|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Poznanianki cz.1
Dziewczyny, nie wiem jak Wy, ale ja buszuje po poznańskich second-handach i znajduje naprawde mnoóóostwo fajnych ciuchow za serio niska cene
ostatnio kupilam sobie fajny zwykly czarny plaszczyk na taka pore jak mamy teraz za 26 zł )
|
|
|
|
|
#182 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hello!!
Znalazłam ten wątek przez przypadek to od razu się przywitam - może załapię się na kolejne spotkanko Tylko, ze chyba ja będę najstarsza ![]() Ja już dawno po studiach, pracuję. Tż posiadam od 2,5 roku, od roku mieszkamy razem, kierunek - Piątkowo także w razie czego na wspólną jazdę 16stką też się piszę ![]() Tż ogląda boks także mam trochę czasu Normalnie mnie molestuje, ze za dużo w necie siedzę ![]() Cytat:
TŻ mnie nie rozumie a dzisiaj przybyła mi kolejna para, tym razem na lato, skorzystałam z mamą z promocji w Deichmannie: kup 2 pary, druga za pół ceny i sprezentowała mi je ![]() No ale butów nigdy za wiele Cytat:
Ale sprzedałam coś na all i wpadło 70zł już myślę na cpo wydać Lista życzeń długa i szeroka---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
Edytowane przez katia84 Czas edycji: 2012-02-18 o 23:42 |
|||
|
|
|
|
#183 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
SH na św. Marcinie jest dla mnie przereklamowany, mnóstwo ludzi, rzadko kiedy w tym ogromie znajdę coś dla siebie. Mam swój ulubiony na os. Powstań Narodowych, z czasów gdy mieszkałam jeszcze na Ratajach - genialny jest! Tylko trzeba przed 9 w poniedziałek klepać sobie miejsce , bo się pchają babeczki. Nigdy nie wyszłam stamtąd z pustą ręką ;pMango - miewałam zajęcia w Maxie w tamtych semestrach, teraz tylko język, zresztą, biegam po prawie całym kampusie, także niewykluczone, że kiedyś mogłyśmy na siebie wpaść
Edytowane przez chemiczna czarownica Czas edycji: 2012-02-19 o 01:19 |
|
|
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
hello. ja też z Poznania, mieszkam tu od lipca 2011. Kocham to miasto xd. A studiuje stosunki międzynarodowe, tyle ze zaocznie.
a co do lumpeksu na św marcinie.. http://www.youtube.com/watch?v=C16ciYToLkU
MangoMetamorfoza ![]() 61-60-59-58-57-56-55-54-53-52-50! + 88/58/88! Edytowane przez mangogirl Czas edycji: 2012-02-19 o 03:05 |
|
|
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#186 | |||||
|
Żona Idealna :)
|
Cytat:
a Cytat:
muszę kiedyś zrobić ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() dzień dobry ![]() witam nowe Poznanianki ja po śniadanku, piję kawkę i zaraz "chirurgów" obejrzę, a potem będę sie ogarniać do pracy we wtorem idziemy z TŻtem do już mam stracha
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Po piątku i sobocie z tż, dziś czeka mnie niedziela w domu. ![]() Właśnie kończę śniadanie i herbatę.
|
|
#188 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam swoje sprawdzone 2 na jeżycach, ale sa to małe osiedlowe lumpki plus jeden na glogowskiej (na przeciw zajezdni tramwajowej) Polecam ! I ZAWSZE zawsze zawsze kiedy tylko bede mogla z checia potowarzysze w wyprawie po secondach )ps. aassiiaa1988 u mnie już połowy nie ma :P |
|
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Witam i Nowe Panie ![]() Nie przejmujemy się swoim wiekiem bo zapewne i tak się w nim nie czujemy. ja się czuję na maks 21 As_kaa: ja również chętnie dowiedziałabym się do którego lumpka warto wejść A i co do aparaciku: jak długo masz nosić, jak nosisz? jaka wada? ja idę w czwartek na założenie póki co jednego łuku laski kataru dzień drugi bosko jest Monia: powodzenia w szukaniu na giełdzie swego czasu w niedziele, kilka lat temu gdy byłam z rodzicami na Junikowie- ukradli nam obie tablice rejestracyjne Mówiłam ojcu by pojechać na giełdę i poszukać to nie był zainteresowany ![]() I w ogóle mam wrażenie że wątek przyśpiesza
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-02-19 o 10:54 |
|
|
|
|
#190 |
|
|
za dużo tu Aś i nigdy nie wiem co do której jest
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O to musimy się też kiedyś umówić
|
|
|
#192 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Poprawiłam
Swoją drogą ładne, popularne Imię
|
|
#194 |
|
|
o tak
chociaż na innych wątkach tyle Aś nie spotkałam, chyba w Poznaniu był szał na to imię tzn ogólnie w Wlkp
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
o a ja wyladowalam w koncu na domowce...i dopiero jakas godzine temu wrocilam
![]() teraz sie doprowadzam do ladu bo na lyzwy jeszcze sie umowilam...chociaz najchetniej bym juz nosa nie wystawiala... a jutro do pracy...
|
|
#196 |
|
|
dobra ja lecę do pracy..
papa i do jutra
|
|
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
brak tekstu
"Kochał ją w trampkach, pożądał w szpilkach, ubóstwiał na boso..." ![]() Edytowane przez CzerwoneSzpilki Czas edycji: 2012-08-27 o 10:49 Powód: zawieszenie konta |
|
|
|
|
#198 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w maju 2011 załozono mi gorny łuk, który mam miec zdjety w tym roku w maju. Wady mam konkretne. m.in. leżące ósemki, górny lewy kieł powyżej linii zębów (już idealnie) stłoczone dolne jedynki, lewa dwójka i leżąca trójka lewa. ogólnie mega-bałagan. z dolnym łukiem zyjemy razem od 15.grudnia 2011 ale to bedzie trwało dłuzej niz rok, bo nawet nie mam podpietej jednej jeynki do luku, bo jest tak daleko. a moja ortodontka jest tak kochana, ze wszystko robi systematycznie i oszczedza mi bolu, stad ten aparat czesciowy i czeste zmiany drutow (ich grubosci i wytrzymalosci) gumeczki oczywiscie za kazdym razm kolorowe, wg moje uznania. koszt - gora i dol po 1800, wizyta 150. Nie ma sie czego bac !
|
|
|
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że nie muszę się nigdzie ruszać z domu.
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie wlasnie musze ruszyc bo obiecalismy znajomym te lyzwy...
|
|
#201 |
|
Raczkowanie
|
a ja dzis mam rodzinne wyjscie do kina na 'W ciemnosci'
![]() ps. tygodniowy odpoczynek o TZ czasem naprawde dobrze robi
|
|
|
|
|
#202 |
|
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim ![]() Ale dzisiaj mam zły dzień- po sobotniej imprezce trochę trzeba po odpoczywać... Widzę, że jak ktoś się nie zjawi przez dwa dniu tutaj to już dwie strony nowe się utworzyły do przeczytania ;/ ... i zauważyłam też, że często piszemy o swoich mężczyznach Jak mija niedziela? Mi ciężko
|
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś też w łóżku
![]() pierwszy wolny dzień od miesiąca.... ![]() przydałoby się wypełznąć i jakieś jedzonko stworzyć,m ale wybitnie mam lenia...nawiedzenie sklepu też mnie nie bawi, ktoś pójdzie za mnie ?Po wczorajszej imprezce kaca brak, może to zasługa pysznego, grzanego, białego winka aaa i na wycieczkę po sh też jestem chętna, sama nie umiem tam nic wyszperać :/
|
|
|
#204 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciągle coś wypatrzę na all i tylko obserwuję na okrągło coraz to nowsze "prawie-zdobycze". I na tym się zwykle kończy, bo konto puściutkie :xCytat:
Zastanawiam, czy da się w ogóle znaleźć coś fajnego na takiego drobnego stwora jak ja Cytat:
Leniwa niedziela, oj, leniwa. Nie zrobiłam dzisiaj nic pożytecznego. tylko łóżko, gazetki. książeczki ...
|
|||
|
|
|
|
#205 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale od rodziców tyle kasy wołać nie będę a samej mnie nie stać no! ech, ech, może kiedyś..
|
|
|
|
|
|
#206 |
|
Raczkowanie
|
brak tekstu
"Kochał ją w trampkach, pożądał w szpilkach, ubóstwiał na boso..." ![]() Edytowane przez CzerwoneSzpilki Czas edycji: 2012-08-27 o 10:50 Powód: zawieszenie konta |
|
|
|
|
#207 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niby nie, tylko to dla mnie nowość będzie ![]() Hmm ja właściwie poszłam do orto z górnymi jedynkami, bo mam je z lekka królicze i chciałam je schować do łuku, bo 8 już nie mam i jest miejsce. A ona wynalazła mi stłoczenie zbytnie zębów i na dole lekki tyło zgryz, więc uważa że oba łuki założymy. Już nawet nie chodzi o ból jakikolwiek, ale o to że boję się że mi potem będzie wydłużać czas noszenia. obiecuje maks 2 lata. Ale skoro wady nie mam poważnej to mam nadzieję że krócej ![]() Mi tu zależy by za 3 latka śluby brać ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam do Was takie pytanie, gdzie zazwyczaj chodzicie do pubu lub na imprezkę?
Bo ja ciągle w te same miejsca i zaczyna mi się nudzić już lekko
|
|
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za dużo się tu nie wypowiem, bo chodziłam tylko do Terytorium (znienawidzony uh!), raz byłam w Cuba Libre i raz w Club22. Tak raczej po pubach bardziej chodzę (Minoga itd.). Ale moja siostra mówi, że w Charyzmie i Bunubie jest fajnie. |
|
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Mango, na mnie nic nie wisi
![]() zwłaszcza ostatnio mam opcję "odkurzacza" Co do klubów Cuba to mój drugi dom, Club22 znam i ani mnie ziębi, ani parzy, zależy od tyg...w Bunubie byłam 2 tyg temu, całkiem miło, ale malutki lokal. Charyzmy nie znam Minogi też dawno nie widziałam... trzeba się wybrać, a w Budda był ktoś?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:17.

)

Tylko, ze chyba ja będę najstarsza 

TŻ mnie nie rozumie 
a
muszę kiedyś zrobić 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

już mam stracha 

ale od rodziców tyle kasy wołać nie będę a samej mnie nie stać no! ech, ech, może kiedyś..