to słodkie było co Twój Talolcio przez telefon powiedział
Zulka mam nadzieję, że z tż już tak pozostanie jak jest teraz
moniq może trzeba tżta i się ruszy w końcu co ;>

A teraz napisze co u mnie(uwaga może być długie )
Wczoraj spakowałam już większość rzeczy, gdy tż wrócił z pracy wszystko znieśliśmy do auta i pojechaliśmy autem całym załadowanym kartonami , byliśmy przed czasem to poszliśmy do biedronki i kupiliśmy ostry nóż , odświeżacz powietrza(ten psikacz Gaja co o nim ostatnio pisałaś - mam tez go w domu )i jakieś tam miseczki za dyszke .W mieszkaniu już czekała właścielka z chłopakiem na nas , podpisaliśmy umowę itd, zabrali biurko i szafke pod tv i pojechali Próbowaliśmy ogarnąć jakoś w miare ale była już prawie 23 więc tylko sprawdziliśmy czy Internet działa , ale nietety nie działał i dziś tż miał pisac do niej ,żeby to załatwiła-więc mam nadzieję od pon będziemy mieć. Zjedliśmy jakąś tam kolacje i potem siedziałam i płakałam z powodu całej tej rpzeprowadzki itd (chodzi mi tu ogolnie o to , że dom opuściłam i w ogóle , dzowniła mama do mnie rano to też się rozbeczałam ona mi mówiła , że w nocy też płakała i dziś do pracy nie poszła , kurcze a mamy do siebie tylko jakieś 2 km..no ale nic ..jakoś się przyzwyczaję...) poszliśmy spać i tyle , na nic innego czasu nie było
Mój sen dziś w nocy - beznadziejny :/-śniło mi się, że szłam pod nowym blokiem , weszłam do empiku ,spotkałam tam koleżankę , rozmawiałyśmy i potem ona wyszła zapalić i policjanci podeszli i dali jej 500zl mandatu za palenie w miejscu publicznym , a potem było coś , że jakiś żołnierz mnie zaczepił na ulicy i coś tma gadał-ogolnie sen o mundurowych nie wiem jak to interpetować

Zdjęcia mieszkanka zrobie Wam jak już przywiozą mi moją mała komodę i biurko i ogolnie jak wszystko bedzie juz na swoim miejscu- czyli jakos w przyszlym tyg. a dziś siedze w pracy i już zła jestem bo męczy nas kierowniczka znowu jakimiś głupimi ankietami dla klientów
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości