Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-06, 09:01   #181
elita343
Raczkowanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Monia Te spodnie wcale nie wyglądaja na cienkie na zdjęciach, a kotek przeuroczy

Dopiero do domu wróciłam...znowu!!!
Byłam na korkach, siedział i mi zamulał, mózg już wyłączony, nie pracował, żył świętami, ale cóż mu sie dziwić, porozwiązywaliśmy zadania i poszłam, myślalam że zasnę tam przez te 2 godziny!
Potem Zumba na 20, tak się cieszyłam że potańczę, poskacze, a tu niespodzianka...wzmacniac z padł, przez 10minut usiłowali go naprawić ale nie dało się. Więc zrobiła nam zajęcia,ale przy tak cichej muzyce, że było slychać jak oddychałyśmy no i każda robiła trochę wolno to wszystko, to na koniec 10minut brzuchy poćwiczyłyśmy i do domu. Szkoda, ale zawsze jednak lepiej taki ruch niż żaden.

Wypiłam jeszcze Jogobelle Regularis i zjadłam 2 kromki Just fitów z biedry z serkiem topionym, ogórkiem i rzodkiewką, duuużo przypraw. Cos ostatnio za dużo rzeczy ostrych do przyprawiania używam, jak mnie wyspie...: to będzie źle, ostre podobno metabolizm pobudza...

No cóż. Zaraz będę kuchnię sprzątać, a jutro u mamy łazienkę i toalete i piec ciacha...

Z Tż znowu hity mamy:/
\

Ja tez dzisiaj ze szmatą latam Taki trochę darmowy fitness... Przyda sie, bo nie wierze, że nie zjem mazurka. Wazenie w pn, raz na tydzien zgodnie z planem...

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
No nie leje u mnie
U mnie tez, ale nie narzekam, dobra pogoda na latanie ze szmata... Szkoda tylko, ze na Swieta ma byc tak samo
elita343 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 09:06   #182
LosingMyWay
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez elita343 Pokaż wiadomość
Rozgrzeszona!
Dziękuje dobra kobieto
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 09:18   #183
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo, to ciężki kaliber kobieta nie będzie miała z nim łatwego życia

no tak, faceci jak są zajęci czymś "ważnym" to można do nich i głupoty gadać, a oni tylko "mhm"

No to jest zdecydownie wyzszy level

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
----------

Nooo chyba że się zakochasz jak to mówią "serce nie sługa"
To wtedy będziesz mieć kurdupla no ale w sumie facet który ma 175 cm to już nie jest taki kurdupel przecież zalicza się już do wysokich Ja mam tyle i powiem Ci że znam dużo niższych facetów :P ojj na prawde sporo ich jest Ze szpilek najwyżej zrezygnujesz

dziękuję
moje nogi??? no coś Ty, nic ciekawego :P krzywe i grube :P
sexbombo heheh
No co TY kochana to mi napewno nie grozi

A ja wstalam, za oknem leje tak ze masakra!
Musze jechac autobusem bo to przjechodzi ludzkie pojecie
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 09:55   #184
meeedzik
Zakorzenienie

Hej kochane
Ale miałam lekturę do przeczytania
U mnie pogoda paskudna normalnie jak jest tak brzydko to żyć się człowiekowi odechciewa

Monia pewnie już szczęśliwa, że mąż przyjechał
Aisza jeżdżę co roku w to samo miejsce to jest praca sezonowa i można jechać tylko na 2 miesiące noo dokładnie tam to już bym mogła kupić autko za jedną wypłatę nie to co u nas
Ja też nie mam Cię w znajomych dlatego nie mogłam obejrzeć zdjęć

Dobra uciekam zjeść jakieś śniadanko, później trochę posprzątam i nie wiem co dalej, bo tak paskudna pogoda, że szok
Stary 2012-04-06, 10:00   #185
Eldo_rado
amor vincit omnia

no tak, @ mnie obudził... życie na pocieszenie piję inko-kakao
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 10:01   #186
LosingMyWay
Zadomowienie

