Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-16, 07:18   #181
Madziuniusia
Zakorzenienie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

ja też lubię, chociaż ze sto lat nie jadłam:P trza nadrobić
Stary 2012-02-16, 07:28   #182
Karolina_83
Raczkowanie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Witam się w nowym wątku
A ja zamierzam poszaleć z pączki
Kurcze zamiecie, zawieruchy a my w sobotę jedziemy pod Poznań czyli z Polski B do Polski A i zamierzamy zdążyć na ślub o 16, potem wesele a w niedzielą znowu przec całą Polskę do domu.
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 07:35   #183
Jamee
Zakorzenienie

Witam się w nowym wątku

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
A wiecie - apropo paznokci - wymyśliłam, że chcę mieć na ślubie swoje własne, ale w kolorze fuksji/różu/fioletu, coś w tym stylu zależy jaki lakier znajdę
TŻ oczywiście stwierdził, że ja "to zawsze muszę coś powydziwiać po swojemu"
A co wy o tym myślicie?
Też bym chciała fioletowe paznokcie planuję manicure hybrydowy bo i tak nie mogę mieć długich pazkonci więc wszystkie tipsy, żele odpadają ja jestem jak najbardziej za kolorowymi paznokietkami

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
To będzie mój ostatni raz kiedy melduję się tu jako panienka. Za pare dni odwiedze was już jako mężatka;-)

NIe chcę teraz opisywać mojego stanu psychicznego bo źle znosze stres i nie chcę się bardziej denerwować.

Pogoda jak narazie mi dopisuje, jest piękna sceneria śnieżna i odpuściły mrozy, modlę się tylko zeby nie zdążyło się wszystko stopić do soboty i żeby żadnej zamieci nie było.
Ja już po kosmetyczce,paznokciach, farbowaniu, jutro jeszcze na rzęski jadę.

Trzymajcie kciuki i do usłyszenia w przyszłym tygodniu;-)))
Trzymam i oby pogoda Wam dopisała. Na pewno wszystko będzie cudownie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
a właśnie. Dostałam olśnienia, a raczej natrafiłam na notatkę w telefonie aby Was zapytać o pewna kwestie ( która już nawet nie pamiętam czy poruszałam)

Jak to jest z tym wychodzeniem z kosciola.
Co parafia to inne zwyczaje.

Spotykałam sie z tym ze mlodzi modlili sie przed obrazem- goscie wychodzili i czekali przed kosciolem by moc mlodych obsypac

Spotykalam sie tez z tym ze Mlodzi wychodzili pierwsi a goscie stali w lawkach i wychodzili dpiero za nimi... ( nie wie m jak wowczas jest z tym obsypywaniem- bo akurat wtedy byla zima i okropna pogoda wiec obsypanie bylo na sali)
takze

Bo z logicznego punktu widzenia to nawet jakby kilku swiadkow wyszlo wczesniej z kosciola by Nas obsypac to co z reszta? Beda przepychac sie z nami stojacymi na schodach by moc wyjsc? No mam nadzieje ze obrazowo to widzicie- mamy piekne zdjecia z obsypanki, platki w powietrzu a w tle goscie pchajacy sie by wyjsc.

I serio nie wiem jak to powinno sie odbyc tym bardziej ze moja mama opowiadala jak ostatnio centralnie fotograf sie do nich przyczepil o to ze nie czekaja na mlodych a wychodza z kosciola...

jak to u Was jest?

---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ----------

ja dzisiaj tez skakalam po zaspach ale o dziwo nie przeszkadzało mi to
Rowniez uwielbiam taka zime. Gdyby jeszcze tak nie wialo to byloby idealnie
U nas goście po mszy wychodzą przed kościół i czekają na Parę Młodą

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 07:54   #184
moniq_87
Raczkowanie

Melduję sie! Czy jestem ostatnia??

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
melduje sie w nowym watku

w koncu przestanie za mna lazic ta piosenka z tytulu poprzedniego
jaka to piosenka? Za mną chodzi od waszej ostatniej imprezki Cipuleńka

także jakiś nowy song przewodni wątku?

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
(martwię się moim kaszlem, trwa ponad 2 tyodnie i aż sie duszę, taki suchy świszczący chyba pójdę do lekarza, bo obawiam się o moje oskrzela... chyba zrobiłam błąd, że nie odleżałam przeziębienia porządnie... ale jak mialam to zrobić skoro w pracy już jest deficyt rak do pracy ech... )
QUOTE]

ja też od dwóch tygodniu się bujam z kaszlem. Byłam u trzech lekarzy, każdy dawał mi L4, ale nie chciałam bo praca itd... teraz biorę drugi antybiotyk. Jeśli nie pomoże to mam gdzieś, ze jest robota do zrobienia. Za 3 tygodnie jadę na narty i mam być zdrowiutka!

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32335587]herbitussin podobno nie jest dobrym lekiem tak mi pow. farmaceutka jak ostatnio wykupywałam mamie leki na zapalenie oskrzeli, ale poleciła jakiś syrop na A... i on faktycznie jej pomógł z tymże przez pierwsze 2dni to dusiło ją jak diabli
Ambrosol? Teraz się czuję specjalistką od syropów, ale zawsze biorę to co mi farmaceuta poleci, i najbradziej mi pomagał Supremin...

Cytat:
właściwie w chwili zapraszanie nie są jeszcze małżeństwem, więc chyba mogłoby zostać
u nas tez jedna para bierze slub kilka tygodni przed nami, zamierzam na zaproszeniu wypisać ich "po panieńsku" ale winietki chce zamówic tak jak już bedzie stan we wrześniu - tylko niech sie nie rozmyślą...

Zaręczyny 05. listopada 2011

Razem od 01. stycznia 2006
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 07:59   #185
__Paulinka__
Zakorzenienie

hello

a ja nie zjem zadnego pączka dziesiaj, zeby mnie nie kusilo, to nie pojde wogole do sklepu

w DD TVN smaża paczki

Milego dzionka zycze
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 08:00   #186
kindziulindzia
Zakorzenienie

melody u mnie w parafii jest tak, że część młodych gości wychodzi na zewnątrz i tam czekają na młodych, a gdy para młoda wychodzi z kościoła to z nimi idzie reszta rodziny
u mnie w kościele jak się wychodzi to schodzi się po schodach wieć my będziemy schodzić powoli a po bokach będą szli goście i sądzę żeby ktoś się przepychał

napisałam to tak że chyba nikt mnie nie zrozumie
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 08:04   #187
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Witam Was Dzień minął mi piorunem - z pracy jak zwykle wyszłam parę minut za późno, czyli po 17, potem zakupy, zjadłam cokolwiek dopiero przed 19 i tak siedzę i czytam i smęcę - TŻcik znów do 21:15 w pracy

A takie tam cytowanie jeszcze ze starego wątku :p

Haha no dokładnie - dla mnie godzina 5 czy 6 to jeszcze noc

Bardzo mi przykro, wiem co czujesz... Ja w swoim życiu pożegnałam już 2 kotki... Pierwsza kicia odeszła przez nowotwór a kocurek wymknął się i zginął pod samochodem, straszne wspomnienia

Rewelacyjna!!! I jest dokładnie taka, jaką pamiętam z Twoich opisów prawie rok temu: że nieprzeciętna, oryginalna, elegancka i w ogóle Strzał w 10.tkę ))

No ja myślę, że spoko Tylko tak jak mówiły dziewczyny - dopasuj odcienie fioletu żeby sieczki nie było Ja też będę miała fioletowe buty...

NO WŁAŚNIE LASKI - MAM JUŻ BUTY
Taneczne, tutaj na foto akurat pokazywałam firmie że za mało dziurek zrobili w pasku bo za luźne były na mnie (reklamowałam) no i nie widać klamerki, jest taka delikatna, srebrzysta z 3 małymi kamyczkami Z góry przepraszam Was za brak manicura i kiepskiego pedicura

Jaaa ale to super zabrzmiało No tak - wreszcie doczekałyśmy się naszego roku ślubnego... A ja pluję sobie w brodę, że nie zrobiłam tyyylu rzeczy które miałam zrobić wcześniej (bo wszyscy mi wokół sapali: "no przecież za wcześnie jeszcze...") ech no i teraz nie ma kiedy mgr pisać

Właśnie wygrałam aukcję z sukienusią którą Wam wczoraj pokazywałam, dla przypomnienia: http://allegro.pl/show_item.php?item=2109604161 --> mam nadzieję, że nie będzie na mnie zbyt luźna (bo może się to zdarzyć :p) ale nawet jeśli to spoko - przy tak niskiej cenie sukienki mogę sobie pozwolić na zwężenie u krawcowej

CHIRURDZY: I nie, nie piszę o serialu :p No teraz to już w ogóle nie wiem co tu poczynić :p Niby taka pierdoła, ale jednak masakrycznie obrączka wygląda na samym stawie prawie A i odpisał drugi ziomek, ten wycenił swoją pracę na 1950zł (ale nie pisał tak dokładnie że wszystkie 3 przestrzenie itd) no ale za to druga ręka taniej bo 1500zł haha no cóż Do tego co wczoraj odpisał skrobnęłam, czy nie zrobiłby jakoś tak subtelnie tej jednej przestrzeni między palcem środkowym a serdecznym no i ile by wtedy wziął heh :p No a do tego co dziś odpisał skrobnę, jak to dokładnie chce zrobić i w ogóle... No bo słuchajcie - niby są to pieniądze "bez sensu" a jednak potem będzie nas wkurzał widok niedopchniętej obrączki a i samemu TŻowi będzie niewygodnie... Głupia sytuacja, dlaczego mamy taki durny problem :/
Gdzie zamawiałaś kochana buty, bo nie wiem jaką to stronę pokazywałaś? Szykują się na zakup tanecznych właśnie i wolę takie z polecenia sklepy internetowe.

seagirl super prezent dostałaś na panieński trzymam kciuki za piękny zimowy plener. Teraz jest super i oby gości dojechali cali i zdrowi no i na czas

anusia-girl nie jesteś ostatnia witająca się, chyba ja mam opóźniony zapłon.

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-16, 08:18   #188
ona8686
Zakorzenienie

Witam wczoraj brat mial wpasci i naprawic mi kabelek od internetu, ale oczywiście zapomnial
A dzis wybieram my sie z Tż do poradni a potem juz zapowiedział, że idziemy na pączki i jak tu trzymac linie

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
kicia ja potrafie o 22 jesć spagetti a waga w gorę nie chce iść
To tylko pozazdrościć

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
A ja Wam wkleję zdjęcie mojej podwiązki
gatki usunęłam
A ja wciaz czekam az wznowią aukcje

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
witam wiedziałam, że jak przyjdę to będzie nowy wątek ale nie spodziewałam się, że tylko jedna strona;P

dziewczyny podpowiedzcie mi... bo chciałam kupić bolerko od pewnej wizażanki i ona powiedziała, żebym zaproponowała cenę... Ile byscie dały za takie bolerko? Bo nie chcialabym z kolei przeplacić...

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=966
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=968
Moze spytaj sie za ile ona go kupila i polowe ceny, ale tak mysle 30 zł byloby wystarczajcie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość

NO WŁAŚNIE LASKI - MAM JUŻ BUTY
Taneczne, tutaj na foto akurat pokazywałam firmie że za mało dziurek zrobili w pasku bo za luźne były na mnie (reklamowałam) no i nie widać klamerki, jest taka delikatna, srebrzysta z 3 małymi kamyczkami Z góry przepraszam Was za brak manicura i kiepskiego pedicura
Fioletowe piekne

Cytat:
Hej dziewczynki
To będzie mój ostatni raz kiedy melduję się tu jako panienka. Za pare dni odwiedze was już jako mężatka;-)

NIe chcę teraz opisywać mojego stanu psychicznego bo źle znosze stres i nie chcę się bardziej denerwować.

Pogoda jak narazie mi dopisuje, jest piękna sceneria śnieżna i odpuściły mrozy, modlę się tylko zeby nie zdążyło się wszystko stopić do soboty i żeby żadnej zamieci nie było.

