![]() |
#181 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Brak pupy ;)
Cytat:
![]() Nie no, troszkę różnicy jest - z 42/43 jestem na pełnym 44 ![]() Nie chciałam się chwalić bo czekam na większe efekty, ale skoro się niecierpliwicie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
Noo, to juz cos Angie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
Witam! Widzę, że mój wątek się ładnie rozwinął. Ja piję MEGA MASS Weidera
http://www.centrum.odzywek.pl/index....produkt&id=170 Nie widzę znacznych efektów po za tym ze moja waga rośnie, a później spada do takiej jak zawsze. Już się cieszyłam bo ważyłam 50,2kg to mój rekord, pierwszy raz w życiu przekroczyłam 50-tkę. I znów 47-48. Nawet lepszą wagę sobie kupiłam (nie wiem po co ![]() ![]() Pozdrawiam Was serdecznie!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
to gratuluję i życzę kolejnych efektów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Dołączam do grona posiadających "syndrom zanikających posladków"
![]() ![]() ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
Angie, Jagoda - mam takie pytanko. Ile zapłaciłyście za MEGA MASS? I jak długo już go używacie? Wciąż nie widać żadnych efektów? Ja już od jakiegoś czasu zastanawiam się nad kupnem tego 'specyfiku', ale mam pewne obawy. Czy nie zauważyłyście jakiś skutków ubocznych? Np. biegunka, wymioty, nudności?
Ja jestem bardzo drobnej kości, mam 170cm wzrostu, waże 46kg, do tego z każdą przebytą chorobą, typu grypa itp. jest mnie coraz mniej ![]() Czy MEGA MASS jest w ogóle odpowiedni dla kobiet? I czy jest nieszkodliwy dla wątroby? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Piję go codziennie, 0,5l mleka + 0,75 szklanki owego specyfiku, czasem dodaję do tego troszkę lodów śmietankowych - smakuję PYSZNIE!! Nigdy nie miałam żadnych skutków ubocznych, nudności czy biegunki - wogóle. Co do działania - piję to od początku marca, ważyłam 42/43kg teraz 44/44,5. No nie powiem na 100% że jest to tego zasługa, ale ja zawsze byłam chudzinką, ważyłam przy wzroście 160cm 48kg najwięcej. Nigdy nie mogłam przytyć, nawet o jeden mały kilogram, bałam się że po chorobie, gdy schudłam do tych 42kg nie będę mogła zupełnie nic przytyć - bo niby jak?! Udało się jak narazie ten 1kg przytyć, zobaczymy jak będzie dalej. Co do tego czy MEGA MASS jest odpowiedni dla kobiet i czy nie jest szkodliwy na wątrobę nie mam pojęcia, ale podobny do tego specyfiku (TOP MASS) polecała mi na tym forum nasza Suzana, więc ufam że wszystko będzie OKi. Daj znać czy się na to zdecydujesz. ![]() POWODZENIA ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
oto moj trening i jak narazie jestem zadowolona pupa ujedrniona podniosla sie do gory noci sie wzmocnily zaczynaja sie krztaltowac...
obecnie moj trening na dole partie wyglada nastepujaco... system 2 tygodniowy (cyklicznie) tydzien 1 2xA i 1xB tydzien 2 2xB 1xA rozpisujac na 2 tygodnie A B A wekkend B A B ... A i B symbole zestawow cwiczen silowych A: miesnie czworoglowe ud , klatka , biceps B:miesien dwuglowy ud , plecy ,barki, triceps A: - wznoszenie nog na maszynie 4x20 w tym 3 seria na max obciazeniu i 10 powturzen - przysiad na sownicy 4x20 ( ten sam system) B. - wykroki 4x20 na 1 noge - martwy ciag 3x15 oto efekty http://i23.photobucket.com/albums/b3...1/27eb2ed3.jpg http://i23.photobucket.com/albums/b3...1/194e88ce.jpg http://i23.photobucket.com/albums/b3...1/0f9ba483.jpg
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Niunia śledzę Twój wątek od samego początku i jestem pod wrażeniem
![]()
![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
dziekuje
![]()
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki. No i gdzie te zdjęcia? Pokazać efekty proszę!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam!!! 47-48 i ani grama więcej tak było przez długi czas. Na lato podobno się chudnie, a ja ważę 50,5
![]() Nie brałam MEGA MASS chociaż stoi na półce. Po prostu uzależniłam się od tortilli coca-coli i frytuni z McDonalda co drugi dzień duży zestawik. Wcześniej krzyczałam, że nie ruszę świństwa z "Maka" a teraz jakoś tak od kiedy pracuję (z braku czasu i McDrive po drodze) mi posmakowało. Przez całe swoje życie nie piłam gazowanych rzeczy, a teraz tylko coca gasi moje pragnienie. Po za tym jem też dużo serków wiejskich (średnio co drugi dzień, uwielbiam) Wyskoczył mi minimalny brzuszek, ale mi się podoba i mojemu Misiowi też. Przybyło mi na bioderkach nieznacznie. Pupa wyokrągliła się troszeczkę w górnej części. A przede wszystkim urósł mi biust ![]() Nie wnikam czy to zdrowe czy nie, najważniejsze jest to, że czuje się lepiej. Z tym jak teraz wyglądam jest mi idealnie. A tortilla z „Maka” to placek pszenny lub kukurydziany, warzywa, kurczaczek w panierce i sos PYCHAAAA ![]() Mam nadzieję, że żadna z Was mnie nie zlinczuje za ten post. Opisuje po prostu swoje doświadczenie. Pomysłu z "Makiem" nie polecam, bo jest on raczej niezdrowy. Po za tym każda z Nas jest inna. Organizm każdej z nas może inaczej reagować, inaczej budować tkankę tłuszczową lub w innych miejscach. Zapomniałam dodać, że ważyłam się dziś i nie jadłam prawie cały dzień (tylko zestawik), miałam na sobie tylko gatki i top. Trzymam kciuki za Was i życzę wymarzonych sukcesów. Pozdrawiam. Jagoda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
Witam,
Tak samo mam "brak pupy". Jestem typowym wysokim chudzielcem i nigdy nie mogę znaleść dla siebie odpowiednio dopasowanych ciuchów. Jak kupuję rozmiar 36 to wszystko ładnie leży tylko że to wszystko jest stanowczo za krótkie (rękawy, nogawki i długość spódnic) więc kupuję rozmiar 38 i daję do zwężenia albo od początku daję szyć na miarę. Żeby uwydatnić pupę można wybierać spodnie z mniejszymi kieszonkami lub bez kieszeni i cieniowane (większe kieszenie nadają się tylko na duże pupy bo je optycznie zmniejszają). Tyle mogę poradzić. Sama to stosuję i są efekty ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
mnie zaciekawił koktail, tak wcześniej przez was chwalony i od jutra zaczynam go pić bez względu na smak ;]
będe się chwalić efektami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
Mam ten sam problem.Płaski,wąski.chud y tyłek :/.Gdyby nie biust wyglądałabym jak facet.Dodam,że nadmiernie szczupła nie jestem,co jeszcze zwiększa wrażenie nieproporcjonalności tyłka ,w stosunku do reszty.
Z tego co wyczytałam skuteczne są ćwiczenia,a obciążeniem.Od dziś zaczynam trening DJ Wallis i obaczym. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Przyczajenie
|
Chciałabym nie mieć pupy-moją to niedługo będę burzuć budynki
![]() ![]() Pracuje nad tym...
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
Ja bym dala wszystko zeby miec jedrna, sterczaca pupcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez LeLOu Czas edycji: 2008-01-24 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
Mam taki sam problem...Dodam że mam 17 lat ale raczej nie ma co liczyc na to ze tylek mi urosnie. Sprawa wyglada tak, jestem wysoka, smukla, szczupla (ale nie wychudzona), mam ładny biust (75C) i w miare kobiecie ksztalty ale pupa...jest totalnie płaska, jakby jej w ogole nie bylo! mam spore kompleksy na tym tle, poniewaz zadne spodnie nie wygladaja na mnie dobrze. chcialabym cos z tym zrobic. licze na pomoc bardziej doswiadczonych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Hm ok, wiemy juz jak powiekszyc pupe, ale powiedzcie mi jak sprawic by była bardziej okragla tzn zeby bardziej sie podniosla-czy znacie jakies specjalne cwiczenia? Chodzi mi o takie efekt(patrz pierwsza piatka) http://smys.sloggi.com/?action=charts
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Przyczajenie
|
Witam!
Miałam ten sam problem, przy 168 cm wzrostu ważyłam 45-47 kg. Nosiłam rozmiar 34. Zaczęłam ćwiczyć , dobre są ćwiczenia DJ Wallis z obciążeniami, zastosowałam dietę masową a dodatkowo popijałam odżywkę z dużą zawartością węglowodanów. To było rok temu, a teraz mam w biodrach 96 cm i nie mieszczę się w większość ciuchów, a ważę 56 kg. I teraz ćwiczę na ujędrnienie bo niestety bez ćwiczeń pupa się otłuszcza i co z tego że jest większa jak to sam tłuszcz. Dlatego samo picie odżywek bez systematycznych treningów na rozbudowę mięśni jest bez sensu, bo potem zaczyna się walka w drugą stronę - spalanie tłuszczyska z pupy. Poza tym jak ćwiczyłam, to zmienił mi się metabolizm i teraz niestety tyję, a zawsze wyglądałam jak anorektyczka i bardzo szybko chudłam a przytyć nie mogłam. Ps. Rozumiem co czujecie słysząc"miłe" komentarze ale z ciebie kościotrup itp. - sama to przeszłam. Trzymam kciuki w walce o kg. Polecam form sfd - tam jest dużo porad o odżywianiu - również na przytycie - bo dobra , zdrowa dieta to podstawa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Przyczajenie
|
ćwiczenia dj wallis, o których pisały dziewczyny wyżej. Płaskodupie znika i pupka ładnie się kształtuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
a po co sie przejmować, przecież i tak wszystkie jesteśmy piękne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
mnie tam ten widok tak zmotywował, że choć nie jestem jakąś pięknością, to wysłałam na sloggi swoje zdjęcie i namówiłam koleżanki i kolegów żeby na mnie głosowali.a co, trzeba się podbudować!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
mnie te zdjęcia na sloggi.pl tylko dobiły. Mam 167 wzrostu waze jakieś 60-62kg rozmiar 38, spory biust, szczupła talia, szeroke biodra i kompletny brak pupy;/ patrząc z boku brzuch odstaje mi bardziej niz pupa ;/ nienawidze tego a najgorsze jest to ze ćwiczenia niespecjalnie działaja- ćwicząc swego czau z Tamilee dorobiłam sie pokaznych ud a pupa prawie nie ruszyła;/ może to przez brak obciazenia, albo zła postawę, albo jestem przypadkiem beznadziejnym;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
No dziewczyny w tym konkursie wygladaja na takie, ktorym nieobce codzienne cwiczenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Rozeznanie
|
jest sposób w 99% skuteczny na przytycie. Trezba pić odżywki węglowodanowo-białkowe. Ja piłam takie przez około 6 miesiecy non stop. Z 44 kg, przybrałam do 61 chyba nawet. No zdrowe to tak do końca nie było. Nabyłam rozstępów, ale wolałam to niż np. brak pupy. Piłam je z poczatku 3 razy dziennie, sypałam wiecej niż pół szklanki i zalewałam gorącym mlekiem dobrze mieszałąm. Potem już 2 razyd ziennie a potem raz a teraz wcale nie pije.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez LeLOu Czas edycji: 2008-01-24 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.