Detocell - opinie - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-04-25, 19:46   #181
Gosiaczek079
Przyczajenie

Dot.: Detocell - opinie

Ja mam nadzieję, że nie powróci. Mam dopiero za sobą jeden listek na dzień i na noc. jeszcze te 3 miesiące przede mną ale jak Was czytam to wygląda to dość obiecująco. Mnie zachęciła koleżanka, też chwaliła.
Gosiaczek079 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-26, 21:13   #182
Cream
Rozeznanie

Myślę, że 3 miesiące to minimum jeśli chodzi o stosowanie. I po takim czasie spodziewam się jakichś spektakularnych efektów . Jeśli będą to kupię następne opakowanie. Myślę, że przy odpowiedniej diecie i ćwiczeniach można ten efekt utrzymać, ale ja i tak pewnie kupię następne bo już widzę że skóra robi się coraz ładniejsza. Taka jędrna i nawilżona.
Cream jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-29, 08:58   #183
o_liwka
Raczkowanie

Dziewczyny, a jak to jest z tymi rodzajami tego detocell'u ?
Który najlepiej wybrać ?
Stary 2013-04-29, 14:49   #184
niunia120481
Przyczajenie

Witam wszystkich pragnę podzielić się swoim doświadczeniem z DETOCELEM,otóż zacznę od początku dziś skonczylam dwumiesięczna kuracje,na początku byłam zachwycona,ponieważ zw 18 dni schudłam 3 kilo zanim zastosowałam detocel ważyłam 69,800,po 18 dniach ważyłam 66,700,byłam dumna a i po miesiącu odczulam wyrażnie że celulit jest bledszy i gładszy,dziś jestem załamana nie jem by jeśc trzymam sie od poczatku stosowania detocelu tej samej żywności,i to teraz wręcz więcej mam ruchu ponieważ zaczął się sezon działkowy i trza robić w dodatku rano prowadzę syna dwa kilometry do szkoły potem wracam dwa i po obiedzie idę po niego i znów te same kilometry,i powiem że jestem załamana waga mi skoczyła ponownie lecz do 68,400 jeszcze kilo i wrócę do punktu wyjścia,wątrobę rozwaliłam żołądek bolał że jeść nie szło,masakra powinnam schudnać a na buzi jak pigi wyglądam,nie wiem co jest ale odrzucam to w hole-re,nie warto lepiej zastosować dietę niskokaloryczną bez żadnych trucizn,na dluższą metę wysiada żołądek wątroba i psychika jak się nie osiąga efektów a kase sie traci-to tylko triki marketingowe dziś już to wiem i zastosuje swoją dietę z przed lat w 3 tygodnie schudłam 8 kilo,i teraz tak zrobię.
niunia120481 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-30, 07:19   #185
Malakh
Przyczajenie

Hej, detocell zakupiłam jakieś 3 miesiące temu i mogę śmiało powiedzieć że na mnie działa. Nie jest to oczywiście tak że siedzę jem co popadnie a tabletki robią cuda.. zielona herbata na oczyszczanie organizmu plus ćwiczenia i kapsułki. Peeling też nie zaszkodzi w tym wszystkim. Stosuję ten pomarańczowy z Lirene. Nigdy nie miałam dużo cellulitu ale efekt jest moim zdaniem dobry. Detocell powoduje jakby "dziury" w cellulicie. Skóra jest gładsza. Na wszystko trzeba czasu i cierpliwości kończę drugie opakowanie.
Malakh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-04, 11:22   #186
Andzelina
Raczkowanie

Ja mogę polecić Detocell. Pobrałam miesiąc i była różnica, potem przestałam i niestety skóra na udach znów zaczęła wracać do marnego wyglądu.
Teraz już biorę cały czas. Do tego zaczęłam chodzić na Vacu Activ, jak dla mnie to mistrzostwo, bo cellulit zmniejszył się już po 2 wizytach.
Detocell od środka plus vacu i śmiało mogę wyjść już w krótkich spodenkach
Andzelina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-08, 23:06   #187
Cream
Rozeznanie

o_liwka to zależy od rodzaju cellulitu. Jeśli jesteś szczupła to pewnie masz wodny, a jeśli potrzebujesz trochę schudnąć i z powodu zbędnych kilogramów masz cellulit to zapewne jest on lipidowy (chyba tak się nazywa?). U mnie już widać różnicę. Skóra jest bardziej napięta, nawilżona, cellulit troszkę się zmniejszył. Z dietą i ćwiczeniami idzie coraz lepiej, więc może wytrwam.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-09, 02:28   #188
Lauren M3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cream Pokaż wiadomość
o_liwka to zależy od rodzaju cellulitu. Jeśli jesteś szczupła to pewnie masz wodny, a jeśli potrzebujesz trochę schudnąć i z powodu zbędnych kilogramów masz cellulit to zapewne jest on lipidowy (chyba tak się nazywa?). U mnie już widać różnicę. Skóra jest bardziej napięta, nawilżona, cellulit troszkę się zmniejszył. Z dietą i ćwiczeniami idzie coraz lepiej, więc może wytrwam.

Moze troszke sie wtrącem ale nie znam sie na tym..piszesz ze osoba szczupła ma wodny ....no ja jestem bardzo szczupla wiec pewnie tak...ale to skoro jest wodny i woda sie gdzies zatrzymala i w organizmie to czy picie kolejnych porcji wody moze pomóc?? Wszędzie mi radzono zeby pic duzo duzo wody..ale nie do konca rozumiem jak to ma pomóc ;d;
Stary 2013-05-12, 15:48   #189
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

kupilam na all, tylko mi dojdzie zabieram sie za zazywanie... oby pomoglo..
Stary 2013-05-12, 17:45   #190
Cassi
Zadomowienie

GG do Cassi

a ja mam takie nietypowe pytanie jakiej wielkości są te pigułki? bo w reklamie wyglądają na ogromne a ja mam problemy z przełykaniem tabletek w takich rozmiarach

1 kwietnia 2012 Martusia
Cassi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-13, 09:07   #191
Frogsi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cassi Pokaż wiadomość
a ja mam takie nietypowe pytanie jakiej wielkości są te pigułki? bo w reklamie wyglądają na ogromne a ja mam problemy z przełykaniem tabletek w takich rozmiarach
Niestety dość spore. 2,5cm x 1cm. Ale z wodą szybko się je połyka.
Frogsi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-14, 20:36   #192
Gosiaczek079
Przyczajenie

Faktycznie nie są małe, ale spokojnie można je połknąć. są śliskie więc duża ilość wody i dasz radę
Ja go biorę już prawie 3 tygodnie. schudłam co mnie mile zaskoczyło ale i skóra... oj tak inna w dotyku.
Stary 2013-05-14, 20:38   #193
Gosiaczek079
Przyczajenie

Faktycznie są duże, ale do tego bardzo śliskie więc z dużą ilością wody spokojnie można je przełknąć.
Ja mam już dobre 3 tygodnie za sobą, faktycznie ciut schudłam ale też skóra staje się powoli inna w dotyku, taka gładsza. Daje to nadzieję na więcej po tych 3 miesiącach.
Stary 2013-05-15, 14:58   #194
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosiaczek079 Pokaż wiadomość
Faktycznie nie są małe, ale spokojnie można je połknąć. są śliskie więc duża ilość wody i dasz radę
Ja go biorę już prawie 3 tygodnie. schudłam co mnie mile zaskoczyło ale i skóra... oj tak inna w dotyku.
A w kg ile schudlas? Ubytek wagi to chyba zasluga diety, ruchu?
Ja mam zamiar lykac od dzis-w sumie dzis lyknelam pierwsza tabletke. Liczę na poprawę skory.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-22, 14:54   #195
Jeannelai
Przyczajenie

Hej dziewczyny ))

Od dłuższego czasu obserwuję ten temat i Wasze opinie zachęciły mnie do zastosowania Detocellu. Wybrałam ten o działaniu wielokierunkowym, choć pewnie mam cellulit lipidowy ze względu na to, że w ostatnich latach mocno przytyłam (z 58 kg do 70 kg) Wolałam jednak spróbować tego ogólniejszego :P Skończyłam właśnie pierwsze opakowanie (codziennie brałam jedną kapsułkę) i jestem mega zadowolona Zaraz kupuje drugie opakowanie i nie przestaję brać
Ale.... same tabletki to nie wszystko. Ciężko mi mimo wszystko ocenić wpływ samego detocellu na cellulit, ponieważ dodatkowo regularnie używam pellingu cukrowego Perfecta SPA (świetnie złuszcza i pięknie pachnie, a skóra po nim jest świetnie nawilżona ), smaruję też tyłeczek i uda balsamem Eveline slim 3D (serum antycellulitowe --> polecam!) i staram się w miare dobrze odżywiać i biegać na bieżni, chociaż tu przyznaje, że bywa różnie z tą systematycznością ;P

Mimo wszystko tabletki polecam, bo rezultaty widać i uważam, że miał one też w tym swój spory udział. Poza tym jak pojawiają się nawet małe efekty to bardzo motywuje do dalszych działań i systematyczności Zaczęłam od tabletek, po tygodniu zauważyłam zmiany i dorzuciłam peeling dla wzmocnienia efektu, później balsam, po kolejnych efektach wskoczyłam na bieżnie i teraz już nie ma się co poddawać i cofać do punktu wyjścia

Ale nie ma się też co czarować - same tabletki nie zmienią wszystkiego, a tłuszczyku z pewnością się z ich pomocą nie pozbędziemy
Jeannelai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-24, 08:28   #196
Cream
Rozeznanie

Ja muszę się przyznać, że całkowicie zaniedbałam i dietę i ćwiczenia, a 2kg gdzieś zniknęło. Jedyne co to regularnie łykałam kapsułki i piłam nieco więcej wody niż zwykle. Faktycznie są duże, ale nie mam problemu z ich przyjmowaniem. Teraz znowu zabieram się do pracy. Może nawet poćwiczę trochę z Ewą.Mam nadzieję, że stopniowo pozbędę się i cellulitu i zbędnych kilogramów.
Stary 2013-05-24, 10:52   #197
Agatau88
Zakorzenienie

Ja jestem po 12 kapsulkach slim effect. U mnie z pewnoscia to cellulit tłuszczowy efektow jeszcze nie oceniam bo po takim czasie trudno.
Stary 2013-05-27, 09:02   #198
Liliannna100
Raczkowanie

czesc, jestem w trakcie brania detocell, a wlasciwie skonczylam wlasnie pierwsze opakowanie. Widac juz troszke efekty, moze nie sa jeszcze takie rewelacyjne, ale mysle, ze to jeszcze za wczesnie. Gdzies czytalam, ze widac dopiero po 3 m-cach Powiedzcie mi czy stosujecie jakas diete przy okazji? Aktulanie staram sie troszke cwiczyc i jesc wiecej warzyw
Liliannna100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-27, 12:54   #199
o_liwka
Raczkowanie

No ja właśnie nie wiem który detocell wybrać :p
ale lepiej brać którykolwiek niż żaden prawda ? zacznę może od zwykłego a potem ten drugi
Stary 2013-05-27, 19:45   #200
Konwalijka123
BAN stały

Cytat:
Napisane przez o_liwka Pokaż wiadomość
No ja właśnie nie wiem który detocell wybrać :p
ale lepiej brać którykolwiek niż żaden prawda ? zacznę może od zwykłego a potem ten drugi
Nie wiem czy to nastawienie jest dobre. Przysiądź poczytaj, może masz kogoś wśród znajomych z medycznym wykształceniem, żeby Cię wspomógł, chociaż w takim wypadku najlepiej byłoby porozmawiać z dietetykiem. Podstawowym pytaniem jest czy zauważyłaś, że w Twoim organiźmie zatrzymuje się woda czy nie. Pewnym odnośniekiem jest też odpowiedź na pytanie przy jakim BMI masz cellulit. Bo mając dobrą wagę również można go mieć, często wtedy przyczyną jego powstawania jest odkładanie się w komórkach wody.
Konwalijka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-27, 20:16   #201
N4TI
Zakorzenienie

jak zazywacie detocell? zawsze podczas posilku?
Stary 2013-05-28, 12:16   #202
Agatau88
Zakorzenienie

Ja łykam rano po sniadaniu (a jest to naprawde rano bo ok 7) a wieczorem przed pojsciem spać, czyli wlasciwie nie od razu po kolacji, a jakies 2-3 godziny. Robie blad bo w ulotce jest napisane zeby lykac do pisllku. Poza tym mysle ze robie za duze przerwy w braniu tabletek bo rano lykam o 7 a wieczorem ok 24 nawet pozniej wiec zaczne łykac wczesniej
Jakos sama nie zwrócilam na to uwagi
Stary 2013-05-28, 16:03   #203
N4TI
Zakorzenienie

a czemu lykasz dwa razy dziennie jak pisze na opakowaniu ze wystarczy raz?
Stary 2013-05-28, 17:59   #204
Czarniuszkowa
Raczkowanie

kurczę chcę kupić te tabletki na allegro,najlepiej od razu na 3 miesiące ale nie wiem które...
Przy wzroście 173 cm ważę 59-60 kg i naprawdę nie wiem który rodzaj kupić

i animals-kochaj-pomagaj-nie porzucaj
Czarniuszkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-28, 21:57   #205
skopaholicLady
Raczkowanie

Ja brałam dwa opakowania klasycznego a teraz biorę slim effect zaczynam wierzyć w to że moje nogi i pupa będą super w tym letnim sezonie Mi bardziej odpowiada ten nowy, pomaga mi na trawienie bo przeszłam na dietę 1300 kcal od tygodnia i miałam kłopoty z trawieniem i już trzeci miesiąc dietowania i walki z cellulitem, a jakoś te nowe jakby dały mi kopa i waga dalej spada.
skopaholicLady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-29, 12:34   #206
Agatau88
Zakorzenienie

Bo ten slim łyka sie 2 razy dziennie.
Stary 2013-05-29, 12:53   #207
o_liwka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez skopaholicLady Pokaż wiadomość
Ja brałam dwa opakowania klasycznego a teraz biorę slim effect zaczynam wierzyć w to że moje nogi i pupa będą super w tym letnim sezonie Mi bardziej odpowiada ten nowy, pomaga mi na trawienie bo przeszłam na dietę 1300 kcal od tygodnia i miałam kłopoty z trawieniem i już trzeci miesiąc dietowania i walki z cellulitem, a jakoś te nowe jakby dały mi kopa i waga dalej spada.
Jaki nowy masz na myśli ?
Stary 2013-05-30, 11:56   #208
skopaholicLady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez o_liwka Pokaż wiadomość
Jaki nowy masz na myśli ?
Hej "nowy" w sensie nowość dla mnie ten
http://www.detocell.pl/plain/produkty.php?id=3

JA zawsze latam za promocjami, więc kiedy ten był w promocji obkupiłam się na zapas ale jestem pozytywnie zaskoczona nie tylko ceną
skopaholicLady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-30, 16:09   #209
Czarniuszkowa
Raczkowanie

w takim razie chyba zdecyduję się na ten slim.Mam jeszcze tylko pytanie: czy on nie wpływa zle na organizm? W takim znaczeniu,że potem mogą być jakieś problemy w przyszłości,przykładowo z ciążą jakieś trudności etc.

i animals-kochaj-pomagaj-nie porzucaj
Czarniuszkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-30, 16:55   #210
o_liwka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez skopaholicLady Pokaż wiadomość
Hej "nowy" w sensie nowość dla mnie ten
http://www.detocell.pl/plain/produkty.php?id=3

JA zawsze latam za promocjami, więc kiedy ten był w promocji obkupiłam się na zapas ale jestem pozytywnie zaskoczona nie tylko ceną
Też go wczoraj kupiłam co prawda bez promocji ;/ no ale trudno...
od poniedziałku łykam zobaczymy jaki będzie efekt

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości