Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-25, 13:06   #181
DeKajka
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II

Dobrze moje cycatki ja już lecę ..
TŻet juz po mnie jedzie i do domku ..
potem czeka mnie odpalanie auta ''na plaka'' ..
..módlcie się zebym nie wybuchla razem z tym pieprzonym autem ..
Potem podpisywanie umowy .. i widzimy sie wieczorkiem ..
buziaki

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 13:15   #182
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
bardzo i do tego poza tym jest dość szczupła więc np bluzki na guziki odpadają. Problem jest z kostiumami kąpielowymi, bieliznę zamawiam przez neta bo ciężką żeby pod biustem było 70 a miseczka E. Szczerze wolałabym mieć małe i push-upa sobie nosić. No TŻ je lubi ale on ich nie dźwiga. A w ciąży też mi urosły. Jak dostałam nawał pokarmu to cycek był większy jak Bartka głowa
Doskonale Cie rozumiem
Przed pierwsza ciążą miałam 65G, Jak karmilam to nie pytajcie bo sama nie wiem ale wychodzilo z kalkulatorow 70 H, ale masakra zeby dobry stanik znalezc. Teraz jak przestalam karmic to zaczely "chudnac". Jedrne super nie sa, ale jeszcze przed piewrsza ciażą z powodu hormonow raz tylam raz chudlam, a piersi tego bardzo nie lubia Teraz mam wrazenie ze zeszlo z nich powietrze Ale to sie pewnie unormuje. Kremy niestety duzo mi nie pomogly. Mojej mamie po ciazach zmalaly wrecz. A teraz kobitka 57 lat a piersi ma niesamowite

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 13:17   #183
marti86
Zakorzenienie

hej Kobitki

Melduje sie-wstalam o 6,45:P hehe ale dopiero nadrobilam i pisze

Witam wszystkie nowe mamusie i serdecznie gratuluje

Today_Tommorow ciekawa jestem jak wyglada Twoj mezus skoro widzisz podobienstwo

Madzius bardzo sie ciesze ze organizm sie wystrachal-oby tak zostalo zadowolona z przymiarki??

Weronika mialas cudna skromna sukienusie rowniez zazdraszczam pieknych oczu!!

Czarnamadonna moim skromnym zdaniem w krotszych Ci lepiej-wogole boskie masz te loczki!!ale do slubu moze nie obcinajkurcze chcialabym miec takie krecone-niby mam ale takie ni w pipe ni w oko i ciagle prostuje:/ mialam kiedys piekne wlosy i tak je zniszczylam (za sprawa tz bo mnie namowil na rozjasnianie)ze teraz nie moge tego przebolec.oslabione, cienkie krotkie
Co do warkocza na slub poszukac pewnego zdjecia i Ci pokaze co ja kiedys znalazlam na necie jak szukalam dla siebie fryzurki-o ile nie skasowalam.

DeKajka mam identycznie jak Ty z pogoda-upaly i plaza owszem ale pod parasolem-nieawidze sie opalac:/

Muss LAura tez byla duza jak ja chrzcilam(miala 11miesiecy)Cudna kiecke uszylas-az w szoku jestem-zazdroszcze talentu

Aniamotylek-cudne zdjecia-pastelowe kolory uwielbiam taka kolorystyke fotografii slubnej!!ja niestety nie mialam duzego wyboru fotografa bo na takiego trzeba czekac z 1,5roku a my mielismy 9 miesiecy na zalatwienie.

Judkama ja rowniez zwrocilam uwage na biust :P Piekny!!idealny po prostu!! I piekna sukienusia

Edzia rozwalilas mnie swoim zdjeciem-ksiezniczka po prostu!!Piekna sukienka!!ja niestety mialam zawezone mozliwosci z uwagi na swoja fogure,jestem niska mam bardzo duze wciecie w talii i nieproporcjonalnie do niej szerokie biodra i w takich sukienkach nie wygladalo to korzystnie.tak sama jak w skosnie obisnietych lub odcinanych dopero u dolu i dlatego wybralam taki fason w ktorych tak bardzo sie to nie rzucalo w oczy.napewt babka w salonie mowi ze mam za szerokie biodra w stosunku do talii czy az tak bardzo to widac?? wrzuce zdjecie na ktorym widac moja figure.

Wogole wszytskie panny mlode w dniu ich slubu wygladaja pieknie-kazda na swoj sposob

Przeczucia odnosnie plci...ja bym chcial dziewczynke, maz chlopczyka a bedzie co bozia da
Marzy mi sie zeby mialo ciemne oczy.w rodzinie tz jest duzo ciemnookich ze sniada cera.u mnie niebieskie bladziochy:P

Wszytskim mamusia w zlych nastrojach sle pozytywne fluidy i buziaki

pozasmiecam fotkami
z 6 tygodniowa Laura i moimi marzeniami ze wroce do moich wlosow takich jakie kiedys byly
z jej chrzcin
w kiecce z moimi biodrami ktore mi wcale nie przeszkadzaja kurde i trafilam na fote na ktrej z tz mamy mine jakbysmy mieli sobie po pyskach dac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM_0925a.jpg (108,8 KB, 73 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM_2525.jpg (115,7 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM_3441.jpg (114,8 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P9110655.jpg (79,1 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P9110601.jpg (94,1 KB, 70 załadowań)

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 13:24   #184
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
Doskonale Cie rozumiem
Przed pierwsza ciążą miałam 65G, Jak karmilam to nie pytajcie bo sama nie wiem ale wychodzilo z kalkulatorow 70 H, ale masakra zeby dobry stanik znalezc. Teraz jak przestalam karmic to zaczely "chudnac". Jedrne super nie sa, ale jeszcze przed piewrsza ciażą z powodu hormonow raz tylam raz chudlam, a piersi tego bardzo nie lubia Teraz mam wrazenie ze zeszlo z nich powietrze Ale to sie pewnie unormuje. Kremy niestety duzo mi nie pomogly. Mojej mamie po ciazach zmalaly wrecz. A teraz kobitka 57 lat a piersi ma niesamowite
oooo to znasz moje problemy cyckowe z autopsji. Ja krótko karmiłam więc byc może dlatego zbytnio sie nie zmieniły. Ale na pewno z czasem wrócą do formy. A jak karmiłaś to H było chyba ostatnim rozmiarem?ja też w ciąży kupowałam H i właśnie była to największa opcja

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 13:27   #185
marti86
Zakorzenienie

Czarnamadonna oto zdjatka

Mam nadzieje ze niczego waznego nie pominelam bo nadrabialam 8 stron ...

Stary 2012-04-25, 13:28   #186
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
hej Kobitki

Melduje sie-wstalam o 6,45:P hehe ale dopiero nadrobilam i pisze

Witam wszystkie nowe mamusie i serdecznie gratuluje

Today_Tommorow ciekawa jestem jak wyglada Twoj mezus skoro widzisz podobienstwo

Madzius bardzo sie ciesze ze organizm sie wystrachal-oby tak zostalo zadowolona z przymiarki??

Weronika mialas cudna skromna sukienusie rowniez zazdraszczam pieknych oczu!!

Czarnamadonna moim skromnym zdaniem w krotszych Ci lepiej-wogole boskie masz te loczki!!ale do slubu moze nie obcinajkurcze chcialabym miec takie krecone-niby mam ale takie ni w pipe ni w oko i ciagle prostuje:/ mialam kiedys piekne wlosy i tak je zniszczylam (za sprawa tz bo mnie namowil na rozjasnianie)ze teraz nie moge tego przebolec.oslabione, cienkie krotkie
Co do warkocza na slub poszukac pewnego zdjecia i Ci pokaze co ja kiedys znalazlam na necie jak szukalam dla siebie fryzurki-o ile nie skasowalam.

DeKajka mam identycznie jak Ty z pogoda-upaly i plaza owszem ale pod parasolem-nieawidze sie opalac:/

Muss LAura tez byla duza jak ja chrzcilam(miala 11miesiecy)Cudna kiecke uszylas-az w szoku jestem-zazdroszcze talentu

Aniamotylek-cudne zdjecia-pastelowe kolory uwielbiam taka kolorystyke fotografii slubnej!!ja niestety nie mialam duzego wyboru fotografa bo na takiego trzeba czekac z 1,5roku a my mielismy 9 miesiecy na zalatwienie.

