![]() |
#181 |
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Sierpniowy wątek u Słonia :)
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie za masłeko do ust z TBS i przejrzysty błyszczyk z TBS nr 01? Podoba mi się też olejek Nuxe ![]() ![]() ![]() Ps: jakby co to mogę wyszukać jeszcze cos poza wątkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
BAN stały
|
Kochana ja bym Ci pół wątku zabrała gdybym tylko mogła
![]() Ale z musu aktualnie szukam tylko najpilniejszych rzeczy. Bardzo chętnie wymienię moje serum na Twój La Roche Posay - Hydraphase Intense Riche 50 ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zadomowienie
Przekupka: 32 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się tylko:
The Body Shop - Żurawinowe masło do ciała 200 ml Cranberry Joy - wersja świąteczna - nowe Nie masz czegoś więcej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Wtajemniczenie
|
oczywiscie,bez problemu
Teraz wyjezdzam na weekend,ale jesli ci pasuje to prosze o rezerwacje i odezwe sie we wtorek, pozdr ![]()
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Tak, ten korektor Skinfood jest w formie proszku, z tego co wiem to był jeden odcień tego korektora
![]() ![]() Euphorię najchętniej oddałabym za coś z wish, może masz coś za MACa? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
BAN stały
|
Niestety pozbywam się rzeczy, gdyż potrzebuję pilniejszych. Za korektor mam w 95% ustaloną wymianę. Fludi na końce jest rewelacyjny, ale potrzebuję kremu do twarzy. Gdybyś się jednak zdecydowała daj znać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej spodobał mi sie ten przejrzysty błyszczyk TBS i masełko do ust
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zadomowienie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za arbuzowy balsam do ust the body shop?
![]() ![]()
![]() |
#196 |
BAN stały
|
Słoniku, pędzelek do załamania możliwe, że poleci do Królika, paletkę trzymam dla Ciebie cały czas, może coś jeszcze wynajdziesz
![]() ![]() najbardziej zalezy mi na The Body Shop - Nutriganics - Serum wygładzające 30 ml oraz cieniach tbs 20 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
BAN stały
|
hej słoniku, mam korektor jednak, jesteś zainteresowana ciągle?
Przypominam, że w korektorze zrobiłam dziurę, no bo nijak nie mogłam ocenić jego zużycia. Korektora jest tyle samo wagowo, tylko ma dziure i troszkę poszło siłą grawitacji ( ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |||||
Zakorzenienie
|
Przepraszam Cię, ale na razie nie będe miała czasu na przeszukiwanie zbiorów, bo w piątek wyjeżdżam, także jeśli nadal będziesz zainteresowana to może sklecimy coś po moim powrocie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zadomowienie
|
Za dwa masła oddam
1. Smashbox Brow Tech Go - Brunette, cień i żel do brwi - NOWE 2. Mini baza pod cienie Smashbox 0,5 ml – NOWA 3. Smashbox róż – Fusion Soft Lights – Blushing Pink – używany kilkanaście razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Zadomowienie
|
Aaa jednak wycofuję odżywkę z wymiany. Po dłuższym stosowaniu jest dla mnie super i nie chcę się nią dzielić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
hmm. podobałoby mi się jeszcze:
Isa Dora - konturówka do ust 30 Mocca Rose - raz maźnięta na dłoni (jakbyś określiła kolor? ![]() Bielenda - Orzechowe masło do ciała, brązujące, antycellulit ok 80% i jeśli masz jakieś beżowe lub brązowe cienie do powiek - na zdjęciach jakieś widzę, ale trochę się nie łapię w tych numerach, nie mogę znaleźć ![]() przyjrzę się dokładniej wieczorem i najwyżej dopiszę, jeśli coś jeszcze znajdę ![]()
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
Tołpa - Hydrativ - bogaty krem nawilżający, nowy The Body Shop - nowe balsamy/masełka do ust: - arbuz / watermelon EDM - róż salon fun Sample LucyMinerals: Bisque LL Light Medium EDM - korektor multi-tasking, słoiczek samplowy 1g EDM - korektor intensive fair, słoiczek samplowy 1 g z LL Podkład Lucyminerals: Cream ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Wtajemniczenie
|
O boże!! Jakie cuda!
Proszę,zajrzyj do mnie ,może coś Ci się spodoba (OBY!!) ![]() Bardzo inetersują mnie: -Olej z pestek śliwki -Olej z tamanu ![]() -Olej z rokitnika -Olej z pestek arbuza ![]() -Lush - Mleczko oczyszczające 9 to 5 z orchideą - 95 g, nowe ![]() -Lush - próbka kremu Dream Cream Pozdrawiam cieplutko ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.