|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Opinie o sklepach internetowych dla zwierzaków..
Kasiulka22 próbowałaś się z nimi kontaktować?
Gdybym to ja była w takiej sytuacji to zadzwoniłabym i powiedziała, że rezygnuję i proszę o odesłanie pieniędzy ![]()
![]() |
#182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie odebrałam zamówienie z animalii i jestem bardzo zadowolona ![]()
![]() |
![]() |
#183 |
Zadomowienie
|
Słuchajcie ja dzisiaj zrobilam meega zakupki dla kociąt moich.
W fajnej promocji jest Royal Canin 400g- 400gx2 w cenie 400 gram. Do tego, zoologiczny stacjonarny z ,mojego miasta dał mi gratisowe paczuszki z Hillsa (sztuk 3). Napisałam tez pare dni temu do Royal Canina o darmowe paczuszki i dziś dostałam paczke ![]() ![]() W Kauflandzie fajna promocje dorwalam- karma Perfect Fit- 750 g karmy suchej plus 2 saszetki karmy mokrej plus kubeczek z miarką do 100 g plus malutka ksiazeczka o zywieniu kota. Cena coś kolo 12 złotycgh.. a za ta cene to normalnie chodzi sama karma sucha 750 g- a wiec sie oplaca ![]() Sluchajcie w zoologicznych stacjonarnych jak cos kupujecie, to tez pytajcie o probki, bo zoologiki dostaja takowe od RC i pozostalych firm. Kasiulka czekamy na twoja wiadomosc z krakvetu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
ja juz 2 razy zamawialam w krakvecie i zawsze bylam zadowolona, ostatnio zabraklo im towaru i mialam telefon - zapytali sie czy dam rade poczekac 1 dzień, czy wole cos innego czy maja wysłac bez, ogolnie - bezproblemowo. Zawsze tez dostaje na drugi dzien maila o realizacji zamówienia i numer przesyłki do śledzenia na necie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
Cieszę michę, że się tak wyrażę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tutmirlajt gratuluję super zakupków, moja kotka to straszny wybredzioch. Ostatnio wypięła się na saszetki z Perfekt Fit i jak jej nałożyłam do miski to zakopywała łapką ![]() ![]()
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka22
![]() ![]() Ja sama zastanawiam się na złożeniem zamówienia w krakvecie ![]()
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aga jeśli masz dużo czasu tzn. - posiadasz jeszcze jedzonko w zapasie, możesz spróbować z zamówieniem, ale ja doradzam "za pobraniem", wtedy na pewno będzie szybciej niż gdybyś wpłaciła na konto ![]()
![]() |
![]() |
#188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#189 |
Wtajemniczenie
|
nie mozna generalizować, że krakvet to 2 tygodnie oczekiwania
zadzwoń i zapytaj sie lub napisz maila: jaka pasta i jaki czas realizacji z wysyłką ja góra czekałam tydzień o czym mnie krakvet informował czy dzielimy przesylke na 2 razy czy wysyłamy az dojdzie brakująca rzecz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
Jako że niedawno stałam się posiadaczką kotów (było ich 5, teraz są 3 a na dniach zostaną 2 i tak już będzie) musiałam kupić im "wyprawkę"
![]() W zooplus ceny wyższe ale za to masa promocji, wybór karm powalający, jakies sezonowe akcje rabatowe - warto na pewno tam zajrzeć. Kontakt niestety tylko przez formularz ale za to odpowiedzi przychodzą błyskawicznie. Jedyny problem miałam gdy obsługa sklepu nie mogła się zdecydować czy mam dostac 10 czy 5% rabatu i chwilę trwała wymiana maili ale za to dostałam wszystko co zamawiałam i ostatecznie jestem zadowolona. Z krakvet śmieszna historia bo zamówiłam transporter, kuwete krytą, żwirki, szczoteczkę i coś tam jeszcze. Wszystko oprócz kuwety było super, kuweta przyszła zniszczona (chyba gdzieś w hurtowni). Zgłosiłam, dowiedziałam się ze wymienią mi na nową. Naprawdę błyskawicznie