Judkama ja rowniez zwrocilam uwage na biust :P Piekny!!idealny po prostu!! I piekna sukienusia

Edzia rozwalilas mnie swoim zdjeciem-ksiezniczka po prostu!!Piekna sukienka!!ja niestety mialam zawezone mozliwosci z uwagi na swoja fogure,jestem niska mam bardzo duze wciecie w talii i nieproporcjonalnie do niej szerokie biodra i w takich sukienkach nie wygladalo to korzystnie.tak sama jak w skosnie obisnietych lub odcinanych dopero u dolu i dlatego wybralam taki fason w ktorych tak bardzo sie to nie rzucalo w oczy.napewt babka w salonie mowi ze mam za szerokie biodra w stosunku do talii czy az tak bardzo to widac?? wrzuce zdjecie na ktorym widac moja figure.

Wogole wszytskie panny mlode w dniu ich slubu wygladaja pieknie-kazda na swoj sposob

Przeczucia odnosnie plci...ja bym chcial dziewczynke, maz chlopczyka a bedzie co bozia da
Marzy mi sie zeby mialo ciemne oczy.w rodzinie tz jest duzo ciemnookich ze sniada cera.u mnie niebieskie bladziochy:P

pozasmiecam fotkami
z 6 tygodniowa Laura i moimi marzeniami ze wroce do moich wlosow takich jakie kiedys byly
z jej chrzcin
w kiecce z moimi biodrami ktore mi wcale nie przeszkadzaja kurde i trafilam na fote na ktrej z tz mamy mine jakbysmy mieli sobie po pyskach dac

w życiu bym ni powiedziała, że masz szerokie biodra, serio nie kokietuję. Zupełnie nie do wyłapania. Zresztą sukienka maskuje, ale na zdjęciu w spodniach też nie widzę żebyś miała szerokie biodra. Za to talii zazdroszę bo ja jej nigdy nie miałam stąd te skosy na sukience i marszczenia, żeby ją "stworzyć".

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 13:31   #187
happy_eve
Wtajemniczenie

Cytat:

Tak patrzę na te zdjęcia i myślę... hmm miałaś 2 sukienki? I dopiero po chwili załapałam, że to zdjęcia czyjeś z warkoczem dla czarnejmadonny

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-25, 13:33   #188
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:

hhee zdjecia boskie no i faktycznie na jednym macie takie waleczne prawie ze miny))))
ja zawsze chcailam meic proste wlosy dopiero ze dwa latA temu mi przeszlo i je polubilam nawet stwierdzilam ze to jakis tam atut i nie ma co wymyslac problemow))
ILE JA BYM DALA za jakiekolwiek wciecie w talii teraz mi sie zrobilo minimalne to sie cala ciesze heheheh....zawsze chcemy meic to czego nie mamy)

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:

ooo super dzięki!!!!!
kurcze hmm az takie to nei wiem czy mi urosna no nic poczekam do lipca zapuszcze zobaczymy jakie bede meic wtedyi bede kombinowac moze akurat cos da sie zrobic

marti wogole bardzo fajne lozeczko mialas takie błękitne bardzo mi sie podoba!!!

Edytowane przez czarnamadonna1982
Czas edycji: 2012-04-25 o 13:35
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 13:34   #189
marti86
Zakorzenienie

nie uwazam ze sa szerokie tylko nieproporcjonalne i kiepskawo wygladalo w takich kiecuchach jak Twoja ktora jest boska!!tzn moze nie tyle biodra co talia.ni moglam kupic stanika pod sukienke bo potrzebowalam 65 pod biustem-ale znalazlam
Moim marzeniem byla taka sukienka niestety przymierzajac bardzo podobna stwierdzilam ze brakuje mi jakis 15cm:P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 9440.jpg (48,3 KB, 28 załadowań)

Stary 2012-04-25, 13:34   #190
aniamotylek
Rozeznanie

Cytat:
hej Kobitki

pozasmiecam fotkami
z jej chrzcin
Ja bym wlasnie chciala takie wlosy proste, super je masz, niestety ja mam strasznie krecone, i teraz mi urosly bardzo dlugie. A wciecie fajniutkie,
Stary 2012-04-25, 13:36   #191
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez happy_eve Pokaż wiadomość
Tak patrzę na te zdjęcia i myślę... hmm miałaś 2 sukienki? I dopiero po chwili załapałam, że to zdjęcia czyjeś z warkoczem dla czarnejmadonny

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość

ooo super dzięki!!!!!
kurcze hmm az takie to nei wiem czy mi urosna no nic poczekam do lipca zapuszcze zobaczymy jakie bede meic wtedyi bede kombinowac moze akurat cos da sie zrobic
miala doczepione bo na pozostalych-nie slubnych ma takiej dlugosci jak Twoje
A kolyska ta miala chyba z 10 lat malowalam ja tydzien przez rozwiazaniem-w sumie nie wiem czemu chcialam na niebiesko

