30,40 plus od A do Z cz.2 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-23, 21:39   #181
Tigerr
Zadomowienie

Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.2

Kama nijak nie rozumiem , co mam wpisać...

iuroda? beauty ? iurodabeauty.pl ?

Nic mi nie wchodzi Próbowałam na kilka sposobów .... i nie wiem co wpisać ...

Abiś , kupiłaś dwa pełnowymiarowe podkłady, wcześniej ich nie testując ?!

Odważna jesteś ...

A jak chciałaś biały puder,to trzeba było Bambusowy z jedwabiem z BU ... Jest naprawdę super !!!

Na kwietniowej rozbiórce u agabil1 , mamy rozbierać sypki puder wykończeniowo - fixujący z Ben Nye (?)...
http://www.charakteryzacja.com/index...pr,500558.html
Jest tani jak barszcz , jak porozdzielamy po 20 gr , to i tak będzie go całe mnóstwo ....podobno makijaż pod nim trzyma się idealnie i dłuuuugo ...
Tigerr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 23:05   #182
Absit
Zadomowienie

Tig no kupilam...tak rzadko jestem we Wro ostatnio i wszystko juz pokonczylam ze zaryzykowalam...mowi sie trudno ale wiesz u mnie straty nie bedzie w koncu mam dorastajace corki hahaha a one chetne na wszystko co moje

jutro musze placka upiec bo na niedziele nam sie goscie zapowiedzieli ....
Absit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 06:59   #183
Tigerr
Zadomowienie

Ubóstwiam wstawać w weekend o 5 .00.

Ale musiałam zawieźć dziecię na busa , bo pojechała na turniej ..Musiała biedulka sama , bo turniej od wczoraj , cała drużyna pojechała , ale niedobra matka (czyli ja) nie pozwoliła się zwolnić ze szkoły ....

Rano szyby zamarznięte na samochodach i termometr pokazywał -1

Ale słoneczko wygląda .....
Trza sie brać za sprzątanie

Miłego dnia kochane !!!!!!!
Stary 2012-03-24, 08:43   #184
Kamlisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tigerr Pokaż wiadomość

i...
i beauty . pl...wkurza mnie to tępienie pseudoreklamy
Abi, czy to nie Ty pisałas, ze nie kupujesz na razie podkładów - a tu 2 całe...?! Ale znałas je wczesniej...? I czym sie roznia od siebie te dwa pudry - oba sa wykonczeniowe...?

---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------

A ja wczoraj sprzatałam No, moze nie szalenczo i dokladnie, ale odkurzyłam i umyłam na mokro podłogi/dywany, wiec uznaje to za duzy sukces. przed swietami i tak przyjedzie pani na dokładniejsze sprzatanie...
Ciasto tez upiekłam Mała drozdzowke...delecty co prawda, ale i tak wychodzi najlepsza z takich prostych
U nas tez rano przymrozek, teraz swieci zwodniczo słonce...Jade do mamy, to moze tam pobiegam po sklepach, moze nawet do ciuchow zajrze...?
Ostatnio skromnie kupuje na allegro, czekam tylko na 1 rzecz...A podkładów mam...na lata, mocium panie, lata...
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 09:46   #185
Michell72
Zakorzenienie

Wiecie co..jestescie kochane..Pisałam do Tig o probaska..Kama natychmiast zareagowała..przyśl e odlewkę..ABI we wrocku o mnie pomysłała..och rozczuliło mnie...Siem na stare lata tkliwa robięKama poprzez znaki diaktryczne czuje tu jakis enigmatyczny popęd ..do czego..na co czekasz..Pisz mi tu zaraz co masz na oku..serum?Nie licytujesz przypadkiem kremu?bo przebić che a bez sensu swojego podbijac..

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

mozemy go na pół wziąść jak chcesz..50 ml to sporo,wręcz nudnie,nie uwazasz

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Mówię Ci Kama gdzies w nas płynie jedna krew
Michell72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 11:29   #186
Tigerr
Zadomowienie

A ja nawet nie byłam w Sephorze jeszcze .....omijam szerokim łukiem , chociaż ta przecena 50% na markę Sephora - kusi .... Błyszczyki mają fajne - te w tubce ...

