¦wiêto Niepodleg³o¶ci-Marsz Niepodleg³o¶ci - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2011-11-16, 11:05   #181
YaggaYo
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 298
Dot.: ¦wiêto Niepodleg³o¶ci-Marsz Niepod³eg³o¶ci

Cytat:
Napisane przez malutkaosw19 Poka¿ wiadomo¶æ
Jak kto¶ wy¿ej napisa³, nie napisa³am w jednym zdaniu s³owo BÓG jak i pojêcie do¶c seksualne . Wiecie co to jest jedno zdanie? Faktycznie z ta maniupulacj± to u was do¶æ dobrze, mo¿na siê uczyæ od was.
Macie piêkny przyk³ad http://www.youtube.com/watch?feature...jKupCO0#at=673 ta wasza kolorowa niepodleg³a .

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

Dalej nie doczyta³a¶ jaki mam problem z "czerwon± flag±"? Pisa³am wcze¶niej, bezcze¶cili nasz± Polsk± flagê dla swojego czerwonego paska.

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

znowu sie pytam kiedy to Niemcy heilowali, caly czas o tym czytam, ale jakos tego nie widze.
Za to u was by³y flagi z celtykiem, któryjako znak uzywaj± tylko dane grupy,wiadomo jakie.
Kiedy heilowali? No poczytaj trochê wy¿ej, poda³am filmik nawet minute na filmiku, ¿eby¶cie mieli ³atwiej, Tak trudno?[/QUOTE]
Widzê, ¿e dalej nie widzisz, ¿e czerwona flaga w ¿aden sposób nie bezcze¶ci bia³o-czerwonej.
Ja flagê z celtykiem widzia³am u Was jedynie, u nas by³y, bia³o-czerwone, czerwone, czarno-czerwone, kolorowe.
Kreskaaa to Wy siê obud¼cie, nie wyobra¿am sobie, jak mo¿na i¶æ obok ludzi wyznaj±cych takie a nie inne przekonania.
YaggaYo jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-16, 11:50   #182
malutkaosw19
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 125
GG do malutkaosw19

[/QUOTE]
Widzê, ¿e dalej nie widzisz, ¿e czerwona flaga w ¿aden sposób nie bezcze¶ci bia³o-czerwonej.
Ja flagê z celtykiem widzia³am u Was jedynie, u nas by³y, bia³o-czerwone, czerwone, czarno-czerwone, kolorowe.
Kreskaaa to Wy siê obud¼cie, nie wyobra¿am sobie, jak mo¿na i¶æ obok ludzi wyznaj±cych takie a nie inne przekonania.[/QUOTE]
Dziewczyno Ty chyba jeste¶ niepowa¿na. Niszczenie symboli Polski to nie jest ubli¿anie Polakom?
Dobra ja koñczê, bo widzê ¿e dla was Hymn Polski to pie¶n faszystowska, nie rozumiem tego podej¶cia do tematu.
I tak. Do zobaczenia w Warszawie w 2012 roku na Marszu Niepodleg³o¶ci
Stary 2011-11-16, 11:55   #183
Linaewen
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 017

Wszystko cacy, jakie okrzyki na marszu by³y czy nie by³y nie wiem, bo nie widzia³am. Ale wed³ug mnie jak siê idzie na jakikolwiek marsz organizowany przez organizacje conajmniej faszyzuj±ce [by nie rzecz faszytowskie], to siê tymi pogl±dami zgadza b±d¼ sympatyzuje. A skoro tak to trzeba siê liczyæ, ¿e odpowiednie organa w³adzy pañstwowej odpowiednio zareaguj± na taki marsz. Przypominam, ¿e pogl±dy g³oszone przez MW, ONR i inne tego typu s± prawnie zabronione:
Cytat:
Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej (Dz.U. z 1997 r. Nr 78, poz. 483):
Art. 13.
Zakazane jest istnienie partii politycznych i innych organizacji odwo³uj±cych siê w swoich programach do totalitarnych metod i praktyk dzia³ania nazizmu, faszyzmu i komunizmu, a tak¿e tych, których program lub dzia³alno¶æ zak³ada lub dopuszcza nienawi¶æ rasow± i narodowo¶ciow±, stosowanie przemocy w celu zdobycia w³adzy lub wp³ywu na politykê pañstwa albo przewiduje utajnienie struktur lub cz³onkostwa.
A fakt, ¿e nie sa do tej pory zdelegalizowane wed³ug mnie jest karygodny.
"Uroczy¶cie nie zobowi±zujê siê do regularnych porz±dków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia s³odyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynno¶ci oraz gaszeniu ¶wiat³a w ³azience - to siê nigdy nie uda³o, wiêc w koñcu doros³am do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes

Edytowane przez Linaewen
Czas edycji: 2011-11-16 o 11:55 Powód: dopisek
Linaewen jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-16, 12:13   #184
YaggaYo
Raczkowanie

Kreskaaa to Wy siê obud¼cie, nie wyobra¿am sobie, jak mo¿na i¶æ obok ludzi wyznaj±cych takie a nie inne przekonania.[/QUOTE]
Dziewczyno Ty chyba jeste¶ niepowa¿na. Niszczenie symboli Polski to nie jest ubli¿anie Polakom?
Dobra ja koñczê, bo widzê ¿e dla was Hymn Polski to pie¶n faszystowska, nie rozumiem tego podej¶cia do tematu.
I tak. Do zobaczenia w Warszawie w 2012 roku na Marszu Niepodleg³o¶ci [/QUOTE]
Czerwona flaga nie oznacza po³owy flagi Polski ;/ A poszarpanej flagi bia³o- czerwonej tam nie widzia³am.
Je¿eli najpierw siê rzuca kostk± w policjê, odpala race, rozwala ³awkê a nastêpnie ¶piewa hymn, to jednak co¶ jest nie tak.

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Linaewen Poka¿ wiadomo¶æ
Wszystko cacy, jakie okrzyki na marszu by³y czy nie by³y nie wiem, bo nie widzia³am. Ale wed³ug mnie jak siê idzie na jakikolwiek marsz organizowany przez organizacje conajmniej faszyzuj±ce [by nie rzecz faszytowskie], to siê tymi pogl±dami zgadza b±d¼ sympatyzuje. A skoro tak to trzeba siê liczyæ, ¿e odpowiednie organa w³adzy pañstwowej odpowiednio zareaguj± na taki marsz. Przypominam, ¿e pogl±dy g³oszone przez MW, ONR i inne tego typu s± prawnie zabronione:

Amen.
Chcia³am jeszcze dodaæ, ¿e marsz zakoñczy³ siê pod pomnikiem Dmowskiego, który jak wiadomo, s³yn±³ z antysemityzmu.

Edytowane przez YaggaYo
Czas edycji: 2011-11-16 o 12:36
Stary 2011-11-16, 16:55   #185
ewka1987
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 681

a ja powtórze jeszcze raz moje pytanie:

Cytat:
Napisane przez ewka1987 Poka¿ wiadomo¶æ
a ja siê zastanawiam ile z Was, co tu tak g³o¶no mówi± o patriotyzmie mia³o powywieszane flagi w domu?
no chyba, ¿e brak odpowiedzi mam traktowaæ jako odpowied¼
ewka1987 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-16, 17:18   #186
malutkaosw19
Raczkowanie

GG do malutkaosw19

Cytat:
Napisane przez ewka1987 Poka¿ wiadomo¶æ
a ja powtórze jeszcze raz moje pytanie:

no chyba, ¿e brak odpowiedzi mam traktowaæ jako odpowied¼
Dla mnie pytanie bezsensu, dlatego nie odpowiada³am. Powieszona, ba nawet ze mn± na marszu druga sz³a.
Stary 2011-11-17, 10:45   #187
YaggaYo
Raczkowanie

Pytanie bez sensu, gdy¿ ka¿dy w swój sposób manifestuje niepodleg³o¶æ, ja robi³am to w ¶rodku, blokuj±c nazistów i faszystów.
Stary 2011-11-17, 19:06   #188
malutkaosw19
Raczkowanie

GG do malutkaosw19

My¶lê, ¿e ten filmik powinien trafiæ w du¿± ilo¶c r±k. http://www.youtube.com/watch?v=pKC2yQODZU8
Mi³ego ogl±dania
Stary 2011-11-17, 19:26   #189
tipsiara
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 426

Falgi wywieszaæ na balkonie? hmm, zauwa¿y³am wiêcej wywyieszonych flag Polski....w czasie mistrzostw ¶wiata w pi³ce noznej (w dzieñ kiedy Polska gra³a z kims mecz)...hmm to tez jaki¶ paryjotyzm wkoñcu

Ja jestem patriotka , ale nie czujê obwieszania siê flagami (¿eby inni to widzieli)

Ja zadam inne pytanie...ile z was zna historiê Polski? ile z was to interesuje g³êbiej...ni¿ tylko ze szko³y podstawy?

Edytowane przez tipsiara
Czas edycji: 2011-11-17 o 19:29
tipsiara jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-17, 23:32   #190
Linaewen
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 017

Cytat:

Ja zadam inne pytanie...ile z was zna historiê Polski? ile z was to interesuje g³êbiej...ni¿ tylko ze szko³y podstawy?
Pomijaj±c historiê-ile ¿yje jak przyk³ady obywatel?
Bo dzisiaj patriotyzm nie przejawia siê w walczeniu z systemem [ciekawe, ilu z tych tak zaciekle walcz±cych z policj± która stoi i nic nie robi, tak ³atwo przyrównuj±cych siê do bohaterów Solidarno¶ci tak samo ochoczo bi³oby sie i zaczepia³o ZOMO. A¿ chcia³abym to zobaczyæ. Serio], ale na uczciwym ¿yciu, nieszkodzeniu pañstwu, na pracy dla przysz³o¶ci swojej [bo naród to my] i te¿ po czê¶ci dla Polski. Wywiesiæ flagê to kazdy potrafi, ale byæ obywatelem nie kazdemu siê chce.
"Uroczy¶cie nie zobowi±zujê siê do regularnych porz±dków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia s³odyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynno¶ci oraz gaszeniu ¶wiat³a w ³azience - to siê nigdy nie uda³o, wiêc w koñcu doros³am do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-17, 23:42   #191
dawidowskasia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 397

Cytat:
Napisane przez Linaewen Poka¿ wiadomo¶æ

Ano w³a¶nie a za bezpieczeñstwo Warszawiaków odpowiadaj± w³adze Warszawy.
dawidowskasia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-18, 03:55   #192
Laura2112
Raróg

Wiadomo¶ci: 56 318
Send a message via Skype™ to Laura2112

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Poka¿ wiadomo¶æ
zawsze mo¿na ich wys³aæ do Afganistanu ;-)
Nieglupi pomysl, bo nawet na pobliskim targowisku slysze skrzeczenie, ze "dawno wojny nie bylo i mlodzi sie nudza". Ciary mnie przechodz±, bo w imieniu ilus debili w stolicy wojny sobie jednak tutaj nie zycze. Jak mozna takie teksty rzucac w ogole, bo sie banda palantow nudzi?
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wiza¿.pl

Nie mogê chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Laura2112 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-20, 22:17   #193
siska81
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 625

http://niepoprawni.pl/blog/705/musisz-zobaczyc

Nie wszystko zak³amane media pokazuj±
siska81 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-21, 14:09   #194
dawidowskasia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 397

Cytat:
Napisane przez Laura2112 Poka¿ wiadomo¶æ
Nieglupi pomysl, bo nawet na pobliskim targowisku slysze skrzeczenie, ze "dawno wojny nie bylo i mlodzi sie nudza". Ciary mnie przechodz±, bo w imieniu ilus debili w stolicy wojny sobie jednak tutaj nie zycze. Jak mozna takie teksty rzucac w ogole, bo sie banda palantow nudzi?
Czy ta ³adna Pani w avatarze to Ty?
dawidowskasia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-23, 15:43   #195
YaggaYo
Raczkowanie

Zachêcam do obejrzenia.
Patrioci, którzy tam byli na pewno, nie heilowali, tylko machali do reporterów, a przy¶piewka "Polska ca³a tylko bia³a" to najnowszy radiowy hit. ;]

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-23, 18:38   #196
Laura2112
Raróg

Wiadomo¶ci: 56 318
Send a message via Skype™ to Laura2112

Cytat:
Napisane przez dawidowskasia Poka¿ wiadomo¶æ
Czy ta ³adna Pani w avatarze to Ty?
Jestem tak schorowana, ze sama juz nie wiem, ale dziekuje
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wiza¿.pl

Nie mogê chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Edytowane przez Laura2112
Czas edycji: 2012-11-02 o 15:27
Laura2112 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-11-02, 12:49   #197
Polski Wilk
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 82

Ciekawe jak bêdzie w tym roku. Mam nadziejê, ¿e narodowcy bêd± liczniejsi, i Hanka&policja w koñcu zrobi± co¶ m±drego i ustawi± Kolorow± z dala od uczestników Marszu.
Polski Wilk jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-12-28, 11:08   #198
Imperialista
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 4 919

Minê³y ju¿ 3 lata od dyskusji. Jak wam podoba siê Marsz Niepodleg³o¶ci po 3 latach? W 2011 roku by³o 10-20 tysiêcy, teraz chodzi 50-100 tysiêcy. Co wp³ynê³o na tak± popularno¶æ tej imprezy?
Imperialista jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-12-28, 13:12   #199
Northpole
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 637

to, ¿e lgn± do niej zadymiarze i kibole szukaj±cy okazji do wszczêcia awantury i zniszczenia czego¶. Nie podoba mi siê w ogóle, bo nie ma niczego wspólnego z niepodleg³o¶ci±.
Northpole jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-28, 14:17   #200
Imperialista
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez Northpole Poka¿ wiadomo¶æ
to, ¿e lgn± do niej zadymiarze i kibole szukaj±cy okazji do wszczêcia awantury i zniszczenia czego¶. Nie podoba mi siê w ogóle, bo nie ma niczego wspólnego z niepodleg³o¶ci±.
A ja mam zupe³nie inne zdanie. Jest grupa osób szukaj±ca mocniejszych wra¿eñ, ale olbrzymia wiêkszo¶æ ludzi prezentuje godn± postawê w tym piêknym dniu. Zadymiarze stanowili maksymalnie 1% uczestników Marszu.

Moim zdaniem obra¿anie wszystkich uczestników jest bardzo niestosowne, bo gdyby 10-20% uczestników mia³oby rozrabiaæ, to policja nie by³aby w stanie opanowaæ sytuacji.

W tym roku tradycyjnie mówiono w mediach negatywnie, ale z drugiej strony odró¿niono normalnych uczestników od zadymiarzy.

PS. Kombatanci to te¿ kibole?
Stary 2014-12-28, 14:44   #201
Northpole
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 637

masz problem z odró¿nieniem kombatantów od kiboli?

czy pisz±c "lgn± zadymiarze i kobole" obra¿am wszystkich?
wiesz co znaczy lgn±æ?

Je¶li kto¶ nie jest w stanie zapanowaæ nad wszystkimi uczestnikami marszu, niech nie robi go wcale
Tak naprawdê to ¶wiêto zosta³o przez zadymy wypaczone.

a komu przeszkadzaj± têcze, kolorowe parady i inne takie? Kombatantom i tym od godnej postawy?
a kto gwi¿d¿e na cmentarzu na uroczysto¶ci kombatantów, kiedy przemawia prezydent? Chocia¿ kombatanci prosz±, ¿eby uszanowaæ ich obchody?
Ci od godnej postawy?
Northpole jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-12-28, 15:09   #202
dominikmeller25
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 166

Cytat:
Napisane przez Northpole Poka¿ wiadomo¶æ
masz problem z odró¿nieniem kombatantów od kiboli?

czy pisz±c "lgn± zadymiarze i kobole" obra¿am wszystkich?
wiesz co znaczy lgn±æ?

Je¶li kto¶ nie jest w stanie zapanowaæ nad wszystkimi uczestnikami marszu, niech nie robi go wcale
Tak naprawdê to ¶wiêto zosta³o przez zadymy wypaczone.

a komu przeszkadzaj± têcze, kolorowe parady i inne takie? Kombatantom i tym od godnej postawy?
a kto gwi¿d¿e na cmentarzu na uroczysto¶ci kombatantów, kiedy przemawia prezydent? Chocia¿ kombatanci prosz±, ¿eby uszanowaæ ich obchody?
Ci od godnej postawy?
on ma problem w³a¶nie z takim odró¿nianiem ludzi, wszystkich zawsze lubi do jednego wora wrzucaæ i tak te¿ debile niszcz±cy ulice Warszawy s± przyrównywani do kombatantów i zamiast nazywaæ ich po imieniu "¶cierwem bez honoru i krzty szacunku dla bohaterów walcz±cych o Polskê" nazywa ich grup± mocniejszych wra¿eñ...
grupa mocniejszych wra¿eñ to ci którzy id± na K2, skacz± ze spadochronem ale nie ci którzy id± i demoluj± miasto i to w dzieñ kiedy powinni byæ spokojni a nie robi± to dla zabawy bo ich têpe g³owy nie s± w stanie przyj±æ do wiadomo¶ci ¿e jest co¶ takiego jak szacunek dla bohaterów.
a potem ta patologia jest broniona przez organizatorów marszu czyli Zawiszê i Winnickiego którzy za ca³e z³o winê zwalaj± na lewaków, tak jakby lewacy si³± kazali tym bohaterom w szalikach walczyæ z policj±.

da³a¶ ciekawy przyk³ad z rocznic± Powstania Warszawskiego i tym co siê dzieje na Pow±zkach, a to te¿ dobrze pokazuje to ¶rodowisko jak nisko upad³o, które urz±dza ¿a³osne akcje na Pow±zkach, jakby nie mogli poczekaæ z tym do czasu a¿ wyjd± z Pow±zek i tam poza murami robiæ co chc±, ale nie oni musz± to robiæ niemal na grobach poleg³ych.

naprawdê nie nazywajmy szamba perfumeri± jak to powiedzia³ Rydzyk i nie rób Imperialisto z debili bior±cych udzia³ w marszu "grupy mocniejszych wra¿eñ" zamiast nazywaæ ich po imieniu, bo co to jest ta "grupa mocniejszych wra¿eñ"? tacy bardziej radykalni patrioci? tylko ¿e to jest akurat wtedy brednia bo oni w dupie maj± ¶wiêto, w dupie maj± bohaterów, dla nich liczy siê tylko dobra zabawa a nie jakie¶ ¶wiêto narodowe, gdzie pewnie nawet nie wiedz± gdzie pomnik Dmowskiego siê znajduje a co dopiero tu mówiæ aby wiedzieli kim on jest...nie pisz ¿e jest inaczej bo jakby by³o to by takich rzeczy nie robili i z szacunku dla Dmowskiego zachowaliby spokój.

zreszt± tutaj piszesz ¿e obra¿anie wszystkich uczestników marszu jest niestosowne bo to robi grupka 1%, a ju¿ przy ¶rodowisku LGBT wszystkich nazywasz tak samo jak Rafalale bo przecie¿ tu mo¿na wszystkich do jednego wora wrzuciæ i tak wrzucasz ich jak Tobie wygodnie.
dominikmeller25 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-10-10, 18:16   #203
Imperialista
BAN sta³y

Wybieracie siê w tym roku na Marsz Niepodleg³o¶ci? Co¶ czujê, ¿e mo¿e byæ jeszcze bardziej gor±co.
Stary 2015-10-10, 19:47   #204
suszarka
Buc

Wiadomo¶ci: 9 914

Cytat:
Napisane przez Imperialista Poka¿ wiadomo¶æ
Wybieracie siê w tym roku na Marsz Niepodleg³o¶ci? Co¶ czujê, ¿e mo¿e byæ jeszcze bardziej gor±co.
Tak, ja bêdê na samym przodzie.

Nudny ju¿ jeste¶ z tymi pytania 0. A i gor±co mo¿e bêdzie jak puste nacjonalistyczne byd³o sie zjedzie. Bu¼ka.
Stary 2015-10-10, 20:59   #205
dominikmeller25
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli co tym razem Warszawê zupe³nie zdemoluj± panowie w szalikach ku uciesze czytelników portalu kibice.net?
Czas aby ju¿ teraz odpowiednie ¶rodowisko na wszelki wypadek odciê³o siê od wszelkich zamieszek, a nie pó¼niej bêd± broniæ awanturuj±cych siê jak rok temu czynili to Zawisza z Winnickim, twierdz±c ¿e winni byli lewacy i policyjni prowokatorzy, choæ panów w szalach widaæ by³o dok³adnie, a i u¿ytkownicy kibice.net byli dumni ze swoich braci po szalu bior±cych udzia³ w zamieszkach, zamiast siê od nich odci±æ skoro to zdaniem Winnickiego byli podobno lewaccy prowokatorzy.
Niestety czujê ¿e tradycja bêdzie podtrzymana i byd³o znowu poka¿e do czego jest zdolne, lecz mam nadziejê ¿e policja bêdzie solidnie waliæ po pustych ³bach i wiele kul wystrzeli w stronê byd³a zwanego przez by³ego kandydata na urz±d prezydenta Mariana Kowalskiego, patriotami.
Bo ka¿dy kto bierze udzia³ w zamieszkach takim dniu, pluje na grób Romana Dmowskiego. Czyli ma w dupie odzyskanie niedpoleg³o¶ci przez Polskê.
Stary 2015-10-11, 09:22   #206
Niebieskooka arystokratka
Marsza³kini II RP

Avatar Niebieskooka arystokratka

Wiadomo¶ci: 5 547

Cytat:

Oczywi¶cie, ¿e siê wybieram. Chodzi Ci o to, ¿e bêdzie to te¿ ¶wietna okazja do zamanifestowania sprzeciwu wobec imigrantów?
Niebieskooka arystokratka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-10-11, 11:15   #207
dominikmeller25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niebieskooka arystokratka Poka¿ wiadomo¶æ
Oczywi¶cie, ¿e siê wybieram. Chodzi Ci o to, ¿e bêdzie to te¿ ¶wietna okazja do zamanifestowania sprzeciwu wobec imigrantów?
Masz racjê to by³aby idealna okazja dla zamanifestowania sprzeciwu wobec imigrantów, lecz wszystko zepsuj± bandy troglodytów które ju¿ siê szykuj± na wielk± rozpierduchê w Warszawie.
I jestem pewien ¿e media (u nas a szczególnie zagranic±) te zamieszki wykorzystaj± aby pokazaæ jak to Polska jest radykalna i dzika i zamiast przekazu ¿e tysi±ce s± przeciwne sprowadzaniu imigrantów, to bêdzie informacja ¿e tysi±ce Polaków demoluj± stolicê dla zabawy i robi± to nie pierwszy raz.
Dlatego Bosak i reszta ju¿ dzisiaj powinna siê odci±æ od troglodytów.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-10-11, 11:52   #208
Niebieskooka arystokratka
Marsza³kini II RP

Avatar Niebieskooka arystokratka

Wiadomo¶ci: 5 547

Dominiku, niestety zapewne bêdzie tak jak piszesz. Ale mam nadziejê, ¿e najbli¿szy miesi±c to bêd± intensywne prace organizacyjne, aby do takich sytuacji nie dosz³o, choæ w tak wielkim t³umie nie da siê ich unikn±æ.
Niebieskooka arystokratka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-10-11, 13:47   #209
Hvid
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 784
Dot.: ¦wiêto Niepodleg³o¶ci-Marsz Niepodleg³o¶ci

Mam nadziejê, ¿e w tym roku bêdzie spokojnie. To zale¿y w du¿ej mierze od wyniku wyborów. Ewentualnie zawsze mogê i¶æ na uroczysto¶æ, której przewodniczy³ bêdzie prezydent Duda, o ile nie wyjedzie w tym dniu do Krakowa. Od maja chodzê na ró¿ne uroczysto¶ci, w których i on uczestniczy. Zawsze jest spokojnie, pomimo t³umów ludzi.
Hvid jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-10-11, 15:16   #210
Imperialista
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez Niebieskooka arystokratka Poka¿ wiadomo¶æ
Ciekawe co by³oby gdyby trasa by³a obok meczetu?

Edytowane przez Imperialista
Czas edycji: 2015-10-11 o 15:18
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Forum plotkowe

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-11-11 21:23:43

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.