![]() |
#181 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Tatuaż część II- wątek zbiorczy
Cytat:
![]() Poza tym co to jest za definicja ''nieskomplikowany''? gwiazdka jest niby nieskomplikowana a moze być trudniej ja zrobić niż pokazany wzór bo musi być idealnie prosta - 2mm dalej i spieprz**na sprawa i jest piękny burak. Że nie wspomnę już o kwestii dokładnego kopiowania czyjegoś istniejącego tatuażu bo to zwykłe złodziejstwo jest... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Kociaczek do jakiego studia w szcz sie wybierasz?
![]() ja osobiscie moge polecic Ci Wolfa, mysle, ze u niego zmiescilabys sie w 100zl z tym tatuazem
#183 |
Raczkowanie
|
Hej
Zamarzył mi się ostatnio tatuaż na wewnętrznej stronie ust i zastanawia mnie czy ktoś z was ma jakieś doświadczenia z takim tatuażem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
co sadzic ie o takim tatuazu i takim miejsucu?
http://www.youtube.com/watch?v=WUW1d_oeK_k 0;11
![]() |
#185 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
Podobno często tatuaż po wewnętrznej stronie ust zanika, bo... Ludzie mają odruch lizania i 'ciumkania' przez co wysysają barwnik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Może i nie, ale bardzo ładny ![]()
13.02.2016 narzeczona ![]() 11.07.2016 It's a girl !! ![]() Edytowane przez Dreamer9o Czas edycji: 2012-03-20 o 14:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
a na tatuaż z tyłu, na plecach to jak się patrzy
![]() ![]() też tam chciałam taki już mega mega mój tylko mój nawet jak będe naga i nie bede chciała go pokazac to nikt nie zobaczy to fajne |
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#190 |
Rozeznanie
|
szacunek za te cuda
![]() ![]()
#191 |
Konto usunięte
|
Możecie mi powiedzieć o co kaman z tymi ptakami i dmuchawcami
gadałam ostatnio z kilkoma tatuażystami i 1/3 dziewczyn, które przychodzą do studia chce mieć taki tatuaż (pozostałe chca napis czcionką 'jane austen' ![]() To jakaś moda? (jak kiedyś gwiazdki?) Pytam bez złośliwości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale w sumie ciężko dyskutować z tym co się komu podoba, i jakie są powody robienia tatuażu - najgorszym powodem jest moda, trendy właśnie, bo co będzie jak moda na dany wzór się zmieni, a zmieni się na pewno. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
ja mam dmuchawca i ptaki...nie wiedziałam nawet, że to moda. Długo szukałam odpowiedniego dla siebie tatuażu (naprawdę dłuuuugo) ale nic mi nie podchodziło, nie znalazłam nic, co chciałabym nosić do końca życia na skórze. Aż do czasu, kiedy zobaczyłam ten tatuaż z dmuchawcem i ptakami i wtedy przyszło olśnienie :tak, to ten wymarzony!!!
![]()
#195 |
Konto usunięte
|
Dzięki dziewczyny
![]() Ja spotkałam się z kilkoma opiniami, że ten wzorek podobnie jak tatuaż sowy jest modny bo jest''hipsterski'' (cokolwiek to znaczy ![]() ![]() a co do oklepania wzorów - ja robię drugi rękaw w czaszki - nie ma bardziej chyba ''typowego'' motywu ![]() (ale oczywiście będą inne niż wszystkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a rękaw w czaszki ![]() i możliwe że jest ich dużo ale to bardziej chyba właśnie z tego powodu,moja czaszka sie większości nie podoba ![]() no i jednak motyw czaszki to pole do popisu w wykonaniu,niby taki sam wzór a różnica może byc kolosalna |
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Rozeznanie
|
Znowu się zakochałam...
![]()
13.02.2016 narzeczona ![]() 11.07.2016 It's a girl !! ![]() Edytowane przez Dreamer9o Czas edycji: 2012-03-21 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() cóż....skóry sobie zdzierać nie będę z powodu "modnego" tatuażu. I nie wybiję sobie z głowy wytatuowania nadgarstka "pewnym" elementem, który również "jest modny" w ocenie niektórych, bo najzwyczajniej w świecie taki tatuaż mi się podoba.
![]() |
#199 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Planuję jeszcze stylizowaną sugar skull na klatce piersiowej i mam wkomponowana czaszkę w tatuaż nurka na udzie - dobrych czaszek nigdy za wiele ![]() osobiście nie mam nic przeciwko popularnym wzorom - byle to nie było powielane jak przez kalkę ![]() oko świetne, ale czy ten kotek właśnie zjadł ptaszka???????? Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2012-03-21 o 12:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
![]() Bo kto tak powiedział? ![]() ![]() Tatuaż nie musi , ale może mieć symbolikę. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja prywatnie tak nie uważam, fajnie, że ktoś robi tatuaż, który ma dla niego znaczenie, coś tam przypomina, z kimś się kojarzy....długo nie mogłam się zdobyć na tatuaż, bo (miedzy innymi) myślałam, że mnie wyśmieją w studiu, że z takim czymś przychodzę....A rozpatrywanie tego w kategorii mody? coż... dla niektórych moda, dla niektórych nie...u mnie w pracy pewnie myślą, że to moda, a ja naprawdę, odkąd pamiętam chciałam mieć tatuaż(inna sprawa, że strach przed bólem i igłą spowodował odwleczenie tej decyzji na lata), a ten konkretny wzór mnie zauroczył. Dopiero w studiu mi powiedział gość, że sporo osób robi "wariacje" na temat.
![]() |
#202 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Moje tatuaże to po prostu element mojego ciała i część mnie - tak jak moje uszy, cycki, nos czy cała reszta. Miałam jasną skórę to ją pokolorowałam i tyle. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Rozeznanie
|
zjadł
![]() ![]() Cytat:
"Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.'' - wg mnie tak samo jest z naszym ciałem. Nikt mi nie narzuci czy mam coś tatuować, czy wyjąć lub zrobić kolczyk, czy przytyć czy schudnąć. To my mamy czuć się ze sobą dobrze i już. ![]()
![]() |
#204 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie...moje ciało, mój tatuaż...podoba się czy nie - nieważne, dla mnie mój jest najcudniejszy na świecie
![]() |
#205 | |
Konto usunięte
|
swietny
![]() ![]() ![]() usunęłabym tylko te motylki, ale pewnie są żeby zakamuflować los biednego Tweety'ego ![]() a co do reszty wypowiedzi ![]() Cytat:
![]() A po tych programach zjawisko dorabiania ideologii do nawet banalnych wzorków sięgnęło apogeum. Obejrzałam kilka tych programów żeby wyrobić sobie zdanie i do dziś nie mogę zapomnieć kobiety, którya zrobiła sobie na plecach drzewko z żukami bo jest miłośniczką owadów a żuki miały symbolizować dodatkowo jej rodzinę - takie rzeczy tylko w ameryce ![]() Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2012-03-21 o 13:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A na poważnie: mój tatuaż byl robiony w określonym momencie mojego życia, o którym chcialam pamiętać i mieć pamiątkę. Od zawsze chcialam tatuaż mieć, wzory przewijaly mi się różne przez ręce (i kocham rękawy, ale z racji przyszej pracy póki co - odpadają ![]() A co do piór, ptaków, sów.. W tych ostatnich jestem absolutnie zakochana ale glównie dlatego, że bardzo mi się podoba ten motym ze względów estetycznych - to piękne ptaki, zrobione w takiej kolorystyce, jaką lubię, wyglądają naprawdę oblędnie ![]() Mam swój styl, swoje kolory, muzykę i pewne wzory po prostu do mnie pasują - do caloksztaltu i osobowości (Nawet od znajomych po "odkryciu" tatuażu uslyszalam, ze niesamowicie do mnie pasuje, nie "gryzie się" ze sposobem ubierania, poglądami itp) ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
BAN stały
|
dziewczyny, co sadzicie o tatuazu w takim miejscu u kobiety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Rozeznanie
|
Bardzo ładny
![]() Ludzie są niby coraz bardziej tolerancyjni, jednak dopóki nie poznasz swojego pracodawcy, kto wie... ![]()
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#210 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.