|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. IV
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;31908746]Weszłam na tą stronę i faktycznie makijaże ładne, normalne, więc też nie rozumiem o co się czepiają
![]() maffash A ja dopiero będę zaczynać malować inne osoby, tak to tylko siebie malowałam. Pamiętasz jak Ci poszedł pierwszy makijaż na kimś?? [/QUOTE]moj pierwszy makijaz na kims, 2 tyg temu to ten ze zdjecia ;D w tym dniu mialam tez druga sesje, wiec kolejne 2 makijaze tez sie do nich zaliczaja w sumie. I chyba nie poszlo mi zle
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
A tak w ogole kupilam sobie przed chwila 2 lakiery swietnej marki Chi tylko za 5 zl, a sa warte 22 zł
Edytowane przez maffash Czas edycji: 2012-01-28 o 17:49 |
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wlasnie robie placuszki z cukini mnniam
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#186 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#188 |
|
maszyna, nie człowiek
|
![]() To miałąm i nie wyglądała na mnie tak fajnie - wcisnęłam mamie
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#190 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bardzo mi się podobają ![]() Ja tam w życiu nikogo nie malowałam, ledwo co siebie próbuję
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#192 |
|
Konto usunięte
|
Hej
![]() Dziś zamierzam zrobić kopiec kreta domowym sposobem, zobaczymy, co z tego wyjdzie. Na razie siostra panoszy się w kuchni i pichci jakąś zapiekankę, więc poczekam, bo nie byłby to pierwszy raz, kiedy zabijamy się przy garach
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Jak sie zaklada tego Fanpage czy jak to sie zwie na facebooku
|
|
|
|
#194 |
|
Zadomowienie
|
Zapraszam do mnie, w nowym poście kosmetyki w innych odsłonach
|
|
|
|
#195 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedy wylogujesz się na dole po prawej masz opcję "Utwórz stronę dla gwiazdy, zespołu lub firmy". Po założeniu fanpage'a musisz jeszcze wygenerować fanbox
|
|
|
|
#197 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;31911175]Świetnie Ci poszło
[/QUOTE]Cytat:
|
|
|
|
|
#199 |
|
Rozeznanie
|
A ja właśnie zakończyłam moje całodniowe opracowywanie zagadnień...bilans:
- 1 wielki odcisk na palcu od długopisu; - 4 stracone kartki A4; - wprost proporcjonalna do straconych kartek liczba ściętych drzew; - pół wypisanego wkładu w długopisie; - cały dzień nad książkami; - bolące oczy; medal dla mnie za wytrwałość...zapisałam 8 str A4 maczkiem i to ręcznie...kratka w kratkę... a co najgorsze? Ja JESZCZE nie skończyłam
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#201 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję
studia pod tym względem są beznadziejne... tzn jeszcze co innego gdyby był tusz w drukarce tudzież usługa drukowania u mnie w mieścinie...szaleństwo...
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ostatnio też miałam pierwsze przygody- na połowinki i dwa na studniówkę, ale wyszło fajnie ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31910339]Hej ![]() Dziś zamierzam zrobić kopiec kreta domowym sposobem, zobaczymy, co z tego wyjdzie. Na razie siostra panoszy się w kuchni i pichci jakąś zapiekankę, więc poczekam, bo nie byłby to pierwszy raz, kiedy zabijamy się przy garach [/QUOTE]Powodzenia ![]() Oj, zjaaadłabym
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
ja zrobilam placuszki z cukinia..wyszly pyszne ale wypilam w trakcie ich robienia piwko no i mam teraz rewolucje...na dodatek czekam na okres i od 2 dni mam migrene..no cudnie jest
|
#204 |
|
Konto usunięte
|
Jutro postaram się dać na blogu przepis, więc też będziesz mogła zrobić i chwalić się, że nie potrzebujesz do tego kupnej mieszanki ^^
|
|
|
|
#205 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
) i dzielimy się po połowie, albo razem robimy jakieś TFP według jej pomysłu albo mojego. Jak napisze do mnie jakaś dobra (jak na moje umiejętności) modelka czy dobry fotograf i jeszcze do tego mają dobry pomysł, to oczywiście że zgadzam się na TFP, ale jak pisze do mnie ktoś kto nie ma mi zupełnie nic do zaoferowania, albo komu robiłam już raz makijaż i nie przypadła mi ta osoba do gustu, to proponuję "zwrot kosztów" 20-30zł i uważam że to uczciwa oferta.![]() Raz malowałam laskę, która mnie traktowała jak swoją służącą, jak jej w końcu napisałam co o tym myślę i że wypadałoby chociaż mnie poinformować jeśli rezygnuje z makijażu (dwa razy mnie wystawiła), to już mi nie odpisała. ![]() A jeszcze inna to taka małoletnia hmmm panienka lekkich obyczajów, która pisała mi wiadomości w takim tonie, że aż się nóż w kieszeni otwierał, jak jej zaproponowałam makijaż za 30zł, to mi nie odpowiedziała, napisała miesiąc później, że chciałaby sesje z moim makijażem i byłoby tych makijaży 3-4 i że pamięta że pisałam że zrobię to za 30zł. Jak napisałam, że owszem, 30zł ale za makijaż, to mi napisała, że ona myślała że 30zł to za całość i że w takim razie dziękuje, bo ona ma super profesjonalnych wizażystów co za 40zł siedzą z nią 12h i robią jej makijaży ile chce, a poza tym to ona sama jest wizażystką i mnie nie potrzebuje. To po co do mnie pisała i próbowała się ze mną umówić aż 3 razy w takim razie? Niektóre osoby na MM ewidentnie szukają łosia do darmowej roboty i ja takich osób unikam. ![]() A co do rodziny, to moi rodzice rozumieją, ale cieszą się jak im mówię, że kilka zł na makijażu zarobiłam. Ostatnio zgłosiła się do mnie osoba, która organizuje super sesję z kilkunastoosobową ekipą, jak mi napisała że mnie chce do takiego projektu, to tak się ucieszyłam, że nawet nie pomyślałam że to ja mogłabym chcieć od niej pieniądze, tylko pytałam czy muszę współdzielić jakieś koszty. natomiast moja mama zapytała od razu ile za to dostanę, to jej ładnie wyjaśniłam, że takie okazje się rzadko zdarzają i że nawet jakbym to ja miała dopłacić to bym była chętna.![]() ![]() Załóż załóż. ja tez już mam, chociaż nie bardzo jest jeszcze co pokazywać, ale chciałam założyć, bo fotografka z którą mam stałą współpracę, ma taką stronę i to dla mnie trochę reklama jak ona wstawia zdjęcia u siebie z podpisem kto robił makijaż.
|
||
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jako co zakladalas ten fanpage? Firma? |
|
|
|
|
#207 |
|
Klientka w krawacie
|
Hmmm, nie mam fejsa dla bloga, a w statystykach pokazuje mi, że na fejsie znajduje się 5 odwołań do mojej witryny. Dziwne.... Wiecie o co chodzi?
|
#208 | |
|
Zadomowienie
|
Najpierw miałam stronę społecznościową, bo moja fotografka tak miała, potem zmieniłam na bloga osobistego, a teraz mam dumne "Artysta" xD
Ale tak naprawdę to chyba i tak bez różnicy, nie widziałam żeby funkcje między tymi typami się różniły, może ktoś tu się orientuje w tym? Ale raczej trudno coś dopasować do nas. jak widziałam u innych wizażystek, to one mają albo osoba publiczna, albo artysta, albo ewentualnie biznes lokalny czy usługi. ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#210 |
|
Zadomowienie
|
Zakładaj, nie zastanawiaj się. Będę pierwszą fanką.
![]() A ktoś tu pisał, że trzeba się wylogować i wtedy można zakładać stronę, ja tak kiedyś próbowałam już założyć dla bloga, to się pogubiłam i zrezygnowałam. Lepiej się nie wylogowywać, wejść na czyjąś stronę i wtedy pojawi ci się w górnym prawym rogu przycisk "załóż stronę" i wtedy tylko wybierasz typ i wpisujesz info itp, a strona jest połączona z twoim kontem prywatnym (możesz ustawić to widoczne, lub tak, żeby nikt twojego prywatnego profilu nie widział) i możesz wtedy jednym kliknięciem przełączać się między p. pryw. a stroną. Mi się to podoba. Mam już 30 kliknięć.:P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

[/QUOTE]