Edytowane przez marti86
Czas edycji: 2012-04-25 o 13:38

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-25, 13:39   #192
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:

miala doczepione bo na pozostalych-nie slubnych ma takiej dlugosci jak Twoje
A kolyska ta miala chyba z 10 lat malowalam ja tydzien przez rozwiazaniem-w sumie nie wiem czemu chcialam na niebiesko
aaa chyba ze
a to kolyska?fajna fajna
Stary 2012-04-25, 13:40   #193
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
oooo to znasz moje problemy cyckowe z autopsji. Ja krótko karmiłam więc byc może dlatego zbytnio sie nie zmieniły. Ale na pewno z czasem wrócą do formy. A jak karmiłaś to H było chyba ostatnim rozmiarem?ja też w ciąży kupowałam H i właśnie była to największa opcja
Fakt większych nie widzialam Tylko przed karmieniem inny rozmiar a po tez inny makabra.
Najgorsze ze teraz przestalam karmic ale nie mozna do skonczenia I trymestru niczym smarowac piersi. Najwyzej bede miec nalesniki trudno i fundne sobie za pare lat operacje

Marti86 gdzie Ty masz za duże biodra co?
Jak dla mnie masz wlasnie figure idealna. Sa zachowane u Ciebie prawidlowe proporcje, wrecz ksiazkowe
Nie mam wciecia i zawsze o takim marzylam, jak mi sie przytylo czasem to tylko w brzuch mi wlazilo a biodra zawsze takie nijakie...

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 13:41   #194
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
nie uwazam ze sa szerokie tylko nieproporcjonalne i kiepskawo wygladalo w takich kiecuchach jak Twoja ktora jest boska!!tzn moze nie tyle biodra co talia.ni moglam kupic stanika pod sukienke bo potrzebowalam 65 pod biustem-ale znalazlam
Moim marzeniem byla taka sukienka niestety przymierzajac bardzo podobna stwierdzilam ze brakuje mi jakis 15cm:P
ehh do takiej to trzeba miec biodra
Stary 2012-04-25, 13:45   #195
marti86
Zakorzenienie

tak kolyska.na dlugo nie starczyla jak mala zaczela siadac trzeba bylo juz lozeczka.

Judkama ja sie dobrze czuje w "swojej skorze" to tylko uwaga Pani z salonu slubnegomam po prostu malutko w talii z biodrami oka przed ciaza mialam jeszcze wieksze wciecie-moj byly mog mnie prawie objac dwoja rekoma taki szczupak w tym miejscu bylam

Wiecie tak sobie przypomnialam ze jak bylam w pierwszej ciazy bylam pewna ze chlopczyk-bardzo chcialam.w 20tc sie dowiedzialam ze jedna dziewuszka i nie wyobrazam sobie teraz ze moglaby byc chlopcem-moze teraz bedzie podobnie??

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
ehh do takiej to trzeba miec biodra
i wzrost-tego niestety przybraklo mi sie skos konczyl przed kolanami a nie chcialam ryzykowac jakby to wygladalo po przerobce-z reszta babki mi odradzaly

Edytowane przez marti86
Czas edycji: 2012-04-25 o 13:43
Stary 2012-04-25, 13:59   #196
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
.. też chcę takie duże cyce ! ..
ja mam 70 B, a teraz to już C a do końca ciązy to szkoda gadać przy mojej figurze 164cm i 54 kg to i tak spore, bardzo duże piersi wcale nie są fajne dla właścicielki moja mama ma olbrzymie i zawsze powtarza, że wszysto ok tylko te cyce

Wasze fotki cudne

ps. mam jeszcze prośbę mój nick to musso takie przezwisko z dawnych lat, a nie muss
Stary 2012-04-25, 13:59   #197
muminek88
Zadomowienie

hallo ,chciala=bym do was dolaczyć...jestem mamą dwóch skarbów a w listopadzie dolączą do nas dwa kolejne

moj termin porodu to 9.11 ale ze wzgledu na ciaze bliźniaczą i problemy z miednica zapewne bede mama październikową
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 14:02   #198
kochaneczka
Rozeznanie

GG do kochaneczka

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
HEJ
witaj Oliweczka!
Cytat:
czesc kochaneczka ja tez mailam problem z pryszczami ale na szcescie przeszlo samo, nic neis tosowalam tez mailam straszne wielkie bombyna dekoldzie rowniez
witam również jejku, widze ze nie jestem odosobniona z tymi pryszczami... a kiedy Ci przeszlo?
Cytat:
Hej hej ..
Widzę ze objawy mialas / masz idealnie książkowe .. Mdłości 24 na dobę- nie zazdroszcze .. mnie sie zdarzyło ze 3 razy tylko ze mnie zemdliło.. i wystarczy ...Ale dobrze że juz przechodzi ..

I fajnie że dołączyła do nas kolejna mamuśka . buziaki
hej tak, tak mam książkowe wszystko, masakra hehe. Ja tak zawsze mam, jak kiedys mialam zapalenie wyrostka robaczkowego to tez wszystkie objawy jakie sa to mialam. Z miesiaczka to samo;/ heh jestem jakos tak zaprogramowana chyba oby tylko pryszcze po 12 tyg. same zniknely, modle sie juz o to. ale mdlosci to byla tragedia.. nikomu tego nie zycze, nawet wrogowi hehe
Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość
Witaj w naszym gronie. Widzę, że idziemy łeb w łeb z ciążą Ja w poniedziałek zaczęłam 13 tydzień (wg ostatniej @), a termin porodu mam na 07.11. Napisz kiedy miałaś ostatni okres?
witam serdecznie Bardzo mi milo, bo tak cieplo mnie tu witacie. W koncu trafilam chyba na odpowiednie forum Ja dzisiaj koncze 12 tydz., a jutro (czwartek) zaczynam 13 tydz. Ostatnia miesiaczka - 1 lutego. Pozdrawiam cieplutko
Cytat:
Kochaneczka - a co do ataków głodu to wystarczy przejrzec nasz poprzedni wątek .. w 50 % pisałyśmy o żarełku ..
hehehe serio? musze tam zajrzec
Cytat:
Napisane przez Poni Pokaż wiadomość
Witam Cię serdecznie!
Kochana, mam to samo z cerą. Odkąd dowiedziałam się o ciąży wyglądam jak nastolatka z trądzikiem. Nie mam już siły na te pryszcze... Policzki, szyja, czoło, dekolt - całe usypane paskudnymi krostami. W tej desperacji postanowiłam się wybrać do dermatologa po jakiś bezpieczny środek. Planuję wizytę zaraz po majowym weekendzie.
Domowych sposobów nie znam, a wydaje mi się, że wyglądam coraz gorzej.
Słyszałam o nakładaniu punktowo pasty do zębów, ale nie polecam, bo może spowodować jeszcze większe zakażenie.
Witaj!
Jejku to wspolczuje z prycholami.. mam to samo;/ Fakt, ze zawsze mialam jakies tam problemy ale raczej zaskorniki zamkniete lub otwarte a nie ropne pryszcze. a Teraz to same ropne, masakra. Policzki, zuchwa, szyja grrr. Smarowalam tylko pasta cynkowa zeby podsuszyc albo Sudocremem ale to nic w sumie nie daje. Nie moge stosowac masci ktore kiedys uzywalam bo to retinoidy np. Epiduo. Takze odtsawialm wszystko, teraz jakby ciut lepiej. Jakby sie goic zaczelo wszystko ale tych plam i przebarwien to jest tyle ze nawet pod podkladem przesiwtuja;/ nawet korektor nie chce zakryc tego.;/ Napisz prosze co Ci lekarz powie. Ktore masci mozna stosowac na tradzik?
Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Witaj
Ja nadal reaguję odruchem wymiotnym na niektóre zapachy
Tych mdłości 24/dobę to nie zazdroszczę DObrze, że to już za Tobą

O cerze to nic nie mów
Ja wyglądam koszmarnie.
Nie dość, że mam straszny trądzik, jakiego jeszcze w życiu nie miałam, na którego nawet leki od dermatologa przestały działać to moja choroba skóry się nasiliła i wyglądam, jakby mnie coś pogryzło

Jak mi to nie przejdzie dop ślubu to będę wściekła!
Dziś idę do dermatologa, więc mam nadzieję, że coś wyczaruje

Trzymam już za jutrzejszą wizytę
Witaj
Niestety mdlosci byly przeokropne, dobrze ze w miare szybko przeszly, choc wtedy mialam wrazenie ze nigdy mi to nie minie. a na zapachy to ja tez jeszcze mam ale juz nie az tak intensywnie jak wczesniej. Jejku wspolczuje Ci strasznie z cera.. kurcze mam nadzieje ze dermatolog cos poradzi zeby zlagodzic chociaz objawy... bo ja wiem co to znaczy. Wstajesz rano i pierwsze co patrzysz w lustro... a tam kolejne bomby buuu;/ mam to samo. Dzisiaj troche lepsze samopoczucie bo sie pomlowalam i calkiem znosnie wygladam, ale wiadomo ze i tak widac.. no coz. Musimy to przetrwac.. ja mam tylko nadzieje, ze bedzie dziewczynka to moge sie męczychehe
a kiedy slub? my planujemy na maj/czerwiec ale tylko cywilny narazie. a tak za rok koscielny. a Wy jaki? Pozdrawiam serdecznie i powodzenia na wizycie u dermatologa
Stary 2012-04-25, 14:06   #199
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
ostatnia proba i zaraz się zastrzelę
Super makijaż

Cytat:
no tez mam nadz ze jeszcze urosną nareazie mam 80c wiec to i tak skok z 75a
To nieźle
Ja narazie mam jeszcze 75B (tak było przynajmniej miesiąc temu), teraz muszę sobie zmierzyć znowu, może mile się zaskoczę

Cytat:

Jestem zadowolona
Suknia coraz bardziej mi się podoba i coraz ładniej leży

Cytat:
pozasmiecam fotkami
z jej chrzcin
Świetnie fotki.
Laura jest cudowna

Byłam u dermatologa i pani doktor stwierdziła, że nie ma co przesadzać i że jak przez parę dni postosuję punktowo maść czy aerozol ze sterydem to nic sie nie stanie
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-25, 14:11   #200
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
hallo ,chciala=bym do was dolaczyć...jestem mamą dwóch skarbów a w listopadzie dolączą do nas dwa kolejne

moj termin porodu to 9.11 ale ze wzgledu na ciaze bliźniaczą i problemy z miednica zapewne bede mama październikową
I mamy kolejne bliźniaki .. jak fajowo ..

Witaj kochana ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 14:12   #201
happy_eve
Wtajemniczenie

Cytat:

Hej
Wow 4 dzieci to już niezła gromadka W jakim wieku Twoje dotychczasowe skarby?

Cytat:

Byłam u dermatologa i pani doktor stwierdziła, że nie ma co przesadzać i że jak przez parę dni postosuję punktowo maść czy aerozol ze sterydem to nic sie nie stanie
Oj nie byłabym chyba przekonana... Spytaj może jeszcze Twojej gin dzisiaj
Stary 2012-04-25, 14:14   #202
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:

Witaj

To w takim razie podwójne gratulacje

Cytat:
Napisane przez kochaneczka Pokaż wiadomość
Witaj!
Jejku to wspolczuje z prycholami.. mam to samo;/ Fakt, ze zawsze mialam jakies tam problemy ale raczej zaskorniki zamkniete lub otwarte a nie ropne pryszcze. a Teraz to same ropne, masakra. Policzki, zuchwa, szyja grrr. Smarowalam tylko pasta cynkowa zeby podsuszyc albo Sudocremem ale to nic w sumie nie daje. Nie moge stosowac masci ktore kiedys uzywalam bo to retinoidy np. Epiduo. Takze odtsawialm wszystko, teraz jakby ciut lepiej. Jakby sie goic zaczelo wszystko ale tych plam i przebarwien to jest tyle ze nawet pod podkladem przesiwtuja;/ nawet korektor nie chce zakryc tego.;/ Napisz prosze co Ci lekarz powie. Ktore masci mozna stosowac na tradzik?
Ja pudru nie używam i wyglądam masakrycznie
Dermatolog mi powiedziała, że można stosować Pudroderm, żeby wysuszyć

Cytat:
Napisane przez kochaneczka Pokaż wiadomość
a kiedy slub? my planujemy na maj/czerwiec ale tylko cywilny narazie. a tak za rok koscielny. a Wy jaki? Pozdrawiam serdecznie i powodzenia na wizycie u dermatologa
23 czerwca bierzemy ślub
My bierzemy od razu konkordatowy

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Cytat:
Napisane przez happy_eve Pokaż wiadomość
Oj nie byłabym chyba przekonana... Spytaj może jeszcze Twojej gin dzisiaj
Oczywiście zapytam ginekologa dziś

Edytowane przez madzius90
Czas edycji: 2012-04-25 o 14:16 Powód: literówka
Stary 2012-04-25, 14:18   #203
marti86
Zakorzenienie

Witam mamusie bliziakow i podwojnie gratuluje

Stary 2012-04-25, 14:19   #204
madzius90
Zakorzenienie

Wyszukałam ulotkę tego leku co przepisała mi dermatolog i jest na nim wyraźnie napisane, że nie zaleca sie stosowania w ciąży i w czasie karmienia piersią.
No to po ch**a ona mi to przepisuje
Stary 2012-04-25, 14:57   #205
agasobo
Zadomowienie

cześć Dziewczynki
Dawno mnie nie było, a wy lecicie jak szalone
ja aktualnie wygrzewam łoże, bo znowu się przeziębiłam. Mam pod ręką herbatę z malin, syropki, oscillococcinum, rutinoscorbin i jakieś owoce.
Leżę już od poniedziałku i muszę się wykurować do soboty - wtedy mam kolejną wizytę i mam dostać skierowanie do szpitala, żeby sobie na nfz zrobić wszystkie badania.
3 mam kciuki za wszystkie wizyty

oglądałam Wasze zdjęcia - wszystkie wyglądacie przecudnie!!!!

co do tyłka, to ja mam duży, ale nie w sensie bioder, tylko wystających pośladków. I dziękuję Bogu za J.LO i Beyonce

zaraz coś jeszcze dopiszę, tylko poczytam o czym było
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg trawa.jpg (81,9 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg welon.jpg (68,5 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ja sama.jpg (25,8 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w moim maleńkim domku.jpg (54,8 KB, 25 załadowań)

Antek 18.11.2012
agasobo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 15:03   #206
syla2098
Raczkowanie

Cytat:
Wyszukałam ulotkę tego leku co przepisała mi dermatolog i jest na nim wyraźnie napisane, że nie zaleca sie stosowania w ciąży i w czasie karmienia piersią.
No to po ch**a ona mi to przepisuje

Co za dermatolożka. Ona chyba wogole nie myśli skoro przepisuje taki lek kobiecie w ciąży.

Też Chcialam pochwalić się zdjęciami ze slubu ale wogole nie chcą mi sie załadować.

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

A Wasze wszystkie zdjęcia są prześliczne

Nasz Wielki Dzień
syla2098 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 15:08   #207
happy_eve
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość
cześć Dziewczynki
Dawno mnie nie było, a wy lecicie jak szalone
ja aktualnie wygrzewam łoże, bo znowu się przeziębiłam. Mam pod ręką herbatę z malin, syropki, oscillococcinum, rutinoscorbin i jakieś owoce.
Leżę już od poniedziałku i muszę się wykurować do soboty - wtedy mam kolejną wizytę i mam dostać skierowanie do szpitala, żeby sobie na nfz zrobić wszystkie badania.
3 mam kciuki za wszystkie wizyty

oglądałam Wasze zdjęcia - wszystkie wyglądacie przecudnie!!!!

co do tyłka, to ja mam duży, ale nie w sensie bioder, tylko wystających pośladków. I dziękuję Bogu za J.LO i Beyonce

zaraz coś jeszcze dopiszę, tylko poczytam o czym było
Piękne zdjęcia
Stary 2012-04-25, 15:16   #208
MoOoNiA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cecilia89 Pokaż wiadomość
czarnamadonna, mąż przejął nazwisko żony? Pierwsze słyszę o takim przypadku. Mój TŻ ma też ładne, ale ja mam bardziej popularne
U moich znajomych jest tak, że on ma jej nazwisko. Ale to tylko dlatego, że był jedynym synem , ostatnim z rodu który mógł przedłużyć nazwisko a strasznie się pokłócił z tatą i zrobił mu to na złość.
Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
urodziła się w październiku i nie chciałam chrzcić jak zimno, tylko dopiero koło maja, ale w maju nie było kasy, potem w czerwcu ubezpieczenie auta prawie tysiak i tak zeszło do lipca teraz też będę chciała robić chrzciny w przyszłym roku, najszybciej maj/czerwiec
Też się zastanawiam, że chrzciny chyba w wielkanoc. Marta miała 1,5miesiąca jak miaóła chrzest. I była masakra, pół mszy ryk bo chciała cyca

Cytat:
---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Chyba mój organizm wystraszył się wczoraj pani doktor, bo od wczoraj nie mam tego zabarwionego śluzu, tylko normalny
Oby tak zostało!
No to super. Teraz już będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez kia_mia Pokaż wiadomość
Witam Was wszystkie..

Mam mętlik w głowie... rano zrobiłam test ciążowy i wyszły na nim oczywiście dwie kreski... Nie umiem się pozbierać i zmobilizować do działania. Z tego co mi się wydaje, będzie to 3 lub 4 tydzień. Dziewczyny proszę pomóżcie i powiedzcie co mam teraz zrobic Gdy znajome lub ktoś w rodzinie był w ciąży jakoś nigdy się tym specjalnie nie interesowałam, a teraz sytuacja się odwróciła no i nie mam pojęcia co teraz. Nie chcę też od razu wszystkich informować HEEEELP ! kompletnie nie wiem co mam robic
Ja również radzę zrobić bete, da Ci to mniej wiecej zarys w ktorym tygodniu jesteś. Tylko zrób bete hcg, bo ja zrobiłam total hcg i wyniki nic mi nie powiedziały który to tydzień no i gratujacje

Cytat:
Napisane przez wieka22 Pokaż wiadomość
kolejna część
nie zdążę nic więcej napisać, oprócz tego że jedziemy dziś z synkiem do szpitala na zabieg(jeśli pamiętacie-nieszczęsne spodziectwo)więc bardzo Was proszę o kciuki...wracamy pewnie w piątek jak będzie ok
Kciuki trzymam i Oby Mały dobrze zniósł wizytę w szpitalu
Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!
Allle pędzicie, niestety z powodu braku czasu czytam was na razie pobieżnie. W piątek na wykładzie was nadrobię.
Totalnie nic mi się nie chce a pracy dużo i jeszcze nauki na weekend mam sporo. Projekty i kolos z anglika.
Dziś z rana byłam powtórzyć Betkę w ciągu 48 godzin przyrosła z 572,10 do 1372,00. Cieszę się bardzo, bo ciąża się rozwija. Robiłam też TSH, bo leczę niedoczynność. Tarczyca fajnie zareagowała na ciąże i wynik poniżej normy 0,132. To znaczy, że organizm zaczął produkować więcej hormonów przytarczycowych. W ciąży produkcja tego hormonu wzrasta ze względu na rozwój dzieciątka.
No to gratulację. Ja również choruję na niedoczynność. W poprzedniej ciąży hormony tak mi skakały, że nie nadazalismy ze zmianą dawki leku
Cytat:
super wieści

Cieszę się, że z Dzidzią wszystko ok

Przepięknie wyglądałaś!
I suknia- marzenie

I widzę czerwone dodatki- też takie chcemy
tylko ja bez welonu
Ja też miałam czerwone dodatki ( w sumie to wyszły bardziej bordowe) też bym zdjęcia wkleiła ale nie wiem gdzie mam

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
Doskonale Cie rozumiem
Ja przed pierwszą ciąża miałam duży biust, w ciąży to miałam ogromny, a jak skończyłam karmić (rok czasu) zostały mi dwie skarpetki teraz całe szczęcie nabierają kształtów

Cytat:

Gratulację i podziwiam dwa maluchy przy dwójce ale szczerze to mi się zawsze marzyły bliźniaki

Pisałyście o poznaniu płci, ja poznałam w 18 tygodni a wiem, że już wizytę prędzej mogłam poznać, więc niby 15 (nie mówię tu o skończonych tygodniach) wieć coś za szybko mi się wydaję

Majeczka
04.12.2012 r

MoOoNiA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 15:24   #209
agasobo
Zadomowienie

Weronika - ja też miałam 2 takie teraz mam jednego, bo jednego musieliśmy uśpić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dogi2.jpg (73,9 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dog.jpg (88,8 KB, 5 załadowań)

Antek 18.11.2012
agasobo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 15:26   #210
Mojitooo
Zadomowienie

Cześć Dziewczyny
Dziś cały dzień leniuchuję, zabieram się za czytanie, naprodukowałyście postów co niemiara
"Każda miłość kobiety do mężczyzny i odwrotnie ma w sobie nienawiść. Bo człowiek jest związany z kimś, kogo kocha, i to mu odbiera cząstkę wolności: nie może być inaczej. A mając za złe utratę własnej wolności, usiłuje drugiego zmusić do tego, aby się swej wyrzekł całkowicie." James Jones
Mojitooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości