Kosmetyk WszechCzasów: częste pytania i problemy - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Techniczne dla katalogu kosmetyków

Notka

Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów".

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-10-20, 18:21   #181
BabciaWeatherwax
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyk WszechCzasów: częste pytania i problemy

Cytat:
Napisane przez SiSleyS Pokaż wiadomość
Nie rozumiem tego oporu.
Przecież można raz zrobić ustępstwo po to bym nam, wizażankom, ułatwić życie.... Po to niby jest to forum, które przecież my tworzymy, tak samo KWC nie istniałoby bez naszych opinii, dlaczego więc nie można pójść nam na rękę?

Dla mnie to jest jakieś dziwne. Nie jesteście instytucją państwową by mówić 'nie bo nie'.
Przecież regulamin to nie wyrocznia, dla dobrej sprawy można przymknąć oko. Puder łatwiej teraz kupić niż dwa lata temu, gdy był limitowanką....
Ja jestem przeciwna, wyjątek od regulaminu spowoduje lawinę dyskusji "dlaczego to, a nie tamto", a wizażanki są inteligentne i mają dobrą pamięć, więc nie mogę liczyć na to, że wyjątek zostanie nie zauważony
Ograniczenie w regulaminie ma swoją przyczynę - ogromna większość limitowanek jest na tyle ulotna, że ich zgłoszenia po prostu zaśmiecają KWC, więc z pewnością z tego punktu nie zrezygnujemy.
Poprosiłam jednak Szefową o przyjrzenie się tej prośbie

PS. widzę, że nałogowe kosmetykoholiczki odpowiedziały na apel o wsparcie prośby

Jędrek ma...

Forum techniczne dla katalogu kosmetyków
BabciaWeatherwax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-20, 20:34   #182
SiSleyS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BabciaWeatherwax Pokaż wiadomość
Ja jestem przeciwna, wyjątek od regulaminu spowoduje lawinę dyskusji "dlaczego to, a nie tamto", a wizażanki są inteligentne i mają dobrą pamięć, więc nie mogę liczyć na to, że wyjątek zostanie nie zauważony
Ograniczenie w regulaminie ma swoją przyczynę - ogromna większość limitowanek jest na tyle ulotna, że ich zgłoszenia po prostu zaśmiecają KWC, więc z pewnością z tego punktu nie zrezygnujemy.
Poprosiłam jednak Szefową o przyjrzenie się tej prośbie
Dziękuję Tobie, że dałaś znać Szefowej oraz, że nasza prośba zostanie rozpatrzona
Cytat:
PS. widzę, że nałogowe kosmetykoholiczki odpowiedziały na apel o wsparcie prośby
Tak, poprosiłam osoby które zgadzają się ze mną o napisanie swojego zdania tutaj Nie chcę by pomyślano, że robię zamieszanie a nikomu na tym nie zależy tylko mi

Chcę podziękować Wam dziewczyny, że napisałyście co o tym pomyśle sądzicie

Regulamin służy do przestrzegania, wiemy o tym i szanujemy zasady jakie tu panują.
Jednak ten kosmetyk jest obecnie jednym z najbardziej popularnych na wizażystce- i to zainteresowanie jest już od dawna

Mało jest takich kosmetyków które cieszą się aż tak dużym zainteresowaniem zatem myślę, że nie będą nam grozić masowe zgłoszenia do KWC produktów które były na zeszłe sezony... bo takich po prostu nie ma albo jest znikoma ilość lub są już dawno zgłoszone

Czekamy zatem na decyzję
Stary 2008-10-21, 14:43   #183
AgaZ
Przyjaciółka Wizaz.pl

Wydaje mi się, że nie ma sensu zmieniać regulaminu globalnie, bo pojawi się mnóstwo produktów dawno wycofanych, gdzie będziemy miały dwie-trzy recenzje.
Proponuję na razie wprowadzić nową zasadę, że kosmetyki limitowane będą rozpatrywane indywidualnie. Widzicie konieczność wprowadzenia jakiegoś produktu, to po prostu zgłaszajcie w tym czy innym technicznym wątku

W tym przypadku faktycznie nie widzę problemu proszę wprowadzić do oceny Platinum Illuminator Powder Estee Lauder
bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
AgaZ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-21, 15:22   #184
SiSleyS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgaZ Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że nie ma sensu zmieniać regulaminu globalnie, bo pojawi się mnóstwo produktów dawno wycofanych, gdzie będziemy miały dwie-trzy recenzje.
Proponuję na razie wprowadzić nową zasadę, że kosmetyki limitowane będą rozpatrywane indywidualnie. Widzicie konieczność wprowadzenia jakiegoś produktu, to po prostu zgłaszajcie w tym czy innym technicznym wątku

W tym przypadku faktycznie nie widzę problemu proszę wprowadzić do oceny Platinum Illuminator Powder Estee Lauder
Regulaminu oczywiście nie chciałyśmy zmieniać, bo byłaby właśnie taka sytuacja jak opisujesz Agnieszko. Miło z Waszej strony, że podobne przypadki będą rozpatrywane indywidualnie.

Ja ze swojej strony bardzo Ci dziękuję za wyrażenie zgody na wprowadzenie PI do KWC
Również dziękuję BabciWeatherwax, że przekazała sprawę do Twojego rozpatrzenia

Co do zgłoszenia tego kosmetyku- już jakiś czas temu je dałam, ale nie wiem czy gdzieś jeszcze ono jest.
Jeżeli nie to mogę napisać nowe Proszę tylko dać znać
Stary 2008-10-22, 23:25   #185
BabciaWeatherwax
Zakorzenienie

Proszę o ponowne zgłoszenie PI

Jędrek ma...

Stary 2008-10-24, 00:55   #186
SiSleyS
Zakorzenienie

Cytat:
Proszę o ponowne zgłoszenie PI
Zrobione
Stary 2008-10-25, 19:19   #187
AgaZ
Przyjaciółka Wizaz.pl

Dziękuję bardzo Bardzo się cieszę, że mogliśmy pomóc.
bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
AgaZ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-17, 01:38   #188
LouLou25
Zakorzenienie

'' Pamiętaj! że oceniasz TE PERFUMY, a nie perfumki, perfum, perfumę czy zapaszek""
Rozumiem ze wszystkie dziwaczne odmiany slowa perfumy podane wyzej sa obciachowe ale "zapaszek" ? Przeciez to zdrobnienie od "zapachu" . I w zwiazku z tym moje pytanie czy grozi mi usuniecie recenzji kiedy obraze perfumy jednym z nastepujacych epitetow: "zapaszek" , "smrodek", "pachnidlo" ?
Z reszta regulaminu jak najbardziej sie zgadzam ale akurat z ta czescia srednio. To tak jakby wywalac recenzje za bledy ortograficzne. Ludzie sa rozni, niektorzy mowia "poszłem" "wyszłem" itp. Mozna sie z tego ponabijac, poobgadywac na forum ale moim zdaniem nie mozna ludzi zniechecac usuwajac ich recenzje za tego typu bledy albo jakas slowotworcza fantazje.
LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-17, 09:15   #189
BabciaWeatherwax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
'' Pamiętaj! że oceniasz TE PERFUMY, a nie perfumki, perfum, perfumę czy zapaszek""
Rozumiem ze wszystkie dziwaczne odmiany slowa perfumy podane wyzej sa obciachowe ale "zapaszek" ? Przeciez to zdrobnienie od "zapachu" . I w zwiazku z tym moje pytanie czy grozi mi usuniecie recenzji kiedy obraze perfumy jednym z nastepujacych epitetow: "zapaszek" , "smrodek", "pachnidlo" ?
Z reszta regulaminu jak najbardziej sie zgadzam ale akurat z ta czescia srednio. To tak jakby wywalac recenzje za bledy ortograficzne. Ludzie sa rozni, niektorzy mowia "poszłem" "wyszłem" itp. Mozna sie z tego ponabijac, poobgadywac na forum ale moim zdaniem nie mozna ludzi zniechecac usuwajac ich recenzje za tego typu bledy albo jakas slowotworcza fantazje.
"Zapaszek" i "smrodek" mimo, że są zdrobnieniami, mają pejoratywny odcień ("czuło się nieprzyjemny zapaszek"). Pachnidło, zapach są ok. Nie trzeba zapachu opisywać jako "smrodek", żeby przekazać, dlaczego Ci się nie podoba.

Jędrek ma...

Stary 2008-11-17, 11:38   #190
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
"Zapaszek" i "smrodek" mimo, że są zdrobnieniami, mają pejoratywny odcień ("czuło się nieprzyjemny zapaszek"). Pachnidło, zapach są ok. Nie trzeba zapachu opisywać jako "smrodek", żeby przekazać, dlaczego Ci się nie podoba.
Moga miec pejoratywny odcien ale nie musza, mozna przeciez napisac ze cos jest "fajnym zapaszkiem" albo "ciekawym smrodkiem" . Ja ten nowy zapis zrozumialam jako zakaz uzywania "obciachowego" nazewnictwa na perfumy. Ale wlasciwie sie nie dowiedzalam czy jak napisze w miare merytoryczna recenzje, gdzie opisze dokladnie czemu mi sie zapach podoba albo nie podoba ale gdzies w tekscie uzyje ktoregos z wymienionych wczesniej slow to czy ta recenzja bedzie usunieta?
LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-18, 11:38   #191
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
Moga miec pejoratywny odcien ale nie musza, mozna przeciez napisac ze cos jest "fajnym zapaszkiem" albo "ciekawym smrodkiem" . Ja ten nowy zapis zrozumialam jako zakaz uzywania "obciachowego" nazewnictwa na perfumy. Ale wlasciwie sie nie dowiedzalam czy jak napisze w miare merytoryczna recenzje, gdzie opisze dokladnie czemu mi sie zapach podoba albo nie podoba ale gdzies w tekscie uzyje ktoregos z wymienionych wczesniej slow to czy ta recenzja bedzie usunieta?
Ponieważ to ja się zajmuje usuwaniem recenzji perfum niezgodnych z regulaminem to ja odpowiem na Twoje pytanie.
Fajny zapaszek czy ciekawy smrodek wg mnie nie mają nic wspólnego z rzetetlną recenzją perfum. Mysle, że ktoś kto pisze porządną recenzję nie używa takich sformułowań. Ale gdyby jednak tak się zdarzyło to oczywiście recenzja nie zostanie usunięta tylko za samo okreslenie typu zapaszek. No chyba, że co drugie słowo tej recenzji to będzie zapaszek, smrodek i inne tego typu okreslenia. Nie mniej jednak prosiłabym o unikanie tego sfromułowań, jest wiele słów, które znaczą to samo co perfumy a nie są infantylne i po prostu nie pasujące do porządnej recenzji.

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-23, 16:16   #192
aksalotl
Zadomowienie

nie wiem, czy dobrze trafiłam z pytaniem, ale mimo prób, nie ydaje mi się zgłosic tego produktu http://www.lbiotica.pl/strona,produk...wien_30ml.html, mimo że nie ma go w katalogu
aksalotl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-23, 16:25   #193
BabciaWeatherwax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aksalotl Pokaż wiadomość
nie wiem, czy dobrze trafiłam z pytaniem, ale mimo prób, nie ydaje mi się zgłosic tego produktu http://www.lbiotica.pl/strona,produk...wien_30ml.html, mimo że nie ma go w katalogu
W poczekalni go nie ma, być może to chwilowy problem techniczny, bo formalnych przeciwwskazań zdaje się nie ma. Gdyby się nadal nie udawalo zgłosić, poprosimy Zło o przyjrzenie się problemowi

Jędrek ma...

Stary 2008-11-24, 01:08   #194
Dottie_1988
Raczkowanie

Cytat:
ne

Przykład z ostatniej chwili: ktoś zgłosił Rilastil, kiedy producentem jest Instituto Ganassini, a Rilastil to seria kosmetyków.
Przy okazji: Istituto a nie Instituto, w Polsce nagminnie się pisze z błędem Zgłaszałam dezodorant bezzapachowy tej firmy i niestety przekręcono nazwę
No ale jak już jest w KWC tak napisane to chyba za dużo roboty ze zmienianiem.

EDIT: ups, przepraszam że tak nagle wyskakuję z cytatem z 1 strony a tu jest już 7, ale nie wiedzieć czemu przyszła mi właśnie na maila wiadomości z tego wątku (chyba coś w nim kiedyś pisałam i się zasubskrybowało), no i myślałam że ktoś to właśnie napisał

Edytowane przez Dottie_1988
Czas edycji: 2008-11-24 o 01:13
Dottie_1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-24, 09:33   #195
BabciaWeatherwax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dottie_1988 Pokaż wiadomość
Przy okazji: Istituto a nie Instituto, w Polsce nagminnie się pisze z błędem Zgłaszałam dezodorant bezzapachowy tej firmy i niestety przekręcono nazwę
No ale jak już jest w KWC tak napisane to chyba za dużo roboty ze zmienianiem.
Poprawione

Jędrek ma...

Stary 2008-11-30, 14:43   #196
aksalotl
Zadomowienie

Cytat:
W poczekalni go nie ma, być może to chwilowy problem techniczny, bo formalnych przeciwwskazań zdaje się nie ma. Gdyby się nadal nie udawalo zgłosić, poprosimy Zło o przyjrzenie się problemowi
w dalszym ciągu nie mogę go dodać
Stary 2008-11-30, 14:49   #197
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
w dalszym ciągu nie mogę go dodać
a inne kosmetyki mozesz dodawać?

Stary 2008-11-30, 15:03   #198
aksalotl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
a inne kosmetyki mozesz dodawać?
tak
Stary 2008-11-30, 15:13   #199
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
tak
to nie rozumiem dlaczego tego nie mozesz...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-01, 20:23   #200
Czerwona_Sukienka
Zadomowienie

Mam problem z dodaniem farby do włosów do KWC.
Wyskakuje mi napis "
Problem!

Program nie mógł niczego zapisać do bazy danych.
Spróbuj ponownie za kilka minut."
Czerwona_Sukienka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-01, 20:27   #201
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
tak
Wklej mi tutaj dokładnie tekst opisu, jaki wstawiasz do tego kosmetyku oraz jego pełną nazwę. W treści znajdują się jakieś znaki, które powodują, że program rozpoznaje je jako niepożądane.
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-01, 21:47   #202
aksalotl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec Pokaż wiadomość
Wklej mi tutaj dokładnie tekst opisu, jaki wstawiasz do tego kosmetyku oraz jego pełną nazwę. W treści znajdują się jakieś znaki, które powodują, że program rozpoznaje je jako niepożądane.
DHEA reduktor przebarwień

"Zawiera on wyjątkowo skuteczną substancję aktywną Sabiwhite. Sabiwhite wybiela wszystkie rodzaje przebarwień naskórkowych. Dodatkowo hamuje produkcję melaniny w skórze, a więc zapobiega powstawaniu nowych zmian pigmentacyjnych. Preparat zawiera także filtry UVA, UVB, których podstawowym zadaniem jest ochrona skóry przed szkodliwym działaniem promieniowania słonecznego."
Stary 2008-12-02, 13:34   #203
Noor
Żandarm na emeryturze

Cytat:
Napisane przez olikbt21 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy problem był już poruszany, bo wyszukać go trudno - osobiście bardzo irytuje mnie obniżanie gwiazdek za cenę. Oczywiście wiadomo, że inne wymagania stawiamy kosmetykom polskim popularnym, a inne selektywnym, jednak mimo wszystko wolę drogi krem, ale skuteczny niż tani, a dosyć skuteczny, które mają tyle samo gwiazdek, bo wizażanki dodały gwiazdkę drugiemu za cenę, a pierwszemu odjęły.
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Myślę, że problem zaniżania lub zawyżania ocen ze względu na cenę nie jest aż taki ogromny. Fakt, że część wizażanek uważa cenę produktu za jego istotną cechę, jest moim zdaniem całkowicie normalny, ale do prawdziwego przekłamania ocen raczej nie dochodzi, mimo tu i ówdzie odjętych i dodanych gwiazdek.
Też mi się tak wydaje. Jeśli ktoś odejmuje gwiazdkę za cenę, to jestem przekonana, że w 99% przypadków chodzi po prostu o podkreślenie stosunku jakości/skuteczności do owej ceny właśnie. Piszę tak, bo samej zdarzało mi się zamieszczać taki komentarz, ale oznaczał on po prostu, że krem "dobry, ale mógłby być lepszy" dostawał trzy gwiazdki - czyli tyle, na ile faktycznie zasługiwałby obiektywnie, bez względu na cenę - natomiast wzmiankowałam w recenzji, że 1 gwiazdkę zabieram za horrendalną cenę, żeby podkreslić, że nie jest jej wart, bo to zwykły krem, a drugą za cośtamjeszczecomisięwnimn iepodobało.

Wsparcie polskich medyków pola walki na ukraińskim froncie: Grupa Damiana Dudy - W międzyczasie i Grupa Rudej - Awangarda

Edytowane przez Noor
Czas edycji: 2008-12-02 o 13:53
Noor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-02, 21:41   #204
Izane
Raczkowanie

Unhappy Dot.: Kosmetyk WszechCzasów: częste pytania i problemy

Witam,
mam pytanie...od kilku dni staram się zgłosić do katalogu KWC nową farbę do włosów firmy L'oreal. Oczywiście zapoznałam się z regulaminem oraz kodeksem pudernic, poza tym miałam przyjemność już wcześniej zgłaszać nowy kosmetyk i nie było z tym żadnych problemów. Niestety w przypadku farby L'oreal za każdym razem pojawia się komunikat, że "nic nie zostało zapisane do bazy danych". Podaję kategorię, producenta, dokładną nazwę wyrobu, precyzyjny opis, cenę oraz pojemności, dodaję nawet zdjęcie (oczywiście w wymaganym formacie i wielkości)...i nic :-(
Czy Ktoś może wie w czym tkwi problem?

Będę wdzięczna
Izane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-02, 21:53   #205
Czerwona_Sukienka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Czerwona_Sukienka Pokaż wiadomość
Mam problem z dodaniem farby do włosów do KWC.
Wyskakuje mi napis "
Problem!

Program nie mógł niczego zapisać do bazy danych.
Spróbuj ponownie za kilka minut."
Cytat:
Napisane przez Izane Pokaż wiadomość
Witam,
mam pytanie...od kilku dni staram się zgłosić do katalogu KWC nową farbę do włosów firmy L'oreal. Oczywiście zapoznałam się z regulaminem oraz kodeksem pudernic, poza tym miałam przyjemność już wcześniej zgłaszać nowy kosmetyk i nie było z tym żadnych problemów. Niestety w przypadku farby L'oreal za każdym razem pojawia się komunikat, że "nic nie zostało zapisane do bazy danych". Podaję kategorię, producenta, dokładną nazwę wyrobu, precyzyjny opis, cenę oraz pojemności, dodaję nawet zdjęcie (oczywiście w wymaganym formacie i wielkości)...i nic :-(
Czy Ktoś może wie w czym tkwi problem?

Będę wdzięczna

Myślę że mówimy o tym samym produkcie
Stary 2008-12-02, 22:17   #206
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez Czerwona_Sukienka Pokaż wiadomość
Myślę że mówimy o tym samym produkcie
Proszę wklejcie tutaj nazwy i opisy kosmetyków, jakie chcecie zgłosić do KWC, możliwe, że program odfiltrowuje za dużo znaków z tych pól
Stary 2008-12-02, 22:19   #207
Czerwona_Sukienka
Zadomowienie

L'Oreal Paris, Excell 10', Krem koloryzujący w 10 minut

Krem zapewnia idealne pokrycie siwych włosów i optymalną ochronę w jedyne 10 minut. Formuła kremu działa szybciej niż klasyczna koloryzacja: barwniki koloryzujące wnikają szybciej do wnętrza włosa, nadając kolor i blask dla naturalnego rezultatu i idealnego pokrycia siwych włosów. Jedyny krem koloryzujący o optymalnym pH wzbogaconym w lonene G (zwalcza wolne rodniki odpowiedzialne za zmiany we włosach i jednocześnie zapewnia ochronę przed szkodliwymi czynnikami) oraz Ceramid R (będący częścią naturalnego cementu międzykomórkowego włosa, wzmacnia naskórek włosa, w szczególności miejsca uszkodzone). Po koloryzacji aksamitny balsam otacza włos długotrwałą cienką warstwą ochronną. Włosy są chronione, wzmocnione, miękkie niczym kaszmir. Formuła z optymalnym pH uwalnia mniej amoniaku niz klasyczna trwała koloryzacja w celu uzyskania przyjemnego zapachu. Aplikator - precyzyjny grzebyk zapewnia równomierne rozprowadzenie koloru od nasady aż po końce. Poziom koloryzacji 3=kolor trwały.

27.99

Stary 2008-12-02, 22:22   #208
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Dzięki, potestuję trochę i dam znać co znalazłem
Stary 2008-12-26, 12:05   #209
rozwielitka
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...mineralny.html
zgłosiłam podkład, w zgłoszeniu jest mój mail i numer usera z adnotacją usunąć przed zatwierdzeniem

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...oundation.html
turaj nie wiem dlaczego została dodana fraza(Mineralny podkład matujący), semi-matt nie jest formułą matującą. Nie ja to napisałam i uważam ze wprowadza w błąd.
rozwielitka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-26, 12:42   #210
Ines-ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rozwielitka Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...mineralny.html
zgłosiłam podkład, w zgłoszeniu jest mój mail i numer usera z adnotacją usunąć przed zatwierdzeniem

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...oundation.html
turaj nie wiem dlaczego została dodana fraza(Mineralny podkład matujący), semi-matt nie jest formułą matującą. Nie ja to napisałam i uważam ze wprowadza w błąd.
Już poprawiam.
Ines-ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Techniczne dla katalogu kosmetyków

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości