|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 | |
Konto usunięte
|
Dot.: `Mówić prawdę` uwielbiamy i II część na wizażu zakładamy!
Cytat:
Kobiety są podstępne, zazdrosne i nie zawsze szczere. Ja przyjaźnię się z Radkiem i nam to wystarczy. To super, że przyjedzie do Ciebie ![]() Będziecie mogli pogadać w realu, na żywo. Internetowe znajomości też są fajne. Poznałam kilka osób z innych miast i od czasu do czasu piszemy do siebie na gg ![]() My się chyba nie znamy? Patrycja jestem ![]() Miło mi ![]() Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2011-10-31 o 10:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30240175]Mężczyzna jest lepszy jako przyjaciel niż kobieta jako przyjaciółka.
Kobiety są postępne, zazdrosne i nie zawsze szczere. Ja przyjaźnię się z Radkiem i nam to wystarczy. To super, że przyjedzie do Ciebie ![]() Będziecie mogli pogadać w realu, na żywo. Internetowe znajomości też są fajne. Poznałam kilka osób z innych miast i od czasu do czasu piszemy do siebie na gg ![]() My się chyba nie znamy? Patrycja jestem ![]() Miło mi ![]() Tak, to prawda, każda koleżanka/znajoma jaką miałam, okazała się po prostu zazdrosną świnią- jedna czy dwie są dalej ze mną w kontakcie, bardzo mało jest szczerych dziewczyn, ale cóż, świata nie zmienimy. Nom, bardzo się cieszę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() troche zgubiłam się w poprzedniej części więc pewnie nie ![]() ![]()
#183 |
Rozeznanie
|
Hejo
![]() co babek to racja. podstępne jędze xD Ale ja do takich nie należę oczywiście ![]() Ale co tu dużo ukrywać, każda z nas ma w sobie troche z jędzy . ale czy to właśnie nie jest w nas piękne? ![]() Hej Aniu , ja Ciebie też nie kojarzę .Anita ![]() Sylwia, dobra robota ![]()
#184 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja sama w szkole miałam tylko dwie koleżanki , które były w porządku i do tej pory utrzymujemy kontakt. Reszta dziewczyny były zazdrosne o wszystko, wredne i fałszywe. Cieszę się, że w tym roku skończyłam szkołę, zdałam maturę i nie muszę już na nie patrzeć. Ale za to z chłopakami mieliśmy lepsze układy. Moją koleżankę, często wyśmiewały. Wiesz dziewczyna ambitna, same dobre oceny, zna odpowiedź na każde pytanie to już się im nie podobało. To tylko ja i paru chłopaków stawało w jej obronie. Chłopcy często mówili, żeby się odczepiły i zeszły z niej i przestały wyśmiewać. Dobrze, że to koniec i nie musze na ich fałszywe twarze patrzeć. 13 godzin? wow ![]() My z Radkiem rozmawiamy często na gg, nk, sms-y , telefony. Cóż dobrze, że mam darmowe minuty do niego a on do mnie bo chyba bym zbankrutowałam ![]() Tak zawsze jest ! Kto się czubi ten się lubi ![]() Super, że tak świetnie wam się rozmawia ze sobą. Życzę Ci aby już tak zostało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
hej Ania, a mi coś świta. w tamtej części dużo rozmawiałaś o lakierach do paznokci
![]() ![]()
![]() |
#186 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30241053]Zgadzam się ![]() Ja sama w szkole miałam tylko dwie koleżanki , które były w porządku i do tej pory utrzymujemy kontakt. Reszta dziewczyny były zazdrosne o wszystko, wredne i fałszywe. Cieszę się, że w tym roku skończyłam szkołę, zdałam maturę i nie muszę już na nie patrzeć. Ale za to z chłopakami mieliśmy lepsze układy. Moją koleżankę, często wyśmiewały. Wiesz dziewczyna ambitna, same dobre oceny, zna odpowiedź na każde pytanie to już się im nie podobało. To tylko ja i paru chłopaków stawało w jej obronie. Chłopcy często mówili, żeby się odczepiły i zeszły z niej i przestały wyśmiewać. Dobrze, że to koniec i nie musze na ich fałszywe twarze patrzeć. 13 godzin? wow ![]() My z Radkiem rozmawiamy często na gg, nk, sms-y , telefony. Cóż dobrze, że mam darmowe minuty do niego a on do mnie bo chyba bym zbankrutowałam ![]() Tak zawsze jest ! Kto się czubi ten się lubi ![]() Super, że tak świetnie wam się rozmawia ze sobą. Życzę Ci aby już tak zostało ![]() Oj skądś to znam... niestety, dziewczyny czasem są okrutne... taka jedna chamka była u mnie w klasie, nienawidziłam jej, całą podstawówkę próbowała mi zniszczyć życie, niestety, moja obojętność w stosunku tego co próbowała robić denerwowała ją jeszcze bardziej, a mnie śmieszyło to, że jest tak bardzo niezrównoważona psychicznie ![]() prawda? ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- a tak btw, mogłabym zostać dopisana do nieprywatnego klubu? ![]()
![]() |
#187 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie jak ktoś zaczepił w podstawówce to nie zwracałam na to uwagi. A była taka jedna dziewczyna ! Mieszkałam koło mnie. Ale nie zwracałam uwagi i przeszło jej po dwóch tygodniach. Właśnie mówi się, że najlepsza jest obojętność a to mi się wydaje, że działa na nich jak płachta na byka bo nie reagujesz. Ale powiem Ci, że czasem to pomaga bo pogadają miesiąc , dwa. Zobaczą, że masz to gdzieś i dają sobie spokój. Oni poprostu nie mają szacunku do innych i zero gadności. Bo zaczepianie innych jest moim zdaniem słabe. Nie mają honoru i godności. Dziewczyny u mnie słońce wyszło ![]() Niebo jest niebieskie a nie szare ![]() Ale troszkę zimno niestety;/ |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
No właśnie o to chodzi, że to nie były dwa miesiące, tylko 6 lat... lat. Ale nic mi to nie robiło, żyłam swoim życiem i nie interesowało mnie to co o mnie ludzie mówią, szczególnie tacy ludzie
![]()
#189 |
Rozeznanie
|
Heh to ja w podstawówce regularnie prowadziłam wojny xD były takie dwie 'mądre' z mojej klasy i ja z koleżanką (takie 2 zespoły) i się nieźle kłóciłyśmy, ba! nawet dochodziło do rękoczynów, paznokcie w ruch, za włosy itd
![]() ![]() ![]() i raczej też starałam się olewać zaczepki... chyba że mnie bardzo sprowokowały ![]()
#190 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Sylwia dopisz na początku moje imię jak możesz - Milena ![]() ![]()
#191 |
Zakorzenienie
|
Joł
![]()
![]() |
#192 |
Konto usunięte
|
Milena cześć
![]() Ania 6 lat to długom cała podstawówka. Przykre jest to, że już dzieci w podstawówce potrafią innym dokuczać i zrobić Ci piekło z życia. Anita musiało być ostro ![]() ![]() Ale u nas w podstawówce też się dziewczyny biły, ciągały za włosy, pluły na siebie. Wyzywały się. Dziewczyny są gorsze niż chłopacy ![]() Ja nie bratałam sie z nikim , Do żadnej z grup nie należałam i miałam spokój. Miałam tam jedną najlepszą koleżankę, Kamilę i trzymałyśmy się razem całą podstawówkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja już się odzwyczaiłam od tego tempa ![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30242216]Milena cześć ![]() Ania 6 lat to długom cała podstawówka. Przykre jest to, że już dzieci w podstawówce potrafią innym dokuczać i zrobić Ci piekło z życia. [/QUOTE] Teraz w gimnazjum mam [a raczej miałam] jeszcze gorzej- 3 września? dziewczyny wycięły mi 80cm włosów z grubego pasma, jakiemuś przygłupowi się nudziło najwidoczniej... ale mam już to z głowy, drugi rok uczę się w domu i mam święty spokój ![]()
#194 |
Rozeznanie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30242216]Milena cześć
![]() Ania 6 lat to długom cała podstawówka. Przykre jest to, że już dzieci w podstawówce potrafią innym dokuczać i zrobić Ci piekło z życia. Anita musiało być ostro ![]() ![]() Ale u nas w podstawówce też się dziewczyny biły, ciągały za włosy, pluły na siebie. Wyzywały się. Dziewczyny są gorsze niż chłopacy ![]() Ja nie bratałam sie z nikim , Do żadnej z grup nie należałam i miałam spokój. Miałam tam jedną najlepszą koleżankę, Kamilę i trzymałyśmy się razem całą podstawówkę ![]() ja właśnie w podstawówce nie miałam szczęścia do trwałych przyjaźni....trochę z tą , trochę z tą ![]() była taka Asia z którą się długo trzymałam ale potem wyjechała do Niemiec...W gimnazjum poznałam taką Gosię, siedziałyśmy razem w ławce , potem dalej razem w średniej też i do dzis się przyjaźnimy ![]() gang ![]() ![]() ![]() ![]() ale potem to już spokój ![]()
#195 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Przepraszam za błąd w poprzedniej wypowiedzi ![]() Za szybko piszę ![]() Włosy Ci wycieli? Jak Ja bym tam była to nie wiem co bym im zrobiła ![]() Szkoda, że mnie tam nie było. W życiu bym nie pozowliła by się ktoś nad Tobą znęcał albo ściął Ci włosy. Sami idioci w tym Twoim gimnazjum musieli być. Całe szczęście, że uczysz się w domu . Nie musisz już patrzeć na tych idiotów. Takie określenie jest na nich za słabe nawet. Czasami nauka w domu jest lepsza niż w domu wariatów i idiotów ( gimnazjum). Ja całe szczęście miałam fajną klasę w gimnazjum i miło ich wspominam. Ale może to dlatego , że oni wszyscy byli ze wsi? Nie byli tacy jak miastowi, mieli inne priorytety. Ale do tej pory się spotykamy i rozmawiamy ze sobą. Byliśmy jedną klasą i pomagaliśmy sobie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30241695]
Dziewczyny u mnie słońce wyszło ![]() Niebo jest niebieskie a nie szare ![]() Ale troszkę zimno niestety;/[/QUOTE] a umnie pochmurno, mgła jest i w ogóle taka zmulona pogoda. ale lubię taką, jeszcze tylko żeby deszcz zaczął lać to ahhh ![]() i chyba o to chodzi? ![]() jak wyszły muffinki? Cytat:
![]() wiek gimnazjalny to najgorszy wiek, każdy tak jakby siebie odnajduje i ciężko jest z akceptacją. chociaż ja miałam klasę w gimnazjum cudną ![]() ![]()
Edytowane przez latin Czas edycji: 2011-10-31 o 11:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#198 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#199 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
To musiała być z Ciebie niezła agentka ! ![]() Okres buntu już w podstawówce? Byłaś taka wojowniczka Xena? Później wstąpiłaś na stronę dobra ![]() Kosz rozwaliłaś? ostro musiało być ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30242455]Przepraszam za błąd w poprzedniej wypowiedzi
![]() Za szybko piszę ![]() Włosy Ci wycieli? Jak Ja bym tam była to nie wiem co bym im zrobiła ![]() Szkoda, że mnie tam nie było. W życiu bym nie pozowliła by się ktoś nad Tobą znęcał albo ściął Ci włosy. Sami idioci w tym Twoim gimnazjum musieli być. Całe szczęście, że uczysz się w domu . Nie musisz już patrzeć na tych idiotów. Takie określenie jest na nich za słabe nawet. Czasami nauka w domu jest lepsza niż w domu wariatów i idiotów ( gimnazjum). Ja całe szczęście miałam fajną klasę w gimnazjum i miło ich wspominam. Ale może to dlatego , że oni wszyscy byli ze wsi? Nie byli tacy jak miastowi, mieli inne priorytety. Ale do tej pory się spotykamy i rozmawiamy ze sobą. Byliśmy jedną klasą i pomagaliśmy sobie.[/QUOTE] Cytat:
![]() Ogólnie to było tak, siedziałam z koleżanką na przed ostatniej ławce, tak usadzała nauczycielka według dziennika. Za mną siedział taki chłopak co miał coś nierówno pod sufitem- wlepiał mi gumy we włosy tak też mi dziewczyny wycinały, złamał mojej koleżance rękę drzwiami od sali- 2 tygodnie w gipsie. Nie wytrzymałam już psychicznie tego, nachodziłam się troche po psychologach, ale nie wstydzę się tego, pomogli mi i może dzięki temu teraz mogę z Wami pisać... to była tragedia z tym co się działo, ale teraz jestem szczęśliwa i to się liczy ![]() ![]() Pati [jeśli mogę mówić w skrócie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- A no właśnie, koszmar to za mało powiedziane...
![]() |
#201 |
Rozeznanie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30242542]Ja właśnie z Kamilą trzymałam się całą podstawówkę , później w gimnazjum ona była w innej klasie. Gadaliśmy ale to już nie było to samo. W Gimnazjum poznałam Izę i dalej się kumplujemy. Rozmawiamy często na gg, widujemy się od czasu do czasu.
To musiała być z Ciebie niezła agentka ! ![]() Okres buntu już w podstawówce? Byłaś taka wojowniczka Xena? Później wstąpiłaś na stronę dobra ![]() Kosz rozwaliłaś? ostro musiało być ![]() słuchaj, najlepiej w podstawówce , można zgonić na dzieciństwo ![]() ![]() no tak jakoś wyszło... nie żebym specjalnie...tak po prostu miałam pecha ![]() ![]()
#202 |
Zakorzenienie
|
W dodatku stan klasy to był/jest 21 chłopaków i 7 dziewczyn razem ze mną, teraz jedna odeszła to już w ogóle...eh
#203 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
czyli teraz masz indywidualne nauczanie z tego co zrozumiałam? ![]()
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, dokładnie.
![]() |
#205 |
Rozeznanie
|
a nie mogłaś np. przenieść się gdzie indziej po prostu??nie brakuje Ci kontaktu z ludźmi?
#206 |
Zakorzenienie
|
Ania szok. u mnie w klasie gimnazjalnej też były niektóre patologie, ale dało się wytrzymać. jeju dobrze, że się stamtąd wyrwałaś - szkoda nerwów na takich gówniarzy. ale nikt z dyrekcji, ministerstwa na takie wybryki nie zareagował?
no właśnie - do jakiegoś innego gimnazjum się przenieść? przecież nie w każdym tak jest...
![]() |
#207 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#208 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#210 |
Rozeznanie
|
ale Wy tu młodziutkie wszystkie
![]() ![]() nie ma co się załamywać przez jakichś baranów.... cale życie przed Tobą , niejedno jeszcze zobaczysz i przeżyjesz ... oby więcej było tego dobrego niż złego....po każdej burzy wychodzi słońce, los się w końcu odwraca na naszą korzyść więc u Ciebie też tak będzie.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.