Starania o dzidziusia - część III - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-08, 12:30   #181
emillia006
Zadomowienie

Dot.: Starania o dzidziusia - część III

Czesc dziewczyny.

Wrocilam od lekarza. Nic nowego sie nie dowiedzialam. Obliczyla mi, ze od dzisiaj zaczyna sie 5 tydzien ciazy. Termin porodu obliczyla mi na 17go pazdziernika. Ok 7 marca mam sie zgloscic do poloznej z siuskami. Bede miala robiona krew itd a w 12 tyg usg ( wszystko tak jak u Moni )
Monia ja tez jade pod koniec marca do Polski ( jedziemy autem ) i bede robic usg w Polsce Bedzie wtedy 11 tydzien ale i tak chyba zrobie usg u polskiego gina Chyba nie zaszkodzi dzidzi?
Poza tym ide robic obiadek
Przepraszam, ze nie nadrabiam ale mam dzisiaj mase rzeczy do zrobieni
Buziaki
emillia006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 12:40   #182
natalia_b
Wtajemniczenie

Mela ściśnij pośladki i do przodu! Nie załamuj się!

Ja też jestem zapisana na dawce szpiku- chciałabym żeby kiedyś się odezwali

Promykas
- gratuluję wyboru daty ślubu i trzymam kciuki za jutrzejsze USG. No i za mamę oczywiście

Monika- ja bym zrobiła USG w Polsce, usłyszycie już serduszko

Sensuall
- nie martw się na zapas, zrobiłaś wszystko co mogłaś więc teraz już tylko czekać. A staranka są takieee przyjemne, że przecież nic straconego

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
Napisane przez istraa Pokaż wiadomość
PILNIE potrzebuję bata, pionizatora itp!!!

Jestem tak zestresowana wizytą u gina, że normalnie chyba
Tym, że pierwszy raz idę do faceta....
Tym, że mi powie, że ze mną coś nie halo...

zrobilam już sobie spa wg przepisu Kami, teraz staram się zająć jakimiś papierami, ale nic nie pomaga...ręce mi się tak telepią, że masakra, a upocilam się jak mysz...padnę to tej 13.40!!! No
Ja tez idę 23.02 do gina, tez pierwszy raz do faceta i pewnie będę przeżywac to samo co Ty. Ale nie panikuj kochanie- dasz radę A na pewno wszystko jest halo z Tobą! Tym to się nawet nie przejmuj

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Napisane przez emillia006 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny.

Wrocilam od lekarza. Nic nowego sie nie dowiedzialam. Obliczyla mi, ze od dzisiaj zaczyna sie 5 tydzien ciazy. Termin porodu obliczyla mi na 17go pazdziernika. Ok 7 marca mam sie zgloscic do poloznej z siuskami. Bede miala robiona krew itd a w 12 tyg usg ( wszystko tak jak u Moni )
Monia ja tez jade pod koniec marca do Polski ( jedziemy autem ) i bede robic usg w Polsce Bedzie wtedy 11 tydzien ale i tak chyba zrobie usg u polskiego gina Chyba nie zaszkodzi dzidzi?
Poza tym ide robic obiadek
Przepraszam, ze nie nadrabiam ale mam dzisiaj mase rzeczy do zrobieni
Buziaki
Smacznego obiadku Ty nasz 5-cio tygodniowa mamusiu

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Black! Nie patrz na ten test! I tak, jak Kammi mówi- nie wydawaj kasy na następny test tylko lepiej na betę. Będziesz miała wszystko jasne
Stary 2012-02-08, 12:44   #183
perelka_np
Zadomowienie

GG do perelka_np Send a message via Skype™ to perelka_np

Melduję się w 3 części wątku

Na początek gratulacje dla: Opaski, Emilki i Black
W poniedziałek byłam na rozmowie o pracę w Eurobanku i wczoraj dostałam telefon, że jednak wybrali kogoś innego ryczałam jak głupia bo od roku czasu była to dopiero druga rozmowa i znowu negatywna Jestem już zmęczona tym szukaniem pracy, czuję się zrezygnowana. Zaczynam myśleć, ze po prostu jestem beznadziejna i nic w życiu mi się nie udaje, ze jestem skazana na takie życie.Ja nie chce takiego zycia.

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Następna wizyta 19.10.2012

perelka_np jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 12:53   #184
d123
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość

W poniedziałek byłam na rozmowie o pracę w Eurobanku i wczoraj dostałam telefon, że jednak wybrali kogoś innego ryczałam jak głupia bo od roku czasu była to dopiero druga rozmowa i znowu negatywna Jestem już zmęczona tym szukaniem pracy, czuję się zrezygnowana. Zaczynam myśleć, ze po prostu jestem beznadziejna i nic w życiu mi się nie udaje, ze jestem skazana na takie życie.Ja nie chce takiego zycia.
nie łam sie zobaczysz ze niedługo znajdziesz prace ... ja tez o łaziłam sie po wszystkich pseudo pracodawcach , czułam sie gorsza... aż znalazłam pracę którą bardzo lubie ...

a dzis jestem w dobrym humorze i kupiłam sobie krem zapobiegający rozstępom ...
ech idę robić placki ziemniaczane ... bo tak miałam na nie ochotę ze śniło mi sie całą noc sie sie nimi objadałam.
Dziewczyny ja też mam lekarza -ginekologa -faceta nawet dwóch bo do jednego chodzę na ca miesięczną kontrolę , a drugi robi usg...
i powiem Wam szczerze ze są o niebo bardziej delikatni od kobiet !!!! i zdania nie zmienie ...
d123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 12:56   #185
Ewkaaa8891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natalia_b Pokaż wiadomość
Ja tez idę 23.02 do gina, tez pierwszy raz do faceta i pewnie będę przeżywac to samo co Ty. Ale nie panikuj kochanie- dasz radę A na pewno wszystko jest halo z Tobą! Tym to się nawet nie przejmuj
Ja pierwszą wizyte u gina miałam właśnie u faceta, to był koszmar. Zawsze chodze do kobiety, w sumie mam jedna sprawdzoną ale ona mnie powoli wkurza jest bardzo powierzchowna. Jak ja o cos poprosze o jakieś badania to zrobi jak o coś zapytam to odpowie a tak sama z siebie to nic wydaje mi się ze ma wprawę tylko w wypisywaniu recept. Więc chciałabym pójść do kogos innego i wszyscy dookoła mi mówia zebym szła do faceta bo są świetni. Ja jestem przerażona jak mam się rozebrac przed obcym facetem i wogóle wiecie Nie moge sie przemóc na pewno nie długo bede musiała iść porobić wszystkie badania

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Napisane przez d123 Pokaż wiadomość
ech idę robić placki ziemniaczane ... bo tak miałam na nie ochotę ze śniło mi sie całą noc sie sie nimi objadałam.
Dziewczyny ja też mam lekarza -ginekologa -faceta nawet dwóch bo do jednego chodzę na ca miesięczną kontrolę , a drugi robi usg...
i powiem Wam szczerze ze są o niebo bardziej delikatni od kobiet !!!! i zdania nie zmienie ...
Ja tez mam dzis placki ziemniaczane
Ewkaaa8891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 12:59   #186
monamur
Raczkowanie

Dzisiaj chyba Dzień Doła @ się zbliża, dziś jakaś taka rozbita jestem, ciągle bym płakała, nic tylko nadal od tygodnia mam tak, że czuje jakby chorobę, ale gardło nie boli i tak dziwnie, straciłam juz nadzieję na ten cykl, bo objawów wielkie zero wkurza mnie to strasznie
przepraszam dziewczyny za mój podły nastrój, ale musiałam się wygadać, bo nie mam juz siły tak ciągle oczekiwać, przy czym nic się nie zmienia.Czuję się beznadziejnie
monamur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 13:08   #187
Tigresse86
Raczkowanie

Cytat:
PILNIE potrzebuję bata, pionizatora itp!!!

Jestem tak zestresowana wizytą u gina, że normalnie chyba
Tym, że pierwszy raz idę do faceta....
Tym, że mi powie, że ze mną coś nie halo...

zrobilam już sobie spa wg przepisu Kami, teraz staram się zająć jakimiś papierami, ale nic nie pomaga...ręce mi się tak telepią, że masakra, a upocilam się jak mysz...padnę to tej 13.40!!! No
Istraa prosze bacik dla Ciebiei nie martwić się proszę, wszystko będzie dobrze, a ginka faceta też się nie bój, wyluzuj, pomyśl o co chcesz go zapytać i będzie dobrze i czekamy na jakąś relację z wizytki

Perełko na pewno nie jesteś beznadziejna i nie myśl tak bo Każdy ma słabszy dzień i ta odmowa na pewno Cię jakoś podminowała, ale pomyśl że może to nie była jakaś ekstra praca i znajdziesz na pewno fajniejszą. I na pewno nie jesteś skazana na takie życie, ja wierzę że mimo wszystko życie zależy od nas i jeśli się staramy i chemy je zmienić na lepsze to w końcu musi się udać

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Cytat:
Napisane przez monamur Pokaż wiadomość
Dzisiaj chyba Dzień Doła @ się zbliża, dziś jakaś taka rozbita jestem, ciągle bym płakała, nic tylko nadal od tygodnia mam tak, że czuje jakby chorobę, ale gardło nie boli i tak dziwnie, straciłam juz nadzieję na ten cykl, bo objawów wielkie zero wkurza mnie to strasznie
przepraszam dziewczyny za mój podły nastrój, ale musiałam się wygadać, bo nie mam juz siły tak ciągle oczekiwać, przy czym nic się nie zmienia.Czuję się beznadziejnie
Monamur póki nie ma @ to jeszcze niec straconego, a wiesz że brak objawów to o niczym nie świadczy miałaś chyba testować w piątek/sobotę tak jak ja więc może jeszcze zdążymy zatestować, choć ja wczoraj robiłam test w ciągu dnia i wyszła dupa, ale gdzieś tam jeszcze jest nadzieja że może bylo za wcześnie, może żle że w ciągu dnia. Nie martw się, w końcu się doczekamy inaczej być nie może
Stary 2012-02-08, 13:14   #188
istraa
Raczkowanie

dobra, zawijam kiece i lece!!!
Stary 2012-02-08, 13:15   #189
monamur
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tigresse86 Pokaż wiadomość

Monamur póki nie ma @ to jeszcze niec straconego, a wiesz że brak objawów to o niczym nie świadczy miałaś chyba testować w piątek/sobotę tak jak ja więc może jeszcze zdążymy zatestować, choć ja wczoraj robiłam test w ciągu dnia i wyszła dupa, ale gdzieś tam jeszcze jest nadzieja że może bylo za wcześnie, może żle że w ciągu dnia. Nie martw się, w końcu się doczekamy inaczej być nie może
Dziki za wsparcie muszę już wychodzić do pracy, i znowu się rozbeczałam, kurde muszę wziąć się w garść, trzymajcie się kochane
monamur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 13:33   #190
vajolka
Rozeznanie

Cytat:

perełko, wcale się nie martw!
nie chcialam Ci mówic wczesniej, ale ja pracowałam w Eurobanku i wcale nie było fajnie. W żadnym Banku nie jest fajnie.
Poszukaj lepiej czegos, co lubisz, nawet jesli miałoby byc za małe pieniądze.
Trzymam
W koncu znajdziesz!

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:

vajolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 13:47   #191
sensuall
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez melabn Pokaż wiadomość
nie zalamuj sie kochana, zycze Ci zeby sie udalo teraz
dziękuję

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:

Mała nie załamuj się! nie wiedzą jaki skarb tracą Myśl pozytywnie
Stary 2012-02-08, 13:49   #192
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monamur Pokaż wiadomość
dzisiaj duzo z nas ma taki nastroj
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 13:56   #193
sensuall
Zadomowienie

ja teraz pomyślałam o tym jak bardzo pragnę tego dziecka... i przypomniał mi się los Madzi... A matce grozi za to tylko 5 lat! max 5 lat! A jak wczoraj jakiś koleś próbował rozjechać 2 policjantów traktorem to im grozi do 10 lat i gdzie tu jakaś sprawiedliwość pytam się?
Stary 2012-02-08, 14:00   #194
kamimidu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vajolka Pokaż wiadomość
perełko, wcale się nie martw!
nie chcialam Ci mówic wczesniej, ale ja pracowałam w Eurobanku i wcale nie było fajnie. W żadnym Banku nie jest fajnie.
Poszukaj lepiej czegos, co lubisz, nawet jesli miałoby byc za małe pieniądze.
Trzymam
W koncu znajdziesz!

ja też nie chciałam wczesniej pisać ale mam 3ke znajomych w euro i tez narzekaja...
ej Vajolka wcale nie prawda ze nie jest fajnie...
ja pracuje w Santanderze i nie narzekam
kamimidu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 14:02   #195
natalia_b
Wtajemniczenie

Kochane moje proszę nie bądźcie smutne! Jutro będzie lepszy dzień, albo może nawet dzisiaj stanie się coś, co poprawi Wasze humorki!

Za wszystkie testujące mocno trzymam kciuki

A te, które nie mają jeszcze @ a już się martwią- weźcie się w garść! Sama pamiętam, że miałam doła- ale nie można podporządkowywać całego sensu życia zajściu w ciąże! Róbcie to co zawsze, a poza tym kochajcie się ze swoimi tz bez opamiętania! I bez myślenia o dzidziusiu! Nasze fasolki same postanowią kiedy zechcą u nas zamieszkać i my nie mamy wpływu na to Ja mam dopiero 8 dzień cyklu, ale wiem- że ten cykl będzie stracony. Bo dzisiejsze oddanie krwi nieźle namieszało w moim cyklu. Nie martwię się tym wogóle! Bo wiem, że jak dzidziuś zechce zamieszkać u mnie to, to zrobi Ja mam zamiar oddawać się przyjemności podczas seksu z moim Tż i nie myśleć czy się udało, czy nie. Jak nie teraz to na Wielkanoc zrobię test. Jak nie na Wielkanoc to na dzień matki...Teraz czeka nas dużo wspaniałych okazji do informowania najbliższych o dzidziusiu. Ja jestem prawie pewna, że zajdę w ciążę jak zacznie się szał z moją obroną. W maju mam mieć całą pracę, ewentualne poprawki, uczenie się do obrony...Seks będzie dla mnie w tych chwilach relaksem. Zapomnę zupełnie o staraniach i zobacze II kreseczki. Chciałabym oczywiście już i teraz! Ale przecież nasze wymarzone dziecko musi być spłodzone w pocie czoła!

GŁOWA DO GÓRY!!!

Właśnie byłam u mojego dyrektorka-psychopaty na pogaduchach. Uśmiałam się, że az brzuch mnie boli
Stary 2012-02-08, 14:07   #196
kamimidu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez melabn Pokaż wiadomość
dzisiaj duzo z nas ma taki nastroj
no mój nastrój tez dzis jakiś takiś :/
a brzuch mnie tak boli ,że juz mm go naprawdę dość...
rno mi głowa pękała i powiedziałam- do kręgosłupa jestem przyzwyczajona, to niech mnie dodatkowo boli brzuch np. tylko nie głowa.... i mam za swoje!!! głowa (po 2 tabl.) przestała bolec ale ten brzuch...wrrrrrr.... przeklęta @

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Natalko,
masz racje... ale niestety ...myslnia sie nie da wyłączyć...
zobacz- ja nie licze dni, nie mierze temp., nie stję na głowie po seksie ni nic z tych rzeczy,kocham się z mężem tylko wtedy kiedy jest ochota ( a jest na szczescie czesto) i co? jak przyszła @ to myślałam że coś mnie trafi!!!
Nie jestem napieta i niby nie mam cisnienia ale kazda nie udana próba npędz złe i głupie myśli do mojej głowy... bezwiednie i bez mojej zgody...
pozostaje nadzija-ona jedyna jest niezłomna...
Stary 2012-02-08, 14:08   #197
sensuall
Zadomowienie

Cytat:
Kochane moje proszę nie bądźcie smutne! Jutro będzie lepszy dzień, albo może nawet dzisiaj stanie się coś, co poprawi Wasze humorki!

Za wszystkie testujące mocno trzymam kciuki

A te, które nie mają jeszcze @ a już się martwią- weźcie się w garść! Sama pamiętam, że miałam doła- ale nie można podporządkowywać całego sensu życia zajściu w ciąże! Róbcie to co zawsze, a poza tym kochajcie się ze swoimi tz bez opamiętania! I bez myślenia o dzidziusiu! Nasze fasolki same postanowią kiedy zechcą u nas zamieszkać i my nie mamy wpływu na to Ja mam dopiero 8 dzień cyklu, ale wiem- że ten cykl będzie stracony. Bo dzisiejsze oddanie krwi nieźle namieszało w moim cyklu. Nie martwię się tym wogóle! Bo wiem, że jak dzidziuś zechce zamieszkać u mnie to, to zrobi Ja mam zamiar oddawać się przyjemności podczas seksu z moim Tż i nie myśleć czy się udało, czy nie. Jak nie teraz to na Wielkanoc zrobię test. Jak nie na Wielkanoc to na dzień matki...Teraz czeka nas dużo wspaniałych okazji do informowania najbliższych o dzidziusiu. Ja jestem prawie pewna, że zajdę w ciążę jak zacznie się szał z moją obroną. W maju mam mieć całą pracę, ewentualne poprawki, uczenie się do obrony...Seks będzie dla mnie w tych chwilach relaksem. Zapomnę zupełnie o staraniach i zobacze II kreseczki. Chciałabym oczywiście już i teraz! Ale przecież nasze wymarzone dziecko musi być spłodzone w pocie czoła!

GŁOWA DO GÓRY!!!

Właśnie byłam u mojego dyrektorka-psychopaty na pogaduchach. Uśmiałam się, że az brzuch mnie boli
Masz rację! pora na 3 głębokie wdechy i na uspokojenie się
Stary 2012-02-08, 14:10   #198
kamimidu
Zadomowienie

każdego dnia jednak dziekuje Bogu za cudowna miłośc którą przezywam,za męża który jest we mnie wciąąż na nowo zakochany z cudownego synka który umocnił moje poczucie wartości jako kobiety i człowika...dzieki niemu moje zycie nabrało pełniejszego sensu...i myslę,że tylko dzieki niemu jest mi tak łatwo pogodzic się z kolejna porażką cyklu bo pragnęłam miec dziecko i mam ... teraz prane równie mocno drugiego i wierze ze będzie,... już w krótce...czuje to ... cholera ja naprawde to czuje...
Stary 2012-02-08, 14:15   #199
natalia_b
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kamimidu Pokaż wiadomość
no mój nastrój tez dzis jakiś takiś :/
a brzuch mnie tak boli ,że juz mm go naprawdę dość...
rno mi głowa pękała i powiedziałam- do kręgosłupa jestem przyzwyczajona, to niech mnie dodatkowo boli brzuch np. tylko nie głowa.... i mam za swoje!!! głowa (po 2 tabl.) przestała bolec ale ten brzuch...wrrrrrr.... przeklęta @

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Natalko,
masz racje... ale niestety ...myslnia sie nie da wyłączyć...
zobacz- ja nie licze dni, nie mierze temp., nie stję na głowie po seksie ni nic z tych rzeczy,kocham się z mężem tylko wtedy kiedy jest ochota ( a jest na szczescie czesto) i co? jak przyszła @ to myślałam że coś mnie trafi!!!
Nie jestem napieta i niby nie mam cisnienia ale kazda nie udana próba npędz złe i głupie myśli do mojej głowy... bezwiednie i bez mojej zgody...
pozostaje nadzija-ona jedyna jest niezłomna...
Wiem jak to jest, jak patrzyłam na mój poprzedni wykres to płakać mi się chciało- że przecież wszystko wskazywało na to że jestem w ciąży. Seks w dniach płodnych, witaminki...a tu dupa! Ale teraz już postanowiłam, że musze zmienić nastawienie...

A jestem dopiero w pierwszej fazie cyklu...poczekajcie na drugą i czas przed @- zobaczycie jaka będę nakręcona

A tak serio to ja bardzo nie lubię, kiedy się smucicie. Mój humor tez jest do bani wtedy. I staram się za wszelką ceną Was pocieszyć

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Cytat:
Napisane przez sensuall Pokaż wiadomość
Masz rację! pora na 3 głębokie wdechy i na uspokojenie się
i tak ma być! Dobrze, że nie mamy @ w tym samym okresie- zawsze któraś jest w innej fazie cyklu i działa kojąco i uspokajająco na pozostałe

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
każdego dnia jednak dziekuje Bogu za cudowna miłośc którą przezywam,za męża który jest we mnie wciąąż na nowo zakochany z cudownego synka który umocnił moje poczucie wartości jako kobiety i człowika...dzieki niemu moje zycie nabrało pełniejszego sensu...i myslę,że tylko dzieki niemu jest mi tak łatwo pogodzic się z kolejna porażką cyklu bo pragnęłam miec dziecko i mam ... teraz prane równie mocno drugiego i wierze ze będzie,... już w krótce...czuje to ... cholera ja naprawde to czuje...
Ty masz zawsze dobre przeczucia, więc teraz się sprawdzą!
Stary 2012-02-08, 14:15   #200
sensuall
Zadomowienie

Cytat:
Wiem jak to jest, jak patrzyłam na mój poprzedni wykres to płakać mi się chciało- że przecież wszystko wskazywało na to że jestem w ciąży. Seks w dniach płodnych, witaminki...a tu dupa! Ale teraz już postanowiłam, że musze zmienić nastawienie...

A jestem dopiero w pierwszej fazie cyklu...poczekajcie na drugą i czas przed @- zobaczycie jaka będę nakręcona

A tak serio to ja bardzo nie lubię, kiedy się smucicie. Mój humor tez jest do bani wtedy. I staram się za wszelką ceną Was pocieszyć

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

i tak ma być! Dobrze, że nie mamy @ w tym samym okresie- zawsze któraś jest w innej fazie cyklu i działa kojąco i uspokajająco na pozostałe
no właśnie przygadał kocioł garnkowi
Stary 2012-02-08, 14:18   #201
natalia_b
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sensuall Pokaż wiadomość
no właśnie przygadał kocioł garnkowi
Ale jestem pewna, że jak będę w szale i rozpaczy to mogę liczyć na Wasze wsparcie i pocieszenie
Stary 2012-02-08, 14:20   #202
EdziaO
Zakorzenienie

ja na zbiorowego doła proponuję...zbiorowe obżarstwo i seks bez szans na poczęcie(czyli na maksa tylko i wyłącznie dla czystej, wyuzdanej przyjemności). Jestem w trakcie obżarstwa(miałam sie odchudzać, żeby wrócić do 58kg taaa, zresztą po co jak zaraz zajdę w ciążę) a seks dopiero wieczorem. A za jakieś 2-3 miesiące będziecie mnie zbierać z podłogi takiego doła zaliczę jak dalej nic.

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 14:22   #203
natalia_b
Wtajemniczenie

Landryny moje spadam na zakupy Będę później
Stary 2012-02-08, 14:22   #204
vajolka
Rozeznanie

Cytat:
ja też nie chciałam wczesniej pisać ale mam 3ke znajomych w euro i tez narzekaja...
ej Vajolka wcale nie prawda ze nie jest fajnie...
ja pracuje w Santanderze i nie narzekam
ja tez pracuje i narzekam Ty masz ten komfort że "na tyłach", a ja na froncie więc narzekam
Stary 2012-02-08, 14:23   #205
sensuall
Zadomowienie

Cytat:
Ale jestem pewna, że jak będę w szale i rozpaczy to mogę liczyć na Wasze wsparcie i pocieszenie
zawsze i wszędzie ale poprawiłąś mi humor
Stary 2012-02-08, 14:28   #206
vajolka
Rozeznanie

Cytat:
oczywiscie, ja mówilam to samo jakies dwa tygodnie temu :P
Stary 2012-02-08, 14:29   #207
istraa
Raczkowanie

Jestem JUŻ!!!!

Kurde, miło było...fajny gość. Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Mam nadzieję, że będę też zadowolona z efektów. Pogadaliśmy, opowiedziałam mu wszystko z detalami. Gość odpadł, jak mu wyjechałam z wydrukowanymi cyklami ze skarbów

A było ta:
zrobił mi USG dowcipne, pooglądał, pomierzył i powiedział, że tutaj wszystko wg niego wygląda obiecująco. Macica, jajniki itd wszystko o prawidłowej budowie bez patologicznych zmian. Mojej jejniki wygladają, jak to okreslił, jak "ser szwajcarski", bo tyle w nich pęchęrzyków, ale różnej wielkości (i tak ponoć ma być ) Na chwilę obecną jest jeden dominator w prawym jajniku ma 13 mm (8 dzień cyklu). I teraz będziemy go szpiegować Nastepne USG w poniedziałek i zobaczymy czy rośnie i czy pęknie (oby ).
Mam też robić testy owu. Dostałam też dupka od 14 dc. I daje mi dwa miesiące na zajście w ciążę.
Jeśli się nie uda, to mężu na badania pocisków. Jeszcze ma nie robić, mam go tylko psychicznie przygotowywać, że może byc taka potrzeba. Bo oni ponoć bardzo delikatni na tym punkcie. A niech się chłopina nie stresuje jeszcze (mam nadzieję, że nie bedzie potrzeby!) Ale ten salfazin + selen to mu zaaplikuję. Niby z wskazania (nie zaszkodzi, a może pomóc )
W ogóle jak ten gin tak gadał, to jakieś takie proste to zachodzenie w ciążę sie wydawało.
Mnie kazał absolutnie wyluzować (phiii dobre sobie). Przecież ja jestem WYLUZOWANA!!!!
A jeszcze mi cycochy pobadał. W ogóle jestem bardzo zadowolona z wizyty!

Zapomniałam dopisać....gdyby wszystko OK było z pecherzykami i pociskami, to wtedy hormonki - gdyby i one byly Ok, to drożność....Ale nie zakładam takiego scenariusza....pewnie dlatego zapomniałam dopisać. A kysz taki scenariusz!!!

Pędzę po dziecia do przedszkola.

Edytowane przez istraa
Czas edycji: 2012-02-08 o 14:31
istraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 14:42   #208
emillia006
Zadomowienie

Dziewczyny czy ktoras moze mi doprawic sos Doprawiam i doprawiam i dalej niedoprawiony.
emillia006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 15:00   #209
ola212121
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez black secret Pokaż wiadomość

Opaska GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

dziekuje aniula

Misiu znajac Ciebie-mega perfekcjonistke,to nie ma szans na balagan na liscie
Musze wziac z Ciebie przyklad i w klubie taki sam porzadek zrobic

vajolka dziekuje
ojej....widze,ze mega podly nastroj masz
kochana napewno uda sie i Tobie z II kreseczkami!!!!!!!!!!!!!! Spokojnie, wyluzuj,bo takie spinanie sie nie pomaga. a jesli lekarz zle gada, czujesz inaczej to zmien go na innego.Takiego Zebys byla zadowolona.

Misiu ale lepiej ze siedzisz tu na watku skoro i tak nie masz co robic, z kim pogadac niz tlyko patrzec cale dnie w TV. tu sie wygadac mozesz, posmiac

Natalia jeszcze w lutym macie szanse!!!!!!!!!!!!a w marcu to juz wszyskie maja miec II!!!!!!!!!!

Oj piekne chwile wczoraj byly.....

bardzo sie ciesze,ze o mnie pamietalyscie i myslalyscie....
to co wczoraj przezywalismy z Tz to chyba zbyt malo slow istnieje aby wszysko dobrze opisac....

witaj
bardzo fajnie,ze Ci sie udalo zobaczyc II
9 tydzien ale fajnie
a jakie masz, mialas objawy?

Tak w ogole to melduje sie w 3 czesci
I za wszystkie staraczki trzymam kciuki!!!!!!A przyszlym mamusia duzo zdrowka i ich fasolka!!!!!!!!!!

Dziewczynki jeszcze od wczoraj chyba wszyskie emocje nie opadly....
Tz byl mega zaskoczony i szczesliwy!!!!!!!!
Napisze dokladniej w klubie relacje z wczoraj-ok??

Kamimidu rozmawil mnie Twoj post jeszcze w 2 czesci
Hehe no moze te moje ostatnie nastroje akurat to pierwsza reakcja organizmu na podwyzszone hormony

Oczywiscie Tz poszedl do pracy,a ja juz spac nie polozylam sie tlyko od razu wlaczylam kompa i bach-na watek

Oprocz braku okresu i lekko bolących piersi objawow zadnych nie mialam.Zreszta tak jest do dzis,zero mdlosci i wymiotow.Piersi jednak bola duzo bardziej niz na poczatku.Raz tylko zrobilo mi sie slabo,oblaly mnie gorace poty i myslalam ze mdleje.Takze ciaze poki co przechodze bardzo dobrze.25.01 bylam u lakarza byl wtedy 7 tydzien ciazy a dzidzius mial juz 0,91 mm .Tydzien pozniej bylam na usg (czyli w 8 tygodniu)i lekarz dal posluchac ze maleństwu juz bije serduszko wierzyc sie niechce.Jestesmy przeszczęsliwi
ola212121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 15:03   #210
misia20l
Zadomowienie

hej dziewczynki
witam sie dziś dopiero teraz pomimo ze wlazłam tu po 12 ale miałam chyba z 5 stron do nadrobienia i co nadrabiałam i czytałam to musiałam dziewczętom porobic poprawki i tak mi zeszło zanim dobrnęłam do końca...

u mnie dziś tempka nadal 37,0.
i juz zaczynam sobie coś chyba wkręcać bo normalnie czuje jakbym miała zaraz rzygnąć! tak mnie muli! bleeeee....

Anjouka sorki kochana, rzeczywiście jak jeszcze raz podałas dane to mi sie przypomniało ze sama nawet juz sie kiedys pytałam o nie i rzeczywiście podawałas tylko zostałas pewnie przeoczona i nie dopisana do listy. ale juz jestes

kami jestem z wami od 12 i nigdzie sie nie wybieram! ciasteczek nie robie bo nie mam weny i chęci...
spać nie spałam, tzn. do 9.30 tylko
a po kiecki i inne duperele sie narazie nie wybieram przez te moje cholerne zamki w drzwiach! takie szajstwo kupilismy ze dwa miesiace i oba poszły w piz**! jeden od pokoju przepuszcza wiec go nie zamkne wcale a od kuchni mi wcale pękł na pół i ledwo wczoraj wlazłam na swoje terytorium! teraz ani nie moge zamknąc pokoju a ni kuchni (mam wejscie z korytarza najpierw do kuchni a z kuchni do pokoju) i teraz nigdzie nie moge a przede wszystkim nie chce! wyjść z domu! (wiecie czemu) no i jeszcze sie z tżem pokłóciłam dzis przez tel o to bo on nie chce zadzwonic do swojego szwagra zeby przyszedł mi je wymienił bo jak stwierdził w sobote!bo na tygodniu nie bedzie mu zawracał dupy a ja przez to nie wyjde i nie pojade sobie na miasto jutro (tak jak planowałam) i duuupa! ale ciort mi sie nie spieszy! to on nie bedzie mnie widział w sexi bieliznie, kosmetykach i nadal bedzie patrzył na moja wsretną jape (bo w takim razie do dermatologa tez nie pójde). jego strata! jak mi ktoś zrobi te cholerne zamki to wtedy pojade i to jak nie zasypie sniegiem!bo nadają!

natalko brawa dla Ciebie za mądre słowa
misia20l jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości