|
|
#181 |
|
BAN stały
|
Dot.: Sukcesy w konkursach, wygrane małe i duże :)
Sporo paczek LAY'S, 3 w totka, miśka z chrupek, płyte w krzyżówce
|
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ~wygrałaś coś kiedyś gdzieś?~
Zestaw naczyniek do zabawy - jako dziecię
![]() Kilkakrotnie wygrałam na gonitwach koni Lody na patyku Aparat cyfrowy (w końcu mam cyfrówkę )Zaproszenie na pokaz mody - kolidował z treningiem - wybrałam taniec Zestraw kosmetyków do pielęgnacji ciała Angielskie chipsy ![]() Odnowę biologiczną w ośrodku SPA Książki EDIT: A turnieje też wchodzą w ten temat?
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
kilka dni temu wygrałam miesięczne soczewki kontaktowe <jupi> w kkonkursie Cogito
![]() pozatym kiedyś w Bravo Girl pomadkę BEBE ochronną w innych konkursach: jakieś breloczki, koszulki i innei pierdółki :P Pysiobidon niebieski (oddałam siostrzenicy mojego chłopaka) kilka lat temu zajęłam 2 miejsce w konkursie, trzeba było napisac własne wiersze na jakiś tam temat. dostałam komplet filiżanek itp <beznadzieja> a kolezanka za wyroznienie dostala walkmana dobrej firmy :P
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
wygrałam kiedyś jakąś płytę z muzyką (nie da się słuchać
), a całkiem niedawno kuferek (extra
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio wygrałam w krzyżówce w Chwili dla Ciebie zestaw kosmetyków Pierre Arthes
zawsze coś
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie mam szczęścia do takich konkursów
raz w życiu (do tej pory!) udało mi się wygrać fajny różowy szlafrok Vegantalgin H
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#188 |
|
... choć nie Westwood
|
Ciekawe czy jest jakaś Wizażanka, która trafiła 6 w totka
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Szóstę w totka?
ja... ...a później się obudziłam
|
|
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio wygrałam 3 w totka
|
|
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś jak miałam z 8 lat w Radio Eska był specjalny konkurs dla takich maluchów jak ja pod nazwą Eska-pineska.Każdego dnia o godzinie 19.00, były róznego rodzaju konkursy tj. babka mówila częśc znanego wiersza i trzeba było odgadnąc jego autora, albo krzyżówki.Z racji tego, że zabawa ta dopiero sie rozkrecała i nikomu ze słuchaczy nie była znana, ja codziennie wydzwaniałam i prawie zawsze trafiałam na wolny sygnał, który przekierunkowywał mnie do studia.
No i w ten piekny sposób udało mi się wygrać wiele puzzli, maskotek,2 darmowe talony do Readysa, Tutti frutii, nawet tapete na ściane, mogłam sobie wybrac przy odbiorze kolor itp.Eska mieściła się w Poltegorze we Wrocławiu, jechałam zawsze taka dumną z tatą na dwudzieste któres pietro, wow po jakiegoś pluszowego miśka , naprawde fajnie jest sobie czasem powspominać tamte czasy, czasem to mam ochote wrócic do swojego bardzo młodego dzieciństwa.Ech
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
W losowaniach szczęścia nie mam niestety, nawet paczkę czipsów wygrałam tylko kilka razy
![]() Jedyne nagrody jakie dostałam to jak sobie zapracowałam, np aparat fotograficzny w konkursie matematycznym ale to było w zamierzchłych czasach, aż wstyd się przyznać bo teraz ledwo umiem liczyć na kalkulatorze |
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wygrałam kilka razy w Filipince, glownie zestawy kosmetykow-maybelline, fructis czy ziaja,kubek, torebke ale kiedys tez plyte w dawnym Rowerze Błażeja
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
wygrywalam kilka razy w konkursach radiowych jakies plyty i single
|
|
|
|
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
Ze mnie to jest(było?) dziecko szczęscia :P :
-rower z coca-coli -frytownica -parowar -zegarek szwajcarski -burżuazyjna klawiatura -6 w totka w przygotowaniu :d Nie mowie o paczkach czipsow czy innych upominkach
|
|
|
|
|
#198 |
|
Rozeznanie
|
Ja kilka lat temu wygrałam zaproszenie na koncert L.Kravitza w Berlinie. RMF FM fundował przejazd do Berlina, noclego w hotelu i bilety na koncert.
|
|
#199 |
|
Wtajemniczenie
|
Wygrałam szkolny konkurs wokalny... w pierwszej klasie szkoły podstawowej.
![]() Dostałam książkę i laurkę .
|
|
|
#200 |
|
po prostu Em :)
|
2 miejsce w szkolnym konkursie ortograficznym i w nagrodę wielki słownik języka polskiego
|
|
|
#201 |
|
Raczkowanie
|
Witam, dopiero znalazłam ten wątek :0 A chce się pochwalic ze wygrałam 12000zł na podróż marzeń w konkursie na "kobietę z pasją"
organizowanym przez GLAMOUR i VIVA POLSKA Ze 2 lata temu to było A w zyciu to jeszcze..hmm płyte w jakims głupim konkursie i kamere internetowa na zawodach narciarskich ![]() Pozdrawiam i życzę szczescia
|
|
|
|
|
#202 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() gdzie pojechałaś?
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w jakims majowym numerze gazety (czyli w kwietniu) wygrałam zestaw kosmetyków "słonecznych" La Roche-Posay. Nawet był napis zachęcający do wysyłania smsów że to taka świetna nagroda na wakacje.
Zadzwonili do mnie w lipcu a kosmetyki przysłali bodajże w październiku albo pod koniec września. To sobie pouzywałam . Zupełnie bez sensu.Z tego wynika że w grudniu powinni robić "letnie" konkursy
|
|
#204 |
|
Zadomowienie
|
Ja już 14 razy wygrałam w jednej ze stacji radiowych
mam teraz dzięki temu mnóstwo płyt CD, kosmetyków Manhattan, odtwarzacz mp3, telefon komórkowy No co ja na to poradzę, że speaker Marcin D. mnie po prostu uwielbia <skromność> :p btw czasami do siebie dzwonimy i sobie plotkujemy a czasami jak coś Marcinowi D. odwali to mnie daje na antenę i obsypuje prezenciorami a tamtym roku wygrałam sylwestra w klubie dla dwóch osób wraz z noclegiem w jakimś hotelu w Kłodzku to siostrę wysłałam ![]() Poza wygranymi w radio, to jeszcze jak byłam mała to wygrałam maskotkę z Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy za rysunek ![]() Ostatnio skreśliłam 4 w toto lotka, tak w ogóle to zawsze jak wysyłam lotka to trafiam trójkę lub czwórkę (czemu nie szóstkę ale jak to mówią, kto ma szczęście w kartach to nie ma w miłości co się niestety w moim przypadku sprawdza ![]() Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt kochane
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
hej, dzieffczynki czas odswiezyc znowu watek! ja zaczynam
![]() ja chyba nie mam szczescia w konkursach, no ale pare razy udalo mi sie cos wygrac. kiedys jak czytywalam bravo girl to wygralam kosmetyki manhatann. kiedys w radio rmffm w walentynki plyte shakiry. i jeszcze jakas plyte wygralam ale nie pamietam w jakim konkursie. co do lotka to nigdy nic:/ moja siostra czesciej wygrywala jakies kosmetyki i kiedys ksiazke. a najlepsza to jest moja babcia. swego czasu duzo wysylala krzyzowke z chwili dla ciebie. naprawde naprawde wysylala caly czas. i co? i nic nie wygrala. nigdy. biedna... |
|
|
|
|
#206 |
|
Konto usunięte
|
czapeczkę [kupony z czipsów]
znaczek-przypinka [kupony z zeszytów]kilka razy trójka w Totka. |
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam wyjątkowo szczęścia do totka, bo nie mogę skreślić nawet 3 żeby mi się kupon zwrócił, nic z tego, nawet 2 nie mogę trafić
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#209 |
|
Raczkowanie
|
Ja mogę sie pochwalić
Zacznę od początku... 1) jeszcze w podstawówce zdobyłam wyróżnienie w lokalnym konkursie recytatorskim poezji Marii Konopnickiej (nagrodą był tom wierszy Marii Konopnickej pt. "O czym ptaszek śpiewa"), 2) w jakimś konkursie w gazecie regionalnej wygrałam gadżety pewnego browaru tj. 5-ciolitrową beczkę pifffka, koszulkę, 2 długopisy, breloczki do kluczy, otwieracze do butelek,3) w w/w gazecie zdobyłam jeszcze czajnik bezprzewodowy ![]() 4) gdy po raz pierwszy skreśliłam liczby w totku - 3 trafiłam i 10 zł było moje (przynajmniej sie zwróciło)
Edytowane przez Marika1 Czas edycji: 2007-02-23 o 14:46 |
|
|
|
|
#210 |
|
BAN stały
|
a ja NIGDY, naprawdę NIGDY niczego nie wygrałam, nawet paczki chipsów
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.

udało mi się wygrać fajny różowy szlafrok Vegantalgin H

, naprawde fajnie jest sobie czasem powspominać tamte czasy, czasem to mam ochote wrócic do swojego bardzo młodego dzieciństwa.Ech 
ale to było w zamierzchłych czasach, aż wstyd się przyznać bo teraz ledwo umiem liczyć na kalkulatorze 

i życzę Wesołych Świąt kochane