![]() |
#181 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prezenty dla babci
W tym roku dla babć kupuję:
-szlafrok sweet home turkusowy welsoft (cieplutki i miękki) cena 75 zł na allegro, w sklepie 160 zł -druga babcia dostanie noże berghoff ![]() Zazwyczaj kupowałam: -słodycze -metaxa -ramki na zdjęcia -kosmetyki Sumi a jaki to kocyk i gdzie można dostać? Edytowane przez betty0502 Czas edycji: 2011-11-14 o 07:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Rozeznanie
|
Portret z młodości
![]() |
#183 |
Wtajemniczenie
|
Dzień babci - jaki prezent?
Witajcie,
za niedługo dzień babci a pomysłów na prezent brak. Co radzicie? i ile pieniędzy przeznaczacie na takie prezenty? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzień babci - jaki prezent?
Ja na Dzien Babci wraz z siostra i kuzynem robimy "zrzute" i kupujemy babci walizke w kwiatki
![]() Stalym prezentem jest pierwiosnek. Praktykujemy to od wielu lat i babcia jest zawsze zadowolona. ![]() W tym roku robimy zrzutke po 50 zl. Ciezko mi ocenic czy to duzo czy malo. Co lubi Twoja babcia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
BAN stały
|
a swojej mamie i tacie kupie do pary takie opaski trion:Z http://trionz.pl/Category/1-bransoletka-dual-loop.aspx
są polecane na stawy i nie tylko - mają różne atesty medyczne i polecał jej je nawet jej lekarz. Sama taką noszę i sobie chwalę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Rozeznanie
|
Jeszcze nie wiem co kupię, ale musi to być coś błyszczącego
![]() ![]()
Wierzę w Nas bardziej niż w miłość, bo miłość jest jak człowiek, chwilą co nie godzi się na to, że musi ginąć. Powiedz mi to szczerze, chodzi o jakość czy o ilość? - Nie wiem. Jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie! K. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
A może ładne filiżanki? Takich rzeczy nigdy w domu za wiele. A jeśli zupełnie brak Ci pomysłu na prezent dla babci to wielki bukiet ulubionych kwiatów powinien wynagrodzić wszystko.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
ja w tym roku, razem z siostrą podarujemy babci i dziadkowi nasze wspólne zdjęcie większego formatu, napewno się ucieszą + cos słodkiego i kwiaty
![]()
![]() |
#189 |
Rozeznanie
|
Babcie cieszą się z fotoprezentów!
Moi dziadkowie dostali na Święta długaśną ramkę ze zdjęciami naszej trójki i się podobało ![]() Na Dzień Babci nie wiem co zrobię, nie mamy funduszy za bardzo, więc raczej jakiś standard typu kwiatki, życzenia, może zrobię jakieś ciacha ![]()
![]() |
#190 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie,
już mam prezenty ![]() Dla babci od strony męża: żelki pianki haribo 150 szt w dużym plastikowym opakowaniu. Kupiłam ostatnio fajny celofan w serduszka, więc zapakuję to w ten celofan. Dla babci i dziadka z mojej strony: -kalendarz na 2012 r. z naszymi zdjęciami, kupiłam w atrakcyjnej cenie 13 kart za 24,90 + gratis wysyłka -kawa zapakuje to w ładną papierową torbę ![]() Co wy na to? Myślicie że coś dokupić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tak jak dziewczyny napisaly, moze zamiast zelkow lepiej Wasze wspolne zdjecie w ramce? chyba, ze babcia jest zelkowa maniaczka, to przepraszam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Wtajemniczenie
|
Babcia ma już mnóstwo naszych zdjęć a z żelek była bardzo zadowolona, bo je uwielbia tylko zawsze żal i szkoda jej kupić dla siebie.
Także dziadkowie byli zadowoleni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent dla babci
Witam, moim zdaniem dla babci pięknym prezentem byłby amulet ziołowy taki jak ten: http://allegro.pl/amulet-ziolowy-pac...538488739.html
w woreczku znajdują się wymieszane zioła - woreczek ładnie pachnie i wygląda. Dodatkowo, można go kupić w mieszance, mającej pomóc zachować zdrowie lub przynieść szczęście. Pomysł uroczy i dodatkowo zostanie przez babcie na pewno doceniony - w końcu pochodzi ona z pokolenia, dla którego "te sprawy" (magia, zioła) były na porządku dziennym. ![]()
![]() |
#194 |
Przyczajenie
|
My swojej babci kupowaliśmy bardzo często coś na zdrowie był to albo Biovital albo Miód manuka (-> http://www.miodymanuka.pl/) a babcia nam skarpetki ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
Każda babcia jest inna i co innego lubi ale może np. :
- szlafrok, koszula nocna, piżama, kapcie - perfumy - zestaw herbat i filiżanka z imbrykiem - coś z ciuchów ;p moja babcia bardzo lubi dostawać ubrania ;p |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
a moja babcia biega z kijkami nordic walking
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
Wózek na zakupy, np w IKEA są takie całkiem fajne.
---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
Jedwabny szal ręcznie tkany z jedwabiu naturalnego 100%
![]() Zdjęcia znajdziesz tutaj: http://www.facebook.com/carriersilk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zadomowienie
|
Ja swojej na urodziny zakupiłam coś takiego: http://swiatbezvat.com/sklep/mop_par...e_5_w_1_x5_k19 Babcia jest zachwycona! Sprzątanie mieszkania nie jest dla niej już żadnym problemem
![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b38d6dbf95.png ![]() http://zaginelaiwonawieczorek.npx.pl/news.php ZAGINEŁA IWONA! Edytowane przez nicegirl Czas edycji: 2012-10-10 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
co dla babci?
chciałabym jej coś kupić tak bez okazji, aczkolwiek.. po prostu chciałabym ją w jakiś sposób wesprzeć w tym ciężkim dla niej okresie. babcia miała wypadek, potrącił ją samochód, leżała 3tygodnie w szpitalu, gdy wyszła, okazało się, że nie wszystko jest do końca ok. znowu poszła do szpitala i wykryto u niej guza przysadki mózgowej, na szczęście jest to guz łagodny. chodzi po lekarzach, niebawem czeka ją prawdopodobnie zabieg usunięcia. babcia ma 60 lat, uwielbia krzyżówki i swoje wnuczęta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Przyczajenie
|
Ten sam problem mam ja lecz che kupić babci coś co zapamięta i będzie u niej na dłużej ...myślałam nad kubkiem lub poduszką z moim i mojej siostry zdjęciem i napisem 'super babcia'lub dla super babci' itp. Jak patrzałam na necie to to kosztuje od 20 do 40 zł .Może macie lepsze pomysły ?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
BAN stały
|
Krakowska chusta będzie w sam raz. Pamiętam, że moja babcia sama takie nosiła
![]() https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
Popieram zdjęcia kto może niech daje, bo ja dałam babci w dniu mojego ślubu zdjęcie w ramce moje i męża-jej nowego wnuka i była bardzo szczęśliwa, a teraz woła na moją starszą siostrę to samo
![]() na dzień babci chyba kupię jej ten koc z rękawami, bo nie mam pomysłu. Książek nie czyta, kosmetyków praktycznie nie używa, bo często ma uczulenie. Ma też cukrzycę - łakocie odpadają i wszelkie witaminy też, bo bierze reklamówkę leków. Myślałam jeszcze o jakimś organizerze do szuflad na skarpetki i bieliznę. A i moja babcia zabrała mi ramkę ze zdjęciem z moich oficjalnych zaręczyn, gdzie jest cała moja i męża najbliższa rodzina. Myślę więc, że babcie faktycznie uwielbiają sentymentalne prezenty i jak wnuki same coś zrobią też. Szkoda, że nie mam czasu pokombinować z własnoręcznie robionym prezentem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Przyczajenie
|
Ja babci w tym roku kupię ładne ręczniki do kuchni. Bardzo lubi gotować, jest aktywna i nowoczesna (mama dość wcześnie zaszła w ciążę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja chciałam na dzień babci i dziadka kupić ręczniki z wyhaftowanymi napisami "kochana babcia" i "kochany dziadek", wypatrzyłam takie na stoisku w CH, ale cena mnie zabiła - 160 zł za komplet :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak jesteś zainteresowana to odezwij się na PW bo ja też się haftem na ręcznikach zajmuję to mogę je da ciebie wykonać dużo taniej. I na dobrej jakości polskich ręcznikach a nie na tym tajwańskim badziewiu co sprzedają w galeriach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zrobiłam taki prezent dla teściów na rocznicę ślubu, kupiłam ręczniki i dałam do haftowania komputerowego, całość wyszła mnie 160,00 zł, jednak całość składała się z dwóch zestawów: duży ręcznik kąpielowy i mniejszy ręcznik, na każdym imię i wzór, haft komputerowy + pakowanie na cukierek Kupiłam na all bardzo fajne ręczniki w kolorze ecru a haft był w kolorze brązowym, przepięknie wyszło. Możesz kupić ręczniki i poszukać firm/osób, które zajmują sie haftem komputerowym, być może okaże się że w Twojej miejscowości taka firma jest, wyjdzie znacznie taniej a prezent przepiękny ![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- CSP teraz doczytałam ![]() Edytowane przez betty0502 Czas edycji: 2013-01-10 o 17:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zadomowienie
|
Ja szukając dzisiaj natrafiłam na taki obrazek
![]() Fajna inspiracja, nawet do zrobienia samemu, a do kupienia TU.
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.