![]() |
#181 |
Przyczajenie
|
Dot.: Detocell - opinie
Ja mam nadzieję, że nie powróci. Mam dopiero za sobą jeden listek na dzień i na noc. jeszcze te 3 miesiące przede mną ale jak Was czytam to wygląda to dość obiecująco. Mnie zachęciła koleżanka, też chwaliła.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Rozeznanie
|
Myślę, że 3 miesiące to minimum jeśli chodzi o stosowanie. I po takim czasie spodziewam się jakichś spektakularnych efektów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a jak to jest z tymi rodzajami tego detocell'u ?
Który najlepiej wybrać ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich pragnę podzielić się swoim doświadczeniem z DETOCELEM,otóż zacznę od początku dziś skonczylam dwumiesięczna kuracje,na początku byłam zachwycona,ponieważ zw 18 dni schudłam 3 kilo zanim zastosowałam detocel ważyłam 69,800,po 18 dniach ważyłam 66,700,byłam dumna a i po miesiącu odczulam wyrażnie że celulit jest bledszy i gładszy,dziś jestem załamana nie jem by jeśc trzymam sie od poczatku stosowania detocelu tej samej żywności,i to teraz wręcz więcej mam ruchu ponieważ zaczął się sezon działkowy i trza robić w dodatku rano prowadzę syna dwa kilometry do szkoły potem wracam dwa i po obiedzie idę po niego i znów te same kilometry,i powiem że jestem załamana waga mi skoczyła ponownie lecz do 68,400 jeszcze kilo i wrócę do punktu wyjścia,wątrobę rozwaliłam żołądek bolał że jeść nie szło,masakra powinnam schudnać a na buzi jak pigi wyglądam,nie wiem co jest ale odrzucam to w hole-re,nie warto lepiej zastosować dietę niskokaloryczną bez żadnych trucizn,na dluższą metę wysiada żołądek wątroba i psychika jak się nie osiąga efektów a kase sie traci-to tylko triki marketingowe dziś już to wiem i zastosuje swoją dietę z przed lat w 3 tygodnie schudłam 8 kilo,i teraz tak zrobię.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Przyczajenie
|
Hej, detocell zakupiłam jakieś 3 miesiące temu i mogę śmiało powiedzieć że na mnie działa. Nie jest to oczywiście tak że siedzę jem co popadnie a tabletki robią cuda.. zielona herbata na oczyszczanie organizmu plus ćwiczenia i kapsułki. Peeling też nie zaszkodzi w tym wszystkim. Stosuję ten pomarańczowy z Lirene. Nigdy nie miałam dużo cellulitu ale efekt jest moim zdaniem dobry. Detocell powoduje jakby "dziury" w cellulicie. Skóra jest gładsza. Na wszystko trzeba czasu i cierpliwości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
Ja mogę polecić Detocell. Pobrałam miesiąc i była różnica, potem przestałam i niestety skóra na udach znów zaczęła wracać do marnego wyglądu.
Teraz już biorę cały czas. Do tego zaczęłam chodzić na Vacu Activ, jak dla mnie to mistrzostwo, bo cellulit zmniejszył się już po 2 wizytach. Detocell od środka plus vacu i śmiało mogę wyjść już w krótkich spodenkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Rozeznanie
|
o_liwka to zależy od rodzaju cellulitu. Jeśli jesteś szczupła to pewnie masz wodny, a jeśli potrzebujesz trochę schudnąć i z powodu zbędnych kilogramów masz cellulit to zapewne jest on lipidowy (chyba tak się nazywa?). U mnie już widać różnicę. Skóra jest bardziej napięta, nawilżona, cellulit troszkę się zmniejszył. Z dietą i ćwiczeniami idzie coraz lepiej, więc może wytrwam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moze troszke sie wtrącem ale nie znam sie na tym..piszesz ze osoba szczupła ma wodny ....no ja jestem bardzo szczupla wiec pewnie tak...ale to skoro jest wodny i woda sie gdzies zatrzymala i w organizmie to czy picie kolejnych porcji wody moze pomóc?? Wszędzie mi radzono zeby pic duzo duzo wody..ale nie do konca rozumiem jak to ma pomóc ;d; ![]()
![]() |
![]() |
#190 |
Zadomowienie
|
a ja mam takie nietypowe pytanie
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Przyczajenie
|
Faktycznie nie są małe, ale spokojnie można je połknąć. są śliskie więc duża ilość wody i dasz radę
![]() Ja go biorę już prawie 3 tygodnie. schudłam co mnie mile zaskoczyło ale i skóra... oj tak inna w dotyku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Przyczajenie
|
Faktycznie są duże, ale do tego bardzo śliskie więc z dużą ilością wody spokojnie można je przełknąć.
Ja mam już dobre 3 tygodnie za sobą, faktycznie ciut schudłam ale też skóra staje się powoli inna w dotyku, taka gładsza. Daje to nadzieję na więcej po tych 3 miesiącach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam zamiar lykac od dzis-w sumie dzis lyknelam pierwsza tabletke. Liczę na poprawę skory. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() Od dłuższego czasu obserwuję ten temat i Wasze opinie zachęciły mnie do zastosowania Detocellu. Wybrałam ten o działaniu wielokierunkowym, choć pewnie mam cellulit lipidowy ze względu na to, że w ostatnich latach mocno przytyłam (z 58 kg do 70 kg) ![]() ![]() ![]() Ale.... same tabletki to nie wszystko. Ciężko mi mimo wszystko ocenić wpływ samego detocellu na cellulit, ponieważ dodatkowo regularnie używam pellingu cukrowego Perfecta SPA (świetnie złuszcza i pięknie pachnie, a skóra po nim jest świetnie nawilżona ![]() Mimo wszystko tabletki polecam, bo rezultaty widać i uważam, że miał one też w tym swój spory udział. Poza tym jak pojawiają się nawet małe efekty to bardzo motywuje do dalszych działań i systematyczności ![]() ![]() Ale nie ma się też co czarować - same tabletki nie zmienią wszystkiego, a tłuszczyku z pewnością się z ich pomocą nie pozbędziemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Rozeznanie
|
Ja muszę się przyznać, że całkowicie zaniedbałam i dietę i ćwiczenia, a 2kg gdzieś zniknęło. Jedyne co to regularnie łykałam kapsułki i piłam nieco więcej wody niż zwykle. Faktycznie są duże, ale nie mam problemu z ich przyjmowaniem. Teraz znowu zabieram się do pracy. Może nawet poćwiczę trochę z Ewą.Mam nadzieję, że stopniowo pozbędę się i cellulitu i zbędnych kilogramów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem po 12 kapsulkach slim effect. U mnie z pewnoscia to cellulit tłuszczowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
czesc, jestem w trakcie brania detocell, a wlasciwie skonczylam wlasnie pierwsze opakowanie. Widac juz troszke efekty, moze nie sa jeszcze takie rewelacyjne, ale mysle, ze to jeszcze za wczesnie. Gdzies czytalam, ze widac dopiero po 3 m-cach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
No ja właśnie nie wiem który detocell wybrać :p
ale lepiej brać którykolwiek niż żaden prawda ? zacznę może od zwykłego a potem ten drugi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
BAN stały
|
Nie wiem czy to nastawienie jest dobre. Przysiądź poczytaj, może masz kogoś wśród znajomych z medycznym wykształceniem, żeby Cię wspomógł, chociaż w takim wypadku najlepiej byłoby porozmawiać z dietetykiem. Podstawowym pytaniem jest czy zauważyłaś, że w Twoim organiźmie zatrzymuje się woda czy nie. Pewnym odnośniekiem jest też odpowiedź na pytanie przy jakim BMI masz cellulit. Bo mając dobrą wagę również można go mieć, często wtedy przyczyną jego powstawania jest odkładanie się w komórkach wody.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Ja łykam rano po sniadaniu (a jest to naprawde rano bo ok 7) a wieczorem przed pojsciem spać, czyli wlasciwie nie od razu po kolacji, a jakies 2-3 godziny. Robie blad bo w ulotce jest napisane zeby lykac do pisllku. Poza tym mysle ze robie za duze przerwy w braniu tabletek bo rano lykam o 7 a wieczorem ok 24 nawet pozniej wiec zaczne łykac wczesniej
![]() Jakos sama nie zwrócilam na to uwagi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
kurczę chcę kupić te tabletki na allegro,najlepiej od razu na 3 miesiące ale nie wiem które...
Przy wzroście 173 cm ważę 59-60 kg i naprawdę nie wiem który rodzaj kupić ![]()
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
Ja brałam dwa opakowania klasycznego a teraz biorę slim effect zaczynam wierzyć w to że moje nogi i pupa będą super w tym letnim sezonie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Bo ten slim łyka sie 2 razy dziennie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
Hej "nowy" w sensie nowość dla mnie
![]() http://www.detocell.pl/plain/produkty.php?id=3 JA zawsze latam za promocjami, więc kiedy ten był w promocji obkupiłam się na zapas ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
w takim razie chyba zdecyduję się na ten slim.Mam jeszcze tylko pytanie: czy on nie wpływa zle na organizm? W takim znaczeniu,że potem mogą być jakieś problemy w przyszłości,przykładowo z ciążą jakieś trudności etc.
![]()
![]() |
#210 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() od poniedziałku łykam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:47.