dostałam nową kuwetę z tym, że duzo większą niż zamawiałam, innej (droższej nawiasem mówiąc) firmy i hmmmm. Po raz kolejny zgłosiłam ze to nie to bo kuweta jest jak dla małego niedzwiadka i nawet do auta mi się nie zmieści jak zapragne z kotami podrózować. No i mam w domu skład kuwet, jutro mam dostać nową, oddać te złe i juz prawdę mówiąc z rozbawieniem czekam na kolejną niespodziankę. Ceny w krakvet sa naprawdę rewelacyjne, pomimo tych przejść kuwetowych raczej będę u nich zamawiać ponieważ wysyłka towaru jest naprawdę błyskawiczna, pan z którym rozmawiałam przez telefon jest bardzo miły i wiele razy mnie przepraszał (na gg nie radzę bo już jest mniej miło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Wtajemniczenie
|
ja dostałm dziś wszystko z krakvetu w tym kosmetyki do białego futra trudno dostepne
w ubiegłym tygodniu złozyłam zamówienie w piatek telefon z krakvetu, że nie mają 1 rzeczy i co robimy doszlismy, że jak nie przyjdzie im do wtorku to wysyłają bez a tu dostałam we wtorek i wszystko na GG zawsze miło się z nimi rozmawia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Ja również miałam pecha jak widać
![]() ![]() ![]()
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
Ja kupuje karme dla mojego psa w zooexpres - nie wiem jak z innymi asortymentami ale jesli chodzi o "moja karme" to jest tansza niz w innych sklepach ( w tych, ktorych sprawdzalm oczywiscie cene
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak też jest na www.e-karma.pl |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
gdzie te punkty oprócz e-karma? u mnie krakvet dziala ekspresowo, moze dlatego ze zawsze zamawiam, powyzej 100,00 wiec przesylke mam gratis i place za pobraniem, moze dlatego tak sie spieszą, hehe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na szczęście dziś już czekam na pakę, więc się nie martwię ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Paki nie ma i ma być jutro...
Sprawdzałam mój status paki i od 16.11. jest wciąż odebrane. Zadzwoniłam do GLS gdzie miły Pan powiedział, że paczka nie ruszyła bo mimo że ma numer nie została w ogóle dostarczona do nich i kazał dzwonić do krakvetu, dodzwoniłam się szybciutko dzisiaj i paka ma wyjść dziś, jakiś błąd był ![]()
![]() |
#199 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
A ja polecam zwierzakowo.pl
Ceny są ok, od 100 zł bezpłatna wysyłka kurierem (jak ktoś się obkupuje tylko przez int., to jest to suma mała ![]() ![]()
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja paczka nadal nie ruszyła, czyli nadal nie jest wysłana. Dziś znowu zadzwonię, tylko moja cierpliwość się już skończyła ![]()
![]() |
![]() |
#202 |
Wtajemniczenie
|
Krakevt na info z mojej strony, że na necie nie ma najlepszej opinii za nieterminowe przesylki i braki
.... przepraszają za zła jakość usług ale są w trakcie przeprowadzki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby się to wszystko jak najlepiej skończyło dla sklepu (żeby nie potracili kupujących) a przede wszystkim dla klientów. Ja naprawdę potrafię być wyrozumiała, ale bardzo mnie zdenerwowało to że pan mi mówi, że przesyłkę będę mieć na pewno dziś, wierzę bez słowa, dziękuję, czekam a tu kolejne rozczarowanie i czekanie, nie wiem jak długo. Dziś wysłałam e-mail bo już się nie dodzwoniłam, iż proszę o zwrot pieniędzy. Co dalej będzie na pewno na piszę i oby ta cała sytuacja zakończyła się jak najszybciej.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bede musiala spróbowac i zamówic cos nastepnym razem tam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
NIE POLECAM KRAKVETU!!!!
