|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) - część IV
O dzięki wielkie :p
Wiecie co jechałam dzisiaj specjalnie 50 km do miasta żeby założyć konto w banku bo oddział bliżej zamkneli, no i wyobraźcie sobie że ja tak działam na system w komputerach że one od razu padaja przy jakiejś ważnej sytuacji jak trzeba coś zarejestrowac czy coś, to czy w banku czy rejestracji na sudiach wszędzie jak ja siadam to komputer pada !!! Juz 3 raz tak mi się zdażyło... jak gosć mi dziś mówi że mam przyjsc za godzine bo maja problemy techniczne to parskłam śmiechem i wyszłam |
|
|
|
#182 |
|
Rozeznanie
|
No ja juz po wizycie poloznej. Ppierki wypelnione, pytala gdzie chce rodzic, czy w domu w basenie czy w szpitalu, jak chce rodzic itd. Teraz 12tego usg potem po jakims 1,5 tyg wizyta u GP czyli lekarza mojego a potem po 4 tyg nastepna wizyta u poł6oznej czyli w 16 tyg. No a teraz dziewczyny ide umyć głowe i zabieram sie za pakowanie.
|
#183 |
|
Rozeznanie
|
Szalone jesteście hehehe Wiatam sie i ja....
A mnie wczoraj wcieło miałam problem z nete ale juz jest ok jeszcze pan przyjedzie o 18 wpisać jakies hasełka i mam nadzieje ze już sie ic nie popsuje![]() Zaraz bede nadrabiała jakieś 20 stronic waszego pisania... A musze wam powiedziec ze od wczoraj zaczełam mieć śluz brązoway ale @ nadal nie ma przy szyjce która jest dos wysoko i dos miekka ale nie otwarta jak przy @ jest śluz mleczno przezroczysty z domieską nitek krwi..... nie wiem o co chodzi cos sie poprzestawiało na maksa jednym słowem...
|
|
#184 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
melduję się w 4 części ![]() dziś znów byłam na zakupach, tym razem ciuchowych, i chyba trochę się zforsowałam bo jak wróciłam to brzuch mnie trochę bolał więc się położyłam i przespałam 1,5h! przeważnie jak jestem zmęczona to wystarczy mi 15-20min, ale dziś to chyba też moja fasolka się zmęczyła. Edytowane przez agrafka85 Czas edycji: 2012-02-29 o 16:54 |
|
|
|
#185 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#186 |
|
Rozeznanie
|
ok, 17, czas do domu
Do wieczora laseczki! Kami, a gdzie Ty sie podziewasz?? |
|
|
|
#187 |
|
Wtajemniczenie
|
czekamy
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#188 |
|
Rozeznanie
|
keffi teraz to już i ja to wiem
ale nie sądziłam, że zwykłe zakupy tak mnie zmęczą, myślałam że najniebezpieczniejsze jest dźwiganie ciężkich rzeczy, a okazało się że 3 godziny w ruchu to też za dużo. a to nie był jakiś szalony maraton, tylko spokojny spacer, kilka przymierzonych bluzek ale widocznie za długo. obiecuję że więcej już nie będę i Wam i mojej fasolce
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie dziwie co tak mało napisałyście, a tu nowy wątek
Witam w nowym wątku! I niech dla każdej będzie najszczęśliwszy na świecie!!
|
|
|
|
#190 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Im wiecej obserwujesz, tym wiecej sie doszukujesz, wmawiasz sobie, że przecież nie może byc inaczej, przecież w ciąży jestem! My teraz nie zabezpieczamy sie w ogóle, przytulanki są jak jest ochota, a ciąża będzie jak przyjdzie na nią czas, może Bozia jeszcze nie chce żebym była w ciąży, bo za dużo sobie na głowę nawaliłam? A jak sie mile okaże, że sie udało, to stwierdze, że Bozia uważa, że jednak za mało sobie na łeb nawaliłam |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 | |
|
Wtajemniczenie
|
jejku znalazłam zdjęcia z czaswo choroby ale wyglądałam masakra
tera to jestem piękna ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#193 |
|
Rozeznanie
|
ja chwilowo zmykam, zajrzę wieczorem
robię sobie pyszną herbatkę owocową i zasiadam do oglądania "galerii" ![]() |
|
|
|
#194 |
|
Wtajemniczenie
|
nie no nie poznaje siebie 2 razy dzisieaj spaliłam garnek
jak go doczyszcze |
|
|
|
#195 |
|
Zadomowienie
|
Juuuuhuuuu jestem. Ja
)))))EDZIA !!!!! Jak ja będę tęsknić za tobą ![]() Myślami przyjedzie ci dobre wyniki
|
|
#196 |
|
Wtajemniczenie
|
hejooooo
|
|
|
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
Nosz zostawić Was na 2h....i znów 3 strony do nadrobenia!
Gosiaczku, a gdzie kupujesz akcesoria do tych albumów i przede wszystkim obiektywnie - czy laik mocno, średnio zdolny zrobi cos takiego? Strasznie mi się to spodobło i chciałabym stworzyć taki albumik naszej rodzinki ![]() Aniula, fajnie, że jesteś! U mnie prawdopodobnie też ten cykl był bezowulacyjny....ba nadal trwa i nie mam pojęcia kiedy się skończy.
|
#198 |
|
Zadomowienie
|
Kefi,czytałam o Twojej siostrze...normalnie aż sie zagotowalam!!!!! Wrrrrrr co za kobieta!!!!! Oby jej ktoś nosa utarł!
|
#199 |
|
Zadomowienie
|
laski miałyscie kiedys ochote na keczup?!
nie np. na frytki z keczupem, tylko keczup z frytkami!![]() ![]() bo ja jestem troche głodna ale chodzi za mna keczup! no zwariowałam całkowicie właśnie smaze sobie na patelni skrzydełka doprawione przyprawa do saszłyków z grila i bede je jadła z duuuużą ilością keczupa!![]() Uwaga! Natalia mamy drugi objaw ciąży prócz mydła-keczup!
|
|
|
|
#200 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- a cóż ten helikopter taka lata można szau dostać pewnie wojsko znowu ma cwieczenia brat męża w Afganie to sie nie dowiem co robia ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- ale mnie mój mąż rozbawił przy jedzeniu krupniku i to co miłam w buzi wylądowało na nim odrazu humor mam lepszy ![]() |
||
|
|
|
#201 |
|
Zadomowienie
|
hallo zielona!! gdzie jesteś zaglądam tu żebyś napisała jak po wizycie, wszystko ok? Okropnie się martwie...
|
#202 |
|
Zadomowienie
|
Ja kocham ketchup!!!do wszytkiego bym najchętniej dostawała ;P ale teraz nie mogę bo na tej diecie jestem a ketchup ma w sobie cukier :P ale zrobię sobie sama swoj ketchup bez cukru!tak to jest myśl!!!
---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- A u mnie jak zwykle objawów ZERO także pewnie jak zwykle @ przyjdzie...
|
#203 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie też weszłam zobaczyć czy są wieści od Zielonej a tu cisza
|
|
|
|
#204 |
|
Zadomowienie
|
cały dzień myślę czy jest ok ...
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej, witam się z Wami w kolejnej części. I od razy masakra z czytaniem, nie było mnie cały dzień, a tu tyle czytania
Godzinę czytałam, ale to jeszcze nie tak wszystko Bedę miała co robić wieczorem![]() Mogę zostać dopisana do 1 posta ![]() ![]() Cytat:
|
|
#206 |
|
Raczkowanie
|
Ale szalejecie już tyle stron
Melduje się w cześci IV, kurcze nigdy nie sądziłam że aż tak się wkręcę w forum, ale to Wasza zasługa, tylu takich fajnych babeczek to nie ma nigdzie Aniula narazie się nie martw tym śluzem brązowym, nic jeszcze nie jest przesądzone, więc kciuki są cały czas aktulane ![]() Misia, Natalia za Was mocno trzymam kciuki i mam nadzieje że otworzycie sezon marcowy, bo w końcu ile te bociany na nas czekać będą ![]() Ja może też dołączę do Was, już mnie niecierpliwość dopada i chętnie bym testowała, ale dopiero 8dni po owu jest co prawda nie mam objawu mydła, ani ketchupu![]() Zmykam na razie pod kocyk się lenić
|
#207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aaa kiedyś już miałam Ci napisać że śliczna dziewczyna z Ciebie taką masz sympatyczną buzię
|
|
#208 | ||
|
Zadomowienie
|
ale sie cichutko zrobiło z wieczora...? dobry czas na nadrabianie boz rana znów pewnie zaszalejecie jeszcze zanim zwleke sie z wyrka
![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
znaczy sie chcesz byc dopisana do listy staraczek? jesli tak to podaj swoje dane według wzoru... ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
jeszcze nasza kami bedzie testowac i to chyba juz nie długo....kami prawda? a tygrysku za Ciebie tez trzymam kciuki w końcu Ty masz testowac ze mną w dzień kobiet! czyz nie tak?
|
||
|
|
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zawsze jem z musztardą wszystko, to tak teraz tylko z keczupem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.

przy jakiejś ważnej sytuacji jak trzeba coś zarejestrowac czy coś, to czy w banku czy rejestracji na sudiach wszędzie jak ja siadam to komputer pada !!! Juz 3 raz tak mi się zdażyło... jak gosć mi dziś mówi że mam przyjsc za godzine bo maja problemy techniczne to parskłam śmiechem i wyszłam

ale juz jest ok

25.10.2014 
co prawda nie mam objawu mydła, ani ketchupu