![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PAŹDZIERNIK bierdonka minerały, benefit i inne
Hej
![]() Pozdrawiam ![]() Ps. Moze to, co już wymieniłaś z kimś - kasuj/zaznaczaj na szaro/umiesc na dole, robi się nieczytelnie ![]()
![]() |
#182 |
Zadomowienie
|
nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
czekam na te zdjęcia sephory
![]()
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
niestety,nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
dziękuję za odpowiedź. Mi nic innego sie u Ciebie nie podoba za moje zapachy - więc może innym razem, coś ugadamy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się kompakt SHEPORA
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Ile moglabys odsypac Dusty Miler EDM? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
A cobra on my left...
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
przypominam się, znajdziesz coś jeszcze, by powiększyć naszą wymiankę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
byłabym skłonna oddać:
Big Short Cake 6. Lumiere - Pędzel do cieni Large eye buki - używany, wyprany, stan bardzo dobry Yves Rocher - nowy żel pod prysznic 300 ml - czekolada i pomarańcza co mogłabyś mi za to dać? ![]() masz jakąś fotkę tej 5tki inglota? ![]() jutro nie dam rady się z Tobą spotkać - cały dzień mam zawalony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
hmmm, a może byłabyś chętna na paletkę sleek - monaco (bez jednego cienia)?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
hej, nic nie znalazłam, z kosmetyków szukam tylko podkładów jasnych z żółtymi tonami
![]()
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
a może:
Lumiere - Pędzel do cieni, płaski, szeroki - używany, wyprany, stan bardzo dobry Lumiere - Pędzel do nakładania cieni Angle eye blender - używany, wyprany, stan bardzo dobry Big Short Cake żel pod prysznic YR za -Essie Matte About You kupiona w maju, zużycie 1/6 -paleta pro 5 inglota z odcieniami róży i fioletów (dobra do jasnego fioletowego smoky, brak widocznego zużycia) - mogę podać kolory na życzenie -TOŁPA eco spa peeling-maska -używany - ubytek 1/4 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zadomowienie
|
niestety sama zajmuje sie dystrybucja kosmetyków mineralnych wiec mam tego pod dostatkiem.
A ciuszków zadnych nie masz? ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- za spódnice najlepiej inna spódnice mini bandage ML lub biznesową koszuę M. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zadomowienie
|
A ile masz Escady Ocean w ml? To odlewka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Hej Bierdonko
![]() Ja w dalszym ciagu jestem zainteresowana Benefit Laugh with me Lee Lee 1/3 z 30 ml ![]() I pusta Ninka Pretty (mam nadzieje, ze pamietasz o mnie ![]() Przygarnelabym tez jakies probki mineralkow, cos do potestowania - bo nie znam, az wstyd ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Pusta Sophia jestem jak najbardziej zainteresowana ![]() (atomizer kosztuje 29€, mial byc dobrze pomyslanym prezentem, ale w moim przypadku nietrafionym niestety ![]() Jesli taki zestaw: Ninka, Sophia, Lee Lee i jakies probki mineralow [najlepiej z instrukcja obslugi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
No to może tak
![]() Lumiere - Pędzel do cieni, płaski, szeroki - używany, wyprany, stan bardzo dobry Lumiere - Pędzel do nakładania cieni Angle eye blender - używany, wyprany, stan bardzo dobry The Body Shop - Brazil nut masło do ciała 200 ml, nowe, folia Big Short Cake za -Essie Matte About You kupiona w maju, zużycie 1/6 -paleta pro 5 inglota z odcieniami róży i fioletów (dobra do jasnego fioletowego smoky, brak widocznego zużycia) -TOŁPA eco spa peeling-maska -używany - ubytek 1/4 -Nouba korektor kupiony w lutym, raz maźnięty pędzlem, najjaśniejszy odcień (wolę jednak mineralne) Napisz prosze co o tym myślisz i tylko mam jeszcze dwa pytanka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- jasne, nie ma problemu ![]() "czy ten korektor nouby to ten jasny beż, czy żółty? i czy lakier matujący essie jest w 100% świeży, nie zgęstniały?" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
no to ja jestem jak najbardziej za
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
niestety nic dla siebie nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zadomowienie
Przekupka: 164 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się Nouba korektor kupiony w lutym, raz maźnięty pędzlem, najjaśniejszy odcień (wolę jednak mineralne)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
zainteresował mnie:
szampon tołpa odżywka do paznokci paloma (pomarańczowa) paletka cieni inglot nie masz może jakiegoś balsamu poza wątkiem?
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.