|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: preparaty wspomagające prostowanie:)
OSIS ma forme sprayu a nie mleczka. po prostu psikam nim prosto na włosy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Wtajemniczenie
|
annfas - ale to jest to http://allegro.pl/item131341264_okaz...stowania_.html czy nie?
![]() ![]()
![]() "Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
kosmitka
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=435 (generalnie w tym wątku o tym przeczytałam, ale nie pamiętam w którym dokładnie miejscu ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=218. Pewnie jest więcej takich wypowiedzi, ale nie bardzo mam czas, żeby Ci ich poszukać ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fluid prostujący do włosów
chyba bede musiała go przetestowac i zobaczyc co na moich włosach zdziała
![]()
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio w rossmanie był po 9,99, ale jakoś się nie zdecydowałam
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
mandarynka7 a mogłabys napisac jak uzywasz tego fluidu? kładziesz go na wilgotne włosy i czekasz az same wyschną czy uzywasz prostownicy?
![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
Mam ten fluid.. ten kosmetyk działa (niby) z użyciem prostownicy ale mi i tak nie pomaga.. nawet jeśli go użyję i wyprostuję włosy to i tak się poskręcają.. a poza tym fluid ten pozostawia na włosach coś takiego białego i wygląda to jak wielki łupież albo jak okurzone włosy, przynajmniej ja to zauważyłam.. moja kumpela też ma ten fluid i obserwacje te same :/ Fluid ten ma bardzxo słodki zapach jak na włosy to ten zapach nie bardzo mi odpowiada. Nie polecam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie slyszalam jeszcze o czyms takim ze jak posmarujesz wlosy fluidem czy jakims kremem one sie wyprostuja ![]()
![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
Kupiłam krem do prostowania Welli i musze stwierdzić, że spełnił moje oczekiwania bo włosy są proste i nienapuszone, zobaczymy jak sprawdzi się na deszczu
![]() ![]()
![]() |
#190 |
Zadomowienie
|
To co radzicie?
ktory wg Was jest lepszy Welli czy Joanny bo juz napalilam sie ktorys kupic i sie przekonac po raz kolejny ze nic mi nie pomoze by miec idealnie proste wlosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
czesc wlasnie przejrzalam allegro.. i znalzlam kilka takich preparatow i zastanawiam sie ktory kupic
![]() ![]() http://allegro.pl/item130616486_rewo...u_nowosc_.html http://allegro.pl/item132231096_schw...ie_wlosow.html http://allegro.pl/item131341264_okaz...stowania_.html http://allegro.pl/item132122350_spra...k_gratis_.html http://allegro.pl/item132856316_stri...um_gratis.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
niedawno wrocilam z Anglii i kupilam sobie caly zestaw do prostowania wlosow, kosmetyki sa tam bardzo tanie ( oczywiscie przy angielskich zarobkach ) kupilam wiec szampon do prostowania wlosow odzywke z tej samej serii, do tego balsam do prostowania spray wspomagajacy prostowanie i serum na koniec, efekt jest rewelacyjny, wlosy nie sa obciazone a przez caly czas sa prosciutki i miekkie, co przy moich wlosach wczesniej bylo niemozliwe, martwie sie tylko ze kiedys mi sie te kosmetyki skoncza i bede musiala kupic wszystko tutaj, a tu niestety tanio nie jest :/
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
a czy widzialas moze taki sam zestaw gdzies w sklepie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
O tak!! Ja też na niego czatuje (nawet załozylam watek o nim) ale nie wiem jak sie bedzie sprawdzał już stosowalam: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na joanne też miałam chętke ale.. nie jestem pewna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie ile kosztuje ten krem do prostowania włosów welli?? I czy naprawde to jest takie dobre??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
2 i 3 to jest to samo tylko inna pojemność
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zadomowienie
|
Dot.: tanie kosmetyki do prostowania włosów prostownicą
hej
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#201 |
Wtajemniczenie
|
a ponoc jest cos z Avonu do prostowania
![]() ?
![]() |
#202 |
Przyczajenie
|
Odkryłam cudowny kosmetyk do prostowania włosów
Witam wszystkich,jestem tu nowa
![]() Czytam to forum od dawna,korzystam z Waszych rad ale wcześniej jakoś nie chciało mi się pisać ![]() Wiem że wiele z Was prostuje włosy ( tak ja ja ) i ciągle szukacie czegoś,co sprawdzi się w 100 %. Ze mną było podobnie. Z natury mam włosy suche,szorskie,z rozdwojonymi końcami,puszące się,ani proste ani kręcone,takie trochę falowane ( tzn końcówki się wywijają ),ogólnie beznadziejne. A już najgorzej wyglądają świeżo po umyciu,lwia,napuszona grzywa ![]() Walczyłam z tymi włosami długo,stosowałam już mnóstwo specyfików-profesjonalnych i nieprofesjonalnych-ale żaden z nich nie wygrał z moimi włosami.Obietnice producentów w większości przypadków to były puste słowa.Aż do momentu w którym odkryłam spray do prostowania BABYLISS PRO LISS.Ten preparat w połączeniu z prostownicą Gama,czyni cuda z moimi włosami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odkryłam cudowny kosmetyk do prostowania włosów
a Ile kosztuje coś takiego?
![]() |
#204 |
Przyczajenie
|
Ja kupiłam na allegro za 33 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
byłoby super jakbyś podała nazwę sprzedawcy
![]() |
#206 |
Przyczajenie
|
Kilku sprzedawców na allegro sprzedaje ten kosmetyk,wpisz w wyszukiwarkę ''Babyliss spray ''
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
Kosmetyki z Avonu(bynajmniej te które ja używałam) sprawdzały się zawsze mimo, iż często były tanie, więc myślę, że ta pianka też powinna być dobra. Więc radzę ci sprubować. Choć z drugiej strony pianka nadaje się raczej do loczków.....Chyba że to jakaś nowa generacja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Przyczajenie
|
Jezeli nadal szukacie produktow zeby nieniszczyly waszych wlosow w trakcie prostowania najleprzy jest firmy SCHWARZKOPF got2b crazy sleek hot smooth FLAT IRON & BLOW DRY LOTION. Jest wspanaliy zapobiega niszczeniu wlosow bo jest stwozony specjalnie ddo suszarek i prostownic uzywam go juz przez 2 lata i wlosy po prostowaniu sa lsniace i mile w dotyku naprawde polecam ten produkt. Jezeli niemozecie go znalezc dajcie mi znac moze wam jakos pomoge. Pozdrowionka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zadomowienie
|
hej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Ja niedawno nabyłam produkt Hot Liss i powiem szczerze, ze rewelacja to dla mnie nie jest, ale zapach, konsystencja i w miarę trzymanie się wyprostowanych włosów robi swoje. Mimo wszystko zainwestowałabym w coś innego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.