![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kurtki Abercrombie&Fitch
ja mam kurtke abercrombie taka jak na poczatku wkleilas, w rzeczywistosci nie jest tak opieta, jest raczej luzna na mnie i na zime jest o wiele za zimna, ja ja traktuje jako jesienna kurtke, ma duzy kaptur i strasznie geste futerko. Jak zakladam kaptur to wygladam jak eskimo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
Te zdjęcia są tak zrobione, że wsumie kurtki są zupełnie inne. Mniej dopasowane i wogóle. Pozatym fason faktycznie oklepany.
Idź do sklepu, zapłać połowę mniej i kup kurteczkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a jaki masz rozmiar tej kurteczki i jesli moglabys napisac mi jakiej jestes budowy ![]() Ta kurtka nie jest taka ciepła??? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
dubelek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
ja jestem niska i szczupla -wysportowana, nie jestem typowym chudzielcem, zamowilam 00 czyli XS, te kurtki sa strasznie króciutkie tak moze do bioder, czasami nawet powyzej bioder sie koncza, chodzi mi o kosci miednicy
KODELINA a w jakiej cenie jest ten model ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
a z ta "ciepłością" to róznie. Wiesz, jak zima bedzie taka jak teraz ok. 7-10 stopni to ok, ale jak jest okolo zera lub ponizej to ziimno.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
model ktory wkleiłam na allegro wacha sie w cenach od 199 do 450zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a co to za rozmiar 00... nie widziałam takiego na allegro, tylko S, M, L... czy są te kurtki w rozmiarze XS?? nie spotkałam się osobiście... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
Sorki pomyliło mi się, mam kurtkę S a rozmiar 00 to rozmiarówka amerykanska i oznacza XS, mam go na bluzkach itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Abercrombie ma do perfekcji opanowane robienie fot w rzeczywistości kurtki nie wyglądają tak spektakularnie ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
zgadzam sie w 100%. Na zywo te kurteczki wygladaja.. ZWYCZAJNIE:/ jak w kazdym innym sklepie. I z jakoscia wg mnie tez nie jest najlepiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
W tych kurtkach polowa Łodzi biega. Nawet ladne, ale niemilosiernie krotkie. U wyzszych dziewczyn nawet brzucha dobrze nie zakrywaja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Rozeznanie
|
Ja przywiozlam ze stanow sobie model Rylie Parka i jestem bardzo zadowolona,kurtka jest ciepla,ladnie wykonczona,mam ja juz 2 miesiace i jak narazie futerko wcale sie nie leni(ani to na kapturze ani to w srodku),kurtka zakrywa caly brzuch w porownaniu do innych modeli ktore sa troche krotsze.I pozatym ladnie sie prezentuje bo kaptur jest duzy i taki hmm"mięsisty".Kupilam rozmiar s (zazyczaj nosze tez ske lub xs) i jest dobra.Tylko nieiwem jak jest z autentycznoscia kurtek z allegro,bo ja za swoja dalam w przeliczeniu na zlotowki okolo 600zl,wiec roznica w cenie jest dosyc duza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
ja mam kurtkę Abercrombie
![]() ![]() ![]() Trzeba jednak liczyć się z tym, że trzeba nosić do niej długie bluzeczki i sweterki ![]() ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post38602495 Edytowane przez eevvaa Czas edycji: 2006-12-16 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
Ja zamowilam ta kurtke rozmiar L i troche zaluje choc bardzo mi sie podoba, pozniewaz jest zbyt krotka:/ zima jak zawieje to wytrzymac sie nie da w niej:/ trzeba by bylo chodzic strasznie wyprostowanym zeby wszystko bylo zakryte, i jakos dziwnie mi sie z tylu podwija do gory... moze na jesien albo zimniejsza wiosne ujdzie ale na zime odradzam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Bardzo chorowalam na te kurtke, az do momentu gdy przeczytalam na
forum Gazeta.pl ze te kurtki to podroby. Wyprodukowane przez made in china. Takze postanowilam sobie odpiscic. Nie bede dorabiac oszustow. PODRóBKą MóWIę NIE !!!!!!
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pierwszy raz widzę model który wkliełam poniżej. Może któraś z was ma tą kurtkę? wydaje się dosyć długa jak na kurtkę tej firmy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
Opinie na temat tego, że wychodzi z nich futerko itd są produkowane przez ludzi, którzy posiadają podróbki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ABERCROMBIE&FITCH
nie ma nigdzie sklepów A&F poza USA...a dokładniej nie było, chyba po stu latach działalności ruszją na podbój. Właśnie wyczytałam na Catwalk, że otwierają sklepy w UK:
Abercrombie And Fitch Comes To UK If you like your fashion with a good dose of style and a whole lot of prep, Abercrombie and Fitch is the place for you. Hugely popular in the States, A and F is to wealthy young adults what Manolos were to Carrie Bradshaw. And now us Brits can now get our fill of polo shirts, distressed denim minis and novelty tees as Abercrombie and Fitch hits our shores on March 22nd. The suited and booted gentlemen of Saville Row won't know what's hit 'em. Ciekawa jestem czy teraz znacznie spadni ekoszt przesyłki jeśli jest z UK (mówiąc o sklepie internetowym) i czy będą wysyłali poza granice... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zadomowienie
|
No, dosc fajna firma... mam kilka ciuszkow i jestem zadowolona
![]()
![]() |
#201 |
Zadomowienie
|
no bardzo fajna ta firma
![]() swietne bluzy i kurtki ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zadomowienie
|
boskie spodenki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Przyczajenie
|
Pare ciuszków tej firmy jest w sklepie CamdenTown w Warszawie w Centrum, ale naprawde pare- czasami wiszą ze dwie bluzy i pare bluzek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
Mam bliską koleżankę która przyjeżdża ze Stanów na wakacje co roku i ona cała, od góry do dołu jest ubrana w Abercrombie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
Prawda jest taka ze Abercrombie jeszcze nie jest w polsce zastrzezone... i praktycznie mozna je sprowadzać (nawet podrobki).
Abercrombie jest produkowane w chinach i jak sie okazuje system pracy takich fabryk jest prosty. Amerykanie zeby moc tam szyc ubranka musza podpisac kontrakty z np. chinczykami. Oni szyja im wg wzoru, ale po godzinąch (bo przecież oni pracuja cały czas) szyja ciuszki ktore idą nie do koncernu A&F a gdzieś w świat. I dlatego odziez na allegro jest czasami tańsza bo chinczycy nie licza tak duzo za firmę. Informacje jak najbardziej prawdziwe. Mialam okazje rozmawiać z osobami ktorzy maja kontakt z firmami chińskimi. Mam dwie bluzki- taki sam fason a inny kolor i są identyczne a z róznych miejsc. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
A ja kupiłam jakiś czas temu szarą bluze z futrem Abercrombie na allegro. Czy oryginalna nie wiem, chociaż wydaje mi się, że tak. Miała takie papierowe metki (z cena 140$
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
![]()
proszę was o odpowiedz. chciałabym sie dowiedzieć czy jest sklep a&f w Londynie?? czekam na odpowiedz!!!!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zadomowienie
|
Dot.: sklep abercrombie&fitch w londynie??
o ile wiem to tego sklepu nie ma w europie .. ale moze sie myle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Przyczajenie
|
Otwieraja pierwszy sklep 22 marca na Savile Row (najblizsza stacja to Piccadilly Circus)!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
hmm ciekawe, czy sklepow af w europie bedzie wiecej.. londyn to dobry poczatek, chociaz pewnie bedzie jeszcze drozej niz w us
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.