![]() |
#181 | ||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012
WItam
![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#182 |
Zadomowienie
|
no to poszłam i byłam - pobrali mi fiolkę
![]() ![]() u mnie słońce świeci i problemy wydają się jakieś mniejsze ![]()
#183 |
Zakorzenienie
|
To i ja się tu zamelduje, chociaż termin mam na ostatni dzień października (Halloween).
Być może (jeśli wdałam się w matkę) będzie to po terminie. Na razie pełna ekscytacja i niepokój czy wszystko będzie ok. Byłam już prywatnie na pierwszym USG - widziałam pompujące serduszko - to trochę się uspokoiłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#184 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zazdroszczę serducha ![]() Na pewno będzie wszystko dobrze ![]()
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
moja ginekolog mi powiedziała że nie potrzebnie robiłam Bete
![]() No i nieśmiało się słoneczko u mnie pokazuje ![]()
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja powiedziałam właśnie szwagierce o ciąży. Ucieszyła się bardzo ![]()
![]() |
#187 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#188 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#190 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
eichhornchen brawo za bete i witamy Cytat:
agasobo to czekamy na wyniki bety, ale u Ciebie kochana to i tak nic nie zmeni, nie denerwuj sie ![]() A co do biutu to mam podobnie. Cytat:
![]() Cytat:
Czarnnamadonna u mnie w UK jest 18 stopni piekne slonko i wlasnie sie z malym wybieram na spacer. A tak wogole ja rowniez pochodze z Wlkp, do Poznania mam jakiej 90 km, mieszkajac jeszcze w PL czesto do was na zakupy jezdzilam A ja koncze sniadanko i wybieramy sie z malym do parku, na kaczuszki. Piekne slonko 18 stopni wiec az nie chce sie w domu siedziec. Mam nadzieje ze nie bede miala za duzo do nadrabiania ja wroce ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#191 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I to jaki prezent ! Super okazja aby jej przekazać taką informację ! Cytat:
............... Dziewczyny odkąd dowiedziałam się o ciąży nie mam natchnienia do pracy.. Mam stertę papierów na biurku a ja siedzę na internecie .. ![]()
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-03-15 o 10:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
to nasze mamy mają to samo imię
![]() ![]()
#193 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A teraz uciekam na spacer odezwe sie jak wroce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
nic mi nie mowcie, ja w zeszlym tyg mialam wielki zapal do pracy, od poniedzialku praktycznbie nic nie zrobilam, moja ptraca to jedna wielka sciema, nic nei robie, ledwo siedze bo zasypiam, nie odzywam sie do nikogo bo mam humory i wogole
![]() masaKRA.nie mam wogole motywacji, checi nic do pracy, w domu tez zawsze uwielbialam zmywac, teraz nie mam sily ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
Kurcze ale sie rozkrecamy ![]() ![]() Natalia_b na poczatku nawet nie wiemy ze to ruchy(takie smieszne gilgotanie jakby w brzuchu mylone a procesem trawiennym) ale za to pozniej jak kopa zasunie to i czasem do kibelka nie idzie zdarzyc ![]() ![]() ![]() ![]() Czarnamadonna mnie tez piersi bola po bokach. zanim jeszcze odebralam bete mowilam ze tak jakos dziwnie mnie bola inaczej niz zawsze. i sie wypelnily bardzo teraz wygladaja jak kiedys przed pierwsza ciaza ![]() Meiadelite trzymam kciuki za kredyt!! kurde a wiesz z drugiej str biurka tez jest stres zeby wyszedl i plany byly wykonane... TodayTommoror oczywiscie jak juz dziewczyny bede mialy terminy "oficjalne" jak ktos naisal ![]() ![]() Passion80 - trzymam kciuki i czekam ![]() Wszytskim kolejnym listopadowo-grudniowym mamusia gratuluje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
Wrocialm wlasnie ze spacerku, pogoda cudna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny korzystajcie ze snu jak mozecie
![]() Today_Tommorow smacznego ![]() Tesciowa dzis do mnie dzwonila i pytala jak sie czuje i wogole. Mowie ze spiaca jestem a jak wracam do domu to tyle obowiazkow ze nie mam jak.Powiedziala ze mam jej mala przwizc kiedy tylko chce i pospac sobie jak bede miala chwile ciszy ![]() ![]() Dzis czuje w piersiach tak jakby mi mleko przybieralo ![]() ![]() ![]() Edytowane przez marti86 Czas edycji: 2012-03-15 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
A ja siedzę w pracy, nikt mi przez ramię nie zagląda więc mogę coś skrobnąć
![]() Tak sobie myślę o swoich objawach: czy mi się zacznie kiedyś to osławione zmęczenie w ciąży, zasypianie na stojąco? Czy niekoniecznie? Na razie odrzuca mnie od pewnych pokarmów, napojów - np wczoraj przetestowałam 8 różnych rodzajów herbat (zwykłych, owocowych, zielonych) zanim uświadomiłam sobie, że to, co mogę wypić to... czarna herbata z mlekiem. Zielona z opuncją tak strasznie mocno mi "pachniała", że nie dałam rady, wyniosłam ![]() Może nie na tyle, żeby brało mnie a wymioty, ale muszę się dobrze zastanowić, zanim podejmę ryzyko zjedzenia czegoś, hehe. Tak ogólnie, przez caluteńki dzień mnie tak męczy, mdli, łazi po żołądku... jakbym jakies robaki miała... A w sumie to mam - takiego shrimpa małego ![]()
proście, a będzie wam dane ![]() Edytowane przez meiadeleite Czas edycji: 2012-03-15 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
meiadeleite kochana lepiej zeby Cie nie dorwala ta sennosc jesli pracujesz
![]() http://www.youtube.com/watch?v=m6trUqodKyk Wzruszajacy filmik jednej z wizazanek.Na naszym styczniowym watku ktos to wrzucil ale nie pamietam kto-jest cudny ![]() Edytowane przez marti86 Czas edycji: 2012-03-15 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
meiadeleite, ja spalam przez pierwsze dwa tygodnie, jeszcze nie wiedzialam wtedy czemu... teraz wiem ![]() z herbata tez mam problem, na razie mi smakuje "na watrobe" "na jelita" z ziola mnicha - samokowo mi pasuje, a czarne.. hmm sama nie wiem co gorsze, picie kawy czy czarnej herbaty jak myslicie? bo ja dwa lyki ale kawke na smaka.. mmmm "Shrimp" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja również zasypiam na siedząco..staram się co jakiś czas wstawać od biurka i pochodzić trochę ![]() Cytat:
![]() Dobra ta historia z wkładką ! hihi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-03-15 o 14:12 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Wasi partnerzy/mezowie tez zwariowali na wiesc o ciazy?? bo moj to na radosnym haju od poniedzialku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() My bardzo chcemy dzidzię, to jest ten moment, kiedy chcemy zostać rodzicami ![]() BTW w wieku nastoletnim a nawet na pierwszym roku studiów zarzekałam się, że dzieci to nie moja bajka i nie chciałam ich mieć (mało tego, wydawało mi się, że taki stan będzie permanentny) ![]()
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Wtajemniczenie
|
kaamila chyba tez muze tak robic zeby co chwile sie czyms innym zajac.
Marti sliczny filimik ![]() Pospalam troszke, teraz czas zabrac sie za obiad |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny buziaki dla Was!Mam awarię w domu także nadrobię Was jutro,
Ale nadal Kocham mocno mój piękny, wymarzony wątek ![]()
#208 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy moj tz jest na radosnym haju, ale ciagle sie wypytuje jak sie czuje, az to meczace, bo zadaje to pytanie chyba z 30 razy na dzien
![]() mysle ze na haju to bedzie jak juz uslyszymy serduszko ![]() a wogole tpo wlasnie sie zdrzemnelam, jem se ogorki i zaraz ide na basen ![]() Edytowane przez czarnamadonna1982 Czas edycji: 2012-03-15 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Hej mamusie ..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Witajcie!
Cytat:
Żeby to takie łatwe było nie popadać w paranoję ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.