U mnie rowniez szaro, buro i ponuro

Dzis na wadze 50,4 nie spodziewalam sie, w sumie juz trzymam dietke ok. 2 tygodnie, ale nie wazylam sie przez ten czas wiec jest dobrze, no ale najgorsze jest u mnie przekroczenie granicy 50 kg

meeedzik ale ja Ci zazdrosze wagi
Stary 2012-04-06, 10:03   #187
meeedzik
Zakorzenienie

Czeko co do wzrostu to mój Tż ma 176 cm jak dla mnie wystarczająco bo ja jestem 10 cm niższa czyli różnica akurat kiedyś miałam takiego który miał 185cm i jak dla mnie za wysoki, jak karzełek się czułam także też dużo zależy od tego ile my mamy wzrostu
Mi osobiście nie podoba się taka wielka różnica wzrostu między dziewczyną a chłopakiem

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

LosingMyWay już nie długo i Ty tyle zobaczysz
ja też miałam problem z przekroczeniem tej granicy, jakoś tak waga się uparła, że nie chciała spaść poniżej, ale ja twardo trzymałam dietki i się udało
Stary 2012-04-06, 10:06   #188
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Czeko co do wzrostu to mój Tż ma 176 cm jak dla mnie wystarczająco bo ja jestem 10 cm niższa czyli różnica akurat kiedyś miałam takiego który miał 185cm i jak dla mnie za wysoki, jak karzełek się czułam także też dużo zależy od tego ile my mamy wzrostu
Mi osobiście nie podoba się taka wielka różnica wzrostu między dziewczyną a chłopakiem

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

LosingMyWay już nie długo i Ty tyle zobaczysz
ja też miałam problem z przekroczeniem tej granicy, jakoś tak waga się uparła, że nie chciała spaść poniżej, ale ja twardo trzymałam dietki i się udało
Bede walczyc tylko pozniej jeszcze to utrzymanie to jest najgorsze... Ale trzeba spiac tylek bo jak sie w stroju kapielowym pokaze
Stary 2012-04-06, 10:23   #189
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dzien dobry
Miałam sie wyspac dzisiaj, ale mi nie poszło o 9 sie juz obudziłam
zaraz sniadanko, pocwicze troche, pojde do kosciola na chwilke i na solarium ale fajnie jest miec dzien wolny poza weekendem

Wogole w zeszly weekend usyszłam ze schudłam, wczoraj tak samo powiem Wam ze strasznie mi to humor poprawiło i dało kopa do dalszej walki

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 10:27   #190
Eldo_rado
amor vincit omnia

peeling kawowy- misja zakończona
Stary 2012-04-06, 10:35   #191
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

popołudniu zrobie sobie Spa wyspróbuje w koncu ten peeling kawowy tylko Eldo powiedz jaka kawe uzyc?

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-06, 10:37   #192
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
wyspróbuje w koncu ten peeling kawowy tylko Eldo powiedz jaka kawe uzyc?
ja używam najzwyklejszej rozpuszczalnej do tego oliwka, taka do ciała. może być zamiast oliwki żel pod prysznic np.
Stary 2012-04-06, 10:42   #193
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
ja używam najzwyklejszej rozpuszczalnej do tego oliwka, taka do ciała. może być zamiast oliwki żel pod prysznic np.
Dziekuje to dzisiaj przetestuje juz sie doczekac nie moge

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-06, 10:47   #194
Eldo_rado
amor vincit omnia

ja się zawsze nie mogę doczekać poza tym czekam na efekty
Stary 2012-04-06, 10:52   #195
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
ja się zawsze nie mogę doczekać poza tym czekam na efekty
Na cellulit podobno te peelingi dobrze działaja nie?

Think happy - be happy

M

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-06, 10:53   #196
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Na cellulit podobno te peelingi dobrze działaja nie?
dlatego je stosuję
Stary 2012-04-06, 10:57   #197
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
dlatego je stosuję
Tez zaczne..uda sa okej, ale tyłek przydałoby sie jakos go ujedrnic tylko nie wiem co poza steperkiem i rowerkiem dobrze działa Brazil Butt Lift daje super efekty , ale nie wiem czy znalazlabym czas jeszcze na to, tym bardziej ze program Ewy bym chciala dokonczyc

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-06, 11:03   #198
Eldo_rado
amor vincit omnia

u mnie i uda i tyłek do poprawki
Stary 2012-04-06, 11:25   #199
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość

Opowiadaj o swoich przygodach . jestem strasznie ciekawa
Witajcie
swieta trzeba szykowac a ja jeszcze w pracy. Dzis szef nas wczesniej puszcza wiec super. Poczta pantoflowa dotarło ze wychodzimy ok12-13
Haha. Duzo by gadac.. Kiedys niegrzeczna dziewczynka byłam. Teraz przy tz zlagodniałam i wyciszyłam sie.
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 11:28   #200
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elita343 Pokaż wiadomość
Nie odpuszczaj, powinni Ci w ramach rekompensaty dać np. 1 darmowy bilet na dowolny lot w obrębie Europy. Ja parę lat temu, z powodu sporego opóźnienia LOT i napisania skargi dostałam taką rekompensatę. Uważam, że to w porzadku
oo widzisz dzięki za informacje Ja dopiero napisałam skargę ciekawe jak ją rozpatrzą
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 11:33   #201
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

hahahahahahah Ojj Baśka Baśka Ty to szalona jesteś
no co TY

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Cytat:
A co ile robisz?? To byl moj debiut z tym peelingiem JA walnelam zobie biedronkowa "Taka czarna" zwykla mielona. Mam nadzieje ze moja skora marki nie rozroznia, wzielam najtansza!!!!!:b rzydal:
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 11:33   #202
zelka9o
Zadomowienie

Moniaa JEZzuuu jaki On duży ! a jakie posiedzenie na szafie ma
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 13:05   #203
I_love_shopping
Raczkowanie

zgadzam się! sam Krzysztofi Ibisz zjada 5 posiłków dziennie! prócz tego.. fitness, sport xD
I_love_shopping jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 13:31   #204
meeedzik
Zakorzenienie

Eldo rozpuszczalnej? kurcze a to taka też jest dobra, bo ja zawsze fusiastą robiłam
kurcze tak mówicie o tym peelingu, że sama może bym sobie zrobiła kurcze tylko kto za mnie wannę umyje jak ja nie lubię myć po tym wanny

LosingMyWay masz rację, jeszcze to utrzymanie wagi to też nie lada wyczyń. Ja na początku bałam się, że jak zacznę zwiększać kalorię to waga wzrośnie i jakoś tak się bałam, ale jest ok, tylko minie trochę czasu zanim rozgryziesz ile możesz jeść, żeby waga nie rosła
Stary 2012-04-06, 13:42   #205
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Kochane, nie wiem kiedy do Was zajrzę... bo będę u rodziców to wiecie... będzie sprzątanie i gotowanie... no i ja będę się kuchnią oczywiście zajmowała mam nadzieję, że wieczorami będę zaglądać na chwilę no ale to zobaczymy na pewno się jeszcze odezwę przed świętami trzymajcie się Kochane ciepło i nie piszcie dużo, bo nie dam rady Was nadrobić zresztą, to i tak pobożne i naiwne życzenie

Śpijcie zdrowo! Kocham Was wszystkie!
My też mamy nadzieję że będziesz zaglądać A dużo pewnie nie naprodukujemy bo nie będzie Ciebie i Moni
Miłych przygotowań tylko tam nie potruj nikogo haha!

Cytat:
Spadam juz też dobranoc moje ślicznotki Postaram się jeszcze zajrzeć przed Świętami i życzonka Wam złożyć ale w dzień nie będę miała czasu z Wami pisać wiem, że zrozumiecie
Miłego piątku
Monia naciesz się mężem tylko nie zabij go za tą ładowarkę na wstępie! Rozumiemy wszystko

Cytat:
U mnie pogoda paskudna normalnie jak jest tak brzydko to żyć się człowiekowi odechciewa
u mnie pięknie, słońce świeci, żadnej chmurki nie ma i 10stopni w cieniu w końcu u mnie jest lepiej niż u Ciebie haha! Masz za swoje za te wszystkie piękne hiszpańskie dni
To ja będę czekała na zdjęcie

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 13:43   #206
murka04
Zadomowienie

Cześć kochane
Mam dziś taki dobry humor.. Ojciec wyszedł ze szpitala. Nie to żeby mnie to jakoś specjalnie obeszło ale w końcu mama się uśmiechnęła, to najgorszy widok widzieć płaczącą matkę Nie było wiadomo wczoraj jeszcze nic, czy to nie rak u ojca, dziadek z tą operacją na oczy, a mama jeszcze ma chore ręce całe poranione i kiedy pracuje to krew leci i strasznie boli, a nie może przecież przestać robić tych papierów W takich chwilach to cały żal znika i chce się tylko pomóc tej osobie. A dziś ojciec wrócił, okazało się że to ostre zapalenie prostaty i mama jakby inna osoba. Ja i tak nie zwracam na niego uwagi ale dobrze że wrócił
Rano pomyłam wszystkie okna, później zrobiłam sałatkę jarzynową i się umyłam Najgorsze że nie mamy ciepłej wody w wannie, tylko czasem się pojawia Do tego spłuczka się zepsuła w obu kiblach, kran w zlewie też, no i waga zepsuta Wszystko na raz.

A wczoraj jaką miałam sytuację Poszłam z Tż do Lidla a tam był taki mój kolega z którym romansowałam jak miałam innego chłopaka, a ten kolega miał wtedy też dziewczynę I tak wyszło że stanęliśmy z Tż za nim i za jego obecną dziewczyną i takie zrycie bo się nie widzieliśmy już daaawno, ja się na nią spojrzałam, on na mojego Tż i się zaczeliśmy śmiać a oni nie wiedzieli o co chodzi Z tym chłopakiem to mamy takie luźne stosunki 'rozstaliśmy' się zgodnie twierdząc że to nie ma sensu Taka kiedyś byłam bestia
W ogóle czasem jak wspominam moje przygody z gimnazjum to nie wierzę że to serio ja byłam

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 14:26   #207
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Hej a ja od rana zalatana ciągle coś trzeba zrobić Od 2 dni się nie waże i nie wiem na czym stoję W zasadzie już nie myśle o niczym innym jak o przyjeździe tż
Monia pewnie już zadowolona ma męża przy sobie

Eldo_rado u mnie też uda i tyłek do poprawki takze nie jestes sama

Medzik chyba dziewczyny nam pozazdrościły 20 stopni bo to co jest teraz to porażka
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-06, 14:34   #208
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość

A co ile robisz?? To byl moj debiut z tym peelingiem JA walnelam zobie biedronkowa "Taka czarna" zwykla mielona. Mam nadzieje ze moja skora marki nie rozroznia, wzielam najtansza!!!!!:b rzydal:
Cytat:
Eldo rozpuszczalnej? kurcze a to taka też jest dobra, bo ja zawsze fusiastą robiłam
kurde pewnie że SYPANĄ, MIELONĄ do peelingu!!!! coś mi na mózg padło, o cyzm inynm musiałam myśleć i tak napisałam, eh.... brawo ja.

robię 3 razy w tygodniu
Stary 2012-04-06, 14:51   #209
meeedzik
Zakorzenienie

Murka bo zaraz tam do Ciebie przyjadę zabrać Ci trochę słonka bo u mnie paaaaskudnie
No jutro myję głowę i powiem Tż żeby zrobił zdjęcie włosków i zmierzył to wrzucę
A Ty koniecznie pokaż się w żakietach
Cieszę się, że już lepiej u Ciebie

Cocktail ja to samo od rana zalatana jestem, najpierw z mamą piekłam ciasta dwa serniczki, jeden taki z przepisu z gazety z ciastem kakaowym + babki, później sprzątanie, odkurzanie itp. A jeszcze czeka mnie sałatka jarzynowa
Kurcze już nie mogę się doczekać aż sernik wystygnie to już dziś będę się zajadać mam nadzieję, że przez święta za dużo na wadze mi nie przybędzie.

Eldo haha a ja już myślałam, że może rozpuszczalną też się robi
Stary 2012-04-06, 15:37   #210
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

ooooo ale tu cicho dzisiaj
Ja pojezdziłam godzinke na rowerku a teraz zabieram sie za sprzatanko z maska i olejem na włosach i druga maseczka na buzi mam nadzieje ze nikt nie przyjdzie bez zapowidzi bo wyglądam komicznie conajmniej

Think happy - be happy

M

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości