![]() |
#181 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: SIERPIEŃ- Bourjois, Sally Hansen, Essence, Bobbi Brown, Catrice, Biotherm, Nirm
Tez mi sie podoba
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: SIERPIEŃ- Bourjois, Sally Hansen, Essence, Bobbi Brown, Catrice, Biotherm, Nirm
Nie chciałabym brać w ciemno, można je w jakiejś perfumerii przetestować? Albo masz może chociaż stronę, na której są nuty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Wtajemniczenie
|
a co byś chciała za te perfumy?
--- niestety nie jestem zainteresowana taką wymianą. pozdrawiam ![]() Edytowane przez pannaleksandra Czas edycji: 2011-10-07 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
pod lada mam dwa testery poczwornych cieni Clarins Quartet - jedna paleta chlodna 30, druga w cieplych odcieniach ziemii 40
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za opiki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
Mówiłaś, że masz dwa OPIki, ale nie widzę ich tu w opisie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.