![]() |
#182 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń-Dużo minerałów,perfumy YR,kolorówka,trochę bizuteri
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:39 ---------- Cytat:
Gdzieś Ty u mnie dojrzała róż z Avonu? Chyba z Inglota? ---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
- Essence: You belong to me, Let's get lost, Just rock it - Avon: Coral beat (wściekle pomarańczowy), Ruby (czerwony z brokatem, jest na moim blogu) - pękacz pomarańczowy 2OI2 Cherimoya - LA Colors miniaturka ciemny turkus - Colour Alike nr 151 miętowy (u mnie na blogu) - Lakier Kobo nr 28 Amethyst 1) China Glaze nowy, raz użyty (zakupiony na allegro w lipcu) 2) Golden Rose nowy, raz użyty (zakupiony w sierpniu w sklepie stacjonarnym) 3) Avon nowy użyty tylko na 1 paznokciu (zakupiony u konsultantki lipiec/sierpień) 5 - 9) Avon lakiery użyte kilkakrotnie (zużycie widoczne na zdjęciu) zakupione u konsultantki w zeszłym roku (prawidłowo przechowywane, niewyschnięte, metaliczny beż lekko się rozwarstwia, ale po wstrząśnięciu jest ok) 10 - 11) Avon lakiery użyte max 3 razy, zakupione w tym roku na wiosnę u konsultantki 12) Lakier Avon nowy raz użyty (zakupiony w okresie czerwiec/lipiec) 13) Lakier Sally Hansen użyty max 4 razy (zakupiony na allegro w marcu) 14) Lakier Bourjois użyty max 4 razy (zakupiony na allegro w marcu) w rzeczywistości bardziej różowy niż na zdjęciu 16 - 17) Fabila biały lakier nowy, nieużywany, granatowy użyty kilka razy (mam je od ok. roku), zużycie praktycznie znikome, stan bardzo dobry. 18) Lakier Bon Bons (nietrafiony prezent) 19-21) Lakiery (nie pamiętam firmy, bo zdarłam naklejki, ale opakowania charakterystyczne dla tej firmy - buteleczki miały tylko taki kształt) używane kilka razy, zużycie widoczne na zdjęciu, w bardzo dobrym stanie. ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Cytat:
Czarne cienie nawet nie ruszone. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
410 pool party at night
![]() faktycznie inglot ![]()
![]() |
![]() |
#184 |
Rozeznanie
Przekupka: 23 pkt / 96% pozyt.
|
Essence: You belong to me, Let's get lost za te dwa mogę oddac swój jeden z delii i jeden z coral o ktore pytalas
![]()
![]() |
#185 |
Organizatorka
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Tova, przepraszam za opóźnienie ale nie miałam czasu. Po za tym widzę, że zrobiłaś dokładkę.
Interesuje mnie: pędzel Hakuro, Podkład Bucskin odsypka ok.1,5 g w strunie I na Twoim blogu znalazłam: Meow sleek persian Edytowane przez zai Czas edycji: 2012-03-07 o 07:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() - dwa pędzle Everyday Minerals do oczu, jeden ma pościerane napisy na rączce, użyte kilka razy, wyprany, w doskonałym stanie i sampel Lumiere medium neutral??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zadomowienie
|
niestety nic
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
No tak, poczytałam co masz w Wish, ale jedyne co z niej mam to torbę niebieską A4 jednak to mam na wątku a skoro nie pisałaś o nią to raczej Ci się nie spodobała... A z odżywek mam Pantene (na wątku) a poza wątkiem mam dwie z Joanny: 1. Jedwab wygładzająca 200g nowa, 2. Z apteczki babuni jajeczna pielęgnująca 200g - ubytek ok. 25-20% zawartości.
Zainteresowało Cię coś? ![]()
![]() |
#189 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Czy masz jakieś konkretne życzenie za Green Summer z Yves Rocher? Bardzo podoba mi się ten zapach ![]()
![]() |
#190 |
Czekam na Ragnarok
|
No to ja jestem zainteresowana tą paletką Sleek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Zakorzenienie
|
to na lakier byłabym chętna (Catrice)
![]() A co jeszcze z wymienionych przeze mnie rzeczy masz? ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Błagam, bo szukam i mi zginęło gdzieś...wkleisz mi cytat co chciałaś
![]()
![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co Ty na to? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
uff znalazłam...mam paletkę, cień Art Deco 72 i ten lakier
![]() |
![]() |
#195 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
The Balm Sexy Mama puder transparentny KLIK nie ma fotki Essence Blossoms etc..., ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
![]() Ale znalazłam w wątku książkowym Serce na temblaku - Katarzyna Grochola, nowa ale okładka jest nadszarpnięta. ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Jaki jest stopień zużycia paletki i jakie kolory cieni są w niej? (nazwy) ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- czyli interesuje Cię róż Inglota i która paleta z cieniami? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Czekam na Ragnarok
|
Tu jest link do paletki EDM. Kolory to Parasail, Late Checkout, Kayak, Spelunk. Przetestowana ok 2 razy, także pozostało 98%
![]() Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2012-03-07 o 22:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
ta pierwsza https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1326890343 lub sleek... ale bardziej pierwsza...
![]() |
![]() |
#199 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Sorki, ale puderek sexy mama już niedostępny (akurat do wczoraj, nie zdążyłam go oznaczyć jako wymieniony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
|
Buu.... nie mam obecnie nic z Twojej wish-listy. Bazę sama używam, torebkę mam czarną, perfumy raczej owocowo-kwiatowe.... a na odsypkę meteorytów Guerlain Beige Chic odcień 03 ( poprzednia wersja) - nie reflektowałabyś?
Albo na podkład Dior Diorskin Nude Natural Glow Hydrating w odcieniu 023 ( (jasny beż) - mam ok. 25 ml/30. Lub podkład Chanel Vitalumiere Aqua w odcieniu B10 Beige pastel - też jasny beżyk, mam ok. 20ml/30. ? Mam również książki, ale o tematyce historyczno-obyczajowej, głównie autorki Philippa Gregory.... ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2012-03-08 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
O to super
![]() ![]()
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poproszę adres na PW przesyła polecony priorytet ja zaraz wysyłam swój |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
Niestety,jak narazie nic
![]() |
#204 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- Cytat:
![]() na PW? ---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- Cytat:
Może masz jeszcze coś z mojego wisha? ---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- Cytat:
![]() ale może odlewki 10-15 ml Amor Amor i L'Occitane HONEY & LEMON? ---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- Zobacz które zostały, bo kilka jest już zarezerwowanych |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
A mogę napisać wieczorkiem, bo sprawdziałabym jeszcze ten odcien rozu sobie? a wczesniej w tygodniu, nie miałam kiedy pojechać...
![]() |
![]() |
#206 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
niestety tylko to, co w wątku....
Jest tam odżywka intesnywna John Masters Organics i jakieś kosmetyki naturalne ( z Twojej listy) ale widać Cię nie zainteresowały ![]() No nic, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Hej, odpisuję u Ciebie, bo na moim wątku nie odpowiedziałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
|
Cytat:
Poza tym - jeśli zrobię odlewkę 15 ml z 25 ml Amor Amor Forbidden Kiss to pozostawienie go w wątku będzie bez sensu, a ja go raczej już nie będę używać, bo na zimę mam inne zapachy ![]() Wobec tego mam dla Ciebie propozycję nieco inną, ale ...podobną ![]() Zapach Amor Amor Forbidden Kiss to zapach z wyczuwalną wyraźną nutką palonej kawy, a chyba gdzieś o kawie wspomniałaś....? Powinien Ci podejść, jest też wyczuwalna lekko kadzidlana nuta - ciepła nuta + przydymiony karmel+różowy pieprz. peonia, piżmo... i inne dodatki ![]() Proponuję Ci więc po prostu moje Amor Amor F.K w całości, bez odlewania ![]() Co do odlewki L'occitane - nie ma problemu, o ile umówiłybyśmy się na wymiankę za jakiś tydzień, żebym mogła zorganizować w tym czasie atomek. Mam resztki mało intensywnego zapachu w jednym z atomków, tyle, że nie pamiętam czy to jest 5 czy 10 ml .... odpachnię, wyjałowię i odpsikam z przyjemnością dla Ciebie L'occitane dla kompletu, tylko naprawdę nei pamietam czy to jest 5 czy 10 ml, gdyż pojemniczki kupowałam dawno i o różnej pojemności. Ale myślę, że to bedzie raczej 10 ml ![]() Chyba, że zależy Ci na szybszym terminie - to niestety bez odlewki, ale może znajdę próbkę, jeśli znajdę - dołożę. Co Ty na to? 25 ml Amor Amor Forbidden Kiss ( plus opcjonalnie odlewka, ale w późniejszym terminie wymianka) ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Tych co mi się podobają najbardziej nie widzę rezerwacji to może je wymienię:
1 i ostatni https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1326890100 2 ostatnie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1328391905 Czyli razem 4 tych naj ![]()
![]() |
#210 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
![]() - trochę oddam płynu micelarnego Naturado Argile Provance na spróbowanie. - Maska JOHN MASTERS ORGANIC KLIK 1/3 lub 1/4 pierwotnej pojemności - nie ma na foto nie znam, ale ma niezłe oceny - Lunch at the delhi lakier Opi - z półproduktów tylko ekstrakt z owoców róży 50% - z jakiej firmy i data ważności? U mnie znajdziesz sporo sampli podkładów mineralnych - szczegółow szukaj raczej na blogu pod etykietą interesującej Cię firmy, bo nie wszystkie rzeczy mam w wątku. Warto pytać, jak coś Cię zainteresowało z rzeczy o których pisałam. ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
nazwę tego CG sprawdze wieczorem w domu ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
![]() Mogę coś dorzucić, szczególnie, że zależy mi na próbce L'occitane. Atomizery i samplery mam w różnych pojemnościach a że ja i tak pierwsza wysyłam paczkę, więc z tym nie będzie problemu. Czym Cię można kusić? ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
Lepiej kierować się rozpiską niż zdjęciami, bo ona jest aktualizowana na bierząco: 1) China Glaze nowy, raz użyty (zakupiony na allegro w lipcu) 2) Golden Rose nowy, raz użyty (zakupiony w sierpniu w sklepie stacjonarnym) 3) Avon nowy użyty tylko na 1 paznokciu (zakupiony u konsultantki lipiec/sierpień) 5 - 9) Avon lakiery użyte kilkakrotnie (zużycie widoczne na zdjęciu) zakupione u konsultantki w zeszłym roku (prawidłowo przechowywane, niewyschnięte, metaliczny beż lekko się rozwarstwia, ale po wstrząśnięciu jest ok) 10 - 11) Avon lakiery użyte max 3 razy, zakupione w tym roku na wiosnę u konsultantki 12) Lakier Avon nowy raz użyty (zakupiony w okresie czerwiec/lipiec) 13) Lakier Sally Hansen użyty max 4 razy (zakupiony na allegro w marcu) 14) Lakier Bourjois użyty max 4 razy (zakupiony na allegro w marcu) w rzeczywistości bardziej różowy niż na zdjęciu 16 - 17) Fabila biały lakier nowy, nieużywany, granatowy użyty kilka razy (mam je od ok. roku), zużycie praktycznie znikome, stan bardzo dobry. 18) Lakier Bon Bons (nietrafiony prezent) 19-21) Lakiery (nie pamiętam firmy, bo zdarłam naklejki, ale opakowania charakterystyczne dla tej firmy - buteleczki miały tylko taki kształt) używane kilka razy, zużycie widoczne na zdjęciu, w bardzo dobrym stanie. - Essence Just rock it - Avon: Coral beat (wściekle pomarańczowy), Ruby (czerwony z brokatem, jest na moim blogu) - pękacz pomarańczowy 2OI2 Cherimoya - LA Colors miniaturka ciemny turkus - Colour Alike matujący Top Coat (u mnie na blogu) - Lakier Kobo nr 28 Amethyst - Lakier Catrice 440 I wear my sunglasses at night |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.