|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ślubnych przygotowań nadchodzi czas i w oczach Pmek widać już blask. PM 2013. C
ciiaooooo bambinaaaa :P
---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- aha nie moczyłam stóp w soli, ani w musztardzie ale sie tak wygrzałam pod prysznicem że od razu mi kurde lepiej :P ej kurde jest kto tu?? bo mam wrażenie że gadam sama do siebie |
|
|
|
#182 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ślubnych przygotowań nadchodzi czas i w oczach Pmek widać już blask. PM 2013. C
Cytat:
będzie ślicznie! trzeba przez to przejść z podniesionym czołem. Zakasać rękawy, zebrać siły i się z tym uporać. Dacie rade powodzenia! jeszcze ja jestem. ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- też już ide spać.. dobranoc..
Edytowane przez Ziaja89 Czas edycji: 2012-01-20 o 21:56 |
|
|
|
|
#183 |
|
Rozeznanie
|
Piękne idę spać :P dobranoc
P.S nowa reklama biedronki jest tak beznadziejna że normalnie jak jestem rozgadana tak mi mowę odebralo.... szoooookkkkkk beznadziejności |
|
|
|
#184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja lecę do tż lulu Dobrej nocy kochane
|
|
|
#185 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
W końcu was nadrobiłam
![]() Chyba ponad 20 stron miałam hehe ale udało mi się ![]() Witam jeszcze raz w nowej części, jest to już moja 2 jak z wami jestem Cytat:
i kciuki żeby ci się tam spodobało ![]() Cytat:
za rozmowę Cytat:
Cytat:
uwielbia ten film ![]() Cytat:
![]() A co do tego Lewickiego faktycznie psychol. Cytat:
Cytat:
Ja też już zmykam, tzn idę obejrzeć nowy odcinek pamiętników wampirów bo dzisiaj premiera ![]() Dobranoc Edytowane przez motylek1 Czas edycji: 2012-01-20 o 22:45 |
|||||||
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
tż pojechal to przyszlam ale nie nadrobilam wszystkiego
![]() nasunal mi sie temat o urzednikach.... i ja sie wypowiem bo mam w tym doswiadczenie ![]() nas w wydziale bylo 4. z czego najwiecej roboty odwalalam ja. najpierw na stazu za 765zl a potem na umowe zlecenie za najnizsza krajowa. przy czym panie ktore pracowaly ze mna zarabialy od 2000zl wzwyz. jak przydzielal nagrody i premie na swieta to mi nawet symbolicznie 50zl nie dal. ale nie o tym... jesli chodzi o podejscie to ja sie zawsze staralam byc mila. a petentow to nieraz bylo i 50 dziennie. byl taki okres ze wplynelo 800 wnioskow. musialam po godzinach zostawac zeby to przerobic i nikt mi za to nie placil. wiec tak jak mowie - staralam sie byc mila. chociaz nie ukrywam ze jak nieraz przychodzi jakas wredna baba juz od progu bojowo nastawiona i ona sie bedzie klocic ze tyle musi czekac na papiery to tez mi czasami nerwy puszczaly chociaz nigdy nie dalam sie sprowokowac. albo przyszedl wielki rolnik i on sie bedzie ze mna klocil ze ja mu zle hektary wyliczylam. ale to wynika wlasnie z tego ze ludzie idac do urzedu ida z takim bojowym nastawieniem bo mysla ze te panie tam to tylko kawke popijaja i im sie dupy nie chce zza biurka ruszyc zeby cos zrobic. a to jest BLAD. bo uwierzcie mi ze jak jest czlowiek mily to naprawde wiecej zalatwi... samej zdarzalo mi sie ze jak ktos byl mily i uprzejmy to jestem w stanie mu cos podpowiedziec czy pomoc jakos... a jak przyjdzie taka wredota to niech sobie radzi sama. ale wiem skad sie biora takie zachowania ludzi bo w pokoju obok w tym samym wydziale byla taka babka tuz przed emerytura. to byla kobieta nie do zycia. ja sama nieraz przychodzilam do domu i ryczalam o nia bo mi potrafila na kazdym kroku dociac. taka z pozoru mila a jak przygadala nieraz to... raz mi powiedziala ze mojej mamie sie nie chcialo wiecej dzieci wychowywac (jestem jedynaczka - nie z wyboru). i widzialam jak traktuje petentow - czasami sie darla nad nimi i potrafila traktowac jak smiecie.
|
#187 |
|
Zadomowienie
|
hej ja już po pracy
jutro na 12 więc się wyśpię i nadrobię bo dzisiaj nie mam już siły... a tak rano na spokojnie przy kawce dobrej nocki laski
|
|
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry z rana
. Nie wyspałam się strasznie, ale niestety pracujący weekend . Teraz uciekam do pracy. Miłego dnia. Wpadnę po południu ![]() Cytat:
. Trzymajcie się tam jakoś i bądźcie dobrej myśli
|
|
#189 |
|
Wtajemniczenie
|
witam laseczki moje. nadrobiłam ale oid cytuje, bo z komórki. jade właśnie autobusem na uczelnie i wracam dopiero jutro nie wiem o której, ale zapewne TŻ będzie musiał po mnie przyjechac bo nie będę miala czym wrócić. pochwalę się, że mamy kamerzystę i fotografa.
|
|
|
|
#190 |
|
Rozeznanie
|
Witam
zgłasza się nowa Od jakiegoś czasu śledzę Wasz wątek teraz postanowiłam się odezwać... z TŻtem jesteśmy zaręczeni od ponad miesiąca.. ślub planujemy na sierpień/wrzesień lub październik 2013 -> wszystko zależy od dostępności sal w naszej okolicy. To jak, można się przyłączyć ?
|
|
|
|
#191 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mamy tu taką tradycję, że nowe osoby opowiadaja o sobie więc słuchamy Dzień dobry
|
||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#192 |
|
Rozeznanie
|
a więc...Nazywam się Basia
mam rocznikowo 23 lata (urodziny w grudniu więc jeszcze kawał czasu ) pochodzę z Mysłowic -> nieduże miasto w województwie śląskim ,leżące miedzy Katowicami, Sosnowcem i Jaworznem Studiuje na 7 semestrze Górnictwa i Geologii na Politechnice Śląskiej (specjalizacja "Kształtowanie środowiska na terenach górniczych") do końca marca powinnam mieć tytuł inżyniera na tym kierunku. Z moim TŻ jesteśmy razem od prawie 6 lat, poznaliśmy się w liceum, w grudniu w dzień moich 22 urodzin doczekałam się na magiczne : "Zostaniesz moją żoną?".. i tak jak pisałam ślub planujemy na 2013 jeśli czegoś nie napisałam lub chcecie wiedzieć to pytajcie
|
|
|
|
#193 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Oj coś dzisiaj się nie wyspałam Dzisiaj muszę posprzątać w domu i może jakiś placek upiekę bo jutro przyjeżdża do mnie moja siostra cioteczna cieszę się bo dawno się nie widziałyśmy Cytat:
za kamerzystę i fotografa, my jeszcze nic nie mamy oprócz zaklepanej sali i orkiestry. Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#194 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Opowiedz coś o sobie![]() Dzień dobry Czeka mnie mega sprzątanie w domu potem muszę się ogarnąć i idę do Tż-ta na noc Wieczorem idziemy do znajomych![]() A tak w ogóle to obudziłam się i znowu mi coś z ustami się robi jedną część górnej wargi mam spuchniętą i od czego to cholerstwo?
|
|||
|
|
|
#195 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Malinka ![]() ![]() ![]() jezuuuu... mi się tak nie chce iść do pracy, że to bajka i zawsze mam pełno wizytówek od kamerzystów to jest w czym wybierać
|
|
|
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Basia mam na drugie i też mam urodziny w grudniu
|
|
|
|
|
#197 | |
|
Zadomowienie
|
malinka9191 - Malinka kochana trzymaj się!! mam nadzieję,że będzie wszystko dobrze
![]() mu_minko- za foto i wideo ![]() Cytat:
NASZ DZIEŃ PM 2013 Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo,którego żona.., nie wypowiedziała. A.H Edytowane przez anuleczek19 Czas edycji: 2012-01-21 o 10:28 |
|
|
|
|
#198 |
|
Rozeznanie
|
to zodiakalny strzelec czy już koziorożec? bo ja jeszcze strzelec największe przekleństwo dzieciństwa - urodziny tydzień przed wigilią
|
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Myślę, że ja mam jeszcze gorsze przekleństwo bo mam urodziny dzień przed Wigilią
|
|
|
|
|
#201 | |
|
Rozeznanie
|
we wrześniu skończył studia magisterskie na też na Politechnice Śląskiej..ale od czerwca pracuje w firmie zajmującej się automatyzacją , sterownikami ...nie znam się na tym narazie do kwietnia a potem zobaczymy..podobna chcą przedłużyć z nim umowę..---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam dziewczynki sprzątać. Wpadnę później
|
|
|
|
#203 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie pomogły a kosztuje jeden coś 5zł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja jestem z Jaworzna Jakie sale planujecie oglądać tu w okolicy ?
|
|
|
#204 |
|
Rozeznanie
|
mala_biegaczka:
No szczerze mówiąc to jeszcze nie bardzo wiem co,gdzie oglądać...na pewno zajrzymy do Sielca w Sosnowcu i Różanej Doliny w Katowicach..w Mysłowicach odwiedzimy Hoge, chyba Krasowie może " U samuraja i śląskiej baby"-> dawna Amfora ale poza tym to nie mam pojęcia może Ty mi coś polecisz :P Edytowane przez bachara Czas edycji: 2012-01-21 o 10:59 |
|
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kojarzę tylko Hoga i Sielec - ale co konkretnie na Sielcu?. O Hogu myślałam, ale chciałam w Jaworznie, żeby jak najbliżej U nas jest jeszcze ładny Magnat, ale to kawał drogi z Mysłowic, no i bliżej Chrzanowa w Balinie Katarzyna, ale to też chyba za daleko Aaa... w Sosnowcu jest jeszcze ten hotel Okrąglak - tam jest też ładna sala
Michaś +03.07.2015 12tc. Mikołaj <3 28.05.2016 Hania <3 28.06.2019 Edytowane przez mala_biegaczka Czas edycji: 2012-01-21 o 11:05 |
|
|
|
|
#206 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
magnat oglądałam...trochę za daleko...musze poszuakć tego hotelu Okrąglak ![]() A Ty co w końcu wybrałaś ? Edytowane przez bachara Czas edycji: 2012-01-21 o 11:07 |
|
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O nawet nie wiedziałam, że tam jest taka ładna sala A mieszkałam niedaleko My wybraliśmy dom działkowca w Jaworznie. Standardowa, ale ładna sala przy działkach
|
|
|
#208 |
|
Rozeznanie
|
U mnie w Mysłowicach niestety nie ma ładnej, zadbanej sali jeśli chodzi o domy działkowca...wszystko stare, brzydkie , odrapane...dlatego musimy szukać jakiejś sali w restauracji albo hotelu...a najgorsze jest to,że w poszukiwaniach nikt mi nie pomaga...TŻ późno wraca z pracy...a moja mama i siostra uważają ,że się śpieszę niepotrzebnie...żadnej pomocy...
|
|
|
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#210 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.

będzie ślicznie!
trzeba przez to przejść z podniesionym czołem. Zakasać rękawy, zebrać siły i się z tym uporać. Dacie rade
U Nas też nie jest kolorowo... ale jakoś trzeba żyć i się uśmiechać nawet jeśli chce się płakać
Dobrej nocy kochane
hehe ale udało mi się 
i kciuki żeby ci się tam spodobało
Co ja pacze?
(jestem jedynaczka - nie z wyboru). i widzialam jak traktuje petentow - czasami sie darla nad nimi i potrafila traktowac jak smiecie.