![]() |
#181 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ulubiona reklama i ta znienawidzona :-)
pixie_76 spoko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Wtajemniczenie
|
a czy was nie rozwalaja reklamy odswiezaczy do lazienek (kiedy dziecko siedzi na kibelku i zatyka sobie nos np.) albo tych kostek z dzieciakami w kinie ktore potem ustawiaja sie w kolejce do toalety a w tle ta straszna muza.... usiusiusiu usiusiu...... makabra!!
a jak lubilam reklame "gdzie jest na sali ladowarka" tak ta o rozmowach przerywanych wzbudzila we mnie raczej usmiech politowania ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
kasia5558 - jeśli czegoś z TV NIENAWIDZE to na bank to jsest wlasnie ta niby-piosenka z tego kibla kinowego, zawsze sie wkurzam, ze to uslyszalam, bo chodzi to potem za mna caly dzien a jest dramatycznie glupie
![]() No i jeszcze ta "zwariowana żaba z MTV" zawsze przelaczam. Tak przy okazji, to nie lubie tej piosenki, taka nowa, przerobiona ze starej , cos z "lonely" i oczywiscie tez jakiś zabol spiewa ![]() kasia .... a to "usiusiusiu" już za mną chodzi przez Ciebie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
o nieeeee- usiusiusiu- za mna tez lazilo to paskudztwo
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
Ja niecierpie piosenek z jogobelli i monte.... Poprostu mnie dobijaja !!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
o nieeee- wyszlo, ze mi sie podoba reklama z tesco- zapomnialam napisac NIE
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
ggoraa to juz nie piszmy tych ..... no wiadomo czego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Mrs Mrau
|
Nowa reklama Pepsi z Beckhamem,J.Lo i Beyonce ......masakra,dno,żenada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#190 | |
Mrs Mrau
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mam ochotę rzucić czyms w TV po prostu dno dno dno! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Nienawidze reklamy Marka Borowskiego, a w tle Mezo. Zenada. Nienawidze tez reklamy jakistam srodkow na zalodek czy watrobe ze Stefanem Mullerem i Hanka Bielicka (nie cierpie jej nie wiem czemu). Lubie za to tradycyjnie jak wszyscy czerwonego kapturka heyah, sprite (a juz lapie), fanty bamboocha, aha i chyba jeszcze dulux z tym psiakiem wlochatym takim.
|
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Aha zapomnialabym jeszcze te okropne dzieci ze smiej zelek: nic zupelnie nic. Zygam jak to widze. Wogole nie lubie reklam z dziecmi jakos, np. Toffiefie (zabawa tkwi w tofefie) ochyda.
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Nie znoszę [jak mogłam zapomnieć?] reklamy jakichś tabletek przeciwko wzdęciom. Taka baba siedzi z rodzina przy stole i mówi, że lubią zjeść tłusto, ale to powoduje wzdjęcia. Ale już mają sposób - zażywają ten cudowny specyfik i "teraz jemy wszystko, bez względu na wzdęcia" i robi takie zalotne spojrzenie. Nie wiem czemu, ale za każdym razem jak widze tę reklamę i pokazują te babe i taki odgłos bulgotania na symulacji komuterowej jelita, od razu wyobrażam sobie ową panią na klopie, jak robi kupę
![]() ![]()
#194 |
Zakorzenienie
|
Bardzo podoba mi sie reklama Chanel no.5 z Nicole Kidman, ale DŁUGA WERSJA, której nie puszczaja w tv- na E-mulu plik ten występuje m.in. pod nazwą Nicole Kidman- Chanel No5 (long version) Wart obejrzeć, zwłaszca scena na schodach
![]() Podoba mi sie też reklama Lacoste (różowego), jest bardzo relaksująca, ma fajny klimat. Ogólnie lubię reklamy zapachów.
#195 |
Mrs Mrau
|
![]() "Wojewódzki jestem ........z Telewizji ![]() ![]() podoba mi się |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Rozeznanie
|
Moje ulubione reklamy to:
* heyah z czerwonym kapturkiem ![]() * plusa ![]() * mentosów ![]()
#197 |
Zakorzenienie
|
Ja bardzo lubię reklamy samochodów(chociaż nie wszystkie) i perfum.Nie znosze natomiast reklam Biedronki.Jak słysze"Biedronka,ach biedonka" to mnie krew zalewa po prostu.Do tego dochodzą reklamy proszków do prania.Raz była taka reklama proszku do prania(tylko nie pamiętam jakiego).Jakaś kobiecina dziękowała mu(proszkowi),że uratował jej życie.Dlaczego?Bo usuną palmę z koszuli jej męża.Rany,co za obciach wystąpić w takiej reklamie!Żenada!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
A mi się podoba reklama nowego reality show na TVN-ie. Reklama albo konkurs, bynajmniej zawsze nieźle się uśmieję jak to widzę. Pytanie jest takie: do czego kobieta potrzebuje rycerza?
A: Do tego B: Do tamtego C: Do tego i owego Trzeba słać smsy, po 2,44 zł z VAT-em jeden ![]()
#199 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Niezła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
nowe reklamy Plusa z kabaretem Mumio są straszne,ta kobieta z tą
![]() Podoba mi się nowa reklama Heyah z owieczką "w Krakowie jestem spalony" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Wtajemniczenie
|
oczywiście uwielbiam reklamy plusa chociaż ostatnio robią się coraz gorsze-chyba pomysły im się kończą. a nie cierpie tego jak chłopczyk siedzi na kiblu i zatyka nos....okropność szczególnie że często oglą
dam tv przy obiedzie..... |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
Z fajnych:
Najukochansza to ta Lotto ![]() ![]() Bardzo fajna miala kiedy Coca Cola, "dla otwartych i zamknietych w sobie" "dla wszystkich, dla kazdego"-super ![]() Te Plusa tez sa dobre ![]() a z tych glupich: byla kiedys taka reklama Danio-dziecko wraca ze szkoly, "Mamo jestem glodny", mama podsuwa jogurt, a dziecko "O Danioooo" takim glosem, ze przyprowadzalo mnie to o mdlosci ![]() vanish :/ to juz chyba wyjasnily poprzedniczki ![]() aa, jeszcze doprowadzaja mnie do szalu wszystkie reklamy Mango-te wysylkowe.. ludzie, jak ja slysze glos tego faceta ![]() nic wiecej mi teraz nie przychodzi do glowy |
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
Uwielbiam czerwonego kapturka i jego:'to juz jest koniec, ja juz nie moge wystepowac'.... boskie... tak samo te owce zawsze mnie rozbrajaja[szkoda ze juz jej nie puszczaja]... ale mumio mi sie juz troche przejadl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
a ciekawa jestem jaką najstarszą reklamę pamiętacie?
jak to było nie widzę nie widzę i nie zobaczysz dopóki nie kupisz anteny satelitarnej firmy jakiejśtam to dopiero była reklama ![]() a teraz Zywiec i jego "prawie" (jedna z niewielu reklam które nie kojarzy piwa tylko z dobrze bawiącymi się facetami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
BAN stały
|
ja nienawidzę reklam HEYAH, a tak w ogóle to swojej ulubionej chyba nie mam
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Rozeznanie
|
A ja nienawidzę większości reklam. Są bezsensowne i TAAAAAAAKIE denerwujące...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zadomowienie
|
Widze, ze wszystkim sie podoba reklama Heyah z czerwonym kapturjkiem to sie pochwale, a co
![]() http://www.heyah.pl/kapturek/kod/044...0b69ba3213ef6b i zachecam do wklejania linkow ze swoim filmami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Ha, a ja lubię reklamy Heyah z kapturkiem i tę ostatnią z Dratewką -> owca gadająca: "W Krakowie jestem spalona" jest the best
![]() Podobają mi się tez reklamy Ery Tak Tak z Wojewódzkim i Figurskim, najfajniejszy tekst: - Wojewódzki, gdzie Twój koń!?!?!? - Uciekł... uciekł koń ![]() Kopytko też dobre i inne z Mumio. Hmmm... O, Gingers też lubię -> grzeczne dziewczynki tego nie robią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Przyczajenie
|
najstarsze reklamy jakie pamietam to reklama anteny satelitarnej firmy arkon:
-nie widze! nic nie widze! -i nie zobaczysz, dopoki nie kupisz zestawu do odbioru telewizji satelitarnej firmy arkon! i reklama lipnego pumeksu, jakas paniusia robila klaps ze slowami: -pulokolor '89! to byly czasy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.