![]() |
#181 |
Przyczajenie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II
Witam ja też chętnie się przyłącze
Mam 23 lata Wzrost - 160 waga - 89 I Cel - 80 II Cel - 75 III Cel- 69 Wsparcie jest najważniejsze mam nadzieje że wspólnie nam sie uda ![]() P.S Regulamin przeczytany i w pełni przyjęty do głowy !!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- [1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;33706746]Mam pytanie. Co myślicie o wagach podających pomiary tłuszczu, wody, układu kostnego i mięśni. Nie jestem specem od fyzki i nie mam pojęcia czy ma być to miarodajne. Musze kupić wagę, bo w domu jestem raz na 1,5-2 tygodnie i nie wiem jaką zakupić. Zwykłą czy taką z pomiarem?[/QUOTE] ja mam wagę z pomiarem tłuszczu i wody ale nie korzystam z tych funkcji bo jakoś w to nie wierzę ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
![]()
Zapuszczam i regeneruje włosy ![]() Odchudzanie w trakcie ![]() ![]() 20.02.2012 - 93 ![]() ![]() ![]() ![]() 16.03.2012 - 80,8 ![]() ![]() ![]() 17.06.2012 - 73,7 ![]() ![]() ![]() jest : .... ![]() ![]() ![]() 175cm |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zadomowienie
|
agusia_264 I bosko niech boli
![]() ![]()
#184 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
Kurczę ja tez muszę zainwestować w wagę, ale chyba kupię taką najzwyklejszą. Nie ma co wydziwiać.
sosha - dzieki za info, jak bedzie u mnie lepiej z kasą to też zainwestuje w shake'i ale na razie to muszą mi w takim razie wystarczyć banany ![]() lordi - ja też kocham duże psy. Miałam kiedyś owczarka kaukazkiego mieszanego z nowofunlandem, jak ja go strasznie kochałam. I był podobny do mnie - duży ![]() ![]() ![]() A jutrro z rana na siłeczkę i się w końcu zważę. Dziś odpuściłam siłke i pójdę pobiegać. Moje dzisiejsze menu: śniadanie: serek wiejski ze szczypiorkiem lunch: mleko czekoladowe danona (ma tylko 135 kcal - myślę że to dopuszczalna ilość, ale powiedzcie jeśli się mylę) obiad: duszona pierś z kurczaka ze świeżą bazylią (świeża bazylia - pycha!) i do tego pół puszki zielonego groszku kolacja ( w planach) - jajko na twardo, plaserek szynki z indyka, 2 kromki kruchego wassa no to by było na tyle, a tymczasem lecę na przebieżkęęę.
start 75kg (16.04.2012) ![]() ![]() aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
sosha, a gadasz
![]() ![]() thenerd, kurde, fajnie to brzmi ![]() lordi, ja jeżdżę/jeździłam przez wiele lat. Teraz niemogę, ale w nabliższym czasie mam zamiar do tego wrócić ![]() ![]() suzzi, spokojnie ![]() ![]() soldus, mnie znajomi też póbują wyciągnąc na grilla ![]() Następnym razem możesz sobie zrobić, np. pierś z kurczaka albo rybkę, do tego warzywka i dip czosnkowy/koperkowy z jogurtu nat. Można też zrobić dietetyczne szałyki (warzywka, pierś z kurczaka) albo kolbę kurydzy ![]() Co do wag - tak, jak mówi sosha ![]() aafashion, witaj ![]() darialex, co to za mleko czekoladowe? Czyżby chodziło Ci o Danmleko? Takie rzeczy traktuj bardziej jako nagrodę lub coś takiego = raz na jakiś czas. Pamiętaj, że nie liczą sie same kalorie, ale także zawartość B/W/T. Należy Ci się lańsko w tyłek za zbyt małą ilośc warzyw! Do kolacji 0 warzyw! Na obiad marne pół puszki groszku, na śniadanie sam szczypiorek -ojj bo zaraz oberwiesz! ![]() ![]() ![]() ![]() Druga sprawa: co to za lipne śniadanie? ![]() TŻ właśnie pojechał, przyjedzie znowu na weekend. Współlokatorkę wywiało do Zakopca. A ja posprzątałam mieszkanie i właśnie robię zupę - krem warzywny na najbliższe dni ![]() U mnie jedzeniowo dziś grzecznie ![]() Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-04-22 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Rozeznanie
|
Darialex na moje oko to Ty nawet 1000 kcal nie zjadłaś, za małe śniadanie (może do tego jakiś pomidorek, ogórek, kromka razowego), myślę, że to mleko czekoladowe to nie jest najlepszy wybór, zamieniłabym je na jakiś owoc, pierś ok. ale do niej dołóż więcej warzyw (np. brokuły, marchewka, mix sałat + oliwa, pomidor, rzodkiewka, co tam lubisz), kolacja : nie ój się tej szyneczki przecież jest chudziutka. ![]() Suzzi891 podczas @ zatrzymanie a nawet wzrost wagi jest jak najbardziej normalny, spowodowany, o ile się nie mylę, zatrzymaniem wody w organizmie. Po @ wszystko wróci do normy a nawet zobaczysz spadek ![]() Superkas ja kocham chipsy i jak na razie nie zanosi się na to, że ta miłość się kiedyś skończy Sosha Ty już nie narzekaj na te swoje uda, ja to dopiero mam na co narzekać 60 cm w najszerszym miejscu i TO dopiero się nazywa UDOOO ;| Soldus gratulacje za I cel, pierwsze koty za płoty, teraz będzie już troszkę łatwiej ![]() Wyrafinowany noo kurcze następna z tymi cm ... no nic mi nie pozostaję jak tylko pogratulować ![]()
Edytowane przez atram00100 Czas edycji: 2012-04-22 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Konto usunięte
|
Tak czytałam wasze wcześniejsze posty i wcześniejszy wątek i stwierdzam, że warto sobie w moim stanie obecnym zdjęcia pstryknąć, by potem porównać efekty. W końcu wypróbuje nowy stawtyw i pobawię się z aparatem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Przyczajenie
|
Dzięki
![]() Ja jestem tydzień po ślubie i chce zrobić mężusiowi niespodziankę że dbam o swoje zdrowie i nie trzeba mi jakiś specyfików ;] Szkoda tylko ze nie chodze juz do szkoly i nie mam wf bo można bylo intesywnie przez godzine sie wybiegać a teraz tylko w pracy latajac za dziecmi ;] hehe |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
warto, warto
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Przyczajenie
|
heheh no i racja tez skorzytam ;] ja konkretna porcje warzyw jak i owoców wprowadze jutro ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
w tamtym roku zamawiałam Tżtowi jakis proszek i to był gratis w zestawie mam to w domu , tylko nie wiem na co to jest ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Aafashion witaj Suzzi dzięki za linka ![]() Atram oo tak chipsy i wszelakie frykasy oblane czekoladą ![]() ![]() U mnie dziś I 2 kromki razowego , serek delikatny 0%, 2 plasterki drobiowej , 170g pomidora , 80 ogórka , II jogurt 200ml 0% fruVita III udko około 230g, surówka z (pekinki,pomidora,ogórka, groszku,kukurydzy)- 250g IV 200ml jogurtu 0% 1 łyżka : płatków migdałowych,słonecznika,r odzynek V 2 chrupkie z serkiem 0%,2plasterki drobiowej,170gpomidora i 80g ogórka wyszło około 1180kcal Jak z moim jadłospisem? Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-04-22 o 17:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny dzięki za poprawki!
Jutro postaram się poprawić jadłospis ![]() I danmleko sobie wtedy też odpuszczę mimo że bardzo lubię ... ![]()
start 75kg (16.04.2012) ![]() ![]() aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
atram00100 och to proszę trzymać kciukasy,bo jak nie zobaczę nic a nic że się coś ruszyło to się załamię
![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- superkas proszę bardzo ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Bottega staram się unikać soli jak się tylko da ![]()
#195 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=darialex;33709716] lordi - ja też kocham duże psy. Miałam kiedyś owczarka kaukazkiego mieszanego z nowofunlandem, jak ja go strasznie kochałam. I był podobny do mnie - duży
![]() ![]() ![]() hehehe a wiesz ze nie myslalam tak o tym? w sensie ze moje psy sa do mnie podobne? mam kaukaza (wazy podobnie bo 80kg ![]() ![]()
Czas się wziąć za siebie! Odwielorybiam sie... Bylo: 86 kg ![]() Jest: 66 kg /mniej o 20 kg ![]() Ciąża bliżniacza ![]() 8tydz : 67,5kg 20tydz : 70,3kg 30tydz : 77,5kg w dniu porodu : 79,7kg 2tyg po porodzie: 66,6kg Edytowane przez lordi Czas edycji: 2012-04-22 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Przyczajenie
|
na dzisiaj sama woda juz ;]
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
[QUOTE
hehehe a wiesz ze nie myslalam tak o tym? w sensie ze moje psy sa do mnie podobne? mam kaukaza (wazy podobnie bo 80kg ![]() ![]() hahah dobra myśl! też się przekwalifikuję na jakieś szczuplejsze zwierzątka to może i mnie się udzieli :P
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
BAN stały
|
thenerdqueen no właśnie też nie wiem co się dzieje z sikoreczką, akashą, czarną i co z medzią?!?! były były i się zbyły - wrócą do dostaną ode mnie porządnie po tyłku! ot co!
![]() lordi ale historia! widzę że dzień pełny wrażen! normalnie uwierzyć nie mogę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() agusia oj! dzidzia! jak super ![]() ![]() ![]() ![]() darialex aaa kysz od bananów jak nie jesz serwatkowego białka! ![]() ![]() ![]() ![]() Bottega no nie gadam tylko taka prawda! dostaniesz po tyłku za te chude nogi!!! ![]() ![]() atram oj narzekam narzekam bo już 4mc próbuję się ich pozbyć a tu nic ;/ ja zaczynam z rozmiarem 61cm także wiem co to znaczy! w sumie to nie ma co gadać trza się brać do roboty ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- [1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;33709940]Tak czytałam wasze wcześniejsze posty i wcześniejszy wątek i stwierdzam, że warto sobie w moim stanie obecnym zdjęcia pstryknąć, by potem porównać efekty. W końcu wypróbuje nowy stawtyw i pobawię się z aparatem ![]() świetnie! zdjęcia bardzo motywują ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez sosha Czas edycji: 2012-04-22 o 19:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Wtajemniczenie
|
Melduję się i ja po wczorajszym babskim wieczorze i dzisiejszym obiedzie z bratem i bratową. Ale sie rozpisałyście....kiedy ja to wszystko zdążę przeczytać?
![]() ![]() ![]() ![]() A jutro już normalnie dietkowo. A odnośnie wysuszenia dłoni to ja też mam podobny problem. Od kilku miesiecy po prostu nie moge sobie poradzić z ich suchością. Naszczęscie to nie jest tak do krwi, ale mam prace biurową i przerzucam sterty różnych papierów i to chyba one tak wysuszają mi dlonie. zawsze w domu i na noc smaruję maścią witaminową i rano jest lepiej, pewnie gdyby owinąc folią i założyć rękawiczki byloby jeszcze lepiej , ale ja nie lubie takich rzeczy. U Was już takie spadki, gratulacje. Ja dopiero startuję, ale mam nadzieję że przy Was mi sie uda. Tylko nie piszcie tyle, bo nie dam rady tego wszystkiego przeczytac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jeszcze 100 karniakowych brzuszków i 50 pajacyków, nie ma tak prosto, laska.
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#202 |
Konto usunięte
|
sosha oki ja nie używam tego w tamtym roku brałam i mi zostalo i guzik mi pomagalo tak jak piszesz , więc szkoda żeby to leżało, pójdzie w kosz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mój jadłospis [śniadanie o 12]: I jogurt nat zmiksowany z truskawkami + 25g otrębów pszennych/owsianych + śliwki suszone, migdały, żurawina (20g) II niezabielany krupnik (ok.20g kaszy, marchewki, pietrucha, kapustka) III pierś w pomarańczach (100g) + mix warzyw (brokuły, fasolka, brukselki) + 30g ryżu IV serek wiejski + sałata + pomidory + oliwki + kiełki + rzodkiewka V home made lód ![]() ![]() Edytowane przez sosha Czas edycji: 2012-04-22 o 20:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Wtajemniczenie
|
Niech Wam będzie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#206 |
Wtajemniczenie
|
sosha: papuga zawsze druga
![]() ![]() ja dziś jeszcze pięknie ogarnęłam podłogę w kuchni i korytarzu i drzwi, bo już nie mogłam patrzeć, a nie miałam siły wczoraj.. a przecież pedant we mnie zabiłby mnie, gdyby miało czekać do kolejnego weekendu, kiedy dopiero będę miała czas na cokolwiek. cholerny tydzień parzysty na uczelni będzie. ARGH! jutro od 8 do 17:30, same laborki, przerwy po 15 min :<
![]() |
#207 |
Rozeznanie
|
Dziecko już śpi szok jejku wspaniały dzisiaj dzień choć brakowało tatusia no ale i tak było super
![]() ![]()
#208 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja już jednego kupiłam dzisiaj ![]() ![]() Faktycznie jak tak teraz spojrzę to za mało papu i za mało warzyw, macie rację. Ale postaram się poprawić i jutro opublikować piękny poniedziałkowy jadłospis ![]() Tylko, że mimo że nie było tego do jedzenia zbyt wiele, nie czułam się jakaś mega zagłodzona. A jutro pierwszy raz się zważę - tydzień od rozpoczęcia diety <o zgrozo> ![]() Dam znać ile mi spadło. I chyba muszę iść dalej za waszymi radami, kupić centymetr i się zmierzyć - tylko możecie mi napisać w jakich miejscach??? Rozumiem, że uda, talia, biodra, biust cooś jeszcze? Aa i musze walnąć se jakąś fote półnago co by potem porównać ile mi spadło bo nie mam takowej w tej chwili. Obecnie nawet moje lustro się mnie boi :|
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() Regulamin jak najbardziej przeczytałam więc informacje na dzień dzisiejszy: WZROST: 156 WAGA:89 o zgrozo ![]() cel 1: 85 cel 2: 79 cel 3: 70 cel 4: 60 cel 5: 55 WYMARZONY ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Aleksandra__23 Czas edycji: 2012-04-22 o 22:25 Powód: pomyłka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Wtajemniczenie
|
Hej hej
![]() Ja od 5.20 n nogach i już dawno po śniadanku Sn: kawa z mlekiem i cukrem (nie wiem czy dam rade go odstawic;/) kromka białego pieczywa z odrobiną masła, polędwicą sopocką i plastekiem serka hochland z papryką. II Sn planuje to samo Lunch: ukrzyżujecie mnie ale reszta wczorajszej sałatki z tuńczykiem, groszkiem i majo...sorry ale jedzenia nie wurzuce ![]() Obiadek (już w domu):kasza z warzywami Kolacja-nie wiem jeszcze co ![]() Bardzo źle?:/ Muszę dziś zrobić zakupy bo miałam wczoraj gości i w lodówce pustka ![]() Pewnie nakrzyczycie za ten biały chleb, ale wyżej wszystko napisane ![]() Po południu planuję jeszcze orbitkeczka i jakieś ćwiczenia na brzusio, macie coś godnego polecenia? Edytowane przez madziullka Czas edycji: 2012-04-23 o 06:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.