Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012 cz. XX - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-19, 15:05   #181
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
to revlon minted, czy jakoś tak dość długo się trzyma na moich pazurkach.
Tak pacze i pacze i mój set jest na głównej
świetny lakier i za wieszak dnia!

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 15:09   #182
Jamee
Zakorzenienie

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a propo zmiany nazwisk i tematu przezentów ślubnych dla TŻetów, który się wcześniej pojawiał (bo ja Was czytam ostatnio i nadążam nawet )...

Co myślicie, żeby w prezencie zamówić tabliczkę na drzwi z wygrawerowanym naszym (moim nowym) nazwiskiem?

My akurat mieszkamy razem, tabliczki nie mamy, a to by był taki symbol
ciekawy pomysł
mój TŻcik ostatnio mi oświadczył, że w dniu ślubu dostanę od niego niesamowity prezent i teraz zastanawiam się co on znowu wymyślił

uciekam z kuzynkami na latino aerobic

do później

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 15:09   #183
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Dziewczyny, a propo zmiany nazwisk i tematu przezentów ślubnych dla TŻetów, który się wcześniej pojawiał (bo ja Was czytam ostatnio i nadążam nawet )...

Co myślicie, żeby w prezencie zamówić tabliczkę na drzwi z wygrawerowanym naszym (moim nowym) nazwiskiem?

Bardzo miły gest i jaki praktyczny prezent

A ja się zaraz stanę winoholikiem. Wujek przywiózł tydzień temu 8 win, oczywiście degustacja była. Ale coś z tą resztą trzeba zrobić, by się nie zepsuła, więc kolejne popołudnie siedzę i sączę winko

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 15:16   #184
Lubcia
Zadomowienie

Witam w nowym wątku idę was nadrabiać kochane gaduły
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 15:23   #185
D0tk4
Zadomowienie

TZ zadzwonił z pracy i kazał sie wstrzymac z lasagna, bo podobno mówił w zeszłym tyg, ze w pon chce zrobic jakas zapiekanke. OK Co mu sie bede do garów pchała hah :p za to naszło mnie na słodkie, a że w domu nic nie ma (metoda na zgubienie kg :p), to zabrałam się za robienie murzynka Proste, a jakie dobre. mmm .. zapach sie unosi w domu, a on sobie rosnie w piekarniku
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 15:26   #186
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Hejooo lasencje Ale zapitalacie z tymi postami!!

A ja jestem wykończona dziś i znowu mnie w gardle drapie
A co do mieszkanka, to chyba jednak zdecydujemy się na tą kamienicę Tylko rodziców tż musimy przekonać

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 15:29   #187
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

jesteście niemożliwe !!!!!!!!!!!!!!
Na razie nadrabiam ten wątek a później wrócę do starego
Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
witam sie i ja
ponawiam pytanie pija ktora badz slyszala o wodce Lubelskiej 3 zboża http://obiektywrynku.pl/twoj-obiekty...orii-czystych/
pierwsze słyszę o takiej wódce

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
dziewczyny tak na przyszłość jak chcecie to ja wam mogę zrobić naklejki na buty i pewnie taniej niż na all czy w sklepach internetowych
i z jakim tekstem chcecie

ja nie słyszałam... ale jest tych wódek i weź tu człowieku coś wybierz
dobrze wiedzieć

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
u mnie jedna znajoma wyszła za mąż w wieku 19 lat i już jest po rozwodzie, druga ma ze swoim byłym dwójkę dzieci i też się rozwiodła a trzecia koleżanka juz mówi że się rozowdzi- mają 3 letniego synka... straszne...
bo tak to jest jak wychodzi się za mąż bo brzucha się dostało

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
przyjechałą do mnie kuzynka pewnie bedzie chciałą mnie zaraz z kopma wygonic

PS do mojej babci mowi na TY no nie moge coraz bardziej jej nie znosze
nienawidzę takich ludzi zmieszałabym ją z błotem na Twoim miejscu

Cytat:
a co do mojej kuzyneczki to ona jest na prawde dziwna przyjechałą w sobote tydzien temu ale ja juz wyłaczyłam kompa i zamknęłam pokoj to poszła szybko spac a nastepnego dnia zerwała się po 9 poleciałą do kościołą wróciła i zamiast z nami siedziec odpaliła kompa (bez zapytania się nas o zgodę) i film ogladała do 15 z przerwa na obiad i pojechała z powrotem do siebie (tzn do ciotki u ktorej mieszka)

a kiedys przyjechałą o 22 i do 3 w nocy siedziałą przy kompie choc kom stoi u babci w pokoju (to pokoj zasadniczo mojej siostry ale w zimie babka tu rezyduje) no i ja tez do 3 nie spałąm bo ona miala spac u mnie w pokoju no i sie tłukła nie wiadomo do której
załóż hasło na kompa i będziesz miała spokój
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 15:34   #188
(kicia)
Zakorzenienie

Kurcze uczę się i jestem cholernie glodna i potrzebuje czegoś słodkiego
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 15:34   #189
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
TZ zadzwonił z pracy i kazał sie wstrzymac z lasagna, bo podobno mówił w zeszłym tyg, ze w pon chce zrobic jakas zapiekanke. OK Co mu sie bede do garów pchała hah :p za to naszło mnie na słodkie, a że w domu nic nie ma (metoda na zgubienie kg :p), to zabrałam się za robienie murzynka Proste, a jakie dobre. mmm .. zapach sie unosi w domu, a on sobie rosnie w piekarniku
teraz to i mnie naszło na słodkie
chyba zaraz pójdę zrobię szarlotkę bo mam w ciul jabłek

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 15:35   #190
(kicia)
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33015103]jesteście niemożliwe !!!!!!!!!!!!!!
Na razie nadrabiam ten wątek a później wrócę do starego
pierwsze słyszę o takiej wódce

dobrze wiedzieć

bo tak to jest jak wychodzi się za mąż bo brzucha się dostało

nienawidzę takich ludzi zmieszałabym ją z błotem na Twoim miejscu

załóż hasło na kompa i będziesz miała spokój[/QUOTE]

Ta to pójdzie do mojej mamy a mama będzie kazała podać jej hasło

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2012-03-19 o 15:37
Stary 2012-03-19, 15:37   #191
agnes j
Raczkowanie

Witam w nowy watku

o kurcze nie wpadlam na pomysl prezentu dla Tż to mam zaglostke

czy ktoras z Was kochane moze polecic weekendowy szybki kurs dla narzeczonych w Warszawie??? w naszej diecezji nie ma juz miejsc na weekend
nie wiem,czy czamsem nie idealizuje,ale chce zeby Tz uczestniczyl w takim kursie razem ze mna, i twierdze,ze jego obecnosc tam jest wazna...
niestety w weekendy czesto pracuje, a ksiadz z naszej parafii kazal mi chodzic samej na tradycyjny cotyg. kurs!!!
agnes j jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-19, 15:40   #192
ibyza
Wtajemniczenie

witam i ja

słodkie i ja mam ochotę na słodkie :/ uwielbiam wszystko co słodkie
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 15:41   #193
agnes j
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
witam i ja

grupa wsparcia
Stary 2012-03-19, 15:42   #194
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
witam i ja

ja też
w ciąży musiałam minimum 2 gniazdka dziennie zjeść a do tego kupę innych słodyczy

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 15:45   #195
(kicia)
Zakorzenienie

Idę zjeść maminej pomidorówki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-19, 15:47   #196
__Paulinka__
Zakorzenienie

hello Laseczki

jesteście szalone!! spodziewalam sie nowego watku, ale nie tylu stron!!!:P ze starego obejrzalam tylko fotki Seagirl przepiękne to jest urok zimowego ślubu

ja dzisiaj mam dzień umawiania się na rozne wizyty: dentysta, ginekolog, biobsja, przymiarka sukni, paznokcie, makijaż i fryzura ślubna:P chyba nie starczy mi czasu

zaraz lecimy na kurs, wiec bede dopiero wieczorkiem
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 15:47   #197
malwus20
Wtajemniczenie

Witam w nowym wątku

Byłam dziś w Lublinie za sukienka na poprawiny i znalazłam wielkie NIC Stwierdziłam z mamą że kupuję materiał i szyje u krawcowej. Sukienka będzie w kolorze chabru( coś w tym stylu jak w załączniku).

Chodziłam tez za stanikiem do sukni i byłam Kicia w sklepie Body, oczywiście nie było mojego rozmiaru, kobieta dała mi cielista bardotke która była niby na mnie dobra ale cielistej nie chce pod białą suknię. Mój rozmiar to 60DD lub 65D. Ta cielistą co mi dała to normalnie deska , spłaszczała mi biust zamiast go podnieśc nieco ścisnąc do siebie Pytałam jej gdzie dostne takie staniki jeszcze to powiedziała ze może w esotiq ale nie miałm czasu chodzic po innych sklepach.Tak w ogóle to wie ktoś gdzie jest esotiq w Lublinie bądź Zamościu??

Nattiv - jeśli mogę wiedzieć to gdzie kupiłaś te czarne tablice do ślubu?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg galeria_we_dwoje_20.jpg (45,5 KB, 79 załadowań)
Stary 2012-03-19, 15:48   #198
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Bez komentarza...

Ogólnie zauważyłam że faceci (zdarzają się wyjątki ) teraz są strasznie niedojrzali.
wina mamusiek że ich tak rozpieszczają

Cytat:
Ta to pójdzie do mojej mamy a mama będzie kazała podać jej hasło
jesteś baaaardzo spokojna ja to bym jej nie podała ewentualnie odepnij kabelek od dysku, ja tak robiłam jak mnie brat wkurzał
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 15:49   #199
ladystar
Zakorzenienie

miejscie litosc dziewczyny nowy watek i dodatkowo jeszcze tyle stron??!!

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-19, 15:59   #200
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Witam w nowym wątku

Chodziłam tez za stanikiem do sukni i byłam Kicia w sklepie Body, oczywiście nie było mojego rozmiaru, kobieta dała mi cielista bardotke która była niby na mnie dobra ale cielistej nie chce pod białą suknię. Mój rozmiar to 60DD lub 65D. Ta cielistą co mi dała to normalnie deska , spłaszczała mi biust zamiast go podnieśc nieco ścisnąc do siebie Pytałam jej gdzie dostne takie staniki jeszcze to powiedziała ze może w esotiq ale nie miałm czasu chodzic po innych sklepach.Tak w ogóle to wie ktoś gdzie jest esotiq w Lublinie bądź Zamościu??

Tam w tym body to chyba nie uzupełniają asortymentu bo ja przeciez już tyle czasu temu kupowałam i kupiłam 70DD i to też był jedyny w moim rozmiarze ostatni biały. Moja bardotka czy ja wiem czy spłaszcza chyba nie ale ona jest bez pushupa więc też jakoś super wyeksponowane nie są. Ale i tak wyglądają lepiej niż w 75 B

Stary 2012-03-19, 16:03   #201
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:

Proszę bardzo, oto link http://moda.allegro.pl/dekorak-tabli...212359683.html

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 16:03   #202
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Tam w tym body to chyba nie uzupełniają asortymentu bo ja przeciez już tyle czasu temu kupowałam i kupiłam 70DD i to też był jedyny w moim rozmiarze ostatni biały. Moja bardotka czy ja wiem czy spłaszcza chyba nie ale ona jest bez pushupa więc też jakoś super wyeksponowane nie są. Ale i tak wyglądają lepiej niż w 75 B
Co do obwodu to ja sie zgadzam ale z miseczka to jakos nie bardzo, wyglądało to jakby mi scisneło biust ale w połowie cycków jednym słowem gdzie poł było w srodku a poł na wierzchu i żadne z tego fajne jabłuszka nie wyszły. Chciała mi wcisnac ta cielista ale widziałm jak wyglądam w lustrze dlatego od razu niet Czuje że bedzie z tym problem
Stary 2012-03-19, 16:04   #203
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
a w ogóle na sesję chciała bym:
jakies odlotowe buty
parasol
kieliszki jakieś tez takie heh
jakieś tuby lub bańki
jakieś extra kontrastujące kwiaty
i inne gadżety do sesji heh

musze jescze przemysleć co by sie przydało i zrobić jakąs listę fajnych rzeczy i ostatnio zastanawiam sie nad jakas fajna fryzura na sejse bo chiałabym zrobić w oklepanych miejscach takich jak łazienki BUW itd... (bo rozwalone mury jakoś niekoniecznie od razu mam skojerzenie że zycie tak bedzie wygladać nasze - zcyli rozklapciałe itd... wiem chore ale tak mis ie kojarzy)

bo chodzi mi o to ze mimo ze miejsca beda takie zwyczajne to elementy sesji małe szczególiki były z humorem i pzurem muszę wymyśleć coś - co anda takiego charakteru - macie jakieś pomysły?
U mnie sesje planuje pod tym samym kątem Myślałam nad czerwonymi balonikami w kształcie serca wypełnione helem oraz dużymi okularami (zielone, fioletowe) w kształcie serca Jak na razie to takie tam rozmyślania

Cytat:
Napisane przez prezesik Pokaż wiadomość
Witam i ja na nowym wątku
Skrobiecie w zastraszającym tempie i nie wyrabiam się, żeby to wszystko dokładnie czytać
Mogę się pochwalić dwoma zdobyczami: mam buciki i bolerko. Jestem Przedumna z siebie bo kolor kai sobie bezmyślnie wybrałam strasznie ciężko zdobyć ale mam! i to jest najważniejsze
Życzę wszystkim owocnych przygotowań i niech ten czas szybciej biegnie!!!
Zostało jeszcze 97 dni,
Buziaki dla Was
Biegnę na zajęcia
gratuluje zakupów

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Hejooo lasencje Ale zapitalacie z tymi postami!!

A ja jestem wykończona dziś i znowu mnie w gardle drapie
A co do mieszkanka, to chyba jednak zdecydujemy się na tą kamienicę Tylko rodziców tż musimy przekonać
Świetna wiadomość ni ma to jak własne miejsce

Cytat:
Napisane przez agnes j Pokaż wiadomość
Witam w nowy watku
o kurcze nie wpadlam na pomysl prezentu dla Tż to mam zaglostke
czy ktoras z Was kochane moze polecic weekendowy szybki kurs dla narzeczonych w Warszawie??? w naszej diecezji nie ma juz miejsc na weekend
nie wiem,czy czamsem nie idealizuje,ale chce zeby Tz uczestniczyl w takim kursie razem ze mna, i twierdze,ze jego obecnosc tam jest wazna...
niestety w weekendy czesto pracuje, a ksiadz z naszej parafii kazal mi chodzic samej na tradycyjny cotyg. kurs!!!
Spróbuje wpisać w google kurs weekendowy, Ja robiłam na ul. Freta. A Tż nie musi chodzić na spotkania?
Mimo, że ja miałam zrobiony taki kurs, to jednak poszłam razem z Tż, bo stwierdziłam, że skoro razem w to 'wchodzimy' to razem zrobimy ten kurs i coś wspólnie z niego wyniesiemy.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2012-03-19, 16:04   #204
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Stary 2012-03-19, 16:06   #205
iceflower
Przyjaciółka KWC

Hej dziewczyny starego wątku już chyba nie nadrobię, chyba żebym się trzeci raz w tym miesiącu rozchorowała. Ale za to witam się w nowym, który przeczytałam od samego początku.

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
witam sie i ja
ponawiam pytanie pija ktora badz slyszala o wodce Lubelskiej 3 zboża http://obiektywrynku.pl/twoj-obiekty...orii-czystych/
Widziałam ale tylko w jednym sklepie, nie piłam. Ale Lubelska jest dobra wiśniówka, malinówka i cytrynówka, więc może czysta im się też udała?

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
W trakcie małżeństwa od wielu lat ją zdradzał z 50-lenią zamożną kobietą i wcale przed nią oraz dziećmi tego nie ukrywał.... czasem nawet ją przyprowadzał do ich wspólnego domu.
No szok po prostu jak to przeczytałam... To musi być szok trafić na takiego mężczyznę, o ile w ogóle można go takim zaszczytnym mianem nazwać. To niezrozumiałe dla mnie jak można decydowac się na założenie rodziny a potem robic takie rzeczy.

Cytat:
Napisane przez paulinak18 Pokaż wiadomość
Mam do Was jeszcze pytanie: 9cm szpilka do ślubu do nie za dużo, Buty mają 1 cm platformę wiec defakto to 8 cm , ale sama nie wiem czy wytrzymam Jakiej wysokości w ogóle macie swoje buciki?
Ja planuję tak z 10 cm, może nawet troche więcej + żelowe podkładki pod podbicie stopy ale ja jestem przyzwyczajona do wysokich obcasów, więc się nie obawiam, a wkładki to tak na wszelki wypadek.

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
Jak ja bym chciała już móc wybra ć buty a dalej nie wiem jakie chce
suknię wybrałam od razu a z butami problem..
Też mam ten problem. Najpierw kupiłam buty ale były za białe, potem postanowiłam kupić czerwone ale mi się odwidziało, potem znowu miały być białe, a teraz zaczęłam się wahać nad nude. Powinnam kupic chyba kilka par.

Cytat:

Fajny pomysł, o ile oczywiście nie przeszkadza Ci wywieszanie nazwiska na klatce schodowej, ja bym się z tym czuła niekomfortowo, w sumie sama nie wiem czemu.

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
A ja się zaraz stanę winoholikiem. Wujek przywiózł tydzień temu 8 win, oczywiście degustacja była. Ale coś z tą resztą trzeba zrobić, by się nie zepsuła, więc kolejne popołudnie siedzę i sączę winko
Mogę Ci pomóc, ja jestem juz zdeklarowanym winoholikiem, w ramach testów przedślubnych też pochłonęłam z TŻem sporo butelek.

Za dwa miesiące o tej porze będę już żoną i pewnie będę właśnie w trakcie obiadu i stresowania się pierwszym tańcem.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 16:12   #206
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Co do obwodu to ja sie zgadzam ale z miseczka to jakos nie bardzo, wyglądało to jakby mi scisneło biust ale w połowie cycków jednym słowem gdzie poł było w srodku a poł na wierzchu i żadne z tego fajne jabłuszka nie wyszły. Chciała mi wcisnac ta cielista ale widziałm jak wyglądam w lustrze dlatego od razu niet Czuje że bedzie z tym problem
Co do estiq to nie wiem gdzie jest w Lublinie ale np w Łęcznej jak byłam to nie było takich rozmiarów tylko standart 75B 80C itp jednym słowem im większy odwod tym większa miseczka. A ja właśnie potrzebuje mniejszy obwód niż nosiłam a większą miseczke. Ew ten masz estiq taki na miarę mojego miasta

Stary 2012-03-19, 16:12   #207
agnes j
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Spróbuje wpisać w google kurs weekendowy, Ja robiłam na ul. Freta. A Tż nie musi chodzić na spotkania?
Mimo, że ja miałam zrobiony taki kurs, to jednak poszłam razem z Tż, bo stwierdziłam, że skoro razem w to 'wchodzimy' to razem zrobimy ten kurs i coś wspólnie z niego wyniesiemy.
ksiadz powiedzial,ze jesli narzeczony nie moze to moge sama chodzic na cotygodniowy.... nie zgodzilam sie oczywiscie z tego samego powodu co Ty )

widze ze jest duzo PM-ek ze stolicy, dlatego wybralabym juz sprawdzone nauki )

REKLAMA
Stary 2012-03-19, 16:15   #208
(kicia)
Zakorzenienie

O właśnie PMki z 19 maja mają dziś 2msc do ślubu

Stary 2012-03-19, 16:19   #209
marylka80
Zadomowienie

Witam, witam

Pamietacie mnie jeszcze?

Troche mnie nie bylo, tzn bylam, ale tylko podczytywalam was, niestety na odpowiedzi zabraklo czasu, wybaczcie...

U nas przygotowania ruszyly wreszcie pelna para, no ale nie obylo sie przy tym bez klotni. Ale widze ze nie jestem sama, poczytalam wasze problemy z TZcikami, i lacze sie z wami w bolu...

Jakos chyba w czwartek tak sie kilka spraw skumulowalo no i nie wytrzymalam, wybuchlam jak wulkan...zaczelo sie od tego ze TZ od pol roku projektuje zaproszenia, z zawodu jest designerem, wiec nawet nie bylo mowy o zakupieniu gotowych mimo ze juz kilka razy chcialam to zrobic. W koncu dostal ostateczny termin, umowilam go do drukarni i powiedzialam ze w tym dniu maja byc skonczone. Po 10 telefonach w tym dniu w koncu je skonczyl, i poszedl wydrukowac, oczywiscie wszystkie na raz i co? Zapomnial na zaproszeniu zamiescic Adres restauracji i kosciola ( w parafii mamy 3) i dupa zbita. Teraz kombinujemy z jakimis wkladkami bo wydrukowanie tych zaproszen kosztowalo nas uwaga zaledwie 190 euro, wiec drugi raz ich na pewno nie wydrukujemy, bo bylyby to chyba najdrozsze zaproszenia w historii. Jesli juz nie sa. Oczywiscie nie mialam pojecia ze drukowanie jest tutaj takie drogie, gdybym wiedziala na pewno kupilabym jakies na full wypasie w PL i tez byloby super...Moglyscie sobie tylko wyobrazic moja reakcje jak po szoku cenowym zobaczylam ten brak adresu.
Na drugi dzien padlo nam centralne ogrzewanie, tzn piec, jakas pompka czy cos, no i oczywiscie przyszedl pan, poogladal i powiedzial ze trezba kupic nowy. Ja bylam jeszcze w pracy. TZ dzwonl do mnie kilka razy, ale mialam sciszony tel i nie slyszlam. No wiec co zrobil, zamowil nowy (bo nie mielibysmy nawet ciepolej wody). Ale zamiast zamowic jakis normalny, w norlanej cenie, to co? Zamowil na super wypasie, bo przeciez bedzie na lata (kiedy i tak najdalej za 3 lata planujemy sie przeprowadzic). I tak oto zubozelismy o 3 tys euro!!! Jak to uslyszlam to myslalm ze zejde na zawal. Przeciez to prawie 1/3 naszych kosztow wesela.
Ale to nie koniec. Jeszcze w tym samy dniu TZ chial mi poprawic humor, i przywiozl z pracy 3 garnitury ( pracuje w najwiekszej firmie w NL sprzedajacej garnitury slubne). No i jak wiecie mial tylko dwa warunki, nie szary i nie blyszczacy. I co? I przyniosl 3 z czego wszystkie takie same, BLYSZCZACE, tylko w roznych odcieniach granatu. Jak to zobaczylam to juz byl gwozdz do trumny. Wybuchlam, i garnitury fruwaly po calym domu.

Takze jak widzicie moje drogie, chyba wszyscy TZ sa tacy sami. Tzn glusi na to co sie do nich mowi, albo trzeba powtarzac sto razy.

Ehhh...

No nic, oczywiscie jeszcze w tym samym dniu sie pogodzilismy, i TZ obiecal poprawe, ale co z tego bedzie to nie wiem...

Dzieki bogu mam tez dobre wiesci, ale o tym napisze wam wieczorem, bo teraz lece na pociag....
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 16:21   #210
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
http://www.moliera2.com/?prod=199&page=2&marka=2&kp=4 Pewnie Marylce by się spodobały <3
Moje

http://www.moliera2.com/?prod=222&page=2&marka=10&kp=4

kiedys beda moje...

A co do wysokosci obcasa ja mam 10,5 bez zadnej koturny i zamierzam w nich wytrzymac jak najdluzej
Buty na zmiane nr 1 maja 8,5 cm, a nr 2 to baleronki

Kupilam dzis papier na zaproszenia, wiec w tym tygodniu z produkcji wyjda pierwsze z nich, a moze w najblizszy weekend zaprosimy pierwsze osoby, bo wybieramy sie do rodziny na Slask

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
witam w nowym wątku

już nie pamiętam co chciałam powiedzieć
aha, byłam wczoraj z mamcią szukać sukienki dla niej na wesele. Kurde, myslałam że to ja zawsze wydziwiam na zakupach...błąd. To będzie dorga przez mękę z wybieraniem dla niej kiecki. W top secret znalazła jedną fajną (serio) to stwierdziła, że to chyba jeszcze za wcześnie, bo może znajdzie potem coś lepszego. W monnari mierzyła bombową beżowo czarną sukienkę z bolerkiem (została jedna w jej rozmiarze), to też coś kręciła nosem - że będzie jej się gnieść. Na nic zdały się moje przekonywania, że sukienka jest trochę pognieciona, bo pani ją z zaplecza przyniosła. Inne wymówki: w tej będzie mi za gorąco, ta ma za dużo kwiatów, do tej jestem za stara (różowy kolor), ta ma za duży dekolt, a ta się brzydko na brzuchu układa. A no i jeszcze: ta ma podszewkę (czytaj będzie mi gorąco), a ta nie ma podszewki (będzie mi się kleić do rajstop)

moja mama znalazla na internecie w Hexeline piekna, dokladnie taka jaka znalazlysmy kiedys gdzies w inspiracjach, pojechalysmy do galeri Kazimierz i okazalo sie ze zlikwidwali sklep

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości