![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Komplementy wywołane Waszym zapachem perfum :)
Ja nie moge narzekac
![]() Najczesciej komplementowane sa: - Un Bois Vanille, - Cherqui, - Rousse - Santal blanc - Bois Oriental - Smok - EC - OI - Histoire d'Eau - Sequoia - Feminite du Bois - zaskakujaco czesto jestem komplemetowana za moje kadzidla ![]() ![]() - rowniez bardzo sie podoba Pink Sugar, Flowerbomb i Chocolovers ![]()
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2007-09-26 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybacz moją ignorancję, ale ta nazwa kojarzy mi się jedynie z jakimś ostatnio wypuszczonym na rynek świeżakiem ![]()
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Joasiu,ja nie wiem, co ja z tym Bright
![]() ![]() Nie powinnam po nocy nic pisac... ![]() http://www.luckyscent.com/shop/detai...6900§ion=1 A Bright Crystal jest Versace ![]() ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15672
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2007-09-26 o 16:19 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za linka, skład wygląda interesująco ![]()
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
dziś w sklepie wybierałam cienie do powiek i słyszę rozmowę ekspedientek stojących koło mnie:
ekspedientka1: niuch niuch.. coś mi ładnie pachnie ciastem, czujesz? ekspedientka2: niuch niuch... rzeczywiście... <zdziwienie skąd im pachnie ciacho> a to były tylko OI ![]() ![]()
![]() |
#188 |
spin doctor
|
Wczoraj wypachniłam się do pracy Coco M i przechodząc obok grupy gimnazjalistek usłyszałam " -Babka od angola(czyli ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
A widziałaś kiedykolwiek wredna wizażo-perfumoholiczkę? Ba ja NIE.
A dla gimnazjalistek (i innego uczniostwa) wszyscy co choć odrobine od nich wymagają by ruszyli mózgownicami sa wredni. I o ile w podstawówce pani X jest głupia to w gimnazjum jest wredna w szkole średniej sie uwzięła to na studiach najczęściej "chłop jej w nocy nie dogodził".
![]() |
#191 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Muszę opieprzyć mojego chłopa za to, że przez tak długi czas mi w nocy nie dogadzał (a czy jak dogadzał wczesnym rankiem to mogę mu darować?). ![]() ![]() Małgosiu - piękny komplement. I to mam na myśli obie części wypowiedzi. Bycie wredną to naprawdę COŚ. ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Oczywiście że nie
![]() To było pytanie retoryczne i żartobliwe ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jednak muszę się trochę nie zgodzić-wredny wcale nie znaczy wymagający(zauważyłam nawet odwrotna prawidłowość ![]() W temacie:Ostatnio najczęściej jestem komplementowana za Lovely i Bright Crystal,wspominanano też coś o Pink Sugar. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Rozeznanie
|
Sporo komplementów zbieram za Gris Clair i L'Air du desert marocain, czasami Black Cashmere.
Co ciekawe, zapachy mainstreamowe na mnie prawie nigdy nie budziły zainteresowania otoczenia (wyjątek stanowi Le Feu Light). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Dziś mama komplementowała Must (mama nie używa żadnych perfum, ale powąchać coś ładnego to lubi):
- Mmm, znowu ta wanilia co wczoraj, o, coś takiego to byś mogła sobie kupić... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Wtajemniczenie
|
Ja rzadko dostawałam komplementy dotyczące zapachów
![]() ![]() Koleżanka z pracy rzekła ostatnio, że zawsze używam takich wyszukanych i wyrafinowanych perfum.... mam nadzieję, że to komplement. Gustuję w bardzo trwałych i mocnych zapachach - dlatego przeważnie psikam się tylko raz i komplementy słyszę jak ktoś jest bardzo blisko mnie - koleżanka nad którą się ostatnio pochylałam najbardziej była zachwycona OI ![]() A ponieważ zazdroszczę, że Wy takie komplementowane jesteście, (pozatym trzeba w końcu coś zużyć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zadomowienie
|
Ja niestety nigdy jeszcze nie zostałam skomplementowana za moją ulubioną OI
![]() Poza tym usłyszałam od kolegów że pięknie pachnę gdy miałam Innocenta oraz Promesse. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
dziś koleżanka z pracy powiedziała, ze ładnie pachnę, a było to Rose Essentielle Bvlgari
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
"Zapach naszych wtajemniczeń" (Samsara). "Pani pachnie jak tuberoza" (Fragile), "Najpiękniejszy zapach na świecie" (Poeme). Wszystkie padły i nadal padają z ust mojego TŻ. Na szczęście jest romantykiem, więc moje perfumiarskie namiętności znajdują pełny odzew. Długo potrafi trzymać nos wetknięty w moją szyję albo kark. Mój kolega natomiast fatalnie "skomplemetował" Must. Byłam ostatnio na Rozotoczu, gdzie delektowałam się towarzystwem tarpanów, a on zapytał, czy tę koniakową zawartość też przywiozłam od tych koników
![]()
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
koleżanka w pracy niuchała otatnio wokół mnie w poszukiwaniu czekolady, a to tylko Brit red był
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
Ja najczęściej jestem komplementowana za Lancome Miracle i Givenchy Extravagance. Bardzo często się zdarza że ludzie pytają mnie czym pachnę, właśnie wtedy kiedy używam któregoś z tych zapachów, zarówno znajomi, ludzie w pracy jak i obce mi osoby (fryzjerka, Pani w szatni w teatrze, dentystka..)
Ale przyznać się muszę że perfum używam dosyć obficie, oczywiście w ramach rozsądku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
niecnotliwa dziewica
|
Całkiem niedawno zostałam skomplementowana przez panią oczekujacą wraz ze mną na autobus słowami: "Pani ma dobre perfumy. Eleganckie". Cóż, podziękowałam - w imieniu OI i własnym
![]()
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Najczęściej jestem komplementowana za:
- Nothing - Lacoste Pour Femme Dodam, że komplementują je głównie kobiety. ![]() Dziś wywołałam zachwyt pachnąc Coco Mademoiselle edp. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zadomowienie
|
W sobotę, w poznańskiej Volierze zaczepiła mnie jakaś małolata, stwierdzając, że pachnę tak, że jest, cytuję gotowa na wszystko
![]() ![]() Dobrze, że byłem tam z TŻ, chociaż panowie też zwracali uwagę - raczej na zapach, niż na TŻ ![]()
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
Ostatnio zostałam kilka razy skomplementowana za Perles.
Jestem tym odrobinę zaskoczona biorąc pod uwagę skrajne oceny tego zapachu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-pachnie tutaj szpitalem - ale tu czuc jakims srodkiem do mycia podlog a ja uwielbiam ta kamforowa nuke w perlach. ![]() chyba go nie bede nosic do pracy....... ![]()
![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
Aggie125 moja TŻ-ta już się przyzwyczaiła, że zwracam na siebie uwagę w róznej masci klubach i zbiorowiskach ludzkich ![]() A propos ja lubię chadzać do gejowskich lokali. Z reguły obsługa jest milsza, bramkarze nie patrzą na ciebie z ukosa przy wejściu, bar jest lepiej zaopatrzony (wszystkie rodzaje, nawet najbardziej wymyślnych czy niespotykancyh drinków) a na parkiecie mozna szaleć do woli, nawet najdziwniejsze chołupce i nikt się krzywo nie patrzy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.