|
|
#181 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Śląsk
Mnie niestety nie będzie, choć kiedyś wspominałam, że miałabym ochotę do Was się przyłączyć, zwłaszcza że spotkanie lokalne wrocławskie nie może jakoś dojść do skutku... Ochota nie minęła, ale obowiązki wzywają niestety...
(od kiedy to przedkładam je nad przyjemności, co to się porobiło! Bawcie się dobrze! |
|
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
No dziewczyny to kto wkoncu przyjdzie bo coś malutko ja z siostra -evagwiazdka wpadniemy na 100% buziaki
|
#183 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak pisałam na 90% będę, ale powiedzcie mi jak mam iść z dworca PKP , bo kompletnie nie znam Gliwic.
|
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wychodzisz z PKP i idziesz prosto przed siebie, juz powinnas zobaczyc sklep AVON, i bank dochodzisz wiec do swiatel przechodzisz przez ulice i idziesz prosto ulica Zwyciestwa do gory (dokladnie tak jak prowadza tory tramwajowe). Ulica zwyciestwa doprowadzi cie do rynku
|
|
#185 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i będziecie mnie musiały szukać
|
|
|
|
|
#186 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy to jest ten rynek na starym mieście?
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
tak Aferko
|
|
#188 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a mamy juz cos na rozpoznanie? bo szczerze mowiac nie usmiecha mi sie biegac po rynku i krzyczec: gdzie jestescie wizazanki? ![]()
|
|
|
|
|
#189 |
|
Wtajemniczenie
|
do ktorej przewidujecie ten zlot? bo chciałabym przyjsc ale na 15.30 nie dam rady
![]() No i ile nas bedzie? |
|
|
|
#190 |
|
Wtajemniczenie
|
Mało bedzie dziewczn z tego wynika..ja musze skoczyc do pracy..i tez sie raczej nie wyrobie
a chciałam niektore z Was szczegolnie poznac
|
|
|
|
#191 |
|
Wtajemniczenie
|
Buu, mnie też nie będzie, niestety dla mnie dojazd do Gliwic jest skomplikowany, a w dni wolne nie mam za bardzo jak wrócić późniejszą porą.
Może we wrześniu by wyszło, na targach? są 17-18 chyba w Spodku.
|
#192 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny z Katowic - czy któraś będzie jechała pociągiem? Bo jeśli tak, to możemy się spotkać już na dworcu w Katowicach. Ja jadę pociągiem o 14:35. |
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja bede na was czekac juz na rynku od 15,00. na stoliku postawie misia
taki maly pluszak . Nie wiem ile nas bedzie, wiec rezerwuje jeden duzy stolik z dwoma lawkami. Bede siedziec pod zielonymi parasolkami Heineken, ktore sa rozlozone pod ratuszem. Wchodzac na rynek od glownej ulicy, nie sposob ich niezauwazyc. Lovisa, jakby cie brzuszek nie bolal, to postaraj sie wpasc... bo mam wrazenie, ze coraz mniej dziewczyn bedzie. Marylin, zalatw szybko co masz zalatwic i czekamy na ciebie na rynku . Aferko, pociag jedzie ok.35 min, plus 10 min piechotka na rynek. Nie wiem ktora z nas bierze cyfrowke, wiec ja wezme swoja. Wisnio, mam nadzieje ze mnie rozpoznasz http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=107198 Mam nadzieje, ze mnie rozpoznacie.. niestety po formacie, nie mam jeszcze zainstalowanego programu do obrobki zdjec i wklejam link.
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
ja ja zaluje
wlasnie dzis wyjezdzam, szkoda .... ale mam nadzije ze sie bedziecia dobrze bawic po drodze na Rynek miniecie moja reklame Studio Grazyna to tak jak ja bym Was witala w Gliwicach i zyczyla Wam dobrej zabawy!!!! |
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Grazynko, po wakacjach zrobimy drugi zlot
to sie moze wtedy wszyscy spotkamy
|
#196 |
|
Wtajemniczenie
|
Anisiu chcialabym sie wyrobic... te 10% co pisalam ze nie wiem to urodziny mojego meza ktore byly w patek powoduja takie zamieszanie.
Rodzina powyjezdzala na wakacje wiec nie mogli przyjsc wtedy, ale wrocili wczoraj i juz sie zapowiedzieli, wiec ja nie wiem czy mi sie uda.... buuu. a tak chcialam przyjsc zwlaszcza za mam blisko na rynek.. |
|
|
|
#197 | |
|
Killing me softly
|
Cytat:
![]() Ech.. właśnie trwa zlot... zaraz wypiję za Wasze zdrowie, póki co herbatę
|
|
|
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
zalaczam fotki ze zlotu
bo nie mam jak inaczej wam wyslac
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
A kto jest na fotkach? Poznaję tylko Dodę.
|
|
|
|
#200 |
|
Rozeznanie
|
Ta ruda w zielonym to ja
![]() A teraz lecę już do pracy! PS: Pozdrawiam koleżanki ze zlotu |
|
|
|
#201 |
|
Wtajemniczenie
|
Ta krótko strzyżona w koralowej bluzce - to ja. Anisia - co z Twoimi zdjęciami?
A u mnie ciąg dalszy apokalipsy. Wracam do domu ze zlotu a tu mąż mi mówi, że połowa kafelek w łazience spadła. A były kładzione rok temu. Kolejny fachowiec jak z koziej d...y trąba. Tym sposobem zanosi sie na to, że zamiast urlopu będziemy mieli remont łazienki.
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcieee
))Zdjecia wloze tak szybko jak sie da, niestety program do obrobki zdjec jeszcze nie zostal zainstalowany, ale moj TZ obiecal, ze dzis mi to zrobi i zmniejszy fotki. Powinnam je wkrotce wystawic. Coz, bylo nas malo ale zlocik sie udal. Wirtualnie i na zywo wizazanki sa super ![]() Padla propozycja zrobienia zlotu gdzies w centrum Polski, zeby kazdy mogl dojechac i sie nawzajem poznac. Co wy na to? Aaaa ta w zoltej bluzce to ja, siedze obok Baubo i na przeciwko Aferki. Aferko, wspolczuje ci nieszczesc.... cos wiem o takich fachowcach...
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia, od razu Cie poznalam
.I w koncu tylko wy cztery bylyscie czy to zdjecia z tylko jednego stolika?
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Bylo nas 5
bo siostra d0dy robila nam zdjecia jak wkleje swoje zdjecia to znow nie bedzie na nich mnie No ale moja jape juz znacie z glupawymi jak zwykle minami ![]() Ja, Aferka i Baubo siedzialysmy do 18.00. d0da z siostra poszly wczesniej, ale tez milo bylo Pozniej Baubo wsadzilismy z Aferka do autobusu, a nastepnie odprowadzilam Aferke na PKP Przyznam, ze taki maly zlocik jest swietna sprawa.Niestety wiekszosci dziewczyn porezygnowalo z przyczyn niezaleznych od nich, ale i tak fajnie ze chociaz byla nas 5 Juz myslalam, ze bede sama saczyc piwko ale naszczescie stalo sie inaczej. Ines moglas wpasc do nas echhh w takich przypadkach, przydalaby sie teleportacja
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...Ale mam nadzieje ze na jakims wiekszym centralnym zlocie uda nam sie spotkac w duzo wiekszym gronie i poznaja sie nawet Wizazanki z odległych krańców Polski.
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiekszosc nas to studentki, wiec wrzesien wchodzilby w gre. Napewno bylby to weekend. Baubo, rzucila propozycja by sie w Lodzi spotkac.. Ja zas nigdy w Wawie nie bylam wiec tez moglaby byc i Wawa ![]() Moj TZ jedzi na takie zloty ze swojego forum samochodowego, zawsze mowil ze to niezapomniana impreza. Wynajmuja nawet kwatere, zeby na luzie jak on to mowil "poszalec" - cokolwiek znaczy to szalenstwo Fajnie by bylo gdyby Aga Z i Zlos do nas sie przylaczyli, wtedy to bylby prawdziwy chrzest wizazanek
|
|
#207 |
|
Wtajemniczenie
|
Może się uda zorganozować taki ogólnoposki zlot, najlepiej w ośrodku gdzie za 1 zł masz (albo i nie masz) 4 minuty ciepłej wody pod prysznicem .....
A wracając do zlotu, to przekonałam się, że naprawdę wystarczy tylko chcieć - na tej zasadzie odbył się właśnie zlot bassetów - ktoś rzucił pomysł, ktoś zaproponował datę i miejsce i tak sie to potoczyło. Może i nam się uda? |
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Podpisuje sie pod tym co napisala Aferka
Z ta ciepla woda za 1zl, to mnie wczoraj rozbawilas
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
No mam zdjecia
|
#210 |
|
Wtajemniczenie
|
I po co ja sie tak dopytywałam o te zdjęcia???
O ja głupia. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.

(od kiedy to przedkładam je nad przyjemności, co to się porobiło! 

Wychodzisz z PKP i idziesz prosto przed siebie, juz powinnas zobaczyc sklep AVON, i bank dochodzisz wiec do swiatel przechodzisz przez ulice i idziesz prosto ulica Zwyciestwa do gory (dokladnie tak jak prowadza tory tramwajowe). Ulica zwyciestwa doprowadzi cie do rynku
i będziecie mnie musiały szukać