![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XX
Cytat:
No właśnie, najgorsze, że ja mam właśnie wrażenie, że to wszystko jest robione, żeby jeszcze bardziej mnie dobic. Przecież ja im nic nie zrobiłam. Odkąd obiecałam eksowi, że nie będę się do niego oddzywac... milczę, zniknęłam zupełnie z jego życia, a on tak się nade mną pastwi. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, ja tak za nim tęsknię ![]() ![]() ![]() Ale to boli ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#183 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do tego "ktosia" mojego ![]() ![]()
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Dearlie Czas edycji: 2011-08-24 o 21:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Juz mi sie ten Twoj ex nie podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Dobra. Nie wytrzymałam, napisałam,że nie wierzę ,że to on etc.
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dearlie ja i tak myślę, że zrobiłaś duży postęp w ciągu tych miesięcy. Ja mam taką ochotę do niego napisać! Zapytać się jak tam po urlopie, czy wszystko ok. Tylko tyle chcę wiedzieć, czy wszystko w porządku ![]() Ale wyszłabym pewnie na idiotkę jakbym napisała, więc nawet nie musicie mnie powstrzymywać, bo tego nie zrobię. A jak mnie coś weźmie i to zrobię, to w sumie mam to gdzieś, bo i tak gorzej już być nie może. To jest chore, mam wrażenie, że im dłużej nie mamy kontaktu, tym bardziej, więcej, intensywniej o nim myślę i za nim tęsknię. A przecież powinno być całkiem inaczej ![]() A on już pewnie o mnie zapomniał, nie myśli w ogóle, a mówił, że nigdy mnie nie zapomni ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
I i i??
![]() A kop się przyda ![]() ![]()
#190 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A tak w ogóle to muszę Wam się pochwalic, że mój gabinet w końcu nieźle prosperuje. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Nie depcze krokusów
|
http://kwejk.pl/obrazek/400508/zerwanie.html
Nie patrzyłam na to z tej strony... Dearlie - to świetne wieści!
![]() |
#192 | |
Rozeznanie
|
Ilosc zdjęc na fejsie czy nk nijak ma sie do stopnia zauroczenia/ zakochania czy czegokolwiek. Wszyscy moi znajomi, szczesliwi w dlugich zwiazkach, nie maja zadnych zdjec z partnerami. Jedna przyjaciólka wstawiła nawet takie zdjecia, gdzie go 'wyciela'
![]() Znajdziemy swojego księcia i inaczej bedziemy spiewac ![]() Bedziemy szczesliwe! (tak, jestem na szczycie sinusoidy, rano zjade na sam dół). Ja jutro leze do wróżki. ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
extra. ! tez zalozylam aparat (tydzien temu) ! ![]() forsy nie mam, ale schudne (i zaoszczedze) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na życzenie ![]() ![]() Dearlie gratuluję, oby tak dalej ![]()
. Edytowane przez tuliiipanek Czas edycji: 2011-08-24 o 21:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ok, nie zaglądamy ![]()
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak trzymaj ![]()
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Napisałam. Nie odpisał. I tyle.
(napisałam pół godziny temu, nie odpisał narazie, albo w ogóle nie odpisze... chyba lepsze byłoby to drugie, bo bym wtedy już w życiu się do niego nie odezwała, wtedy nie odpisałby mi pierwszy raz w życiu... a z drugiej strony tak bym chciała...) Wiem, możecie mnie teraz opieprzać, ale już nie wytrzymałam, przez godzinę siedziałam z telefonem w ręku i walczyłam ze sobą, no i jednak serce przegrało z rozumem... idiotka.
![]() |
#197 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
enjoy89 Nie opieprzę Cię bo wiem,że serce jest niekiedy silniejsze. Trudno. Jeśli nie odpisze to będziesz wiedziała,że już nie ma sensu pisać. Z drugiej strony myślę,że odpisze ale nie wiem czy to dobrze. Bo po co Ty chcesz z nim pisać? to tylko pogarsza zawsze sytuacje. Ale trzymaj się tam
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odpisał... w sumie narazie jest dobrze, tylko jego pierwszy sms niby normalny, a tak zabrzmiał dla mnie jakby był zaskoczony, że napisałam, tak jakby zupełnie o mnie zapomniał i przypomniałam mu o sobie tym smsem, no i się tak dziwnie poczułam ![]() Wiesz, ja nawet nie wiem po co, chciałam tylko się dowiedzieć, czy wszystko ok, i w ogóle, ehh nie wiem... Narazie jest ok, myślę, że się nie rozkleję i będzie dobrze...
![]() ![]() |
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podziwiam Cię wiesz? bo ja nie chciałabym teraz pisać z eksem, owszem chciałabym żeby się odezwał,żeby zechciał wrócić (niestety nadal tego pragnę) ale nie chciałabym z nim pisać od tak sobie, wiedząc,że i tak nic z tego. Nie umiałabym. Nie możesz się rozkleić ![]()
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, dla mnie to nie jest takie proste, ja po prostu nie umiem sama tego wytłumaczyć... to tak jakbym potrzebowała w jakimś sensie tego kontaktu, wiedzieć co u niego. Jak się przez długi czas nie odzywa, to zaraz zaczynam myśleć, że może coś się stało, chociaż tak naprawdę w ogóle nie powinnam się zastanawiać nawet dlaczego. Mam straszną ochotę powiedzieć mu jak tęsknię, że mi źle z tym, że go nie ma... ale wiem, że nie mogę, bo wyszłabym na idiotkę, a nieraz już mu tak pisałam kiedyś, kiedyś. Wiem, że pewnie odpisałby, że też tęskni (co pewnie nie byłoby prawdą), albo nic poza "przepraszam", co boli chyba bardziej niż jakieś inne słowa.
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#203 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Czytałam sobie tutaj, że podgladasz swojego byłego i załamuja cie jego zdjecia z nowa.... no no nieładnie ![]() A przyjdzie taki dzien , że bedziesz miała gdzies czy on kogos ma czy nie. I to bedzie super dzien ![]() Jakos bedzie musi prawda? ![]() Edytowane przez Duszek2 Czas edycji: 2011-08-25 o 08:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
nie mam pojęcia jak poradzić sobie z odejściem od faceta, po ponad 4 latach związku. Jestem na tyle zaślepiona że zapominam wszystko złe, a rozpamiętuję ciągle cudowne chwile... Wiem, że się męczę, ale męczę się jeszcze bardziej, gdy myślę o tym, że już się z nim nie spotkam, nie dotknę nie pocałuję...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Nie depcze krokusów
|
karolin_ka1807 - hej, czemu się rozstaliście?
![]() |
#207 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Na początek poczytaj nasze wcześniejsze części wątku ![]() W chwilach tragicznych takich jak : zwidy dotyczące ex, wtedy gdy wszędzie go widzisz, słyszysz i czujesz. Chęć napisania do niego bądź chęć bezsensownego powrotu do niego PiSZ do nas ![]() ![]() Dlaczego się rozstaliście? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
W związku jak w związku bywało różnie - jednak mój facet zrobił wiele rzeczy, które mnie zabolały i nie umiem z nimi żyć - ma koleżanki, do których mówi "skarbie, kochanie, żabko" i mimo tego, że prosiłam by przestał, a on obiecał dalej je tak nazywa. Kiedyś olał mnie dla koleżanki z pracy - czekałam na niego ponad godzinę, mimo że byliśmy umówieni, odrzucał połączenia, nie odp na sms-y, po czym stwierdził żebym się cieszyła że przyszedł, bo miał zaproszenie do niej a i tak wybrał mnie, a musiałam czekać godzinę i odrzucał, bo mu się DOBRZE ROZMAWIAŁO Z PAULINKĄ. Ponadto, w najmniejszej kłótni, od razu mówi jaka jestem nienormalna, powinnam się leczyć, żebym spier***ła, odpier***ła się od niego, ponadto zdarzyło się kilka razy, że pisał sobie z koleżankami, dziewczynami na portalach społecznościowych za moimi plecami. Ostatnio postanowił odnowić znajomość z koleżanką z którą kiedyś coś go łączyło, nawet mi o tym powiedział, zapytał czy zgadzam się, by się z nią spotkał... skoro zapytał to powiedziałam że się zgadzam, lecz wcale mi to nie odpowiada, ale to jego życie i jeśli ma ochotę to proszę bardzo, ufam że do niczego złego to nie prowadzi... Cóż, nie spotkał się z nią tego dnia, twierdząc, że skoro ja sobie nie życzę to się nie spotka. Dalej z nią pisze i umawia się na imprezkę. Mieszkamy teraz 100 km od siebie i nie spotykamy się co dzień, lecz raz w tygodniu - wróciłam na wakacje do swojego miasteczka, ze stolicy. On został. Co dzień zasypuje mnie smsami jak to tęskni i rozpacza, że mnie nie ma itp itd jednak dziś oświadczył że nie przyjedzie na weekend, bo mu się nie chce. (Btw. umówił się z koleżaneczką na ognisko - lecz nie raczy o tym wspomnieć...) ja wiem, że sprawdzanie czyjejś poczty czy kont na fb jest chore, świadczy o braku zaufania itp. Tyle, że ja kurna zawsze coś tam znajdę, zawsze jakieś skarby, żonki, kochania... zawsze jakąś koleżaneczkę z którą oooo heeeen czasu nie miał kontaktu i ciekawe co tam u niej. Nie jestem pięknością, nie jestem zgrabna i szczupła - mam niską samoocenę, nigdy nie powiedział mi wprawdzie, że jestem brzydka czy gruba, zawsze mówi że mu się podobam. Jednak nie omieszkał powiedzieć mi, jaka to jego koleżaneczka jest seksowna - i to właśnie dlatego ją lubi. Jestem już zmęczona, mam powoli dość. Rozstawaliśmy się wiele razy, zawsze do siebie wracaliśmy, dziś powiedziałam dość - infantylnie, bo przez telefon, ale co? mam czekać aż łaskawie się wybawi i raczy się ze mną spotkać za dwa trzy tygodnie? A przez ten czas udawać że jest ok? Już nie mogę bez niego wytrzymać, najchętniej znów bym przeprosiła go za to że zrobiłam awanturę i błagała o powrót...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |||||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zrozum, że on się nie zmieni, taki już jest. Szkoda na niego Twojego czasu. Żyj własnym życiem, bo spotkasz kogoś, dla kogo będziesz jedyną żabką, kochaniem i żoneczką ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Otóż - Brawo dla Ciebie za zerwanie z tym pożal się Boże Casanovą. ![]() Ani mi się waż pisać do niego! Wyszłabyś na kompletną idiotkę gdybyś to Ty błagała i płaszczyła się przed nim. To on jest ZEREM. To on Cię SKRZYWDZIŁ. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.