|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Najpierw trzeba studia skończyć
No i bez Tżta nie jadę
|
|
#183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Oj tam, oj tam ![]() Zawsze możesz zabrać go na siłę, a jak nie... to tutaj też jest dużo fajnych facetów
|
|
|
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro powiem z rana ze rezygnuje, ale się boję W ogóle w tej pracy boimy się do niego odzywać Nigdy nie wiadomo co oddpowie, albo czy nie zacznie krzyczeć i przeklinać ![]() Ja się w ogole mało odzywam, bo jak jestem wściekła nie mam ochoty nic mówić, ale do czasu.... ja działam, dlatego rezygnuje. Nie bede znosić czyiś humorów Najgorsze, że pracy szukałam tak długo Ale i tak nie wiem czy w ogole tutaj mogłabym liczyć na umowę. Coś mi się zdaje , że nie Wiec poszukiwania pracy dalej trwają.....A ja mieszkam kolo Niemiec Także Niemców mam dość. Chyba ich nie lubię
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2011-09-07 o 21:46 |
|
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Trzymam kciukasy ![]() W sumie, to ja też za nimi nie przepadam Tzn, za ludźmi, bo kraj sam w sobie jest spoko ![]() Dobra, ja spadam spać Dobranoc
Edytowane przez Perfekcj0nistka Czas edycji: 2011-09-07 o 22:04 |
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
ja aktualnie pracuję a od października studia i technik xD
Perfekcjonistka nie wiem czy będzie następny raz wszystko zależy od mojej mamy xD bo to ona wybiera miejsce pracy
|
|
|
|
|
#188 |
|
Zadomowienie
|
Ja studiuję, ale od niedawna "pracuję" tzn. nieodpłatnie pomagam tacie.
![]() BTW: ja bym bardzo chciała zwiedzić Niemcy i Austrię.
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie to sie od dawna marzy Egipt
No i Chiny
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
A najgorsze w tym wszystkim jest to, że na takie podróże potrzebna jest kasa
Trzeba zacząć już zarabiać, to w wieku 50 lat może zrobię wycieczkę dookoła świata |
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu tak cicho?
|
|
#193 |
|
Zadomowienie
|
Chiny...
Ja bym chciała całą Azję zwiedzić. ![]() A jeżeli chodzi o Egipt, to polecam Hurghadę ze względu na rafę. ![]() No i warto polować na oferty Last Minute - można wyjechać do Egiptu za obiektywnie niewielkie pieniądze. Ja dzisiaj od rana byłam poza domem. No i umówiłam się na egzamin praktyczny na prawo jazdy. Możecie trzymać kciuki 23.09 o 11:30.
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem wykończona
![]() Zrezygnowałam z pracy. Powiedziałam dlaczego.Facet troche skruszony, przejęty,ale stwierdził ze on juz jest takim człowiekiem, mimo ze tak sie zachowuje nie ma do nas pretensji ani aluzji o źle wykonywaną pracę. Stwierdził ze nie powinniśmy brać do siebie tego co mówi i jak się zachowuje. Trochę mnie namawiał, żebym została, ale ja zdania nie zmieniam, bo nie wierze, że ktos kto ma taki styl bycia się zmieni Podziękował ze nie zostawiłam go na lodzie i ze może sobie kogoś znaleść przez tydzień. Powiedział, że zachowalam się w porządku. Dogadałam sie z facetem na jeszcze tydzień pracy. O dziwo był miły a praca dzisiaj przebiegła w bardzo milej atmosferze
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zawsze tak macie, ze kasjerka wita sie z kazdym a was olewa jak ide z mezem to ja przechodze i nic a jemu powie od razu dzien dobry, usmiechnie sie
|
|
|
|
|
|
#196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To samo z ochroniarzami (o nich mogłabym pisać godzinami ).Może to kwestia mojego przewrażliwienia, ale nawet moja mama to zauważyła, więc coś musi być na rzeczy.
"Nie zamartwiaj się jednak przyszłością. Dzień dzisiejszy wystarczy ci aż nadto." ~Xbox & rock fan Edytowane przez Galadriela87 Czas edycji: 2011-09-08 o 20:47 |
|
|
|
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ta kasjerka wcale tez nie wygladala na pelnoletnia![]() raz mi powiedziala ale taka speszona wtedy troche byla ![]() a co do ochroniarzy to raczej nie zwracam na nich uwagi ![]() w sobote ur. a tu nadal zmiany nie ma
|
|
|
|
|
|
#198 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozumiem, że na tym właśnie polega ich praca, ale czasami mam wrażenie, że niektórzy są nadgorliwi i nie mają zupełnie wyczucia. Nie lubię być traktowana jako potencjalny złodziej. ![]() Z moich obserwacji wynika, że ich "targetem" są głównie młode kobiety. Domyślam się, że to pewnie przez otwieranie kosmetyków, które nie są testerami, bo jak tylko biorę coś do ręki, to ów Pan niczym ninja nagle zjawia się tuż obok mnie.
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam takie same odczucia (a raczej zwracam uwage na sklad) ale slyszalam, ze tak za kazdym chodza
|
|
|
|
|
|
#200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
A do mnie czasami nawet mówią na Pani
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w pozostalych to wogole![]() zazdroszcze
|
|
|
|
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
ale to chyba z grzeczności i kultury niż wyglądu
u mnie jakoś tak zawsze na Pani mówią. Albo ja na takich ludzi trafiam Uważam , że nawet jesli ktoś miałby 15 lat nie powinno sie do niego w sklepie czy innym podobnym miejscu walić na ty. Pamietam jak pracowałam w biurze, to szefowa , ktora byla przed 50stką do kazdego odnosiła się na Pan/Pani a nasi klienci w 90 % mieli od 18 do 25 lat. To mi się podobało ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
tak patrzy troche na ludzi, ale taka jego praca w koncu. Czasami sie porusza Staram sie nie zwracac uwagi, ale nie powiem ze nie mysle o tym, ze on mnie obserwuje.
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
no w niektórych rossmannach to ci ochroniarze jacyś chorzy... jak ktoś mi się gapi na ręce to odechciewa mi się zakupów... ja muszę wszystko na spokojnie zobaczyć, sprawdzić czy sprawne
itd. a taki ochroniarz mi w tym nie pomaga... jeszcze jak za każdym razem zwraca uwagę po wzięciu czegoś do ręki to już w ogóle mam ochotę wyjść... Do mnie już teraz raczej mówią na "pani" ale w sklepie w którym pracuję jak robię zakupy to nigdy nie usłyszę "dzień dobry" jestem tam traktowana jak dzieciak xD
|
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
W sklepach do mnie zwracają się- Dziecinko, kochanie, skarbie, a mamusia czegoś zapomniała
Nawet jest to zabawne, jak pan gdzie kupuję już z 10 lat ciągle daje mi cukierki- bo dzieci je lubią![]() Nie cierpię Rossmanna za tych ochroniarzy. Skutecznie zniechęcają mnie do zakupów...
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Dzisiaj wreszcie spotkam się z TŻtem i odetchnę od nauki ![]() Galadriela- będę trzymać kciuki Ja też proszę o kciuki, ale 19.09
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Galadriela, Agnieszka trzymam kciuki
|
|
#208 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co to pogrubionego tekstu... W takim razie ja też zaczęła bym używać niemiłych słów, które by go obrażały i powtórzyła, żeby nie przejmował się tym co mówię i robię Dziwny facet ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Nie. Ze mną zawsze się przywitają i przeważnie jest uśmiech na twarzy Zwłaszcza u tych starszych ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
Mnie zazwyczaj takie sytuacje za bardzo denerwują i jak ktoś mnie tak śledzi to wychodzę ze sklepu. Nie mam zamiaru być traktowana jak złodziej ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
Do mnie też prawie wszyscy mówią na "Pani" i to raczej ze względu na kulturę. |
|||
|
|
|
|
#209 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czy też tak macie, że każda starsza osoba automatycznie zwraca się do Was na "Ty" ? Nawet jeżeli jej dobrze nie znacie.
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak bylam u dentystki to starala sie mowic na pani(bylam z mezem ) ale i tak czesciej mowila dziecko ![]() w barach i restauracjach jak jestem z siostra(siostra ma lat 19) to mowia do nas dziewczynki
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.

Im wcześniej tym lepiej

Mnie to by okropnie zdenerwowało i nie wiem czy bym czasem coś głupiego nie odpowiedziała
Ale jeszcze rok i będę zarabiać kasę
W sumie dzisiaj był pierwszy dzień. Postanowiłam wsiąść się za siebie i dużo się uczyć
Nigdy nie wiadomo co oddpowie, albo czy nie zacznie krzyczeć i przeklinać 

wszystko zależy od mojej mamy xD bo to ona wybiera miejsce pracy 

Zwłaszcza to ostatnie, które jest najmniej realne