A tak a propo's błyszczyków , miałyście może Gosha , te z lusterkiem ?
http://allegro.pl/gosh-blyszczyk-z-l...217800853.html
Chcę go kupić , ten przezroczysty , ale nie wiem jak trwałością ...zjadam wszystko w minutę .... Chciałabym mieć coś takiego do ust co zastyga jak lakier do paznokci ...

Ja też mam podkładów dużo ....no i kremów zapas mi się zrobił ...

Z używania olejków do twarzy jestem zadowolona , budzę się z gładką buzią , ale nie mam złudzeń ; żadnego działania przeciwzmarszczkowego nie mają ....

Miszuś umawiaj nas do doktorka , bo słońce i się marszczę
Wiecie co ? 40 lat to taki magiczny wiek , ale magiczny niestety w wydźwięku pejoratywnym , bo zmarszczki się pokazują coraz bardziej i bardziej każdego dnia .....
Stary 2012-03-24, 13:11   #187
201608151053
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Michell72 Pokaż wiadomość
podkłady Maca sa fajne ..Ten nowy chanela lubie bardzo.
MiszkaMusze być konsekwentna U Was tez taka fantastyczna pogoda? Tylko kremu z filtrem nadal nie kupiłam, używam resztek i zastanawiam się, czy to ma sens i czy ten filtr juz dawno nie poleciał w kosmos...
Cytat:
A tak a propo's błyszczyków , miałyście może Gosha , te z lusterkiem ?
http://allegro.pl/gosh-blyszczyk-z-l...217800853.html
Chcę go kupić , ten przezroczysty , ale nie wiem jak trwałością ...zjadam wszystko w minutę ....
Tez na niego poluję, ale nie widziałam w sklepie. I tez zjadam blyszczyki momentalnie, nawet te CHANELA, niestety, więc choć Chanel lubię, kupuję od czasu do czasu, bo humor mi się poprawia, ale poza tym, bo lubię mieć dużo i w wielu torebkach, celię i viperę np. Są tańsze niż Chanel i to sporo...
201608151053 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-24, 13:39   #188
Tigerr
Zadomowienie

Ja tam w drogie błyszczyki nie wierzę ....zjadam wszystkie , wiec niby dlaczego CHANEL czy inny Lancome miałby być niezjadany ....?
Tak jak napisałam wyżej coś co naprawdę zastyga na ustach może by się u mnie sprawdziło...

Mam Błyszczek Vipery , ale z kolorem nie trafiłam ...
Najb. trwały , jaki miałam do tej pory to był właśnie ten w tubce z Sephory , kupiłam taki prawie bezbarwny , za jakieś bardzo niewielkie pieniązki , na totalnej wyprz .... dawno temu ....
Chyba to ten : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...oss-spf-8.html Chwalę go jednak tylko za trwałość, bo faktycznie, tak jak piszą recenzentki na KWC jest gęsty i klejący....
Stary 2012-03-24, 13:44   #189
201608151053
Konto usunięte

Cytat:
Ja tam w drogie błyszczyki nie wierzę ....zjadam wszystkie , wiec niby dlaczego CHANEL czy inny Lancome miałby być niezjadany ....?
Tak jak napisałam wyżej coś co naprawdę zastyga na ustach może by się u mnie sprawdziło...

Mam Błyszczek Vipery , ale z kolorem nie trafiłam ...
Najb. trwały , jaki miałam do tej pory to był właśnie ten w tubce z Sephory , kupiłam taki prawie bezbarwny , za jakieś bardzo niewielkie pieniązki , na totalnej wyprz .... dawno temu ....
Chyba to ten : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...oss-spf-8.html Chwalę go jednak tylko za trwałość, bo faktycznie, tak jak piszą recenzentki na KWC jest gęsty i klejący....
Pisalaś coś o bezbarwnych, a akurat Vipera ma ich sporo. I przypominam Ci o błyszczyku, wybacz, Good bye Apetite EvelineMam i używam, ale spadku wagi czy apetytu nie zauważyłam
201608151053 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 14:28   #190
Absit
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kamlisa Pokaż wiadomość
i beauty . pl...wkurza mnie to tępienie pseudoreklamy
Abi, czy to nie Ty pisałas, ze nie kupujesz na razie podkładów - a tu 2 całe...?! Ale znałas je wczesniej...? I czym sie roznia od siebie te dwa pudry - oba sa wykonczeniowe...?

A ja wczoraj sprzatałam No, moze nie szalenczo i dokladnie, ale odkurzyłam i umyłam na mokro podłogi/dywany, wiec uznaje to za duzy sukces. przed swietami i tak przyjedzie pani na dokładniejsze sprzatanie...
Ciasto tez upiekłam Mała drozdzowke...delecty co prawda, ale i tak wychodzi najlepsza z takich prostych
no ja ja
taka mam slaba te silna wole......

za sprzatanie
tez musze ale odkladam z dnia na dzien...ze niby taka chora jestem

specjalnie dla drozdzowki kupilam taki pojemnik tupperware co to w nim ciasto samo rosnie i jak zrobi pyk to do blachy i piekarnika i juz gotowe ....ale oczywiscie jak to ja .....pojemnik sobie lezy w szafce a drozdzowki w zyciu nie upieklam

Cytat:
Wiecie co..jestescie kochane..Pisałam do Tig o probaska..Kama natychmiast zareagowała..przyśl e odlewkę..ABI we wrocku o mnie pomysłała..och rozczuliło mnie...Siem na stare lata tkliwa robięKama poprzez znaki diaktryczne czuje tu jakis enigmatyczny popęd ..do czego..na co czekasz..Pisz mi tu zaraz co masz na oku..serum?Nie licytujesz przypadkiem kremu?bo przebić che a bez sensu swojego podbijac..[COLOR="Silver"]
bo masz takie dobre serduszko
w poniedzialek wysle Ci probki

Cytat:
Napisane przez Beata2906 Pokaż wiadomość
Pisalaś coś o bezbarwnych, a akurat Vipera ma ich sporo. I przypominam Ci o błyszczyku, wybacz, Good bye Apetite EvelineMam i używam, ale spadku wagi czy apetytu nie zauważyłam
mmmm good bye apetite hahahaaha super.....chyba w oczach sie chudnie

ale za to te z ostra papryczka w skladzie na chwile bo na chwile ale powiekszaja usta ...byly swego czasu w sephorze

Tig nie kupowalam w ciemno, juz kiedys mialam dior skin wiec wiem co to za podklad....shiseido kupilam troche w ciemno bo co prawda mialam kiedys kilka probek ale calego pelnowymiarowego podkladu nie ...

Kama wykanczajacy jest ten bialy z make up forever

takie piekne sloneczko ze chyba ide na spacer z mlodym...moze na rowery...bedzie przyjemne z pozytecznym ...o! to jest mysl
Stary 2012-03-24, 15:06   #191
Catherine1980
Rozeznanie

Tigi, Marcelis dzięki za info w sprawie lakierów Może mam chińską podróbkę

Abi wklejaj zdjęcia tego Pana wolny?
Catherine1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 18:31   #192
marcelinka12
Rozeznanie

Cytat:

Abiś , kupiłaś dwa pełnowymiarowe podkłady, wcześniej ich nie testując ?!

Odważna jesteś ...

A jak chciałaś biały puder,to trzeba było Bambusowy z jedwabiem z BU ... Jest naprawdę super !!!

Na kwietniowej rozbiórce u agabil1 , mamy rozbierać sypki puder wykończeniowo - fixujący z Ben Nye (?)...
http://www.charakteryzacja.com/index...pr,500558.html
Jest tani jak barszcz , jak porozdzielamy po 20 gr , to i tak będzie go całe mnóstwo ....podobno makijaż pod nim trzyma się idealnie i dłuuuugo ...
Tigi a po ile wyjdzie ten puder ??/
marcelinka12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 20:01   #193
Michell72
Zakorzenienie

Abi ten puder Make up forever jest b.dobrybiały ale wtapia sie w try mig..Chanel błyszczyk miałam ,a dzis kupiłam CLINIQUE

Chubby Stick Moisturizing
Lip Colour Balm
takie cacuszko w kredce,przekonamy sie co moze to-todokupilam maskare probkę EL

Sumptuous Bold Volume
Lifting Mascara

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Abis Ty to umiesz mnie zmiękczyc Sama jestes transparentem ciepła..ale to juz Ci pisalam nascie razyTig umówię..bede dzwonic w nastepnym tyg..praga mi poszła koło nosa,spa... przez ta chorobę męza więc trzeba sie dopiescic samemu..
Stary 2012-03-24, 20:20   #194
Absit
Zadomowienie

Miszus Tig kiedy sie spotykacie?? bo moze nie bede mogla na caly dzien do Miszki az podjechac ale na kawe we Wro jestem mocno chetna

mam zielone zarowiaste paznokcie
Stary 2012-03-24, 20:40   #195
Michell72
Zakorzenienie

Abi jak juz Tig przyjedzie spotkanie z Toba i Beti must have...Miętowe paznokietki w tym sezonie najmodniejsze..Zawiesiłam dziś jedną myśl Przypięłam ją Spinaczem Do sznurka Jak trochę powisi za karę ...Może otrzeźwieje ,,,, Odepnę wtedy Spinacz...tak mi sie ta mysl na latte spodobała...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-24, 20:45   #196
LAPIEL
Zakorzenienie

Tigerr
.................

Używam błyszczyków Chanel , moje ulubione ....ale nie są trwalsze od innych ...prawda jest taka ,że płacisz za markę i poczucie luksusu ....

jak chcesz coś co zastyga na ustach to spróbuj nowy błyszczyk Armaniego ....jest droższy niż Chanel i ja mam odczucie ,że właśnie zastyga, choć ja tego akurat nie lubię i już go nie kupię ....

jeju ale zmęczona jestem ...cały dzień na shoppingu ....w szpilkach , no a jak chciałam wyglądać ładnie i zgrabnie bo z mężem byłam a teraz nogi bolą oj bolą ale kupiłam jeansy i 3 bluzeczki ....i krem tonujący shiseido the skincare nr 2 ....i super jest ten kolorek ...lepszy niż ta moja 3....

Edytowane przez LAPIEL
Czas edycji: 2012-03-24 o 20:48
LAPIEL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 23:05   #197
Tigerr
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marcelinka12 Pokaż wiadomość
Tigi a po ile wyjdzie ten puder ??/
Jeżeli 80 gr tego pudru kosztuje 45 zł to 20 gr wyjdzie po ok 12 zł + wysyłka...
Myślę, że warto spróbować, bo wizażystki twierdzą ,że puder jest super ...

Cytat:
Napisane przez Absit Pokaż wiadomość
Miszus Tig kiedy sie spotykacie?? bo moze nie bede mogla na caly dzien do Miszki az podjechac ale na kawe we Wro jestem mocno chetna

mam zielone zarowiaste paznokcie
Spotkamy się jak Miszka nas umówi do dohtorka ...
Musimy to dokładnie ustalić, bo mojemu TŻ już się zaczął sezon off-roadowy i też będzie wyjeżdżał , więc musimy się jakoś wymienić ...

Byłam dziś w Sephorze...

Nie ma u mnie Shiseido Tak więc nici z próbek Jak dobrze , że Abiś Ci , Miszko, wzięła próbki , bo u mnie d...

Pooglądałam co by tu na te - 50 % z Sephorowego asortymentu ...
No i tak :
Tego błyszczyka, co mi się podobał i mam reszteczkę już nie produkują ...
A inne mnie nie zachwyciły...
Są też w promocji pomadki w formie błyszczyka , wyglądają b. fajnie , bo są mocno kryjące, ale koloru nie dobrałam...
Sephorowe pędzle mnie nie powalają..... Jestem fanką moich rodzimych lubelskich Maestro
Sephorowe cienie, z kolei , pozostawiają wiele do życzenia wg mnie jeśli chodzi o jakość....
Ale .......nigdy nie miałam jeszcze żadnego podkładu tej marki , więc kupiłam jakąś nowość - nawilżająco-rozświetlający, leciutki i mało kryjący....próbki nie brałam , bo za podkład zapłaciłam po zniżce 50% 29 zł
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...oundation.html

Kolor jasny , bo ten sbx skin studio nr 2.1 jest jednak za żółty i odrobinę za ciemny na teraz ....
Nie spodziewam się cudów po tym podkładzie , wypróbuję , jak będzie zły to mam komu oddać ...

Mam przyjaciólkę , która ma ogromne problemy finansowe , dziś jeździłysmy trochę za zwierzakowymi- pomocowymi sprawami i tak się przyjrzałam jej , jak jest koszmarnie zaniedbana ... Nie używa kremu , bo nie ma .... Już dziś naszykowałam jej całą reklamówkę kosmetyków - 3 kremy , mleczko, tonik , oliwkę i trochę kolorówki ...
Też zamówiłam razem z miniaturką tuszu Lancome Inimitable właśnie ten co Miszka - EL Sumptous ( bo wg mnie to najlepszy z dotąd testowanych przeze mnie tuszy) i też jej wrzuciłam....

Wszystko oddałaby zwierzakom ... i innym ludziom ... Eh ......Życie jest okrutne ......ale ona po prosu jest za dobra .....I w jej przypadku w 100% sprawdza się kretyńskie powiedzenie , że jak "Ktoś ma miękkie serce to musi mieć twardą d ......"
Stary 2012-03-25, 07:38   #198
Absit
Zadomowienie

witam porannie

Tig tez znam osoby, ktore zdejma z grzbietu ostatnia koszule dla zwierzakow, a potem same nie maja co na siebie wlozyc czy czym napelnic brzucha...

chyba z nerwow spac nie moge, rety zeby sie tak goscmi stresowac

aaaaa i znalazlam karpatke delecty w kartoniku....czy jak ja zrobie ( tzn ciasto z kartonik) to goscie to wyczuja?? bo zwykle sama cos tam pieke ale im trzeba akurat takiego ciasta z kremem

sloneczko juz ladnie swieci ......wiosna w pelnej krasie
Stary 2012-03-25, 07:45   #199
xnika
Rozeznanie

Ja również witam oj tak pogoda dzisiaj również dopisuje.
xnika jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-25, 10:23   #200
Kamlisa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co..jestescie kochane..Pisałam do Tig o probaska..Kama natychmiast zareagowała..przyśl e odlewkę..ABI we wrocku o mnie pomysłała..och rozczuliło mnie...Siem na stare lata tkliwa robięKama poprzez znaki diaktryczne czuje tu jakis enigmatyczny popęd ..do czego..na co czekasz..Pisz mi tu zaraz co masz na oku..serum?Nie licytujesz przypadkiem kremu?bo przebić che a bez sensu swojego podbijac..

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

mozemy go na pół wziąść jak chcesz..50 ml to sporo,wręcz nudnie,nie uwazasz

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Mówię Ci Kama gdzies w nas płynie jedna krew
Licytuje algotherm , owszem I owszem - mozemy sie podzielic, 50 ml to duzo i nudno
Stary 2012-03-25, 10:29   #201
LAPIEL
Zakorzenienie

Hello ...a u mnie słonka jeszcze nie ma ....czekam bo na rowerki chcemy ruszyć ....

kawusia póki co ...
Stary 2012-03-25, 10:37   #202
Kamlisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Absit Pokaż wiadomość
witam porannie
chyba z nerwow spac nie moge, rety zeby sie tak goscmi stresowac
aaaaa i znalazlam karpatke delecty w kartoniku....czy jak ja zrobie ( tzn ciasto z kartonik) to goscie to wyczuja?? bo zwykle sama cos tam pieke ale im trzeba akurat takiego ciasta z kremem
Abi, jak robie karpatke to tylko z pudełka , co niby goscie maja wyczuc...? Ciasto jest ciasto, zawsze lepsze, niz kupione w spozywczym
Z drozdzowego w kartonie polecam własnie babke z lukrem delecty, tylko na wieksze ciasto - 2 opakowania trzeba. ja to robie nie w wersji babki z lukrem ( lukier won ), ale placka, rodzynki dodaje. szybko, sprawnie i naprawde dobre drozdzowe wychodzi, bez urabiania sie po łokcie. a tupperware...hm...nie wierz w cuda
Tigi, 2 trwałe błyszczyki:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...re.html&next=1
Nowosc YSL, cos, jak farbka-lakier do ust. dziewczyny( Xnika, prawda...? ) sie zachwycaja...ja tak sobie. w zachwyt mnie nie wprawił, ale warto przetestowac, bo jestem tu w mniejszosci
Moj faworyt w trwałosci i wygladzie to nadal ten konkretny lancome
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...er.html&next=1
Mam 3 czy 4 kolory, moj ulubiony to feverish. cenowo - mniej niz poł YSL na allegro...
Stary 2012-03-25, 10:40   #203
Tigerr
Zadomowienie

Hej

Późna kawa dziś ....bo pospałam dłuugo ....Troszkę się podziębiłam chyba , bo głowa zatokowo pulsuje ....

Właśnie sobie przypomniałam, że w Lublinie od piątku trwają Targi Żywienia i Zdrowia ...
Niestety nie mogę nigdzie znaleźć listy wystawców
Ale podjadę , popaczę tylko

U mnie słoneczko , ale wieje ...

Abiś...
Dziś już za późno , ale moja koleżanka kupuje karpatkę w Lidlu - gotową ( firmy nie pamiętam) i jest przepyszna !!! Ja się kompletnie nie zorientowałam .... To tak na przyszłość...
Co to za goście , że się ich wizytą STRESUJESZ ????
Jakiś prezydent , czy inny burmistrz ?

Idę testować mój nowy podkład .....właśnie zobaczyłam , że on ma 20 a nie 30 ml ....

Jak wrócę z targów , to zdam relację , co ...... popaczyłam

Wspaniałej , rodzinnej niedzieli , kochane !!!!!
Stary 2012-03-25, 10:46   #204
Kamlisa
Zakorzenienie

Lapi, kusisz mnie tym 02 shiseido, jak za tydzien bede w szczecinie ( enerpeel nr 3 ) to popatrze za probkami, wreszcie bede miec wiecej czasu, a nie wizyty za wizyta ze stresem, ze wszedzie biegiem...Oczywiscie - ABSOLUTNIE NIE POTRZEBUJE kolejnego podkladu/kremu tonujacego zwłaszcza, ze najczesciej nie widze wiekszych roznic miedzy jednym a drugim...To, jak ktoras słusznie zauwazyła - zalezy od dnia, stanu cery, zmeczenia...Jak stosowałam serum z retinolem - to kazdy podkład wygladal tak sobie na przesuszonej, napietej i lekko złuszczajacej sie skorze. podobnie przy enerpeelu - kazdy korektor teraz wyglada tak sobie, jak mi sie skora troche łuszczy. niemniej - z korektorow aktualnie uzywam tylko la prairie, faktycznie jest swietny
Stary 2012-03-25, 10:51   #205
marcelinka12
Rozeznanie

Tig ty to masz naprawde zlote serce moj m tez jest taki ze czasem moglby cos np: sprzedac ale on woli komus oddac jak potrzebuje..
spod jakiego znaku jestes ??? bo on Waga

A Shiseido to tylko w Douglasie chyba jest na wylacznosc...ale nie jestem pewna

Edytowane przez marcelinka12
Czas edycji: 2012-03-25 o 10:52
marcelinka12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 11:29   #206
LAPIEL
Zakorzenienie

Shiseido jest w Sephora ...

Kama ja mam skórke gładziutką pod oczkami ...ten enerpeel warto było zrobić uważam...teraz tylko dobry krem pod oczka ...
Stary 2012-03-25, 11:55   #207
Kamlisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LAPIEL Pokaż wiadomość
Shiseido jest w Sephora ...

Kama ja mam skórke gładziutką pod oczkami ...ten enerpeel warto było zrobić uważam...teraz tylko dobry krem pod oczka ...
Rozmawiałam z doktorka o tym peelingu, powiedziała, ze jest fajny, zwłaszcza z ta mezoterapia pod oczami( powtorze przy ostatnim peelingu). Tyle, ze jest to kategoria peelingow bardzo łagodnych - odswieza skore, nie działa jednak głeboko, wiekszego wpływu na zmarszczki czy przebarwienia miec nie bedzie. poniewaz boje sie tu działan zbyt agresywnych, a robiłam juz chyba wszystkie inne mozliwe zabiegi na ta okolice - odpowiada mi jego mała inwazyjnosc. pewnie raz do roku sobie serie powtorze, podobnie, jak powtorze sobie ten koktajl z mezoterapii ( choc podanie przyjemne nie jest ).

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Teraz medytuje nad kolejnym zabiegiem kosmetycznym czyli wybielaniem zebow teoretycznie zaden problem - mam nakładki, mam strzykawki z zelem, a chodze wokoł tego, jak pies koło jeza Zniecheca mnie wizja 2 tygodni w nakłądkach na noc ( odpusciłam sobie ostatnio, bo katar). zniecheca mnie wizja podraznienia dziaseł i nadrwazliwosci zebow - zawsze wystepuja w mniejszym lub wiekszym stopniu. zniecheca mnie wizja 2 tygodni bialej diety. i mysl, czy zel zadziała, skoro nie trzymałam gow lodówce... I tak medytuje juz ze 3 tygodnie
Stary 2012-03-25, 15:34   #208
LAPIEL
Zakorzenienie

Ale zimno na rowerze ...zmarzłam ....

Kama ja z kolei zdecydowałam się na ten enerpeel tylko dlatego ,że bezbolesny to zabieg ...nic innego pod oczami sobie nie dam zrobić ....żadnych igieł !
Stary 2012-03-25, 15:55   #209
Tigerr
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kamlisa Pokaż wiadomość
Tigi, 2 trwałe błyszczyki:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...re.html&next=1
Nowosc YSL, cos, jak farbka-lakier do ust. dziewczyny( Xnika, prawda...? ) sie zachwycaja...ja tak sobie. w zachwyt mnie nie wprawił, ale warto przetestowac, bo jestem tu w mniejszosci
Moj faworyt w trwałosci i wygladzie to nadal ten konkretny lancome
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...er.html&next=1
Mam 3 czy 4 kolory, moj ulubiony to feverish. cenowo - mniej niz poł YSL na allegro...

Tak , z tego co czytam to faktycznie są to najtrwalsze błyszczyki .... Błyszczyk to nie jest moje must have , ale mam ich trochę Z tym , ze same takie niskopółkowce ( a nie .mam Benefity - 3 błyszczyki w paletce , ale trzeba paluchem...) i same wiecie jak to jest z trwałością ....

Któryś z nich w końcu sobie kupię , jak będzie jakaś ciekawa promocja w sephorze ...

Cytat:
Napisane przez marcelinka12 Pokaż wiadomość
Tig ty to masz naprawde zlote serce moj m tez jest taki ze czasem moglby cos np: sprzedac ale on woli komus oddac jak potrzebuje..
spod jakiego znaku jestes ??? bo on Waga

Nie mam wcale złotego serca , po prostu wiem , że ona postąpiłaby dokładnie tak samo , tylko wcześniej .....

Ja też Waga ...

A na targach nie było nic .... 5 stoisk na krzyż . U nas w L. jest ogromna hala targowa , dobudowują teraz jeszcze ......Nie wiem po co ? W życiu nie byłam tam na żadnych porządnych targach ....Zawsze pustki...Zarówno po stronie wystawców , jak i odwiedzających/kupujących ....
Na pewno pojadę we wrześniu znów do Warszawy na Kosmetyczne _

Kupiłam jakieś fajne herbatki zielone i czerwone tylko i ostropest ... Bo wątroba mnie woła ....
Kupiłam mielony , to chyba trzeba łyżeczkę do buzi rano i popić wodą ?

U mnie tak wieje , że telewizor trzeba podgłaśniać I co z tego , że słoneczko świeci , jak głowę urywa ....

Podkład Sephorowy raczej na nie , niż na tak , ale się obaczy jeszcze ....
Stary 2012-03-25, 18:58   #210
Michell72
Zakorzenienie

Jam tysz WAGA..Kama zrezygnuje z tego kremu..chęci sa a przeciez mnie nie wolnoTig kupiłam maskare EL białą wersja lift,nie miałam tej jeszcze i ciekawi mnie efekt,granatowa jest b.dobra!!!!!Rencik garba dostanę,tachałam dzis dla Ciebie naręcze,jeszcze raz składając do kupyjutro pójdzie priorytetem...jestem ciekawa jak Ci sie spodoba...szczególnie teneryfa hi hiale ta enigmę rozwiązesz po otwarciu

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

mnie ciekawi Clinique błyszczyk w kredce..https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...lour-balm.html ..chanel fajny chodz czy az tak było widac na tych moich wielkich ustach ze to markowy????? sisley mnie uwiódł w sephorze jak mnie miziali ale mnie żal na błyszczyk tyle kasy..wolę juz inwestycje w inna kolorowkę..mam pierwszą i jedyna jak narazie w życiu pomadkę EL
Pure Color i nawet ją lubię kolor koralowy..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości