|
|
#181 |
|
BAN stały
|
Dot.: Akcja Samorealizacja!
dzięki
|
|
|
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
Pierwsze wyzwanie już za mną
Wkurzył mnie mój TŻ, bo rozmawialiśmy o zakupach ubraniowych i zaczął się za bardzo wymądrzać. Ale zgodnie z moim postanowieniem nie zrobiłam awantury, tylko grzecznie mu powiedziałam, że sama najlepiej wiem w czym dobrze wyglądam i co chcę nosić. Teraz biorę się za pracę licencjacką, żeby chociaż kilka stron dzisiaj napisać
|
|
|
|
|
#183 |
|
BAN stały
|
a ja skończyłam właśnie ćwiczenia na płaski brzuch
![]() teraz lecę powtórzyć matmę i oglądać rodzinkę.pl do jutra
|
|
|
|
|
#184 |
|
Rozeznanie
|
Chętnie się dołączę do Waszego wątku, bo jednak takie wspólne realizowanie swoich postanowień, uważam za bardzo motywujące! Wróciłam do codziennej gimnastyki i od tygodnia pilnie ćwiczę (po przerwie spowodowanej problemami zdrowotnymi bla bla), muszę w końcu też wziąć się za ten internetowy kurs jęz. angielskiego, więc postanowienia na luty mam solidne: ćwiczymy i uczymy, nie ma zmiłuj, w kupie siła.
|
|
|
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
Jak zrobisz jeszcze dzisiaj listę to przyjmujemy, jak nie - zapraszamy od marca na kolejną edycję
![]() Przepraszam dziewczyny, ale też jesteście za tym by w połowie miesiąca nie przyjmować nowych dziewczyn? Nie chodzi mi o elitę, grupę zamkniętą czy coś, tylko po prostu każda z ma tyle samo dni i to jest pewna równość, a tak to... zawsze jest kolejny miesiąc, racja? Czy nie... |
|
|
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
|
|
#187 |
|
Rozeznanie
|
Zameldowałam się na PW.
|
|
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
1 luty pierwsze koty za płoty:
zarejestrowałam się na tomograf zrobiłam porządek w spodniach niestety nie poszłam na zajęcia sportowe, strasznie zimno jest, a dopiero po chorobie jestem. wczoraj byłam na aerobiku.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. Edytowane przez justka89 Czas edycji: 2012-02-01 o 20:36 |
|
|
|
|
#189 |
|
Rozeznanie
|
Caluśka lista (oprócz dentysty hahah) wypełniona! ej normalnie dowiedziałam się tylu rzeczy o Talibach słuchając CNN hahahaha
|
|
|
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
Jest wieczór, więc czas na podsumowanie pierwszego dnia. No więc tak:
Zdrowe odżywianie średnio mi się dzisiaj udało, bo lodówka nie była odpowiednio wyposażona
|
|
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
|
|
#192 |
|
Raczkowanie
|
Dodałam już wszystko, mam ogromną nadzieję, że to już wszystko co chciałyście i że jesteśmy w komplecie, będzie nas 15!
|
|
|
|
|
#193 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
5. Nie sprowokować żadnej kłótni z nikim z mojego otoczenia 7. Odłożyć chociaż stówkę na wakacje
|
||
|
|
|
|
#194 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co u mnie: obejrzałam film, co prawda na Polsacie, przy okazji, więc średnio to liczę, ale jakby nie było... zaraz wezmę się za stopy i poczytam do poduszki A Wy jak tam?
|
|
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Można sie jeszcze dołączyć?
|
|
|
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
Wybaczcie, ale wczoraj wieczorem nie udało mi się wejść na wizaż.
A więc, wczoraj zdrowe odżywianie poszło mi średnio, zrobiłam notatki z angielskiego. Nie pokremowałam stóp i dłoni bo zapomniałam! Ale od dzisiaj się wziełam. Zjadłam śniadanko (zdrowe! jajko na miękko, 2 tosty pełnoziarniste, trochę papryki i ogórka szklarniowego + kawka zborzowa bez cukru). O 11:00 planuję posprzątać trochę w pokoju, potem zrobię notatki z geografii. ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Hmm... pisałyśmy, że raczej w trakcie miesiące już się nie zapisujemy. Nie wiem, jak uważacie dziewczyny?
|
|
#197 |
|
Zadomowienie
|
wczoraj udało mi się wszystko co zaplanowałam
zadbałam o włosy - naolejowałam ( dziś rano zmyłam i zastosowałam już wcierkę)zrobiłam serię brzuszków z A6W i do tego jeszcze 4 serie 8 minutówek ( po jednej z każdego rodzaju) hula hop - 10 min ale twister 25minut. nie narzekałam bo nie miałam do kogo leki wzięłam punktualnie ![]() dziś już jestem po brzuszkach i 8 minutówkach. po powrocie z parcy reszta ale mieśnie juz mnie bola
Życie składa się ze spotkań i rozstań. Ludzie pojawiają się w twoim życiu każdego dnia,witasz się z nimi,potem żegnasz. Niektórzy zostają kilka minut,inni kilka miesięcy,może rok,a czasem całe życie. ALE ZAWSZE ODCHODZĄ... |
|
|
|
|
#198 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do dołączania, chyba zapraszamy za miesiąc nie?
|
||
|
|
|
|
#199 |
|
Rozeznanie
|
ej serce mnie okropnie boli.... brr
już 40 sentencji łacińskich za mną, teraz następne fiszki lecą i czytamy książkę
|
|
|
|
|
#200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo jesli nie dotrzymam słowa danego sobie to jak można mi bedzie zaufać ??
Życie składa się ze spotkań i rozstań. Ludzie pojawiają się w twoim życiu każdego dnia,witasz się z nimi,potem żegnasz. Niektórzy zostają kilka minut,inni kilka miesięcy,może rok,a czasem całe życie. ALE ZAWSZE ODCHODZĄ... |
|
|
|
|
|
#201 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Mi dzisiaj nie udało się jeszcze zrobić nic w kierunku realizacji moim planów. Zaraz siadam do pisania pracy, a później postaram się pomimo mrozu pójść na spacer i poćwiczyć trochę w domu.
|
|
|
|
|
#202 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj ładnie wypełniłam jeden ze swoich punktów, dotyczący codziennej gimnastyki, ba, nawet ćwiczyłam rano i popołudniu! Dziś również już go odhaczyłam.
|
|
#203 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj nie udało mi się wejść na wizaż, więc robię podsumowanie z dwóch dni
![]() Wczoraj: naolejowałam włosy, ogarnęłam pokój, przeczytałam kilka kartek książki, ale niestety znowu siedziałam do późna i poszłam spać po pierwszej Dzisiaj: pokój nadal czyściutki, wszystko na miejsce odkładam, ale strasznie nie chce mi się uczyć, muszę się jakoś zmobilizować |
|
|
|
|
#204 |
|
BAN stały
|
a ja dziś: nie kupiłam nic niepotrzebnego, nie kłóciłam się z TŻ (choć mnie próbował sprowokować i się nabijał, że nie dam rady się z nim nie kłócić), zrobiłam peeling, zaraz idę ćwiczyć, nie obcięłam paznokci i pomalowałam odżywką żeby szybciej rosły
|
|
|
|
|
#205 |
|
Raczkowanie
|
Moje dzisiejsze podsumowanie:
zdrowo się odżywiałam przez cały dzionek, trochę ogarnełam pokój (ale jest jeszcze sporo do zrobienia), zrobiłam notatki z geografii, nałożyłam na trądzik maść cynkową oraz zrobiłam 100 brzuszków (mało, wiem, ale ciężko się robi brzuszki z nogą w gipsie ). Zostało mi jeszcze pokremowanie stóp i dłoni.
|
|
#206 |
|
Konto usunięte
|
Ja też olejowanie zrobiłam, ale za to nic się nie pouczyłam;|
Jutro na basen na 2 godziny, bo jest promocja 2 w cenie 1
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj jakoś nie miałam siły i ochoty na robotę, robiłam wszystko by nic nie zrobić.
Jednak zmusiłam się do posprzątania mieszkania jak to robię co tydzień. Z założeń udało mi się zrealizować: zrobiłam porządek w bluzkach z długim rękawkiem. Nie udało mi się położyć wczoraj 22-23, a o wstaniu 8-9 to mogę zapomnieć.
|
|
|
|
#208 |
|
Raczkowanie
|
Moje dzisiejsze podsumowanie nie wypadnie najlepiej. Miałam kiepski dzień. Jedyne co udało mi się zrobić to napisanie kolejnej strony licencjatu. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej
|
|
|
|
|
#209 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#210 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.

Wkurzył mnie mój TŻ, bo rozmawialiśmy o zakupach ubraniowych i zaczął się za bardzo wymądrzać. Ale zgodnie z moim postanowieniem nie zrobiłam awantury, tylko grzecznie mu powiedziałam, że sama najlepiej wiem w czym dobrze wyglądam i co chcę nosić. Teraz biorę się za pracę licencjacką, żeby chociaż kilka stron dzisiaj napisać