![]() |
#181 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: STYCZEŃ u Buzi :)
Jednak zrezygnuję z tego rozświetlacza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zadomowienie
|
Jeśli byś chciała jeszcze Effaclar (dołożyłam jeszcze tonik z tej serii) to podobają mi się:
The Body Shop Blushing Daises 01 -śliczny, zimny rozświetlacz, ubytek ok 5% paleta sześciu cieni Sephora, Green Eyes, ubytek ok 10% rozświetlajaca baza Lumene Crystal Radiance, ubytek ok 30% A jesli nie, to możemy wymieniać tym co ustliłyśmy wcześniej, oczywiście mogę wysłac pierwsza jesli tak wolisz.
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Nie ma metek na cenie. Jedynie na bransoletce love 3 funty. Reszta ma poodklejane metki.
---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- mysle ze wartosc tycch trzech bransoletek bedzie ok. 9-10 funtów. Kupowal je w Anglii moj TZ , ale nie pamietam dokladnie cen.
![]() |
#186 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zadomowienie
|
Zdjęcia pryzm
![]() Edytowane przez ungia Czas edycji: 2012-12-18 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
BAN stały
|
bardzo chetnie dorzuce, moze cos jeszcze wpadło Ci w oko?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
to może essence C&G everybody's talking about?
---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Nie mam ostatnio szczęścia ![]() podoba mi się jeszcze: fioletowy nail arts twins i C&G wake up i fabuless ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- uff, do pięciu razy sztuka. w takim razie chętnie wymienię nail teka za indigo plus fabuless ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
SEPHORA - stippling - diffuseur poudre 113 - pełna nazwa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Zadomowienie
|
Nie jesteś gapa bo tonik dopiero wczoraj dołożyłam, więc go nie widziałaś ;P W sumie może i lepiej bo bbcreamy dopiero chcę zacząć testować to lepiej próbki najpierw zdobyć. Na razie rezerwuję dla Ciebie korektor Toleriane, a jutro jeszcze zobaczę czy znajdę cos innego za resztę
![]()
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Ja po:
-paleta do makijażu Too Faced French & Fabulous -ubytek minimalny Mój wątek : ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=584930 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
mysle,ze tak, przepraszam, ze ie odpisuje, ale jestem na L4 i caly czas lezę
![]() a zadnego z lakierow nie ogę od Ciebie zdobyc?
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Hey. Zastanawiam sie co ci oddac, bo dalej zależy mi na wymianie, szczegolnie na artdeco
![]() Mozemy zrobic tak , że za dwie bransoletki - artdeco, albo jak wczesniej bylo ustalone 3 bransoletki, ale dorzucisz mi jakiś lakier do paznokci ? albo zegarek + 2 bransoletki za artdeco i cienie Ewentualnie do tych trzech bransoletek naszyjnik , 3 bransoletki i za to artdeco i cienie ? Jak myslisz?
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
z ate 2 bransoeltki chcialbym
lakiery: -Essence Colour & GO Irreplacable -Essence Colour & GO Gold rush -Essence Colour & GO Everybody's talking about -Essence Colour & GO Ultimate Pink -Inglot 963 -Essence Nail Twins 08 Gabriella -Air Flow 709 -Glam Wear 434 -Glam Wear 408 -Glam Wear 435 eyeliner pedzelek smash. eyeliner jak pasuje zapraszam pw
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
Niestety, jednak niczego więcej nie znajdę, możemy wymienić to co wcześniej ustaliłyśmy.
za cienie jednak podziękuję, podobają mi się, ale przejrzałam swoją kolekcję i takie kolory już mam
Edytowane przez Cato Czas edycji: 2012-01-10 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
to mi sie pododoba ale lojalnie uprzedzam pryzmów nie oddam za to pozostaje Iwostin krem na pięty i Tigi, co możesz mi oodac za te dwie rzeczy?
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
przeczytaj jeszcze raz
![]() ![]() zdjecie cieni wrzuce jutro, bo dzisiaj słabe światlo.
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
mi pasuje ale szukam odcienia loreala w necie bo dotej pory miałam W5 i był ok i nie wiem czy ten N4 jest jaśniejszy mocno czy ciemniejszy masz możliwość zrobienia swatch`a lub samego podkładu w świetle dziennym?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.