Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-02, 19:48   #181
Elvii
Zadomowienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI

Cytat:
Napisane przez sashaaa Pokaż wiadomość
hej dziewczyny podczytuję już od pewnego czasu wizaż, a dzisiaj zdecydowala się zalozyć konto chętnie dolączylabym do waszego wątku Ostatnio, że tak powiem życie dalo mi niezlego kopa ;p i czuję, że muszę o siebie zadbać, mam sporą motywację, by walczyć o doskonalość w najdrobniejszych szczeglach i mam więc nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona i z wami będę do tej "doskonalości' dążyć )

Na zachętę dodam kilka inspirujących foteczek
witaj

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 19:54   #182
kociaczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
dziewczyny możecie polecić coś na ewentualne przebarwienia na twarzy? Takie blizny potrądzikowe. I mam takie pytanko wybielałyście zęby może jakimiś paskami wybielającymi?
na przebarwienia najlepsze będą kwasy, np kwas migdałowy w serii od 5 do 10 zabiegów daje świetny efekt, nie jest tak mocny jak pozostałe nie musisz stronić od słonca , nie podrażnia i po zabiegu wygląda sie oki
kociaczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 20:04   #183
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez @na Pokaż wiadomość
szybko nadawał opalenizne , nawet można było przeżyć zapach
dokładnie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
a dla mnie ten garnier miał za wodnistą konsystencję... i kiedyś zrobiłam sobie nim piękne plamy na nogach
bo to mleczko było właśnie za tą lekką konsystencję go uwielbiałam m.in

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 20:06   #184
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
dokładnie

bo to mleczko było właśnie za tą lekką konsystencję go uwielbiałam m.in
a widzisz- już nawet nie pamietam... pamiętam tylko że bardzo fajny zapach miał

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 20:08   #185
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie to napisałaś
a ja po roku "walki" z moimi włosami i próbowaniem różnych kosmetyków już chyba zaczynam mieć swoich faworytów... odżywka ce ce z jedwabiem, amla, odżywka isana różowa, szampon len z barwy, szampon herbal essences niebieski... olejek kallosa na końcówki jeszcze...
muszę jeszcze znaleźć jakąś wcierkę która mi przyspieszy porost....
Może Jantara kup? Jak go dzisiaj wykończyłam i wrócę kiedyś do niego, a na razie będę używać Joanna Czarna Rzepa.

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość

(...)

Kitka jaka kolekcja szminek zazdroszczę, chociaż z drugiej strony bardziej zazdroszcze że lubisz mieć szminke na ustach, ja nie umiem sie tego nauczyc

buahhot kolekcja pokaźna ale pociesze Cię że mam podobną ilość tyle że ja wiem że tego nie zużyje.. prędzej sie przeterminuje
Też tak mam, a chciałam bym czasem pomalować się szminką.

Cytat:
hej dziewczyny podczytuję już od pewnego czasu wizaż, a dzisiaj zdecydowala się zalozyć konto chętnie dolączylabym do waszego wątku Ostatnio, że tak powiem życie dalo mi niezlego kopa ;p i czuję, że muszę o siebie zadbać, mam sporą motywację, by walczyć o doskonalość w najdrobniejszych szczeglach i mam więc nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona i z wami będę do tej "doskonalości' dążyć )

Cześć.
Jakie motywujące zdjęcia.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 20:35   #186
lacrimachristi
Zakorzenienie

hej

ja juz nie mam sily ... dzisiaj przechodzilam pół galerii jurajskiej za spodniami no szlag mnie jasny trafiał bo zadne nie były tak dobrze dopasowane jak bym chciała tu za ciasne tu za duze tu to tu siamto ... TŻ marudzacy za uchem noi z pieknych zakupow wyszla:upa ::upa :...

dziewczyny jaka firma produkuje dobre i dopasowane spodnnie dzinsowe ... bo juz brak mi sił
Stary 2011-10-02, 20:35   #187
tillavanilla
Raczkowanie

Hejbylam zaskoczona gdy zobaczylam kolejna czesc,ale ciesze sie,ze nasz watek tetni zyciemZaraz uciekam do pracy,a potem 4 dni wolnego

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-02, 20:43   #188
sashaaa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

witam nowe koleżanki

sashaaa
bardzo motywujace zdj ale ja mam dzis @ i tylko podstawy podstaw :P polecam lirene!

ja też @, ale wstalam co mi się nigdy nie zdarza w dni wolne o 8 rano i sobie pomyslalam, że nie ma dzisiaj calodniowego leżenia ! trzeba coś zrobić ze sobą zaczelam więc od zameldowania się;p na tym wątku z celem zadbania o siebie, a przed chwilą zapisalam się jeszcze na lekcje j. francuskiego i wyslalam kilka cv, planuję naprawdę coś ze swoim życiem zrobić, bo od jakiegoś czasu czuję, że wegetuję a nie żyję pelnią życia!

moim kolejnym krokiem będzie spalenie za sobą kilku mostów, ale o tym na razie nie będę wam truła :PP

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
witaj

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość

Cześć.
moim marzeniem jest czerwona szminaaaa ale dopóki nie uzbieram na aparat, to wolę nie zwracać uwagi na swoje zęby ://

wrzucę jeszcze kilka zdjęć na dzisiaj dodamy trochę kolorów wątkowi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg untitled_large.jpg (11,6 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_lr7hitL3hD1qad2wmo1_500_large.jpg (16,6 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_loofpk8XXi1r0n48ro1_250_large.jpg (11,6 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_llwtm7SIE31qky4t2o1_500_large.jpg (17,3 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8311_2171.jpg (44,0 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4000_703f.jpg (20,2 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7910_8dd7.jpg (38,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6606_af79.jpg (26,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1075_589b.jpg (36,1 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_lp9kfeiwKP1r0fvs0o1_500_large.jpg (22,4 KB, 6 załadowań)
sashaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 20:56   #189
caate
Zakorzenienie

GG do caate

hej

Kitka, maseczka jest obledna mialam 1h i wlosy jak po revlon, mieciutkie, gladkie, bez problemu sie rozczesaly, nawet lepiej niz po biovaxie czy woskach. zaluje, ze wczesniej jej nie kupilam odzywki nie widzialam, a tego kompresu nigdy nie mialam, jak wpadnie mi w rece to wyprobuje, bo ja wlasnie wole takie tresciwe maski-kompresy, odzywki sa za liche dla mnie

lece Was nadrobic

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Anida mnie też kusi
kupilam 2 w cenie 1 za 4,99zl bodajze w SP, wiec nie moglam si eoprzec

Cytat:
Napisane przez nieidealna91 Pokaż wiadomość

Cudowny lakier: love: Podziwiam za długość paznokci, ja bym nie potrafiła 'żyć' z takimi, pewnie za chwilę bym połamała
tutaj zapewne wszystkie sie zdziwicie, ale... dlugie paznokcie mam twarde jak skala, w niczym mi nie przeszkadzaja, nie hacze nimi, nie rozdwajaja sie, sa mocne jak diabli, lakier zmieniam teraz raz na tydzien i juz.
raz w tygodniu piluje i po problemi. a z krotkimi? to ile ja wam tu plakalam.. rozdwajalay sie niemilosiernie, wywijaly w kazda strone, balam sie zapic guzika od spodni, ze zlamie paznokcia do miesa... zdecydowanie bardziej komfortowo czuje sie w dlugich, bo sa mocne i zdrowe

dziekuje za komentarze odnosnie paznokci wszystkim

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

gdzie dorwałaś tą maseczkę?

buahhot, ja mam gdzieś połowę z tego co Ty do pielęgnacji, wliczając w to już kosmetyki do włosów uważam, że mam trochę za dużo i staram się zużywać i dopiero kupować coś nowego
w Feniksie, tam znajdzie kazda chemie

Cytat:

witaj

Cytat:
ja tymi blend a med ale jakichś spektakularnych efektów nie było
tez tak uwazam. dostalam do testow i ciesze sie, ze nie kupilam ich za swoje pieniadze
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 20:58   #190
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dobranoc.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 21:25   #191
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
matowy roz- mam w plynie z basic, w kamieniu z miss sporty, w musie z balleriny. Wszystkie sa fajne, rozni je sposob nakladania. Z miss sporty rzadko uzywam, wole ten w musie lub plynie
a jesli chodzi o bronzer to bardzo lubie ten z lancome (mam tester) oraz dwa bronzery z essence- ten dla brunetek (ta bardziej rozowa czesc ma jakies drobiny, ale naprawde ich nie widac) http://www.google.pl/imgres?q=essenc...rud3GDw&zoom=1 oraz ten matowy, kupilam dzieki Snow http://www.google.pl/imgres?q=essenc...1t:429,r:1,s:0
a ten matowy jaki ma kolor? taki typowy brąz czy może jakiś inny? bo ja szukam bronzera lub różu w kolorze cynamonowym albo brzoskwiniowym, bo typowy bronzer jest dla mnie za ostry, a róże są za różowe a nie do twarzy mi w różach możecie mi cos ciekawego polecić w kolorach brzoskwini/ cynamonu?

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-02, 21:29   #192
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej
Nadrobiłam Was Byłam u Tż cały dzień

Cytat:
zrobilam fotki szminek ale jakość jest tragiczna- nie mam apartu i robię telefonem a przy tym świetle to...
Supr kolekcja ja kiedyś nie lubiłam szminek a teraz uwielbiam
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
mam to samo

narazie nosze cudownego jumpka i baaardzo go polubilam, jak ktos lubi blyskotki to polecam nr154 piekna czerwien z rozowym shimmerkiem
Piękny kolpr
Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, poradźcie coś na okropne skórki przy paznokciach. Mam takie suche, pozadzierane skórki, wygląda to bardzo źle i nieestetycznie, a ja nie mam pomysłu jak się tego pozbyć
Też polecam oliwę z oliwek i wcieranie rycyny w paznokcie i skórki, i jeszcze maść z wit A

Cytat:

Hej witaj fajne inspiracje a włosy z 4 zdjęcia chcę taką długość

Właśnie smaruję skórki rycyną. A od jutra zaczynam kurację Eveline 8w1 mam nadzieję że pomoże
Muszę w tym tygodniu ufarbować włosy, mam ochotę na jakiś nowy kolor
Stary 2011-10-02, 22:03   #193
snowhitee
Zakorzenienie

Po pierwsze - jestem po pierwszym piłowaniu pazurków szklanym pilnikiem cudowne to ostre jak brzytwa a paznokcie są takie inne niż po papierowym pilniku udało mi się od razu osiągnąć idealny kształt, no boskie to

Po drugie - moje paznokcie mają się co raz lepiej wróciły do poprzedniej długości, jak na razie nie rozdwajają się, są twardsze, końcówki bielsze. To wszystko za sprawą odzywki lovely tą z wiśnią i oliwy z oliwek + oleju rycynowego 1x w tyg ale się cieszę

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
hej

ja juz nie mam sily ... dzisiaj przechodzilam pół galerii jurajskiej za spodniami no szlag mnie jasny trafiał bo zadne nie były tak dobrze dopasowane jak bym chciała tu za ciasne tu za duze tu to tu siamto ... TŻ marudzacy za uchem noi z pieknych zakupow wyszla...

dziewczyny jaka firma produkuje dobre i dopasowane spodnnie dzinsowe ... bo juz brak mi sił
ja mam zawsze z tm problem ale jedyne dobrze dopasowane spodnie znajduje zawsze w bershce tam rozm 32 jest naprawdę jak 32, jak się dobierze odpowiedni fason to spodnie są jak legginsy

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
a ten matowy jaki ma kolor?
taki typowy brąz czy może jakiś inny? bo ja szukam bronzera lub różu w kolorze cynamonowym albo brzoskwiniowym, bo typowy bronzer jest dla mnie za ostry, a róże są za różowe a nie do twarzy mi w różach możecie mi cos ciekawego polecić w kolorach brzoskwini/ cynamonu?
róż essence 30 secret it girl mam i polecam, piękna brzoskwinka

Dbam o siebie

Stary 2011-10-02, 22:03   #194
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kociaczek88 Pokaż wiadomość
na przebarwienia najlepsze będą kwasy, np kwas migdałowy w serii od 5 do 10 zabiegów daje świetny efekt, nie jest tak mocny jak pozostałe nie musisz stronić od słonca , nie podrażnia i po zabiegu wygląda sie oki
no z tym sie nie zgodze, z migdalem trzeba uwazac, ja spokojnie moge stosowac glikolowy, a po drugim zabiegu z migdalem i to w malym stezeniu mialam spalony kawalek policzka. mialam wygladac normalnie, owszem ale zapomnieli dodac, ze po 3 -4 tygodniach z korektorem. na twarzy mialam saczaca sie rane przez tydzien albo i lepiej. a no i glikol mi naczynek nie ruszyl za to migdal owszem

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
hej

ja juz nie mam sily ... dzisiaj przechodzilam pół galerii jurajskiej za spodniami no szlag mnie jasny trafiał bo zadne nie były tak dobrze dopasowane jak bym chciała tu za ciasne tu za duze tu to tu siamto ... TŻ marudzacy za uchem noi z pieknych zakupow wyszla:upa ::upa :...

levis, ewntualnie cubus

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
a ten matowy jaki ma kolor? taki typowy brąz czy może jakiś inny? bo ja szukam bronzera lub różu w kolorze cynamonowym albo brzoskwiniowym, bo typowy bronzer jest dla mnie za ostry, a róże są za różowe a nie do twarzy mi w różach możecie mi cos ciekawego polecić w kolorach brzoskwini/ cynamonu?
delikatny cynamon ma 1 warstwa ziemi egpiskiej. jesli skusisz sie na ta lawertu to nie wiem dokladnie, ale jest tez jasniejsza; natomiast bikoru ma wlasnie taki cynamonowy efekt. no i sie tlucze, ostatnio stluklam 3 (czytaj wszytskie moje) roze/brazery. teraz mam cienie w proszku

a co do blendamed to uzywajac jej przez killka lat nawet jednego ubytku nie mialam

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 22:08   #195
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Po pierwsze - jestem po pierwszym piłowaniu pazurków szklanym pilnikiem cudowne to ostre jak brzytwa a paznokcie są takie inne niż po papierowym pilniku udało mi się od razu osiągnąć idealny kształt, no boskie to
O tak zgadzam się kocham szklany pilniczek nie wiem czemu go wcześniej nie kupiłam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-02, 22:30   #196
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

Po drugie - moje paznokcie mają się co raz lepiej wróciły do poprzedniej długości, jak na razie nie rozdwajają się, są twardsze, końcówki bielsze. To wszystko za sprawą odzywki lovely tą z wiśnią i oliwy z oliwek + oleju rycynowego 1x w tyg ale się cieszę

ja mam zawsze z tm problem ale jedyne dobrze dopasowane spodnie znajduje zawsze w bershce tam rozm 32 jest naprawdę jak 32, jak się dobierze odpowiedni fason to spodnie są jak legginsy

róż essence 30 secret it girl mam i polecam, piękna brzoskwinka

dobry pilnik to podstawa, ja tez wielbie szklane, u mnie zdzialal cuda
odpowiednia odzywka+nawilzanie i odzywianie, sukces murowany mi sie od konca czerwca nie zlamal ani jeden paznokiec sam z siebie, ani nie rozdwoil. jak juz przejdzie sie ta najgorsza faze, to juz z gorki

zajelam sie dzisiaj stopami i balsamowaniem, oczyszczaniem twarzy, bo az wstyd jak zawsze pilna bylam w tym wszystkim, teraz to jak nie ja...

dobranoc
Stary 2011-10-02, 22:32   #197
ramoncia217
Wtajemniczenie

hej nadrobiłam i zaraz idę spać.

Byłam na urodzinowym piwku z tż u przyjaciela, fajnie było oczywiście ja jak wypije piwo to zaraz mnie głowa boli także dziś była podstawa.

witam również wszystkie nowe dziewczyny
Stary 2011-10-03, 05:06   #198
nieidealna91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość

a co możecie kochane polecic na nadmierne przetłuzczanie się twarzy? w aptece pani poleciła krem przeciwtrądz. ACNE MAT dziłą również matująco, dzisaiaj pierwszy raz nałożyłam pod makijaż, nawet ok, ciekawa jestem czy któraś z was używała
Nie używałam tego acne mat, ale ze swoijej strony polecam kremo-żel Tialo, kosztuje koło 18 zł na dozie.
Ma charakterystyczny zapach, ale po 30min prawie go nie czuć, a po godzinie w ogóle.Za to matuje świetnie
nieidealna91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 07:41   #199
snowhitee
Zakorzenienie

Dzień dobry Chwilkę posiedzę i idę wypróbować ten szampon alterry z morelą i pszenicą

Dbam o siebie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-03, 07:46   #200
Elvii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
tutaj zapewne wszystkie sie zdziwicie, ale... dlugie paznokcie mam twarde jak skala, w niczym mi nie przeszkadzaja, nie hacze nimi, nie rozdwajaja sie, sa mocne jak diabli, lakier zmieniam teraz raz na tydzien i juz.
raz w tygodniu piluje i po problemi. a z krotkimi? to ile ja wam tu plakalam.. rozdwajalay sie niemilosiernie, wywijaly w kazda strone, balam sie zapic guzika od spodni, ze zlamie paznokcia do miesa... zdecydowanie bardziej komfortowo czuje sie w dlugich, bo sa mocne i zdrowe
cały czas próbowałam zapuścić długie paznokcie ale łamały mi się i rozdwajały.. od 2 tygodni maluje co 2 dzień paznokcie i zmywam.. tak żeby mieć cały czas na nich lakier.. i są prawie do końca opuszka i co dziwne również zauważyłam że im są dłuższe tym stają się mocniejsze..

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 08:09   #201
sashaaa
Przyczajenie

Dzień dobry wszystkim z samego rana

napisalam tu wczoraj takiego dlugiego posta, ale coś nie dodal

dzień zaczynam od A6W, żeby mieć już z glowy później nade mną caly dzień nie ciązylo ;P i ostatni dzień wakacji trzeba jakoś wykorzystać

widzę, że rozmawiacie o paznokciach, poczytam otym jak najlepiej je wzmocnić, nie pamiętam keidy ostatnio mialam dlugie ! wiecznie mi się rozdwajają, ale jakoś wcześniej nie ubolewalam nad tym szcezgólnie, bo lubię intensywne kolory na krótkich paznokciach, na dlugich ubóstwiam glównie manicure francuski lub czerwony kolor

P.S. dopisuję pilniczek szklany do mojej dzisiejszej listy zakupów )))))
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4562_1ed9.jpg (20,0 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg loveaestheticsmanicure-1_large.jpg (15,9 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_lr5v0jzAuG1qli06ko1_400_large.jpg (15,6 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_lro0hjzlYy1qjcn4do1_500_large.jpg (16,8 KB, 25 załadowań)

Edytowane przez sashaaa
Czas edycji: 2011-10-03 o 08:11
sashaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 08:12   #202
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Cytat:
Dzień dobry Chwilkę posiedzę i idę wypróbować ten szampon alterry z morelą i pszenicą
A ja wczoraj kupiłam sobie te odzywkę

W ogole weszłam do Rossa i zobaczyłam pędzelek do eyelinera za 2,99 i go kupiłam, mimo ż enie posiadam jeszcze eyelinera w żelu Trudno, poczeka...
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 08:59   #203
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Czesc dziewczyny

Juz dzis zaczynam zajecia
Zepsuly mi sie sluchawki do tel, bede musiala podejsc do pepco przed zajeciami i kupic sobie

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 09:06   #204
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Może Jantara kup? Jak go dzisiaj wykończyłam i wrócę kiedyś do niego, a na razie będę używać Joanna Czarna Rzepa.

Cześć.
własnie planuję go wypróbować ale na razie mam jeszcse trochę radicala to go wykończę i wtedy kupię jantar ( o ile gdzieś go znajdę )

caatedziękuję za opinię, to już wiem czego szukać w drogieriach

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 09:13   #205
caate
Zakorzenienie

GG do caate

hej

dzisiaj po pracy pojade to TK MAXX i SP, nie wiem skad tyle we mnie energii ale tryskam swietnym humorem mam nadzieje, ze kupie to co planuje.

jestem po 3moczeniu stop w tej soli klik i powiem, Wam ze naprawde czuje ulge, a przede wszystkim jak przejade pumeksem to wiele namachac sie nie musze, a stopki sa gladkie. tylko zapach ma zbyt lesny
Stary 2011-10-03, 09:27   #206
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:

Witaj
Stary 2011-10-03, 09:39   #207
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

Juz dzis zaczynam zajecia
Zepsuly mi sie sluchawki do tel, bede musiala podejsc do pepco przed zajeciami i kupic sobie
Nigdy nie bylam w pepco już zlukalam gdzie jest najbliżej mnie i muszę się wybrac, bo gazetka fajna.
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 09:49   #208
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
91moniaa161 to jest maybelline moisture extreme kolor D160 cool watermelon najlepsze jest to że dorwałam ją na all za 5 zł
dzięki za odp

Cytat:
potwierdzam i polecam

kitka i buahhot jestem pod wrażeniem waszej kolekcji kosmetyków ! będę musiaala się chyba jeszcze wiele z tego wątku nauczyć :P

aktualnie rozpoczęlam A6W , zapisalam się na ladies style i aerobic, na zębach mam BP, na wlosach olejek rycynowy! znam chyba caly wątek 'sposoby na przyśpieszenie porostu wlosów' na pamięć- tak usilnie od 2 misięcy zapuszczam wlosy po nieudanej wizycie u fryzjera:/ tutaj sobie zapiszę, żeby na przyszlość zapamiętać: jak najdzie mnie kaprys na obcięcie wlosów, to przemyślę swoją deyzję min. 7 razy !!

a oprócz tego szukam samoopalacza, który nie daje pomarańczowego odcienia i nie robi zacieków... duzo dobrych opinii czytalam na temat lirene i dove summer glow i zastanawiam się który by tu wypróbować o i tyle na powitanie i przybliżenie mojej skromnej osoby
jak najbardziej polecam lirene

Dzień Dobry
Właśnie pomalowałam paznokcie u stóp na kolorek miętowy

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 10:20   #209
@na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
O tak zgadzam się kocham szklany pilniczek nie wiem czemu go wcześniej nie kupiłam
mówicie że szklany taki dobry ? chyba się za nim rozejrzę jak będę w drogerii
Cytat:
Dzień dobry wszystkim z samego rana

napisalam tu wczoraj takiego dlugiego posta, ale coś nie dodal

dzień zaczynam od A6W, żeby mieć już z glowy później nade mną caly dzień nie ciązylo ;P i ostatni dzień wakacji trzeba jakoś wykorzystać

widzę, że rozmawiacie o paznokciach, poczytam otym jak najlepiej je wzmocnić, nie pamiętam keidy ostatnio mialam dlugie ! wiecznie mi się rozdwajają, ale jakoś wcześniej nie ubolewalam nad tym szcezgólnie, bo lubię intensywne kolory na krótkich paznokciach, na dlugich ubóstwiam glównie manicure francuski lub czerwony kolor

P.S. dopisuję pilniczek szklany do mojej dzisiejszej listy zakupów )))))
mi też ale lekarz mi powiedział że to przez niedoczynność tarczycy , biorę leki i faktycznie paznokcie są mocniejsze , twarde nawet moge powiedzieć ale rozdwajają się dalej

Dzien dobry

*Ćwiczę*

@na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 10:26   #210
Princesska22
Zadomowienie

Hej! Mozecie polecic mi jakąś paste do zębowy wybielającą do kupienia w drogerii ktora faktycznie dziala? Tzn nie licze na jakies cuda,ale ktora troszke chociaz zadziala
Princesska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości