Wszystko o Emu cz. 3 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-05, 23:59   #181
witch_18
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Emu cz. 3

Ja dzisiaj zamówiłam swoje pierwsze orginalne Emu na schaffie za całe 179,95zł już nie mogę się doczekać kiedy przyjdą moje Bronte Hi Indigo
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 02:01   #182
Olcia
Zakorzenienie

U mnie teraz -15, jutro to samo, sniegu jak nie bylo tak nie ma - wiec zadnej odwilzy...
za to na NOWYCH butach, w ktorych bylam moze z 5-6x, zrobil sie ten 'brudny' paseczek z tylu, tak jakby przetarcie... macalam od wewnatrz i nic nie wskazuje na to, zeby w tym miejscu usztywnienie sie ugniotlo czy cos... musze obserwowac.
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 08:25   #183
Akasha88
BAN stały

Ja mam minus 29 Buty na razie się spisują, ale czuję lekki chłodek na końcach palcach ale dopiero jak siedzę i nimi nie ruszam

Inverno masz jakość porównywalną do stingerów Więc wszystkim, którzy się zastanawiają nad Bronte polecałabym Inverno Na pewno są lepszej jakości niż Emu Wool ....

Buty EMU Australia Inverlock z tego co czytałam na stronach internetowych to jakość bliższa Emu wool niż stingerom.

Olcia bo to chyba ty mi pisałaś że jak po otrzymaniu reklamacji 2 tygodnie się nie odezwą to reklamacja pozytywna Czy możesz mi powiedzieć jak to bliżej działa ??

Od jutra promocja na Emu za pośrednictwem Markafoni zatytułowana "Final call for Emu"

Edytowane przez Akasha88
Czas edycji: 2012-02-06 o 08:42
Akasha88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 09:53   #184
myszola21
Zakorzenienie

Dobrze, że Ci którzy mają opcje vip w markafoni mogą 15min przed rozpoczęciem kampanii wziąć w niej udział
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 10:03   #185
Magda_84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez saandy Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Zastanawiam się nad zakupem moich pierwszych emu. Wprawdzie nie podobają mi się wizualnie strasznie ale nogi mi tak marzną, że chyba nie mam wyboru. Zastanawiam się nad początek nad bronte hi indigo albo bronte mini indigo z schaffy, jako że są w fajnej cenie. Które bardziej polecacie? Gdzie można znaleźć jakieś przykładowe zestawy z nimi, bo grafika google mnie zawiodła niestety
ja właśnie zamówiłam swoje pierwsze emu, długość hi, szczerze to nie wyobrażam sobie krótszych, bo bardzo by mi łydki marzły
Magda_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 10:20   #186
walicnazwe
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to walicnazwe

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
Dobrze, że Ci którzy mają opcje vip w markafoni mogą 15min przed rozpoczęciem kampanii wziąć w niej udział
od której godziny obowiązuje promocja, i jak zdobyć opcje VIP?

— Haruki Murakami - Kroniki Ptaka Nakręcacza
walicnazwe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 10:32   #187
Akasha88
BAN stały

Cytat:
Napisane przez walicnazwe Pokaż wiadomość
od której godziny obowiązuje promocja, i jak zdobyć opcje VIP?
opcja VIP ?? Ej ja mam tylko newsletter ....

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Magda_84 Pokaż wiadomość
ja właśnie zamówiłam swoje pierwsze emu, długość hi, szczerze to nie wyobrażam sobie krótszych, bo bardzo by mi łydki marzły
heheh tu mało kto lubi HI bo się marszczą. Chociaż ja też uwielbiam HI Nawet Emu Australia mówi ze ich najpopularniejszym modelem Emu są te o długości LO
Stary 2012-02-06, 11:41   #188
myszola21
Zakorzenienie

Opcje VIP z tego, co się orientuje można zdobyć robiąc zakupy w markafoni na kwotę.min 600zł raz na jakiś czas,ale już szczerze nie pamiętam co ile :P
Stary 2012-02-06, 11:43   #189
Akasha88
BAN stały

czyli opcja Vip nie dla mnie, jak na razie Zobaczymy jaka to promocja na Emu się szykuje
Stary 2012-02-06, 12:15   #190
Magda_84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Akasha88 Pokaż wiadomość
heheh tu mało kto lubi HI bo się marszczą. Chociaż ja też uwielbiam HI Nawet Emu Australia mówi ze ich najpopularniejszym modelem Emu są te o długości LO
ja sobie nie wyobrażam na naszą zimę krótkich, ale ja po prostu straszny zmarźluch jestem
Stary 2012-02-06, 12:43   #191
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
ja sobie nie wyobrażam na naszą zimę krótkich, ale ja po prostu straszny zmarźluch jestem

Ja mam LO, a między LO a HI różnica wcale nie jest zatrważająca...
Stary 2012-02-06, 17:31   #192
kudliczek
Rozeznanie

jutro wysyłam buty do Schaffy, dzwoniła do mnie Pani i ponoć oddadzą mi pieniądze itd. chciałam się Was poradzić, liczycie na jakieś promocje i wyprzedaże Stingerow np. na allegro ?? zastanawiam się czy kupować teraz ,czy poczekać jeszcze troche ?
kudliczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 19:43   #193
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Olcia bo to chyba ty mi pisałaś że jak po otrzymaniu reklamacji 2 tygodnie się nie odezwą to reklamacja pozytywna Czy możesz mi powiedzieć jak to bliżej działa ??
No tak wlasnie jest, maja 14dni na odpowiedz, a jesli tego nie zrobia to uznaje sie, ze reklamacja jest rozpatrzona pozytywnie. Ale pytasz teraz co dalej zrobic, czy co?
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 21:53   #194
Apali
Wtajemniczenie

Zamówiłam dzisiaj Emu Angels lo szare zapłaciłam 330 zł z schaffy, żeby nie zapeszać powiem że jak dotąd wszystkie zamówienia przychodziły w przeciągu 3 dni, zobaczymy jak teraz będzie
Powiedzcie mi, bo lepiej się znacie 330 zł za ten model to dobra cena ?
Apali jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 22:03   #195
mylittlepony
Przyczajenie

GG do mylittlepony

Bardzo dobra Przed przeceną kosztowały ok 600 zł. :<

11.06.2011 - pierwsze keratynowe prostowanie
29.06. 2011 - popijam pokrzywę <3
1.07.2011 - odstawiam silikony, włosy myję zgodnie z metodą OMO, chowam suszarkę i prostownicę
18.07.2011 - olej kokosowy
mylittlepony jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 07:11   #196
myszola21
Zakorzenienie

widziałyście jakie ceny na markafoni? żart i nie obyło się bez wzmianki, że to koniec bronte...
Stary 2012-02-07, 08:15   #197
Akasha88
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
No tak wlasnie jest, maja 14dni na odpowiedz, a jesli tego nie zrobia to uznaje sie, ze reklamacja jest rozpatrzona pozytywnie. Ale pytasz teraz co dalej zrobic, czy co?
No bo mi pękły te nauszniki Emu przy usztywniaczu który trzymał je blisko ucha i wysłałam je do egalanteria na reklamację i mineło już 14 dni odkąd odebrali paczkę. Wczoraj do nich pisałam co z moimmi nausznikami i zgodnie z ich regulaminem do 14 dni powinna być rozpatrzona (nie mówię że pozytywnie ale chyba powinni się odezwać nie ??) a oni nic żadnej odpowiedzi .... Najwyzej do nich zadzwonię. To jest w jakimś prawie konsumenckim ?? To o czym piszesz

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Cytat:
widziałyście jakie ceny na markafoni? żart i nie obyło się bez wzmianki, że to koniec bronte...
Ta Markafoni nie popisali się cenami. Chciałam zobaczyć Melba ile kosztują, ale cena 529,00 zł wcale nie zachwyca.
Ciekawe czy to koniec Bronte. Pewnie znajdą się jakieś wybraki z starych kolekcji Bo jak obwieszcza Markafoni Emu nie będzie już produkować Emu Wool !!

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

20 % przeceny na Emu Australia na Stinger i Flora LO Rose z okazji walentynek trzeba wpisac "loveeu"
Stary 2012-02-07, 09:19   #198
silke85
Raczkowanie

Cytat:
hieh chyba lekko przesadzili a co do bronte t bardzo dobrze ze wycofuja, przynajmniej laski nie beda chodzic w pokoslawionych butach

a tak na marginesie od wczoraj jestem posiadaczka platinium chocolate schaffa zaszalala, w piatek zamowione kurier byl juz w sobote ale ze mialam zamowione na firmowy adres to dopiero wczoraj odebralam, blyskawica normalnie
silke85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 09:34   #199
Akasha88
BAN stały

Cytat:
Napisane przez silke85 Pokaż wiadomość
hieh chyba lekko przesadzili a co do bronte t bardzo dobrze ze wycofuja, przynajmniej laski nie beda chodzic w pokoslawionych butach

a tak na marginesie od wczoraj jestem posiadaczka platinium chocolate schaffa zaszalala, w piatek zamowione kurier byl juz w sobote ale ze mialam zamowione na firmowy adres to dopiero wczoraj odebralam, blyskawica normalnie
I jak te platinium ?? fotki poproszę Dobre są ?? Pasuje rozmiar. Hehe też tak myślę o Bronte ale nie chciałam tego "głośno" pisać
Stary 2012-02-07, 09:45   #200
dd1dd
Zakorzenienie

Dzień dobry
Wczoraj moje Stingery miały swój debiut Sprawdziły się świetnie , obeszłam pół miasta i nogi nic mi nie zmarzły Cieplutko, milutko... Chociaż w Bronte też mi było i jest ciepło
Swoją drogą z chęcią jeszcze bym przygarnęła rękawiczki Emu jeśli są tak ciepłe jak buty Na schaffie widziałam tylko z jednym paluchem. Może ktoś ma i może coś powiedzieć?

Edytowane przez dd1dd
Czas edycji: 2012-02-07 o 09:46
dd1dd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 09:54   #201
Magda_84
Rozeznanie

z pewnością stingery są o niebo lepsze od bronte, ale też cena jest powalająca
Stary 2012-02-07, 09:55   #202
silke85
Raczkowanie

Cytat:
I jak te platinium ?? fotki poproszę Dobre są ?? Pasuje rozmiar. Hehe też tak myślę o Bronte ale nie chciałam tego "głośno" pisać
hehe no ale taka prawda
butki sa swietne, bardzo fajnie opinaja lydke a mam ja dosc chuda i myslalam ze beda odstawac, to samo z rozmiarem 35/36 jest idealny a mam na gola stope, pieta nie lata ani nic, a dziwne bo jak przymierzalam zwykle stingery 35/36 to pieta skakala jak szalona fotki postaram sie pozniej wrzucic
Stary 2012-02-07, 10:29   #203
Akasha88
BAN stały

silke85 oprócz dopasowania nie różnią się niczym od zwykłych Stingerów ??

dd1dd jeżeli rękawiczki są zrobione z tego samego materiału co nauszniki to są tak samo cieplusie jak Stingery !! Nie mam rękawiczek bo są drogie Czekam aż stanieją

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
z pewnością stingery są o niebo lepsze od bronte, ale też cena jest powalająca
Ja dalej jestem zdania że wolałabym kupić inverno niż Emu Bronte Bo to nawet skóra owcy nie jest tylko bydlęca + doklejona wełna owcy która po jakimś czasie w dotyku była jak wata Dlatego lepiej dopłacić i kupić Stingery a jeżeli na nie szkoda kasy to lepiej kupić polskie Inverno i mieć jakosć Stingerów za cenę Bronte No chyba ze chodzi o sama markę Cieszę się że Emu zrezygnowało z Wool bo one tylko robiły tej marce złą reklamę. Może skupią się teraz na dobrej produkcji Stingerów
Stary 2012-02-07, 10:40   #204
silke85
Raczkowanie

Cytat:
silke85 oprócz dopasowania nie różnią się niczym od zwykłych Stingerów ??
dd1dd jeżeli rękawiczki są zrobione z tego samego materiału co nauszniki to są tak samo cieplusie jak Stingery !! Nie mam rękawiczek bo są drogie Czekam aż stanieją
na rekawiczki tez czekam
wiesz co, stingery widzialam tylko raz i tez tylko raz mialam na nodze... platinium maja bardzo ladne dokladne szwy, podeszwa jest na pewno troche grubsza, a i co najwazniejsze dla mnie, pamietam ze w stingerach futerko bylo takie szorstkie,a w tych jest takie mieciutkie jak w moich dzieciecych albach
Stary 2012-02-07, 11:13   #205
Akasha88
BAN stały

Ale rękawiczki zostały tylko Grzybowe ja bym wolała wszystko Chestnut Ile wyniosły cie buty, a i ile rękawice ??

Szczególnie, że mi odpisali z egalanteria.pl to jest człon sklepu eobuwie.pl Oddadzą mi pieniądze. To znaczy mojemu TŻ on powiedział ze zrobi mi niespodziankę. bo teraz nauszniki kosztują 169 a wtedy kosztowały 209 a i czapka Emu pilotka kosztuje teraz 279 na allegro widziałam taniej o 20 zł ale ja nie kupię już nic droższego na allegro

Uwielbiam czapki pilotki i te boskie rękawiczki !! Najfajniejsze są dla mnie te całe z futerkiem i mają każdy palec oddzielnie, a na nadgarstku wywinięte futro

Edytowane przez Akasha88
Czas edycji: 2012-02-07 o 11:16
Stary 2012-02-07, 11:20   #206
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:

Uwielbiam czapki pilotki i te boskie rękawiczki !! Najfajniejsze są dla mnie te całe z futerkiem i mają każdy palec oddzielnie, a na nadgarstku wywinięte futro
A masz jakieś zdjęcie? Albo podeślij linka gdzie mogę obejrzeć
Stary 2012-02-07, 11:30   #207
Akasha88
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
A masz jakieś zdjęcie? Albo podeślij linka gdzie mogę obejrzeć
coś w tym stylu http://www.ebuty-riccardo.pl/Katalog...ove-Black.html

tylko że cena u riccardo nie zachwyca i wolę inny kolor
Stary 2012-02-07, 11:35   #208
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
coś w tym stylu http://www.ebuty-riccardo.pl/Katalog...ove-Black.html

tylko że cena u riccardo nie zachwyca i wolę inny kolor
Yy faktycznie . Już bym wolała buty w promocji za tą cenę
Fajne
A można gdzieś w jakimś sklepie stacjonarnym przymierzyć? Orientuje się ktoś?
Stary 2012-02-07, 11:35   #209
Akasha88
BAN stały

AA Widziałyście na FB eButy są zdjęcia z nowej kolekcji Emu są śliczne

dd1dd wiem cena jest powalająca Nie wiem czy gdzieś są do przymierzenia

Edytowane przez Akasha88
Czas edycji: 2012-02-07 o 11:46
Stary 2012-02-07, 11:47   #210
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
AA Widziałyście na FB eButy są zdjęcia z nowej kolekcji Emu są śliczne
O jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Piękne wszystkie te buty Kolorki

Edytowane przez dd1dd
Czas edycji: 2012-02-07 o 11:48
dd1dd jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości