|
|
#182 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Poświąteczny wątek wymiankowy-dior, chanel, benefit itp.
Hej
Interesuje mnie baza Urban Decay (to normalne twarde opakowanie czy tubka?) i lakier Revlon. Może coś Cię jeszcze u mnie zainteresuje ![]() Pozdrawiam. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2012-05-11 o 16:02 |
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Vichy jest w negocjacjach, na razie dziękuję
|
|
|
|
|
#186 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm, bardziej interesuje mnie pielęgnacja niż kolorówka
Rozumiem, że poza wątkiem raczej nic więcej nie znajdziesz?
|
|
#187 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
znajdziesz coś u mnie za:-urban decay primer potion baza pod cienie, pelnowymiarowa uzyta pare razy/ PILNIE ZA BAZE LUMENE! -NOUBA rainbow eyeliner, 2 x rozne odcienie brazu, uzyte po 1 razie - CHANEL teint innocence nr 20 clair cameo z testera 15ml, została połowa -BENEFIT TALK TO TAN - kartonik, nowe/ sławny bronzer w płynie ?? |
|
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za lakier Essie i rajstopy SH?
![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Niestety Khadi została dzisiaj wymieniona, właśnie uaktualniłam Za peeling chętnie się wymienię - jest warty 60 zł, może dobierzesz sobie do niego coś jeszcze, a jeśli nie, to może interesowałaby Cię wymianka za same rajstopki SH?
|
|
|
|
|
#189 |
|
Wtajemniczenie
|
Stili nie otwierałam, a opakowanie nie są przezroczyste, więc nie powiem Ci, jakie to są kolory, ale myślę, że można zobaczyć swatche w sieci
![]() U ciebie podoba mi się też baardzo dużo rzeczy ![]() -baza UB - bardzo, by mi na niej zależało, więc jeśli się na nią nie wymienisz, to koniecznie daj znać! ![]() -DEBORAH- nowy tusz podkrecajacy rzesy/definitive volume&curl - rozumiem, że w ogóle nie był otwierany? -NOUBA rainbow eyeliner, 2 x rozne odcienie brazu, uzyte po 1 razie -GOLDEN ROSE- lakier czarny mat, nowy -KORRES kings&queens tobacco - nowy balsam do ciala 200ml -LIPCOTE slynny utrwalacz pomadki www.lipcote.com/nowy -ESSIE lakier hoping island/ zuzycie 5% swiezy -SALLY HANSEN air brush legs w kolorze: nude glow (dla jasniejszej skory) 1 raz uzyty -DEBORAH THALASSO SCURB RIGENERANTE - mocny, solny peeling do ciała 400ML/nowy |
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
przykro mi ale niczego dla siebie nie znalazlam
|
|
#192 |
|
BAN stały
|
Witaj,
wybierzesz coś u mnie w obu wątkach w zamian za: BENEFIT TALK TO TAN - kartonik, nowe/ sławny bronzer w płynie DEBORAH THALASSO SCURB RIGENERANTE - mocny, solny peeling do ciała 400ML/nowy DEBORAH- nowy tusz podkrecajacy rzesy/definitive volume&curl ? |
|
|
|
|
#193 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hej
Mnie interesowała baza Urban Decay, a nie Benefit Ale nieważne.Za sam lakier wymianka się niebardzo opłaca, także do następnego razu ![]() Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#195 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie na obu wątkach za bransoletkę?
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
I jak z naszą wymianką? Zdecydowałaś się?
Bo mam inną Wizażankę chętną na te rzeczy..---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Ok, nie ma sprawy Chciałam się tylko dowiedzieć, czy nie zrezygnowałaś w między czasie W takim razie daj znać, jak dostaniesz odpowiedź i wtedy ustalimy ostatecznie co i jak
|
|
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
A masz może jakieś jego zdjęcie, bo w ogóle nie umiem namierzyć tego produktu?
|
|
|
|
|
#201 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
peelingiem jestem jak najbardziej zainteresowana, natomiast tusz sobie dzis kupiłam, wobec czego zamiast niego wolałabym: LIPCOTE slynny utrwalacz pomadki www.lipcote.com/nowy + NOUBA lakier multikolor, slicznie polyskuje nowy Co Ty na to?
|
|
|
|
|
|
#202 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
a co by Cię u mnie interesowało?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
|
|
|
|
#203 |
|
Zadomowienie
|
DEBORAH- nowy tusz podkrecajacy rzesy/definitive volume&curl
avon - precision glimmer/ czarny cien sypki z aplikatorem -DIOR EXTASE czarna maskara, zuzycie ok 35% - DIOR pomadka addict high shine nr 454 rose show zuzycie 20% REVLON lakier facets of fusia/ nowy foto ponizej Coś u mnie ?
|
|
|
|
|
#204 |
|
Wtajemniczenie
|
mi się u Ciebie podoba samoopalacz Shiseido i eyelinery Nouba
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje bardzo
W takim razie rozumiem, ze interesują Cię peeling TBS, lakier Opi i Vatika kokosowa za rajstopki w sprayu SH, lakier Essie i ten żel do brwi Deborah? Jeśli wszystko się zgadza, to zapraszam na PW
|
|
|
|
|
#206 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A dobrałabyś sobie coś ode mnie tak abym mogla przygarnać: KORRES kings&queens tobacco - nowy balsam do ciala 200ml ? Czyli w sumie chcialabym peeling deborah, ten utrwalacz lacote i powyzszy balsam. |
|
|
|
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
Hej! A w jakim stanie jest ten bronzer lancoma?
Masz dalej ten BENEFIT TALK TO TAN - kartonik, nowe/ sławny bronzer w płynie? Jakieś zdjęcia?
|
|
#208 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
|
|
|
|
|
#210 |
|
Zadomowienie
|
Rozświetlacz jest zaklepany.
Barczej mi zależy na tuszach. Poszukaj może jeszcze u mnie czegoś ? I poproszę o wystwienie przekupki za poprzednią wymiankę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.

Interesuje mnie baza Urban Decay (to normalne twarde opakowanie czy tubka?) i lakier Revlon. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)