![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Razem schudnijmy 10 kg i wiecej :)
Ja też zmykam na ok godzinny spacer
![]() Buziaki ;-)
![]() |
#182 |
Zadomowienie
|
ale jestem na siebie zła.....
przed chwilą zjadłam 3 kostki czekolady mlecznej z nadzieniem = 150 kcal..... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny.....co tam u Was ja niedawno skonczylam robić sloiczki z buraczkami i papryka....i teraz mam juz wolne..
swiat_katarzyny oj nie ładnie i to jak...ale tak między nami też bym zjadła chociaż jedną tylko u mnie na jednej by się nie skończyło ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
...a ja właśnie wróciłam z dłuższego spaceru. Wypiłam kubek czerwonego barszczyku, a wcześniej zjadłam małe opakowanie (4 ciasteczka) lu go kawowe. I tym samym zmieściłam się w 1200 kal uffffff: ;-)
![]() |
#186 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
hej dziewczynki!
miałam dzisiaj zabiegany dzień, dzięki czemu nie miałam za bardzo nawet czasu ani ochoty żeby jeść, więc zjadłam w sumie mało... śniadanie: 2 frankfurterki, kromka chleba, pomidor, herbata z cytryną II śniadanie: pitny jogurt poziomkowy 400g obiad: makaron pełnoziarnisty z pieczarkami (znowu, bo nie miałam siły zrobić coś ambitniejszego :P), sok owocowy teraz siedzę sobie i popijam zieloną herbatkę, czeka mnie praca na komputerze do nocy, więc nie zdziwię się jak jeszcze jakieś jabłuszko wpadnie ![]() aaa z ruchu to dzisiaj zaliczyłam w sumie 40 minut marszu... na i z uczelnię, no i rundka po sklepach ![]() aaaaaaa i zapomniałam dodać o caffe latte ![]() Edytowane przez Agacik18 Czas edycji: 2011-11-09 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
ja nie pisze dzis cos zjadłam bo lanie bym dostała.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
tylko poproszę bez bicia.....
więc od rana zjadłam kiść winogrona 2 plasterki sera 2 plasterki szynki jogurt naturalny no i dwie kawy wypilam.....
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
..dramatu nie ma Kochana ;-)
A ja Kochane......właśnie piję lampkę czerwonego wina ![]() Mały relaksik po zabieganym dniu ![]()
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
wiem wiem to nawet nie jest menu na dobre sniadanie...
---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- ej jakie winko się popija no nie ładnie miałyśmy wszystkie opijać sukcesy a ty tak sama...i tylko apetyt robisz... ![]() ![]()
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
Moja Droga......ja uwielbiam białe pól słodkie......a ponieważ jestem na diecie ...to wybrałam wytrawne i czerwone...bleeeeee nie lubię...ale wybrałam "zdrową przyjemność"
![]()
![]() |
#194 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
.....
![]() ![]() ![]()
![]() |
#196 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- do jutra teraz juz mykam bo pazurki musze jeszcze wymalowac ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
Buziaki Kochana ;-)
![]()
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
dziewczynki, ile macie lat pochwalcie się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
w między czasie jak szukam na necie fajnego wzorku mogę napisać co nieco o sobie...
Mam 23 lata, męża i ślicznego synka ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- kurde zapomnialam dopisac meza tez mam slicznego zeby nie bylo ![]() ![]() ![]() ![]() a na codzień to nic szczególnego.....synka odprowadzić do przedszkola, pozniej wpasc na kawke do siostry, albo wyjazd na miasto poplotkowac albo na zakupy....nie pracuje na etacie czasem tylko w weekend.no i wiekszosc czasu spedzam z synkiem bo mąż aktualnie dopiero za miesiąc wraca z nie bycia jak ja to mówię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tyle chyba o mnie teraz kolej na Ciebie ![]() ![]()
GIK ![]() Edytowane przez basienka1188 Czas edycji: 2011-11-09 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Ja mam 22 lata, jestem studentką, studiuję prawo.
![]() ![]() Teraz Twoja kolej! ;-) P.S. Sorry, że nie wrzuciłam dzisiaj mojego jadłospisu, nie miałam czasu, zrobię to jutro. ![]() Edytowane przez dwadziesciaplus Czas edycji: 2011-11-09 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- ja też mykam bo paznkcie mi wyschły to mogę spokojnie iść spać.....do jutra dziewczynki ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#202 | |
Raczkowanie
|
Witajcie. Dzisiaj mój dzień ważenie ii .. z 78 prawie kg zrobiło się 75.8 !
![]() nie wiem co jest grane bo jednak nie wyglądała ta moja tygodniowa dieta tak jak planowałam i bez ćwiczen i okreslonego jadlospisu udalo mi sie cos zrzucic. WIEM ŻĘ TO TYLKO WODA ale i tak się ciesze. ![]() Miłego dnia ! ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#203 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
GRATULUJE TAKICH EFEKTÓW ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja ważę się jutro ale cudów się nie spodziewam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#204 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#205 |
Przyczajenie
|
Stanęłam dzisiaj na wage i miła niespodzianka, z 82,1 kg jest 80,4 kg. Wiem, ze to woda, ale i tak motywuje
![]() Swoją drogą, ile dziennie wypijacie płynów? Ja staram się ok 2l i i tak woda mi poleciała jak widać. Powinnam więcej, czy to standard przy odchudzaniu? ajjet -> gratulacje ![]() Edytowane przez Araquiel Czas edycji: 2011-11-10 o 11:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() na początek gratulacje! nieźle lecicie z wagi, ja mam swoje ważenie kontrolne w niedzielę, ale coś wątpię, że spadłam tak jak wy ![]() mój wczorajszy jadłospis, trochę skąpy bo kompletnie nie miałam czasu! 9:00 płatki pełnoziarniste z mlekiem 13:00 batonik fitness 18:00 talerz krupniku a wieczorem byłam na aqua aerobiku ![]() dzisiaj staram się jeść więcej, więc 7:00 batonik corny 11:00 kromka chleba pełnoziarnistego z serkiem almette, szynką i pomidorem 13:00 belriso wiem, że ten batonik to mało i nie bardzo, ale zgadnijcie co? znów zaspałam :P a więc trochę o mnie: mam 22 lata, studiuję dziennie Finanse i pracuję na pół etatu. Mam TŻ i nadwagę, przy czym TŻa kocham, a z nadwagą właśnie walczę :P ja właśnie siedzę w pracy i nie wiem w co ręce włożyć, więc jako relaks podglądam Was tutaj ![]() pozdrawiam!
![]() Anulka 2.02.2013 ![]() Edytowane przez ewulkaaa Czas edycji: 2011-11-10 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana, 2 kg, o wow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#208 | |
Raczkowanie
|
a dziękuje
![]() nie spodziewałam sie takich efektów bo jak pisalam wczesniej nie trzymam sie okreslonego jadlospisu i nie ćwicze. od poniedziałku ćwiczenia ! ![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
Tak na początek wszystkim dziewczyną które dzisiaj się ważyły oczywiście GRATULACJE!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja cały dzień na powietrzu choć pogoda już nie za fajna a teraz pod wieczór to poprostu koszmar ![]() Co do mojej dietki dzisiaj odniosłam mały sukcesik nie skusiłam się na nawet malutki kawałek słodkości a okazja była....więc czy będą efekty jutro czy nie jestem zadowolona jaka jestem pozytywnie nastawiona i mimo tylu pyszności pod noskiem trzymam się dzielnie.... A co tam u Was???????? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#210 |
Raczkowanie
|
Hellooooł!
wczoraj już nie pisałam, bo byłam pochłonięta moją pracą licencjacką ![]() dzisiaj znowu cały dzień w biegu, ![]()
aaaaa teraz jem jeszcze serek Danio i popijam zieloną herbatkę :P ruch: godzinny spacer ![]() a teraz parę słów o mnie ![]() jestem dwukierunkową studentką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.