Podczas 1 zamówienia nie zwrócili mi 0,70 groszy niby niewiele ale jednak niesmak pozostał (załóżmy, że takich klientów jak ja jest kilkadziesiąt i już niezła sumka). 2 zamówienie - porażka. Dziwie się szczerze, że ten sklep ma jeszcze jakiś klientów, obsługa fatalna.(czytając opinie w necie żałuje, że złożyłam tam 2 zamówienie). Zamówienie złożyłam 9 listopada z samego rana, kurier, zapłata przy odbiorze. Nie mogłam się tam dodzwonić aż do piątku!!! (na maile nie odpisywali,na gg też nie) bo chciałam się dowiedzieć jak z dostępnością produktów. W piątek wieczór (13 listopada) zadzwonili do mnie, powiedzieli czego nie ma i że paczka będzie u mnie 16 i od tej pory się zaczęło zbywanie i robienie ze mnie idiotki... Mija 16,17 - dzwonię nikt nie odbiera, na maila cisza, pisze na gg - przepraszamy za opóźnienia paczka będzie najpóźniej w środę 18. W środę wieczór kuriera nadal nie widać piszę na gg - przepraszamy paczka będzie dziś do 21. Czwartek tj. dziś 18 listopada kuriera nadal nie ma, pisze na gg - przepraszamy naprawdę paczka na pewno dziś będzie. Dodam, że kurier się nie pojawił. Zbywają klienta, robią z niego durnia, pewnie mają za mało ludzi do pracy i nie potrafią uczciwie powiedzieć, że zamówienie będzie np. za tydzień tylko od tygodnia mówią, że będzie dziś. Cieszę się tylko, że nie zapłaciłam podczas składania zamówienia przelewem bo czytając ile ludzie czasem czekają na zwrot własnych pieniędzy ręcę mi opadają. Było to moje 2 i ostatnie zamówienie tam, jeżeli jutro kurier się nie pojawi, w poniedziałek już nie odbieram paczki o czym poinformowałam mailowo Dodam, że zamówienie na ponad 100 zł, więc wysyłka bezpłatna i to mnie u nich skusiło
... jeżeli przestajemy marzyć, to znaczy , że umieramy..." Edytowane przez justysia171 Czas edycji: 2009-11-19 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
No to ja trochę w obronie krakvetu napisze.
Po tym jak dostałam kuwetę całą poharataną to się wkurzyłam jak nie wiem co. Dodatkowo musiałam kuriera prosić żeby przyjechał i spisał protokół szkody (mimo ze nie było zniszczeń w transporcie) bo inaczej reklamacji nie uwzględnią. Miałam dostać druga to dostałam dużo większą niż zamawiałam Juz się zupełnie załamałam jak ja odpakowałam. Po kolejnym telefonie do sklepu już mnie to zaczęło bawić i czekałam na trzecia kuwetę bo byłam pewna ze coś będzie nie tak. Na szczęście do trzech razy sztuka - dostałam kuwetę innej firmy i w innym kolorze ale dzwonił do mnie pan z pytaniem czy się na tą zamianę zgadzam. Kuweta jest śliczna, niezniszczona, w jeszcze ładniejszym kolorze niż ta którą pierwotnie zamawiałam i nieco droższa nawet ponieważ tej zamawianej nie było. Nie musiałam dopłacać - to była rekompensata za stary moralne ![]() Tak ze trochę się nadenerwowałam ale w efekcie mam naprawdę śliczną kuwetę a koty maja ubaw jak nie wiem co i bawią się cały czas w chowanego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym razem nie mają innych rzeczy na stanie niż jak dzwonili tydzień temu ![]() Powiedziałam, że w takim razie nie chce żadnej wymiany itd. tylko to co jest i Pani powiedziała, że zamówienie będzie dziś u mnie, poczekamy,zobaczymy.... Jest światełko w tunelu, gdyż wreszcie moje zamówienie na ich stronie zostało aktualizowane i wystawiony paragon...... Kurier ma dzwonić po 16.
![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Już sprawdziłam cisza i echo... w końcu moja pieniądze mają to co się będą przejmować. Ja zaraz też im napiszę na gg, jak córa pozwoli. ![]()
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2009-11-20 o 09:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystawili mi zmodyfikowany paragon, który uwzględnia rzeczy, których wg. Pani dzwoniącej o 9 nie ma. Oczywiście dodzwonić się do nich nie można, a na gg piszą mi, że tego nie policzą.. no dobra tylko czy tzn., że wystawią nowy poprawny paragon heh, nie idzie się z nimi dogadać
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:24.