To juz dosłownie kilka dni szkoda tylko ze ta jedna noc mija tak szybko

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Nie wiem jeszcze kiedy oni ten ślub mają mieć dokładnie, jutro robią jakieś spotkanie ich rodzice. A my planowaliśmy jechać do nich z zaproszeniem w maju albo w czerwcu dopiero, bo daleko mieszkają...
A obrazić to się nie obrażą, ale zawsze to tak miło jak się jest osobą zapraszaną, a nie "osobą towarzyszącą".
Ja u siebie pisze z osobami Towarzyszącymi, wiem, ze 2 pary sa zareczone i milo by bylo dostac imienne. Choc ja tez kiedys bylam zareczona dostalam zaproszenie imienne na niego a 2 dni wczesniej sie rozstaliśmy. I wtedy byli mi cholernie przykro. Ale wiadomo nie zawsze cos takiego sie zdarza

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12

Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2012-02-16 o 08:29
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 08:22   #189
asienka213
Wtajemniczenie

Dzien dobry w tlusty czwartek

Cytat:
powiedzmy, że mniej więcej coś takiego

Chciałam po swojemu, przemycić trochę szaleństwa
Kolor sliczny

Cytat:
Hej dziewczynki

Tort dostalas bombowy W ogole wieczor panienski chyba super sie udal Zycze pieknej pogody i zeby wszystko bylo dokladnie jak sobie wymarzylas

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
przejrzałam te pazurki z ich strony i spodobało mi się kilka wzorów np
Ja sie tez zastanawiam co zrobic z pazurkami, swoje od czasu porodu mam zniszczone, szybko sie lamia dlatego teraz nosze krotko obciete ale zawsze jakis zywy kolorek Mam ich dosc spora kolekcje A tz mowi, ze za niedlugo w lazience juz wcale miejsca nie bedzie hehe No ale na slub chcialabym cos innego niz na codzien a nic mam pojecia co

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 08:27   #190
morelka1987
Zadomowienie

Jutro idę się umówić do fryzjerki i kosmetyczki, ale nie mam pojęcia na która sie umówić. Mama proponuje fryzjera na 9, ale boję się że to za szybko i mi się fryzura zepsuje. Slub mam na 16. Ile godzin wcześniej będziecie miały robioną fryzure i makijaz?
morelka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 08:29   #191
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
hello

a ja nie zjem zadnego pączka dziesiaj, zeby mnie nie kusilo, to nie pojde wogole do sklepu

w DD TVN smaża paczki

Milego dzionka zycze

moj tz upiekł 2 blachy rogalików

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 08:32   #192
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Jutro idę się umówić do fryzjerki i kosmetyczki, ale nie mam pojęcia na która sie umówić. Mama proponuje fryzjera na 9, ale boję się że to za szybko i mi się fryzura zepsuje. Slub mam na 16. Ile godzin wcześniej będziecie miały robioną fryzure i makijaz?
Ślub mam o 19, do fryzjera umówiłam sie na 12 a do kosmetyczki na 15. Troszkę sie również boje ze fryzura moze sie rozlecieć, ale z drugiej strony przecież, nie bede z nia szalała, tylko wroce do domu i bede sie odprężać Zakładkę czasowa najlepiej sobie zostawać, aby wszystko na spokojnie bez pospiechu było.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 08:36   #193
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Ślub mam o 19, do fryzjera umówiłam sie na 12 a do kosmetyczki na 15. Troszkę sie również boje ze fryzura moze sie rozlecieć, ale z drugiej strony przecież, nie bede z nia szalała, tylko wroce do domu i bede sie odprężać Zakładkę czasowa najlepiej sobie zostawać, aby wszystko na spokojnie bez pospiechu było.

pewnie ze tak. lepiej ponudzic sie w domu gotowym nim pozniej w biegu latac i miec stresa

Mia i Tosia <3

Stary 2012-02-16, 08:39   #194
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Jadę wieczorem po pracy do prywatnej przychodni, całą noc się dusiłam Nie wiem czy uda mi się jeszcze dziś wpaść do Was...

Seagirl życzę cudownej pogody w sobotę!!

Smacznego Tłustego czwartku dziewczęta!!

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 08:40   #195
morelka1987
Zadomowienie

Chyba macie rację Zreszta fryzura i makijaż musza wytrzymac cała noc, wiec te kilka godzin też wytrzymają
morelka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 08:41   #196
sloneczko740
Rozeznanie

Witam się na nowym wątku nie było mnie raptem 3 dnia tu tyle napisałyście że cięzko to ogarnąć..ehm zaraz lece stary wątek nadrobić

musze wam sie pochwalić że myślałam że Tż na walentynki nic mi nie kupi ani nic nie zorganizuje a kupił mi dużego misia który trzyma serduszko ehm aż sie popłakałam jak go dostałam jutro wam pokaże zdjęcie tego misia bo zapomniałam na kompa zrzucić a to przez Tża telefon moge tylko bo mój coś nie chce:P

wczoraj mój piesek miał zabieg na oko już jest wszystko w porządku wróciła do domku i już lata jak szalona

wczoraj byliśmy w kancelarii sprawdzić czy przepisali nas do nowego kalendarza no i przepisali całe szczęście

Cytat:
ja będę miała też gdzieś na 9 fryzjera ja wole rano i już chodzić z tą fryzurą niż potem w biegu odwali byle jak

Edytowane przez sloneczko740
Czas edycji: 2012-02-16 o 08:43
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 08:43   #197
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba macie rację Zreszta fryzura i makijaż musza wytrzymac cała noc, wiec te kilka godzin też wytrzymają
pewnie

ja mam mkijarzystke kolezanke i przychodzi kiedy ja chce do domu do mnie

ale z fryzjerem to nie mam pojecia i nie wiem co zrobie u mnie w malej miescinie sa 3 zaklady fryzjerskie - ale boje sie tam isc ;D

a do wiekszego miasta mam 30 km

Mia i Tosia <3

Stary 2012-02-16, 08:44   #198
MARGIDA
Wtajemniczenie

witam się dziewczynki śnieżnie
miałam śniegu po lusterka w aucie
ale jakie ciacho mi pomagało się wykopać ( bo mój TŻ smacznie sobie spał )

ja dziś mam 100 dni do ślubu
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 08:44   #199
Magdzia0108
Zadomowienie

nena gdzie kupowałaś pudełka na ciasta i tuby strzelające? Jak na all to u jakiego użytkownika?

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-16, 08:45   #200
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość

Jak to jest z tym wychodzeniem z kosciola.
Co parafia to inne zwyczaje.
U Nas goście wychodzą i przed wyjsciem czekają na młodych.

Cytat:
Był był, superaśny, zabawa w limuzynie Hummer była najlepsza, potem balecik w klubie. A na początku starter na kwadracie, prezenty, tort. Było super;-) Wrzucę wam zdjecie mojego tortu w wykonaniu mojej przyjaciółki;-)
sliczna suknia
boski tort!
Cudownego dnia Wam życzę i aby wszystko odbyło się tak jak sobie to wymarzyliście!!
Stary 2012-02-16, 08:50   #201
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

klask i:kla ski:
Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
witam się dziewczynki śnieżnie
miałam śniegu po lusterka w aucie
ale jakie ciacho mi pomagało się wykopać ( bo mój TŻ smacznie sobie spał )

Mia i Tosia <3

Stary 2012-02-16, 08:51   #202
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Ślub mam o 19, do fryzjera umówiłam sie na 12 a do kosmetyczki na 15. Troszkę sie również boje ze fryzura moze sie rozlecieć, ale z drugiej strony przecież, nie bede z nia szalała, tylko wroce do domu i bede sie odprężać
Odprężać się ( dniu ślubu) - Stan ciała i umysłu związany ze zgrzytaniem zębami, trzęsącymi się majciorami. Stan, w którym odczuwalne są drgawki oraz dreszcze na całym ciele, często powiązanym z innymi odruchami fizjologicznymi.

Moje odprężanie w dniu ślubu chyba będzie właśnie tak wyglądać... nawet teraz jak tak pomyślałam i po części z wizualizowałam sobie owy scenariusz... wszystko to odczułam

Cytat:

Cytat:
u mnie moja przyjaciółka i 3inne osoby wyjdą po tuby żeby nas obsypac.
A u mnie ksiądz to generalnie nie pozwala niczym obsypywać młodych ( bo kto to różniej będzie sprzątał ? ) No ewentualnie pieniążkami
Przynajmniej, tak było kilka lat temu, jak moja siostra się hajtała to wtedy kategorycznie zabraniał. Zobaczymy co nam powie z TŻ jak pójdziemy protokół spisywać

Edytowane przez anusia-girl
Czas edycji: 2012-02-16 o 08:59
anusia-girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 08:52   #203
(kicia)
Zakorzenienie

Hej laski

Co do wychodzenia z kościoła to u mnie przeważnie goście wychodzą jak para mloda modli się przy obrazie. U nas nie wiem jak będzie ale na pewno u mnie moja przyjaciółka i 3inne osoby wyjdą po tuby żeby nas obsypac. Np mój tata zawsze mam kazał czekać aż para wyjdzie co mnie wkurzało bo potem z reguły było wejście zablokowane

Do kalendarza urodzinowego wpisze was dziewczynki wieczorem.

MARGIDA no i inne PM z 26go też. A teraz poprosimy o studniówkowe zestawienia
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 08:57   #204
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
MARGIDA no i inne PM z 26go też. A teraz poprosimy o studniówkowe zestawienia
gdybym umiała tak ładnie jak niektóre dziewczynki tutaj, to bym zrobiła, ale nie umiem
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 08:58   #205
E87
Wtajemniczenie

Hello w nowym watku
Ja juz wsunelam 2 paczki
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 08:59   #206
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Gdzie zamawiałaś kochana buty, bo nie wiem jaką to stronę pokazywałaś? Szykują się na zakup tanecznych właśnie i wolę takie z polecenia sklepy internetowe.
http://www.akces.biz/
ja polecam tę firmę. robią buty tancerzom tańca z gwiazdami wiec mowi to samo za siebie.

Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość
Odprężać się ( dniu ślubu) - Stan ciała i umysłu związany ze zgrzytaniem zębami, trzęsącymi się majciorami. Stan, w którym odczuwalne są drgawki oraz dreszcze na całym ciele, często powiązanym z innymi odruchami fizjologicznymi.

Moje odprężanie w dniu ślubu chyba będzie właśnie tak wyglądać... nawet teraz jak tak pomyślałam i po części z wizualizowałam sobie owy scenariusz... wszystko to odczułam

ja musze rozkminic jak z nagłą, palącą potrzeą zasiąść na kibelku z sukni ślubnej
Stary 2012-02-16, 09:00   #207
madzia2306
Zakorzenienie

co do wychodzenia Młodych z kościoła to u mnie zazwyczaj jest tak że częśc gości wychodzi przed kościół żeby czymś "przywitac" parę młodą a bliższa rodzina stoi przy ławkach i jak Młodzi wyjdą to oni wychodzą za nimi,tak mi się kojarzy że było u mojej siostry

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 09:04   #208
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
gdybym umiała tak ładnie jak niektóre dziewczynki tutaj, to bym zrobiła, ale nie umiem
E tam Kochana zrób listę co masz czego nie masz trochę to upiększ kolorami i emotkami i też będzie ładnie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 09:08   #209
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

hej
Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
ja polecam tę firmę. robią buty tancerzom tańca z gwiazdami wiec mowi to samo za siebie.

ja musze rozkminic jak z nagłą, palącą potrzeą zasiąść na kibelku z sukni ślubnej
u mojej kuzynki było tak że świadkowa z nia szła do kibelka
u mnie może być podobnie, z tymże ja swojej świadkowej wgl. się nie wstydzę i mogę z gołym tyłkiem latać

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

co do wychodzenia z kościoła to zamierzam zapytać o to księdza. Kto jak kto ale on powinien wiedzieć jak to ma wyglądać
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 09:09   #210
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość

ze mną będzie moja siostra świadkowa szła bo inaczej raczej sobie rady nie dam, kurna powinni robic suknie takie rozpinane w kroku żeby tylko odpiąc guziczki i voila!

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości