|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Top Ten najgorszych filmów :-)
Cytat:
Jeden z moich ulubionych
|
|
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja sie dolacze. ostatnio ogladalam film "ocean strachu" - okropienstwo. okladka mnie zmylila...
.
|
|
|
|
|
#183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#184 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie wpadł mi do głowy - pewnie wiele osób ma tak jak ja... nie poszłam tym razem na to do kina z własnej woli - wysłali nas na to ze szkoły...
Fulbber
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zadomowienie
|
"Dusiciel z Hilside" (nie wiem jak to się pisze
) brrrr beznadziejny
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy był wymieniony ten film bo nie chce mi się czytać całego wątku
najgorszy jaki widziałam : 'Rrrrrrr. Kiedy jaja miały kły'
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
O widzę, że sami krytycy filmowi
Z kolei również niedawno byłam w kinie na Komorniku - rewelacja!! Taki film z morałem, trzeba trochę wysilić mózgownice A z komedii uwielbiam takie małe romantyczne komedyjki o niczym. Szczególnie polecam TO WŁAŚNIE MIŁOŚĆ - wspaniały film. |
|
|
|
|
#189 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj obejrzalam "PLAN LOTU" , tragedia... strasznie mi sie nie podobał :/
|
|
#190 |
|
Wtajemniczenie
|
najgorszy jaki widzialam- Constantine, nigdy w zyciu nie widzialam nic nudniejszego. Poza tym nie potrafię sie przekonac do polskich filmów, chociaz probowalam... :|
|
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za przypomnienie, bo zapomniałam do swojej listy dorzucić filmików z Kidman w roli głównej - " Żony ze Stepford" - nudy, nudy, nudy i płytka fabuła. Jeszcze "Bewitched" - ja rozumiem że komedie romantyczne nie wymagają myślenia, ale ta była już trochę zbyt rozciągnięta w czasie - akcja się wlecze...
![]() "Bruce wszechmogący" - brak komentarza będzie tutaj najlepszym komentarzem
Salsame mucho Edytowane przez jessy Czas edycji: 2006-03-04 o 13:56 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#192 |
|
Rozeznanie
|
Ravenous.
O kanibalach, nieśmiertelnych. Dla mnie - bomba. Gniot tak gniotowaty, że oczy przecierałam. Muzyczka rodem z gierek komputerowych epoki wczesnego Atari i konsoli Pegasus; jakiś gość w kapeluszu pomykający świńskim kłusem po pagórkach, gulasz z bohaterów i w scenie finałowej śmierć (a tak!) w gigantycznych wnykach leżących, nie wiedzieć czemu, w stajni. Absurdalny rozmiar zardzewiałych szczęk wskazywałby na to, że służyły ludom pierwotniejszym od pierowtnych do polowań na mamuty ![]() Swoją drogą jest to jeden z lepszych filmów pod sporą ilość procentów, odlot ![]() Mały Niki. ... Ummm. Kara dla hitlera - ananas w tyłek. Mało wysublimowane; film jest chyba na liście najgorszych filmóe wszechczasów, ale ja się z niego uśmiałam. Absolutnie nie polecam, jeszcze ktoś obejrzy i uzna, ze jestem jakas nie tego Dwie scenki pamietam. "Dostałem łopatą i nie wyglądam jak George Clooney" oraz pojawienie się Ozzy'ego Osbourne'a. Tak ni w pięć nie w dziewięć.Wiedźmin. Nie. To jest najbardziej gniotowaty gniot wszechczasów. Zarówno film, jak i serial. Z serialu pamiętam gumową strzygę, która zrobiła na mnie wrażenie istoty urwanej z innej, wschodniej chyba, bajki
|
|
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
przede wszystkim filmy o amerykańskiej młodzieży.. te głupie szkolne podziały na tzw.popularnych jakiś sportowców i czirliderki, oraz dziwaków (którzy zawsze bardziej mi sie podobali
) coś w stylu 'american pie' itp. aa i 'cała ona'.. te zmiany z brzydkiego kaczątka w piękność dzięki zdjęciu okularów i ubraniu mini.. normalnie śmiech na sali. wszystko takie puste.. pokazane tam zycie i cały tandetny film.wszystkie beznadziejne komedie, szczególnie z Jimem Carreyem i Pazurą (np 13 posterunek - choć to serial) czy głupia mina kogoś śmieszy? bo teksty to całkowite dno.wszystkie horrory, które robią za tragiczne komedie, jakieś żywe trupy itp. do tego koszmary minionych lat, straszne filmy, krzyki, masakry piłą mechaniczną itd. gdzie w ostatniej chwili jakiś trup czy inne badziewie zmartwychwstanie i chwyci za nogę to jest śmieszne i żałosne.i na koniec beznadziejne filmy akcji, gdzie krew sie leje, albo van damme z tą wieczną pozą kareteki gdzie nawet najbardziej zmasakrowany podniesie się z ziemi i dalej będzie zabijać.
|
|
|
|
|
#194 |
|
Raczkowanie
|
- Dzień świra
- Gulczas a jak myslisz - yyrek kosmiczna nominacja (czy jakoś tak) - Ławeczka Zazwyczaj oglądam polecane filmy wiec mało znam takich totalnie beznadziejnych
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#197 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
astygmatyzm się pogarsza ![]() no chyba muszę się ująć za Czarkiem i Jimem... fajne chłopaki. twarze jak z gumy poza tym rólka Pazury w Tato przykładowo mi się spodobała.
|
|
|
|
|
|
#198 |
|
Rozeznanie
|
Hostel- całkowicie przereklamowany
Straszny film 4 - jakiś taki bezsensowny :/ Siła strachu - Charlie, Charlie.... kojelny przereklamowany Sekret - usnełam w połowie
|
|
#199 |
|
Raczkowanie
|
Statek widmo - tudno o bardziej głupi i przewidywalny film
Czas surferów - zasnęłam po 10 minutach, obudziłam się na napisach Blair Witch Project 2 - naciągana groza Bez twarzy - nienawidzę nielogiczności i wmawiania odbiorcy, że samochodem da się dogonić odrzutowiec Transporter 2 - scena gdzie facet za pomocą haka odczepia bombę spod samochodu skutecznie zniechęciła mnie do obejrzenia całości. Durne amerykańske komedie nie bolą mnie dlatego, że nie mają aspiracji do bycia arcydziełem gatunku i przejścia do historii kina. Ot takie odmóżdżenie, które nie boli. |
|
|
|
|
#200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#201 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
" Przeklęta", "Kruk 3", "Boogeyman" - horrory, które filmami grozy są tylko z nazwy, w praktyce to komedie. W dodatku mało śmieszne.
" Ja, ty i on" - mało udana komedia z Kate Hudson "Igraszki losu"- takim igraszkom, mówie zdecydowanie, nie. Nudny jak nie wiem co. "Chopin- Pragnienie miłości" - najwiecej uczucia włozono w podziekowania dla sponsora. "Duma i uprzedzenie" made in Bollywood - ekranizacja powieści Jane Austin w indyjskim wydaniu, nie mogła sie udać. Daleko jej do orginału. " Cela" - koszmarny film z Jennifer Lopez Filmy z serii " na ekraznizacji lektur szkolnych zawsze się zarobi" - "Ogniem i mieczem", " Zemsta", " Pan Tadeusz". " Kill Bill - jak dla mnie za krwawy. Obejrzałam do momentu, w ktorym postac grana przez Lucy Lu wyszła na stól i odciela glowe jednemu z siedzacych przy nim mezczyzn. Potem zrezygnowałam. " Szkoła uczuć" - długoi i nudny film z Mandy Moore. Nie tak sobie wyobrazalam ekranizacje ksiazki N. Sparksa " jesienna milosc". Plusem jest całkiem fajna piosenka " Only Hope".
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
jeste tego troche, ale te kotre wymienilas sa do przesady glupie, al ja tam je lubie. Nie spodobal mi sie niejaki "Głupi i glupszy2" pierwsza czesc to juz istna klasyka a tuzrobili cos takiego.
|
|
|
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#205 |
|
Zadomowienie
|
- szalony akademik
- tylko mnie kochaj - crossroads - dogonić marzenia (słodkie , że aż się niedobrze robi) więcej grzechów nie pamiętam |
|
|
|
|
#206 |
|
Raczkowanie
|
Ja niecierpie filmow typu American Pie, Wieczny student, a juz najtragiczniejszy z tragicznych to byl chyba Road Trip i Euro Trip.. masakra.. :/ az sie niedobrze robi
|
|
|
#207 | |||
|
po prostu Em :)
|
oookropny film. nie wiem, czym tyle osób się tak zachwyca
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#208 |
|
Wtajemniczenie
|
Najgłupszy to wg mnie ,,Gwiezdne wojny'' i ,,władca pierścieni''
|
|
#209 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ojej.... byłam na tym na randce z jakimś gościem. On wymyślił. Spałam na tym. Półtorej godziny później totalnego zachwycania się tym... filmem. Nigdy więcej się z tym, gościem nie spotkałam. ![]() A i mogę z radością dodać "Borata" ostatnio przeze mnie oglądanego... B L E ![]() Wulgarny, okropny, nie do zniesienia, kiedy myślę "Borat" myślę o wstrętnej erotyce i obrzydliwym grubasku który lubi biegać w nocy po hotelu........ Nago.
|
|
|
|
|
|
#210 |
|
KWC
|
1.Godżilla- O Boże, pierwszy raz i jedyny usnęłam w kinie.
2. Pan Tadeusz- nie wytrzymałam, dałam nogę z sali kinowej 3. Nigdy w życiu- faktycznie, nigdy w życiu nie oglądałam takiej żałosnej komedii 4. Gwiezdne Wojny- nie trawię 5. The Flinstones- tragedia, film dla debili |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:05.

Jeden z moich ulubionych

.
) - no moze nie takie najgorsze ale fajny to ten film raczej nie byl
.

) brrrr beznadziejny
flejksy

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
te zmiany z brzydkiego kaczątka w piękność dzięki zdjęciu okularów i ubraniu mini.. normalnie śmiech na sali. wszystko takie puste.. pokazane tam zycie i cały tandetny film.