|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Od 5 września się odchudzamy i do końca roku 10 kg zrzucamy !!!
Cytat:
|
|
|
#182 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Napewno wypróbuję cwiczenia z filmiku ![]() Muszę ramiona trochę wyrzeźbic i ujędrnic,bo są moim drugim kompleksem po brzuszku :P ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Dziewczyny słyszałam że jak się robi brzuszki zaraz po wstaniu rano z łóżka to daje to lepsze efekty niż jak po jakimś kolwiek jedzonku ... Co o tym myślicie?
|
|
|
|
|
|
#183 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za miłe powitanie mnie w gronie odchudzających się
![]() jeśli chodzi o wodę to ja czasami pijam nawet taką 5l tescową, nie ma za wiele wartości mineralnych ale potrafię i 3l w siebie wlać dziennie ![]() Su$ka, tak znamy się z maturzystek 2009 witaj;* Macie jakieś sposoby na mega apetyt? dzisiaj jadłam płatki Nestle Fitnes ale są tak smaczne ze pochłonęłabym je w całości ![]()
|
|
#184 |
|
Rozeznanie
|
plan dietowy na dziś wykonany,
no przy meczu wpadła mi mała lampka wina- jakoś więcej nie mogłam nie wiem co się dzieje hahaha i 4 szt. chipsów!!!! Tylko 4 szt. liczyłam, a cała micha stała przede mną, jestem taka dumna z siebie, że się na nie nie rzuciłam
|
|
|
|
|
#185 |
|
Przyczajenie
|
Chętnie się dołącze: 25 lat, wzrost 167 cm, waga ok 58 kg. Chciałabym zejść tak do 50-52, wtedy najlepiej wyglądam
|
|
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
Jak pięknie się zaczyna
wszystkie ćwiczą zdrowo jedzą kurde ale się wziełyśmy do roboty ![]() Ja zaraz szykuje się na bieganie bo od października już sobie tak nie wykorzystam rannego czasu a szkoda bo polubiłam to bieganie naprawdę ! heheh
|
|
|
|
|
#187 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Alkoholu też raczej nie pijemy Cytat:
Plan posiłków na dziś:
Pomiędzy czerwona herbata,woda niegazowana.
|
|
|
#188 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dziś muszę się wybrać na dietowe zakupy
bo jak narazie to tylko zmniejszyłam porcje a jadłam rzeczy takie, które jem zazwyczaj-czyli niekoniecznie dietetyczne (oczywiście wykluczając słodkości itp) Czy któraś z Was stosowała może diętę niełączenia? Zastanawiam się nad nią... A wogóle to jestem pełna podziwu ja miałam wczoraj wejśc na orbitreka ale się rozleniwiłam przed tvOd dziś poprawie się
|
|
|
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie mi się wydaje, że pomimo wprowadzenia dietetycznych produktów moje porcje (np.obiadowe) są za duże
|
|
|
#190 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No własnie, nie wiem jak jest u Was... ale u mnie mniejsza porcja powoduje , że nie czuje się na diecie-sama już nie wiem czy to dobrze ![]() dobra, dobra-wiem, że chodzi o zdrowy rozsądek i nie rozwalenie sobie metabolizmu- ale ja chce "schuść" na jutro ![]() ![]() póki co mój jadłospis na dziś: śniadanie (nie dietowe) 2 kromki chleba+pasztet (bo tylko to miałam w domu) +kawa z cukrem i mlekiem Edytowane przez madziullka Czas edycji: 2011-09-07 o 08:05 |
|
|
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to śniadanko...niezbyt...ta kawa z tym cukrem
|
|
|
#192 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do orbiterka, to może masz możliwość jednoczesnego oglądania i ćwiczenia? Ja tak ćwiczę na stepperze, gdy oglądam seriale w internecie, fajna sprawa
|
|
|
|
|
|
#193 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zebym jadla nie wiem jak malo, to i tak po zjedzeniu nawet czegos dietetycznego mam wrazenie, te sobie dowalilam nastpenych kalorii i teraz to na pewno nie schudne, wiec lepiej nic nie jesc, bo oczywiscie efekty najlepiej miec "jutro" ![]() a ja sie moge pochwalic, ze wczoraj znow ladnie cwiczylam, a wieczorem tylko jablko+ zielona herbata byla ![]() dorzucam kompletna tabelke, iza wklej ja prosze na poczatek watku, mam nadzieje, ze nikogo nie pominelam
Edytowane przez su$ka Czas edycji: 2011-09-07 o 08:38 |
|||
|
|
|
|
#194 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Wszystkie ćwiczą, a u mnie właśnie z ćwiczeniami ciężko, nie mam na to czasu trzymać dietę- dla mnie spoko, tylko ten ruch..... |
|
|
|
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
ok spróbuje z ta tabelką
---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
no tak zamierzam własnie zrobić z tym mniejszym talerzykiem
|
|
|
#196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cwiczyc jest najlepiej przed kolacja, a po treningu kolacja bialkowa (bez treningu zreszta tez
).Cytat:
Cytat:
Dziewczynki, u mnie wczoraj dzien na plus, trzymalam sie mojego planu, z malymi odstepstwami: do obiadku dodalam 2 lyzki ryzu basmatti, so salatki lyzeczke miodu.... to troche wegli i kalorii, ale mysle, ze nie sa to jakies tragiczne grzechy... a filet rybny pieczony z pomidorkami, cebulka i cukinia byl taki Niestety ja nic nie cwicze Przed slubem schudlam bez cwiczen, mysle, ze jakbym sie za nie wziela to wogole gladko by mi poszlo. Musze sie przejsc do silowni i zapisac, albo biegac po pracy (tylko nie bardzo mam gdzie....).Plan na dzis: Sniadanie: owsianka na poltlustym mleczku z 4 lyzkami platkow owsianych, garcia pestek, orzechow, bakalii, wkrojona cwiatka jablka i lyzeczka midoy, zielona herbata, potem kawa z poltlustym mlekiem i lyzeczka cukru (to jedyne co slodze w ciagu dnia). W pracy: 3 plasterki swiezego ananasa, jogurt pitny z ziaranami zboz W pracy II: salatka z serka bialego tupy wloski (kilka kosteczek), 3 plastry wedzonego lososia, pol pomidora, kawalek ogorka, oliwa z oliwek i ocet jablkowy. Obiad w domu: 2 lub 3 palki z kurczaka pieczone w woreczku (tylko z przyprawami, bez dodatku tluszczu), salatka z salaty, pomidora, cebulki, oliwy z oliwek i octu balsamicznego Kolacja: wiesniak Do tego herbatka zielona ze 3-4 razy w ciagu dnia i MUSZE PIC WIECEJ WODY!
"There is a crack in everything, that´s how the light gets in." Edytowane przez monita01 Czas edycji: 2011-09-07 o 09:54 |
||
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze dziewczyny jak tego 14,09 nie bedzie zadnych efektow to sie zalamie
![]() P.S. mam dola i chce mi sie slodyczy :P |
|
|
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem przed @ i czuje sie jak baaalon ![]() Dziewczyny mam prośbę! Jak będziecie pisać swoje menu to wyodrębnijcie je grubsza lub kolorową czcionką! Łatwiej wpada w oko i zawsze można sobie coś zgapić,skopiować,a tak to znika w czeluściach
|
|
|
#199 |
|
Raczkowanie
|
su$ka, nie poddawaj sie
jak myślisz o słodyczach to najlepiej zajmij się czymś co odwróci uwagę albo napij się wody z cytryną. Ja kiedyś tak robiłam i tak się tej wody opiłam, że nawet jakbym jeszcze chciała coś zjeść to bym nie mogła, bo nie miałam już miejsca |
|
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie jak się zachce na słodko zjem jogurt Fantazję ,ale postaram się rzadko
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Suska, widzialam Twoje zdjecia i przeczytalam ile wazysz.... moim zdaniem nie masz z czego sie odchudzac, i nie radzilabym Ci zaczynac... te diety potem nie maja konca, efekty jojo itp... Moze po prostu nie jedz np slodyczy, czy tylko raz w tygodniu... i jak chcesz miec jedrniejsze cialo to cwiczonka. Spadek wagi u Ciebie moze byc niekorzystny dla organizmu
Iza pociagnelam moj jadlospis na zielono
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja własnie zabieram sie za II śniadanie a czerwona herbatka juz sie parzy
|
|
|
#203 |
|
Rozeznanie
|
Plan na dziś:
7.30 owsianka na wodzie, pół łyżeczki miodu, 2 łyzki powideł śliwkowych mamusi ![]() 11.00- 2 kromki razowca z polędwicą, plasterkiem żółtego sera i papryką 14.00 - mały jogurt naturalny, jabłko, pół grejpfruta mam w zanadrzu banana jakbym poczuła głód, bo dzis idę do lekarza i obiad będę miała później 18.30 - zupę pomidorową na warzywach, ryba pieczona w folii i surówka 21.00 serek wiejski z ogórkiem no i teraz oby się tego trzymać
|
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
nie bojcie sie dziewczyny, nie zakatuje sie i nie padne trupem przez te pare restrykcji
watkowe "-10 kg" mnie nie dotyczy (bo pewnie wtedy bylby ze mnie szkielet ![]() na obiad mam dzisiaj: ryz z warzywami i kurczaka nic specjalnego, ale chyba chociaz zdrowo, mam nadzieje ![]() przed chwila zjadlam jogurt, wlasnie taka tutejsza fantazje, bo juz tak mi sie chcialo slodkiego... kurcze slodycze sa chyba jak narkotyk
|
|
|
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a nalesniki same w sobie sa kaloryczne? bez dzemu, tylko np. z wiesniakiem ?
w koncu to mleko pol na pol z woda (ja dodaje zawsze troche wody), jedno jajko i troche maki...hmm jak myslicie ? |
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zbliza sie weekend: najgorszy dni na diete. Musimy sie wspolnie jakos psychicznie nastawic, aby je przetrwac
Moj maz niestety na weekend zawsze kupuje chipsy, popcorn, zazwyczaj tez wieczorkiem w piatek czy w sobote ogladamy film na DVD i cos popijamy alkoholowego.... eh, musze sobie wymyslic jakis zamiennik do chrupania przed telewizorem A drinka zamienic na zielona herbatke ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- No nalesnik dietetyczny nie jest, tluste mleko, maka, smazenie....
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No cóż... ja też kocham naleśnik Radzę dodawać tylko jedno żółtko przy robieniu ciasta naleśnikowego. Albo nie dodawać wcale . Naleśniki wychodzą trochę twardsze ! Radzę też nie dodawać cukru
|
|
|
#209 |
|
Raczkowanie
|
Nie powinno sie jesc produktow z maki pszennej,wiec nalesniki raczej odpadaja ;/ chociaz moim zdaniem jeden raz na jakis czas nie zaszkodzi. zasada umiaru jest najbardziej rozsadna
|
|
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja np.w weekend wyjeżdżam do rodziców,a moja mama na sam dziwięk słowa dieta puka mi sie w czoło i w ogóle nie ma że ja jestem na diecie,że zachoruję co ja wyprawiam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.

nie wiem co się dzieje hahaha i 4 szt. chipsów!!!! Tylko 4 szt. liczyłam, a cała micha stała przede mną, jestem taka dumna z siebie, że się na nie nie rzuciłam

zdrowo jedzą

trzymać dietę- dla mnie spoko, tylko ten ruch.....
jak myślisz o słodyczach to najlepiej zajmij się czymś co odwróci uwagę albo napij się wody z cytryną. Ja kiedyś tak robiłam i tak się tej wody opiłam, że nawet jakbym jeszcze chciała coś zjeść to bym nie mogła, bo nie miałam już miejsca