|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Emu cz. 3
Ja dzisiaj zamówiłam swoje pierwsze orginalne Emu na schaffie za całe 179,95zł
już nie mogę się doczekać kiedy przyjdą moje Bronte Hi Indigo
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie teraz -15, jutro to samo, sniegu jak nie bylo tak nie ma - wiec zadnej odwilzy...
za to na NOWYCH butach, w ktorych bylam moze z 5-6x, zrobil sie ten 'brudny' paseczek z tylu, tak jakby przetarcie... macalam od wewnatrz i nic nie wskazuje na to, zeby w tym miejscu usztywnienie sie ugniotlo czy cos... musze obserwowac. |
|
|
|
#183 |
|
BAN stały
|
Ja mam minus 29
Buty na razie się spisują, ale czuję lekki chłodek na końcach palcach ale dopiero jak siedzę i nimi nie ruszam ![]() Inverno masz jakość porównywalną do stingerów Więc wszystkim, którzy się zastanawiają nad Bronte polecałabym Inverno Na pewno są lepszej jakości niż Emu Wool ....Buty EMU Australia Inverlock z tego co czytałam na stronach internetowych to jakość bliższa Emu wool niż stingerom. Olcia bo to chyba ty mi pisałaś że jak po otrzymaniu reklamacji 2 tygodnie się nie odezwą to reklamacja pozytywna Czy możesz mi powiedzieć jak to bliżej działa ??Od jutra promocja na Emu za pośrednictwem Markafoni zatytułowana "Final call for Emu"
Edytowane przez Akasha88 Czas edycji: 2012-02-06 o 08:42 |
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że Ci którzy mają opcje vip w markafoni mogą 15min przed rozpoczęciem kampanii wziąć w niej udział
|
|
|
|
#185 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#186 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#187 | |
|
BAN stały
|
opcja VIP ?? Ej
---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
Nawet Emu Australia mówi ze ich najpopularniejszym modelem Emu są te o długości LO
|
|
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Opcje VIP z tego, co się orientuje można zdobyć robiąc zakupy w markafoni na kwotę.min 600zł raz na jakiś czas,ale już szczerze nie pamiętam co ile :P
|
|
|
|
#189 |
|
BAN stały
|
czyli opcja Vip nie dla mnie, jak na razie
Zobaczymy jaka to promocja na Emu się szykuje
|
|
|
|
#190 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#192 |
|
Rozeznanie
|
jutro wysyłam buty do Schaffy, dzwoniła do mnie Pani i ponoć oddadzą mi pieniądze itd. chciałam się Was poradzić, liczycie na jakieś promocje i wyprzedaże Stingerow np. na allegro ?? zastanawiam się czy kupować teraz ,czy poczekać jeszcze troche ?
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
No tak wlasnie jest, maja 14dni na odpowiedz, a jesli tego nie zrobia to uznaje sie, ze reklamacja jest rozpatrzona pozytywnie. Ale pytasz teraz co dalej zrobic, czy co?
|
|
|
|
#194 |
|
Wtajemniczenie
|
Zamówiłam dzisiaj Emu Angels lo szare zapłaciłam 330 zł z schaffy, żeby nie zapeszać powiem że jak dotąd wszystkie zamówienia przychodziły w przeciągu 3 dni, zobaczymy jak teraz będzie
![]() Powiedzcie mi, bo lepiej się znacie 330 zł za ten model to dobra cena ?
|
|
|
|
#195 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo dobra
Przed przeceną kosztowały ok 600 zł. :<
zapuszczamy włoski 26 cm -29 cm -36 cm - 40 cm- ... ale to za jakiś czas. 11.06.2011 - pierwsze keratynowe prostowanie 29.06. 2011 - popijam pokrzywę <3 1.07.2011 - odstawiam silikony, włosy myję zgodnie z metodą OMO, chowam suszarkę i prostownicę 18.07.2011 - olej kokosowy |
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
widziałyście jakie ceny na markafoni? żart
i nie obyło się bez wzmianki, że to koniec bronte...
|
|
|
|
#197 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Cytat:
Ciekawe czy to koniec Bronte. Pewnie znajdą się jakieś wybraki z starych kolekcji Bo jak obwieszcza Markafoni Emu nie będzie już produkować Emu Wool !!---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- 20 % przeceny na Emu Australia na Stinger i Flora LO Rose z okazji walentynek trzeba wpisac "loveeu"
|
||
|
|
|
#198 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a tak na marginesie od wczoraj jestem posiadaczka platinium chocolate schaffa zaszalala, w piatek zamowione kurier byl juz w sobote ale ze mialam zamowione na firmowy adres to dopiero wczoraj odebralam, blyskawica normalnie
|
|
|
|
|
#199 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
fotki poproszę Dobre są ?? Pasuje rozmiar. Hehe też tak myślę o Bronte ale nie chciałam tego "głośno" pisać
|
|
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj moje Stingery miały swój debiut Sprawdziły się świetnie , obeszłam pół miasta i nogi nic mi nie zmarzły Chociaż w Bronte też mi było i jest ciepło ![]() Swoją drogą z chęcią jeszcze bym przygarnęła rękawiczki Emu jeśli są tak ciepłe jak buty Edytowane przez dd1dd Czas edycji: 2012-02-07 o 09:46 |
|
|
|
#201 |
|
Rozeznanie
|
z pewnością stingery są o niebo lepsze od bronte, ale też cena jest powalająca
|
|
|
|
#202 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() butki sa swietne, bardzo fajnie opinaja lydke a mam ja dosc chuda i myslalam ze beda odstawac, to samo z rozmiarem 35/36 jest idealny a mam na gola stope, pieta nie lata ani nic, a dziwne bo jak przymierzalam zwykle stingery 35/36 to pieta skakala jak szalona |
|
|
|
|
#203 | |
|
BAN stały
|
silke85 oprócz dopasowania nie różnią się niczym od zwykłych Stingerów
?? dd1dd jeżeli rękawiczki są zrobione z tego samego materiału co nauszniki to są tak samo cieplusie jak Stingery !! Nie mam rękawiczek bo są drogie Czekam aż stanieją ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
Bo to nawet skóra owcy nie jest tylko bydlęca + doklejona wełna owcy która po jakimś czasie w dotyku była jak wata Dlatego lepiej dopłacić i kupić Stingery a jeżeli na nie szkoda kasy to lepiej kupić polskie Inverno i mieć jakosć Stingerów za cenę Bronte No chyba ze chodzi o sama markę Cieszę się że Emu zrezygnowało z Wool bo one tylko robiły tej marce złą reklamę. Może skupią się teraz na dobrej produkcji Stingerów
|
|
|
|
|
#204 | |
|
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() wiesz co, stingery widzialam tylko raz i tez tylko raz mialam na nodze... platinium maja bardzo ladne dokladne szwy, podeszwa jest na pewno troche grubsza, a i co najwazniejsze dla mnie, pamietam ze w stingerach futerko bylo takie szorstkie,a w tych jest takie mieciutkie jak w moich dzieciecych albach
|
|
|
|
|
#205 |
|
BAN stały
|
Ale rękawiczki zostały tylko Grzybowe
ja bym wolała wszystko Chestnut Ile wyniosły cie buty, a i ile rękawice ??Szczególnie, że mi odpisali z egalanteria.pl to jest człon sklepu eobuwie.pl Oddadzą mi pieniądze. To znaczy mojemu TŻ on powiedział ze zrobi mi niespodziankę. bo teraz nauszniki kosztują 169 a wtedy kosztowały 209 a i czapka Emu pilotka kosztuje teraz 279 na allegro widziałam taniej o 20 zł ale ja nie kupię już nic droższego na allegro ![]() Uwielbiam czapki pilotki i te boskie rękawiczki !! Najfajniejsze są dla mnie te całe z futerkiem i mają każdy palec oddzielnie, a na nadgarstku wywinięte futro
Edytowane przez Akasha88 Czas edycji: 2012-02-07 o 11:16 |
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#207 |
|
BAN stały
|
coś w tym stylu http://www.ebuty-riccardo.pl/Katalog...ove-Black.html
tylko że cena u riccardo nie zachwyca i wolę inny kolor |
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faktycznie . Już bym wolała buty w promocji za tą cenę Fajne ![]() A można gdzieś w jakimś sklepie stacjonarnym przymierzyć? Orientuje się ktoś?
|
|
|
|
|
#209 |
|
BAN stały
|
AA
Widziałyście na FB eButy są zdjęcia z nowej kolekcji Emu są śliczne ![]() dd1dd wiem cena jest powalająca Nie wiem czy gdzieś są do przymierzenia
Edytowane przez Akasha88 Czas edycji: 2012-02-07 o 11:46 |
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez dd1dd Czas edycji: 2012-02-07 o 11:48 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.

już nie mogę się doczekać kiedy przyjdą moje Bronte Hi Indigo

ale nogi mi tak marzną, że chyba nie mam wyboru. Zastanawiam się nad początek nad bronte hi indigo albo bronte mini indigo z schaffy, jako że są w fajnej cenie. Które bardziej polecacie? Gdzie można znaleźć jakieś przykładowe zestawy z nimi, bo grafika google mnie zawiodła niestety 

?

Chociaż w Bronte też mi było i jest ciepło
ja bym wolała wszystko Chestnut
faktycznie . Już bym wolała buty w promocji za tą cenę