![]() |
#181 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ostrowieckie Pogaduszki Ślubne - część IX
Ponawiam pytanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zadomowienie
|
Pasja to gdzie to? Jeśli to to co myślę, a pewnie tak, to właściciel zrobił na mnie tak nie miłe wrażenie, że nie brałam ich nawet pod uwagę. Był nie miły, wywyższał się, potraktował nas jak jakiś kretynów (mnie i rodziców) jakbyśmy nie mieli o niczym zielonego pojęcia i oczywiście wychwalał siebie pod niebiosa. Więcej opinii nie znam. Co do Panoramy, mi się tam podoba, na weselu nie byłam, ale ktoś mi mówił, że był i nie narzekał na nic, tylko część do tańczenia za mała.
![]() |
#183 |
Przyczajenie
|
Dzieki za odpowiedz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
W Pasji byłam na weselu, ale daaawno, bo 5 albo 6 lat temu, więc średnio ma się to do teraz.
Ale ogólnie słyszałam, że właściciel chce byc pępkiem świata i sprawia niemiłe wrażenie. Sala ładna - fakt, ale nie jakaś mega wielka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Przyczajenie
|
Witam i dołączam do forum jako przyszła panna młoda
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Przyczajenie
|
Witam,
Ja tez poszukuje sali na 2013 rok myslalam ze jak sie zrobi cieplo to czlowiek bez stresu znajdzie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
My zamawialiśmy salę półtorej roku przed weselem. Ale my na październik, a wtedy nie ma chętnych! ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
Ja zamawiałam półtora roku wcześniej i już miałam zajętą datę, którą chciałam, więc im szybciej tym lepiej.
Ja mam w Novum - ceny jak poprzedniczka napisała 160 zł od osoby za wesele na 2012 rok. Co do gratisów, zniżek nic mi nie wiadomo - ale obawiam się, że nic takiego nie dostaniesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Przyczajenie
|
Witam. Ja rowniez dolaczam do watku. Planuje slub/wesele na sierpien 2013 i siostra wlasnie mnie nastraszyla zebym sie pospieszyla i zaczela wszystko juz zamawiac bo pozniej bedzie ciezko. My chcielismy zrobic wesele w Pod Roza ale ze mamy malo gosci (80-90) to chyba zdecydujemy sie na Hotel Red. Tylko ze czytalam bardzo mieszane opinie o Redzie i juz sama nie wiem. Co wy dziewczyny sadzicie? Bylyscie tam na jaiejs imprezie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Przyczajenie
|
Hej, ja tez chcialam pod Różą ale na sierpien 2013 wszytskie terminy zajete... co to Reda dla mnie jest drogo, a jeszce mi powiedzieli ze o 10 zl, czy 20 zl moze byc drozej w przyszlym roku... a moze kobietki wiecie co jest w cenie za osobe w Magnacie... chodzi mi konkretnie o napoje czy sa w cenie czy we wlasnym zakresie?? Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Wtajemniczenie
|
My salę zamawialiśmy prawie rok przed weselem, ale termin który nas interesował był już zajęty (miał być sierpień) i musieliśmy zmienić datę naszego ślubu na koniec września.
![]() |
#192 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do Magnatu to tą salę braliśmy pod uwagę przy poszukiwaniach, ale w gruncie rzeczy okazała się za duża ( robią tam imprezy na 400 osób ). Co do menu to tak było kiedy my zwiedzaliśmy sale, czyli ponad rok temu: - 5 dań gorących, sałatki, wędliny - kawa, herbata, woda, soki bez limitu - napoje chyba też w cenie, ale litr na osobę o ile nie pomyliłam lokalu - napewno wiejski stół, szlachecki stół, fontanny czekoladowe, stół owocowy za dopłatą - to na bank - z tego co pamiętam pokój Para Młoda dostawała za darmo |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
Ale tu cisza...
![]() Ja w sumie ostatnio nie miałam o czym pisac, ale...dziś skrobnę. Tak więc pewnie uznacie mnie za nienormalną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Druga sprawa...kupiliśmy alkohol. Dziewczyny już o to pytałam, ale zapytam jeszcze raz: mamy gdzieś 100 osób ( w porywach do 110 ), wesele z poprawinami - kupiliśmy 156 butelek wódki. Czy to nie za mało? Na bramy dokupimy inną, będzie bimber, wina i na poprawinach piwo. Zabrałam się również za zawieszki na owy alkohol...mam nadzieję, że wytrwa do końca, bo ja straszna pedantka jestem i wszystko musi byc "co do milimetra" ![]() ![]() ![]() To chyba tyle nowości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
Ale numer!
Wrzuć zdjęcia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny zdjęc narazie nie zrobiłam ( aż dziwne ), ale nie mam kiedy.
Jak tylko dopadnę aparat oczywiście wrzucę. Wiecie co, okazało się, że obrączka TŻa jest sporo za mała ;( No cholera !!! Rozmiar taki, jakie były tamte, a tu taka niespodzianka. Ja się trochę zadręczam, bo puchną mi palce zazwyczaj rano i trochę w lato. Ten rozmiar, który mam wydaje się byc ciut przymały, kiedy przymierzam np. właśnie rano, ale kiedy mam ręce normalne to jest idealna. I teraz nie wiem czy powiększyc czy nie? Kobitka w sklepie widząc jak zakładam, powiedziała, że ona by nie powiększała, to jest dobra, a ręce rano puchną każdemu ![]() Jak wy macie ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Wtajemniczenie
|
Ja obrączkę zdejmuję jak robię ciasto i się myję-kąpię... a tak to mam cały czas na palcu nawet w nocy.
![]() |
#197 |
Przyczajenie
|
Co do hotelu Red to ja robiłam tam chrzciny córki dwa lata temu. Impreza odbyła się w sali na dole i powiem szczerze, że byłam i jestem zadowolona, sala super, plac zabaw, patio super. Jedzenie było dobre, nawet było go za dużo i wszystko wzięliśmy do domu łącznie z garem pysznego gulaszu. Płaciłam za osobę 90zł, było nas 30osób. Naprawdę było ok ale co do wesela to nie wiem...sama myślę właśnie o redzie, ale że nie byłam tam na górze na żadnej imprezie, ale po pierwsze chyba dla mnie za drogo, po drugie pewnie nie ma już terminów a po trzecie boję się, że może tam być za sztywno..wiecie jednak goście nie mogą czuć się skrępowani...a tam wystrój co prawda mi się bardzo podoba ale może trochę zbyt elegancki..ale może sie mylę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
Ja zamówiłam sale Pod Różą dokładnie 6 marca, a chciałam sierpień ale oczywiście za późno się obudziliśmy i mamy 22 wrzesień ;-). Właścicielka jest bardzo kompetentna, pilnuje wszystkiego. Zespól też od razu, fotograf z kamerzystą tak w maju zamówilismy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Przyczajenie
|
Olcia1406 zamawiałaś w zeszłym roku w marcu na ten rok tak ??dobrze zrozumiałam??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Tak w marcu 2011 dokładnie 6, jest tam zawsze obłożenie bo dobre jedzenie serwują.A znam też panią Magde i ona pilnuje wszystkiego jest cały czas na weselu. Zespól zamówiliśmy w kwietniu, fotografa , kamerzyste w czerwcu chyba, kosciól we wrzesniu i tez już była para wpisana na nasz termin tylko na 18 na szczeście, nawet auto za ciosem tez już mamy. Teraz nauki...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
My w kwietniu 2011 zamawialiśmy salę na październik 2012. Z kolei kamerzystę zamawialiśmy w sierpniu i się z nas śmiał, że tak wcześnie przyszliśmy, a jak zajrzał do kalendarza, to się okazało, że ma już jedno wesele zaplanowane na tydzień po nas.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
Witam, dziewczyny pytanko do Was: gdzie rozglądac się za tortem? Polecacie kogoś...???
Ja pytałam w cukierni Delicja, mam zamiar zapytac jeszcze u Ani i w Hece. Gdzie wy zamawialiście tort??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Ja zamawiałam u pani Ani ale to było za czasów jej świetności. Teraz podobno się zepsuła. Heki nie polecam - mi nie smakują w ogóle ich ciasta.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy któraś robiła fryzurę ślubną w salonie u p. Marty pod Łysicą ???
Jeśli tak, to która fryzjerka was czesała??? I ewentualnie kogo polecacie??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Przyczajenie
|
Hej. Ja mam prosbe- czy ktos moze mi polecic dobrego, sprawdzonego kamerzyste? I najlepiej w jakiejs przystepnej cenie (wiadomo czlowiek liczy sie z kazdym groszem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
rezerwuj teraz bo potem moze być za późno,a sierpień oblegany miesiąc. Aga ja w marcu ide do tej Marty się zapisać, ale nie wiem kiedy będę konkretnie.Jakbyś była wczesniej to napisz na forum... Kamerzyste polecam Górczyńskiego z narzeczoną biorą za zdj. i film 3100.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak będę coś wiedziec wcześniej to napiszę. Eweka ja bym już teraz zaczęła rezerwowac, będziesz mogła jeszcze wybierac to co Wam odpowiada, a później będziecie zmuszeni brac to co zostanie, tym bardziej, że sierpień jest oblegany. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam koka, ogolnie mowiac byłam zadodowalona, ale przed połnocą wypiął mi się gdzie loczek. Jak znajde opinię swiezą zaraz po weselu to tu wstawię. EDIT: Znalazałam wiec wstawiam, nie wiem jak tu wyciąć ten fragment wiec skopiowałam. "Agnieszka Aras zrobiła mi super fryzurke, praktycznie trzymała mi się cała noc, troszke loczków wypieło się, ale to kwestia wsunięcia wsuwki mocniej". Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2012-02-20 o 16:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja zastanawiam się pomiędzy p. Agnieszką Aras a p. Martą - właścicielką. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.