|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV
Cytat:
|
|
|
|
|
#182 |
|
Zadomowienie
|
Ja kupiłam w salonie Clarks, ale znalazłam też na allegro w tej samej cenie
http://allegro.pl/buty-clarks-ashill...207190609.html (ja muszę każdy but przymierzyć, mam niewymiarową nogę jakąś i większość mi nie pasuje dlatego butów nigdy nie kupuję w necie)
|
|
#183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, ale butki mnie urzekły, chyba zrobię najazd na Silesię...Tylko trzeba do nich skarpeteczki nylonowe, nie lubię takich...ech, czemuż dresik i adidaski nie są tak urokliwe
|
|
|
|
|
#184 |
|
Konto usunięte
|
bry wieczorne
![]() Brid- fajne butki lubie polaczenie czerowne buty+ dziny tez nyloniakow nie lubie, ale na gola stope to odpada.... u mnie powrot zimna i deszczow zazdroszcze +21.....eechh.....
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
kto oprocz mnie oglada Scouted? bo sie oderwac nie moge
|
#186 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33003452]a co to?....[/QUOTE]
a taki odmozdzacz na E! o poczatkujacych modelkach, z ktorymi agencja z NY podpisuje umowe, albo nie, i zawsze sa 2 na odcinek ![]() leci zaraz po best odmozdzaczu ever czyli Kardashianach w NY
|
#188 |
|
Zadomowienie
|
Hej, hej
Widzę, że już rozpoczęłyście witanie wiosny ![]() Zaglądam i czytam, chociaż z dłuższym odpisywaniem już gorzej Z niczym się nie wyrabiam, chociaż mam wielką najdzieję, że może do kwietnia się jakoś ze wszystkim ogarnę i będzie względny spokój.No i oczywiście nadal szukam jakiegoś warszawskiego kąta, a po drodze mnie spotykają różne absurdalne przygody ![]() Marazm się ulotnił, krótko mówiąc ![]()
|
|
|
|
#189 | ||
|
Konto usunięte
|
Bry
![]() Lubię takie weekendy, tak w zasadzie to idę odpocząć do pracy ![]() Cytat:
BTW a co do zgubienia, to czy potrafisz bez uprzedniego zerknięcia na godzinę i położenie słońca wskazać gdzie jest północ? w weekend odkryłam takie miejsce we Wrocku jak mokry dwór, inny świat Cytat:
|
||
|
|
|
#190 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
bry Laseczki i milego dzionka |
||
|
|
|
#191 |
|
Rozeznanie
|
BRy
Widze, że większość z nas się wyszopingowała... ja w pt kupiłam 2 pary butów w deichmanie (jednej upatrzonej pary jeszcze nie było)-lepiej dla moich funduszy W tym 1 para przez weekend mnie zjadła. Z tyłu na piętach mam rany :/ Kurcze macie jakąś metodę na zmiękczenie tyłów butów?? Nie wiem jak to wytłumaczyć przy chodzeniu 1 but z tyłu mi się wżyna :/Poza butami poszłam do topsecret i znalazłam moją wypatrzoną kurteczkę , na która miałam ślinotok od 2 tyg: http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubr.../6/0/9/SKU0383 i się w niej zakochałam. Była ostatnia ale miała wewnętrzną kieszeń rozprutą. Więc co zrobiłam zamówiłam na www i to jeszcze taniej!!!w związku z tym, że 40zeta zaoszczędziłam postanowiłam wydać na inny top by mieć przesyłkę za friko ![]() Poza tym zachwycona byłam weekendową pogodą. Wskoczyłam już w wiosenne ciuszki i raczyłam się słonkiem na spacerku. A dziś znów chmury i zimno :// Dziś popłudniu idę na drugi zabieg laserowy na pachy -od pierwszego mineło 6tygodni. Powiem wam, że widzę różnicę. Ciekawe co będzie po kolejnych 3 zabiegach?? A na próbe z groupona na bikini idę w do kolejnego salonu w ciągu najbliższych dni. Mimo tego, że chciałam zrezygnować z próby bo przecież jestem po 1 zabiegu to laski się na nią upeirały. Pewnie taki mają wymóg nawet jak ktoś wcześniej już używał lasser na daną część ciała.
Odliczanie do maja/czerwca 2014 Edytowane przez mal Czas edycji: 2012-03-19 o 13:29 |
|
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaznaczasz frazę, która ma linkować, i klikasz w edytorze w ikonkę hiperłącza - pojawi się okienko, w którym wklejasz link... |
|
|
|
|
#193 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Raczej będę wszytskich z równowagi wyprowadzać na zasadzie zapisała się blondynka na kurs... ![]() Dziękuję za oświecenie
|
|
#194 | ||
|
Zakorzenienie
|
bry
elo ![]() Cytat:
![]() bo jak nie, to umiem z drzewa, mchu na drzewie i innego zielska, w harcerstwie mnie uczyli ![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33006727]Lou, nie mam bladego pojecia oczym mowisz ![]() [/QUOTE] ol nol ![]() Kardashianowie to prawie moja hm rodzina Cytat:
![]() a propos, dostalam dzisiaj od znajomej podobna z Atmosphere, tylko w ciemnym brazie i z kapturem na nia za mala, na mnie tez, ale nie szkodzi, dopinac sie nie musze
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2012-03-19 o 18:07 |
||
|
|
|
#195 | ||||
|
Lux Mundi
|
Chyba Nam coś wątek umarł
![]() Cytat:
buty najlepiej jakby były 38,5 ![]() a już kieckę ustrzelić przez neta graniczy z cudem ![]() w cyckach 42/44- w tyłku 38/40 ![]() Brid upolowała świetne buty Ale jako, że na starość robię się coraz bardziej wygodna, aktualnie biorę pod uwagę jeno na takie, które mają platformę, aby moje stópki nie czuły żadnego kamyka na swej drodze ![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33003260]bry wieczorne ![]() Brid- fajne butki lubie polaczenie czerowne buty+ dziny tez nyloniakow nie lubie, ale na gola stope to odpada.... u mnie powrot zimna i deszczow zazdroszcze +21.....eechh.....[/QUOTE]Witaj w klubie... W sb praktycznie w krótkim rękawku, a dziś grube rajstopy, czapa, rękawiczki i oczywiście okulary przeciwsłoneczne ![]() Bo przecież zawsze musi wiać i jednocześnie oślepiać słońcem ![]() Cytat:
pisałaś, ani tym bardziej tego powyżej ![]() Z tv to chyba tylko czasem Smurfy oglądam ![]() Cytat:
![]() Tak trzymać Jeszcze jak gniazdko znajdziesz, to jush w ogóle będzie super ![]() Cytat:
że harcerką nigdy nie byłam ![]() Mal, cyknij buty A na twarde tyły był chyba jakiś specjalny płyn zmiękczający ![]() Ale nie pamiętam dokładnie- zazwyczaj w takich sytuacjach albo nie kupuję butów, albo plaster na piętę i jazda
|
|
|
#196 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale good for you, tylko mam nadzieję, że żadna z nas nie będzie skazana na określanie kierunku "na mech", bo na 3 usadowione po jedynej słusznej stronie drzewa, w bardzo bliskiej odległości znajdziesz tak z 2 w opozycji w zasadzie to tak trochę jak rosyjska ruletka![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#197 | |
|
Konto usunięte
|
heelooo
![]() co tu takie pustki .u mnie nuda i dluzyzna nic sie ostatnio ciekawego nie wydarza ![]() czas po kawke skoczyc Cytat:
dopiero zauwazylam ze Pinki twierdzi to samo
Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 Czas edycji: 2012-03-20 o 10:12 |
|
|
|
|
#198 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33028144]heelooo
![]() co tu takie pustki .u mnie nuda i dluzyzna nic sie ostatnio ciekawego nie wydarza ![]() [/QUOTE] u mnie też więc nie mam co Wam napisać No może tylko, że mnie wszyscy na około wkurteges, ale to już uznaję za normę. Oglądając swoje odrosty stwierdzam, że do 30 to osiwieję na maxa.
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Wiosna nareszcie
Chce się żyć... Waga mi pokazuje 65 kilo, a czuję się, jakbym ważyła z 70. Może jak się dzień wydłuży, to uda mi się opanować konieczność wręcz pożerania słodyczy, bo na razie ciężko... |
|
|
|
#200 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#201 | |||
|
Matka buldoga
|
Bry
![]() Przeprosilam sie z kurtka zimowa potulnie dzis ja ponownie zalozylam, bo we wczorajszej skorzanej kurtce troszke zmarzlam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja sie juz tak przyzwyczailam, ze po obiado-kolacji ok 19 zawsze cos capne slodkiego. Ba...o 21 jeszcze cos przegryzam I w sumie nie mam zamiaru rezygnowac z tej przyjemnosci, moze dlatego ze waga mi nie idzie do gory to nie mam sie czego obawiac ![]() Przy okazji splukalam sie co do grosza z powodu prywatnych wizyt lekarskich. Ale juz jestem na finiszu, mam nadzieje
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Konieczność płacenia za lekarzy boli...ale z drugiej strony - lepiej wydać, niż czekać w kolejkach po pół roku, i być potem ogólnie olanym - bo tak niestety u nas to wygląda. Mnie czeka generalny remont uzębienia - i wolę nie myśleć, ile pochłonie. Czekam, aż sprzedamy mieszkanie po babci, żeby szybko załatać co trzeba - a zęby mam niestety bardzo słabe:/ |
|
|
|
|
#203 | |||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33028144]heelooo ![]() co tu takie pustki .u mnie nuda i dluzyzna nic sie ostatnio ciekawego nie wydarza ![]() czas po kawke skoczyc fajna roznica dopiero zauwazylam ze Pinki twierdzi to samo [/QUOTE]Mój kręgosłup twierdzi co innego ![]() Dlategóż wskoczyłam vnov na dietę i mam zamiar się jej trzymać, póki waga nie pokaże tego, co poprawi mi humor ![]() Cytat:
Taa, ja z moja tesh ![]() Myślę, że akurat Naf gniazdko z pisklętami nie grozi ![]() Szczęściara Miałam w LO koleżankę, które na każdej przerwie coś jadła- bułki zwykłe, słodkie, batoniki i miała taką figurę, że niejedna modelka mogłaby jej pozazdrościć... I gdzie ta sprawiedliwość kurka, co? ![]() Ja potrafię przytyć od szklanki wody Cytat:
Jeśli masz aż takiego smaka na słodycze, to polecam świeże daktyle Zdrowe, sycące i mega słodkie
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2012-03-20 o 15:13 |
|||
|
|
|
#204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja dziś podjęłam decyzję w/s pracy [wybrałam korpo] i nie wiem czy to dobra decyzja. Poza tym... każdorazowa ostatnio jazda komunikacją miejską utwierdza mnie w przekonaniu, że auto mieć należy. Bo: albo w nocnym tłuką się dresiarze, albo w dziennym ojciec z wózkiem klnie w niebogłosy i szuka okazji do sprzedania komuś liścia, albo siedzę koło choleryka, który sapie, macha rękami i bije pięściami krzesełko przed nim. Normalnie muzeum osobliwości
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
||
|
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby nie było - znam, lubię, ale nie zastąpią czekolady...Znów mi się pojawiło nowe chciejstwo perfumowe - i chyba motywacją do niejedzenia słodkości będzie "wrzuć piątaka do skarbonki" - zamiast na słodkie, niech się zbira na pachnidła... Cindy, nie myślałaś o zmniejszeniu biustu? Wiem, że takie operacje się wykonuje - może dałoby się odciążyć kręgosłup (zmniejszyć trochę ofkors)? |
|
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj też. Kupuj auto i jedziemy zdobywać Berlin! A ja dziś poszalałam trochę na zakupach. Inspirowana postacią Kalindy z Good Wife, nabyłam krótką kurteczkę a la skórzaną, z krótkimi rękawkami. Totalnie toto niepraktyczne, ale wyglądam weń jak żyleta, więc się powstrzymać nie mogłam No i dodatkowo kilka koszulek, bo wiosnę czuć w kościach. Ehh, każdy powód dobry, żeby nabyć ciucha... |
|
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgadzam się, zakupy są dobre na wszystko
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#208 | ||
|
Konto usunięte
|
Ponieważ dziś się dowiedziałam, że przedłużają mi umowę na bardziej przyzwoitą tj. na czas nieokreślony to mam w nosie informatyków
więc kwejki, szachy i resztę "zabijaczy" czasu, w tym oczywiście wizaż, już dodałam do ulubionych ciekawe, kiedy zaczną mi je blokować...Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tej okazji proponuję wirtualne piwko (mam reddsika w lodówce, i cienkie kabanoski na zagrychę).Skromność jest passe
|
|
|
|
|
#210 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no to trza oblać![]() tak gwoli chwalenia się, w piątek lecę do Monastiru |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

zazdroszcze +21.....eechh.....

Z niczym się nie wyrabiam, chociaż mam wielką najdzieję, że może do kwietnia się jakoś ze wszystkim ogarnę i będzie względny spokój.

.

no to trza oblać