![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II
Dobrze moje cycatki ja już lecę ..
![]() TŻet juz po mnie jedzie i do domku .. potem czeka mnie odpalanie auta ''na plaka'' .. ..módlcie się zebym nie wybuchla razem z tym pieprzonym autem .. ![]() Potem podpisywanie umowy .. i widzimy sie wieczorkiem .. ![]() ![]()
#182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przed pierwsza ciążą miałam 65G, Jak karmilam to nie pytajcie bo sama nie wiem ale wychodzilo z kalkulatorow 70 H, ale masakra zeby dobry stanik znalezc. Teraz jak przestalam karmic to zaczely "chudnac". Jedrne super nie sa, ale jeszcze przed piewrsza ciażą z powodu hormonow raz tylam raz chudlam, a piersi tego bardzo nie lubia ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
hej Kobitki
![]() Melduje sie-wstalam o 6,45:P hehe ale dopiero nadrobilam i pisze ![]() Witam wszystkie nowe mamusie i serdecznie gratuluje ![]() Today_Tommorow ciekawa jestem jak wyglada Twoj mezus skoro widzisz podobienstwo ![]() Madzius bardzo sie ciesze ze organizm sie wystrachal-oby tak zostalo ![]() Weronika mialas cudna skromna sukienusie ![]() Czarnamadonna moim skromnym zdaniem w krotszych Ci lepiej-wogole boskie masz te loczki!!ale do slubu moze nie obcinaj ![]() ![]() Co do warkocza na slub poszukac pewnego zdjecia i Ci pokaze co ja kiedys znalazlam na necie jak szukalam dla siebie fryzurki-o ile nie skasowalam. DeKajka mam identycznie jak Ty z pogoda-upaly i plaza owszem ale pod parasolem-nieawidze sie opalac:/ Muss LAura tez byla duza jak ja chrzcilam(miala 11miesiecy)Cudna kiecke uszylas-az w szoku jestem-zazdroszcze talentu ![]() Aniamotylek-cudne zdjecia-pastelowe kolory ![]() Judkama ja rowniez zwrocilam uwage na biust :P Piekny!!idealny po prostu!! I piekna sukienusia ![]() Edzia rozwalilas mnie swoim zdjeciem-ksiezniczka po prostu!!Piekna sukienka!!ja niestety mialam zawezone mozliwosci z uwagi na swoja fogure,jestem niska mam bardzo duze wciecie w talii i nieproporcjonalnie do niej szerokie biodra i w takich sukienkach nie wygladalo to korzystnie.tak sama jak w skosnie obisnietych lub odcinanych dopero u dolu i dlatego wybralam taki fason w ktorych tak bardzo sie to nie rzucalo w oczy.napewt babka w salonie mowi ze mam za szerokie biodra w stosunku do talii czy az tak bardzo to widac?? wrzuce zdjecie na ktorym widac moja figure. Wogole wszytskie panny mlode w dniu ich slubu wygladaja pieknie-kazda na swoj sposob ![]() Przeczucia odnosnie plci...ja bym chcial dziewczynke, maz chlopczyka a bedzie co bozia da ![]() Marzy mi sie zeby mialo ciemne oczy.w rodzinie tz jest duzo ciemnookich ze sniada cera.u mnie niebieskie bladziochy:P Wszytskim mamusia w zlych nastrojach sle pozytywne fluidy i buziaki ![]() pozasmiecam fotkami z 6 tygodniowa Laura i moimi marzeniami ze wroce do moich wlosow takich jakie kiedys byly ![]() z jej chrzcin w kiecce z moimi biodrami ktore mi wcale nie przeszkadzaja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Czarnamadonna oto zdjatka
![]() Mam nadzieje ze niczego waznego nie pominelam bo nadrabialam 8 stron ... |
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w życiu bym ni powiedziała, że masz szerokie biodra, serio nie kokietuję. Zupełnie nie do wyłapania. Zresztą sukienka maskuje, ale na zdjęciu w spodniach też nie widzę żebyś miała szerokie biodra. Za to talii zazdroszę bo ja jej nigdy nie miałam stąd te skosy na sukience i marszczenia, żeby ją "stworzyć".
![]() |
#187 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#188 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zawsze chcailam meic proste wlosy ![]() ![]() ILE JA BYM DALA za jakiekolwiek wciecie w talii ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
kurcze hmm az takie to nei wiem czy mi urosna no nic poczekam do lipca zapuszcze zobaczymy jakie bede meic wtedy ![]() marti wogole bardzo fajne lozeczko mialas takie błękitne bardzo mi sie podoba!!! Edytowane przez czarnamadonna1982 Czas edycji: 2012-04-25 o 13:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
nie uwazam ze sa szerokie tylko nieproporcjonalne i kiepskawo wygladalo w takich kiecuchach jak Twoja ktora jest boska!!tzn moze nie tyle biodra co talia.ni moglam kupic stanika pod sukienke bo potrzebowalam 65 pod biustem-ale znalazlam
![]() Moim marzeniem byla taka sukienka niestety przymierzajac bardzo podobna stwierdzilam ze brakuje mi jakis 15cm:P |
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#191 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A kolyska ta miala chyba z 10 lat malowalam ja tydzien przez rozwiazaniem-w sumie nie wiem czemu chcialam na niebiesko ![]() Edytowane przez marti86 Czas edycji: 2012-04-25 o 13:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najgorsze ze teraz przestalam karmic ale nie mozna do skonczenia I trymestru niczym smarowac piersi. Najwyzej bede miec nalesniki trudno i fundne sobie za pare lat operacje ![]() Marti86 gdzie Ty masz za duże biodra co? Jak dla mnie masz wlasnie figure idealna. Sa zachowane u Ciebie prawidlowe proporcje, wrecz ksiazkowe ![]() Nie mam wciecia i zawsze o takim marzylam, jak mi sie przytylo czasem to tylko w brzuch mi wlazilo a biodra zawsze takie nijakie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
tak kolyska.na dlugo nie starczyla jak mala zaczela siadac trzeba bylo juz lozeczka.
Judkama ja sie dobrze czuje w "swojej skorze" to tylko uwaga Pani z salonu slubnego ![]() ![]() Wiecie tak sobie przypomnialam ze jak bylam w pierwszej ciazy bylam pewna ze chlopczyk-bardzo chcialam.w 20tc sie dowiedzialam ze jedna dziewuszka i nie wyobrazam sobie teraz ze moglaby byc chlopcem-moze teraz bedzie podobnie?? ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- i wzrost-tego niestety przybraklo mi sie skos konczyl przed kolanami ![]() Edytowane przez marti86 Czas edycji: 2012-04-25 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
ja mam 70 B, a teraz to już C a do końca ciązy to szkoda gadać
![]() ![]() ![]() Wasze fotki cudne ![]() ps. mam jeszcze prośbę ![]() ![]() ![]()
#197 |
Zadomowienie
|
hallo ,chciala=bym do was dolaczyć...jestem mamą dwóch skarbów a w listopadzie dolączą do nas dwa kolejne
moj termin porodu to 9.11 ale ze wzgledu na ciaze bliźniaczą i problemy z miednica zapewne bede mama październikową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 | ||||||
Rozeznanie
|
witaj Oliweczka!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jejku to wspolczuje z prycholami.. mam to samo;/ Fakt, ze zawsze mialam jakies tam problemy ale raczej zaskorniki zamkniete lub otwarte a nie ropne pryszcze. a Teraz to same ropne, masakra. Policzki, zuchwa, szyja grrr. Smarowalam tylko pasta cynkowa zeby podsuszyc albo Sudocremem ale to nic w sumie nie daje. Nie moge stosowac masci ktore kiedys uzywalam bo to retinoidy np. Epiduo. Takze odtsawialm wszystko, teraz jakby ciut lepiej. Jakby sie goic zaczelo wszystko ale tych plam i przebarwien to jest tyle ze nawet pod podkladem przesiwtuja;/ nawet korektor nie chce zakryc tego.;/ Napisz prosze co Ci lekarz powie. Ktore masci mozna stosowac na tradzik? Cytat:
![]() Niestety mdlosci byly przeokropne, dobrze ze w miare szybko przeszly, choc wtedy mialam wrazenie ze nigdy mi to nie minie. a na zapachy to ja tez jeszcze mam ale juz nie az tak intensywnie jak wczesniej. Jejku wspolczuje Ci strasznie z cera.. kurcze mam nadzieje ze dermatolog cos poradzi zeby zlagodzic chociaz objawy... bo ja wiem co to znaczy. Wstajesz rano i pierwsze co patrzysz w lustro... a tam kolejne bomby buuu;/ mam to samo. Dzisiaj troche lepsze samopoczucie bo sie pomlowalam i calkiem znosnie wygladam, ale wiadomo ze i tak widac.. no coz. Musimy to przetrwac.. ja mam tylko nadzieje, ze bedzie dziewczynka to moge sie męczyc ![]() a kiedy slub? my planujemy na maj/czerwiec ale tylko cywilny narazie. a tak za rok koscielny. a Wy jaki? Pozdrawiam serdecznie i powodzenia na wizycie u dermatologa
![]() |
#199 | |||
Zakorzenienie
|
Super makijaż
![]() Cytat:
![]() Ja narazie mam jeszcze 75B (tak było przynajmniej miesiąc temu), teraz muszę sobie zmierzyć znowu, może mile się zaskoczę ![]() Cytat:
![]() Jestem zadowolona ![]() Suknia coraz bardziej mi się podoba i coraz ładniej leży ![]() Cytat:
Laura jest cudowna ![]() Byłam u dermatologa i pani doktor stwierdziła, że nie ma co przesadzać i że jak przez parę dni postosuję punktowo maść czy aerozol ze sterydem to nic sie nie stanie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Witaj kochana .. ![]()
![]() |
#201 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wow 4 dzieci to już niezła gromadka ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#202 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To w takim razie podwójne gratulacje ![]() ![]() Cytat:
![]() Dermatolog mi powiedziała, że można stosować Pudroderm, żeby wysuszyć ![]() Cytat:
![]() My bierzemy od razu konkordatowy ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2012-04-25 o 14:16 Powód: literówka |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Witam mamusie bliziakow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Wyszukałam ulotkę tego leku co przepisała mi dermatolog i jest na nim wyraźnie napisane, że nie zaleca sie stosowania w ciąży i w czasie karmienia piersią.
No to po ch**a ona mi to przepisuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
cześć Dziewczynki
![]() Dawno mnie nie było, a wy lecicie jak szalone ![]() ja aktualnie wygrzewam łoże, bo znowu się przeziębiłam. Mam pod ręką herbatę z malin, syropki, oscillococcinum, rutinoscorbin i jakieś owoce. Leżę już od poniedziałku i muszę się wykurować do soboty - wtedy mam kolejną wizytę i mam dostać skierowanie do szpitala, żeby sobie na nfz zrobić wszystkie badania. 3 mam kciuki za wszystkie wizyty ![]() oglądałam Wasze zdjęcia - wszystkie wyglądacie przecudnie!!!! co do tyłka, to ja mam duży, ale nie w sensie bioder, tylko wystających pośladków. I dziękuję Bogu za J.LO i Beyonce ![]() ![]() ![]() zaraz coś jeszcze dopiszę, tylko poczytam o czym było ![]()
#206 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co za dermatolożka. Ona chyba wogole nie myśli skoro przepisuje taki lek kobiecie w ciąży. Też Chcialam pochwalić się zdjęciami ze slubu ale wogole nie chcą mi sie załadować. ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- A Wasze wszystkie zdjęcia są prześliczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#208 | |||||||||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Pisałyście o poznaniu płci, ja poznałam w 18 tygodni a wiem, że już wizytę prędzej mogłam poznać, więc niby 15 (nie mówię tu o skończonych tygodniach) wieć coś za szybko mi się wydaję |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zadomowienie
|
Weronika - ja też miałam 2 takie
![]() ![]()
#210 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Dziś cały dzień leniuchuję, zabieram się za czytanie, naprodukowałyście postów co niemiara ![]()
"Każda miłość kobiety do mężczyzny i odwrotnie ma w sobie nienawiść. Bo człowiek jest związany z kimś, kogo kocha, i to mu odbiera cząstkę wolności: nie może być inaczej. A mając za złe utratę własnej wolności, usiłuje drugiego zmusić do tego, aby się swej wyrzekł całkowicie." James Jones |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.